|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Straszny Wątek ;)
.
Edytowane przez miiisiek Czas edycji: 2010-09-23 o 19:28 |
|
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co dziewczyny,ja jestem zdania,że ten wątek powinien być blokowany na noc,tak od 20.00 gdzieś,a potem rano odblokowywany,bo ja mam manię czytania Go w nocy,a potem nocka z głowy
|
|
|
|
#3363 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3364 |
|
Rozeznanie
|
Ale słuchajcie, jak się ten wątek czyta wieczorem to jest aby klimat
za oknem ciemno, cisza wszyscy śpią a można sobie poczytać w a dzień cały klimat ucieka![]() to tak jakby oglądać horror rano
|
|
|
|
#3365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio żyję jak wampir,w nocy siedzę na necie,a w dzień ucinam sobie drzemki hehe
|
|
|
|
|
#3366 |
|
Zadomowienie
|
to tak jak ja - wstałam z pół godziny temu ;O
|
|
|
|
#3367 |
|
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez miiisiek Czas edycji: 2010-09-23 o 19:28 |
|
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3369 |
|
Perfumoholik z wyboru
|
pobodka
wampiry!
|
#3370 |
|
Zadomowienie
|
z chęcią bym coś dopisała, ale nie przypominam sobie żadnej mrożącej krew w żyłach historii
|
|
|
|
#3371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale czytam książkeniewyjasnionych zjawiskach, to od biedy mogę coś stamtąd podrzucić
|
|
#3372 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dziecko mowi po swojemu, kiedys go przydybałam jak mowil cos do pustego kąta w mieszkaniu.
Na moje pytanie z kim rozmawia, moje dziecko sie odwrocilo do mnie, usmiechnelo i z powrotem wrocilo do punktu w ktory patrzył i dokonczył rozmowę. Wyszłam z sypialni bo nie chciałam im przeszkadzac, podejrzewam, ze nawijał z pradziadkiem lub prababcią, bo mieszkamy na ich mieszkaniu i od dawna wiemy, ze oni są tam z nami ![]() Tylko ze nigdy nie czulam sie w tym mieszkaniu nie swojo, jest duze i ciemne, a mimo to prztulnie mi w nim ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- moje dziecko ma dwa latka ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- w ogole nie uważacie, że to dziwne, bać sie ducha osoby, ktora sie znało i z nia mieszkalo?? tylko, że jakoś tak wpojone jest duch = strach ![]() Moj wujek jest księdzem, twierdzi, ze czesto widzi osobe zmarła nad jej grobem, stoi zawsze u wezglowia z mega strachem wymalowanym na blado-sinej twarzy ![]() Ponoc lęk to pierwsze coś, czego doswiadcza dusza, ktora opuscila nagle ciało Nie wiem ile w tym prawdy, ale czemu bym miała mu niewierzyc? zwlaszcza ze wierze w duchy i zycie poza grobowe
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
Może to rzeczywiście pradziadek lub prababcia,a raczej oby to byli oni
![]() Maja102 no to czekamy,czekamy ![]() DagmaraRose2000 Wampiry wstały |
|
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie, to za wiele strasznych historii, to tam nie ma...
Ale zainteresowała mnie historia duchów statku SS Watertown ![]() w 1924 r. podczas wycieku gazu na statku zgineło 2 marynarzy - James Courtney i Michael Meehan. Zgodnie z tradycją - marynarze zostali pochowani w morzu. Następnego dnia przed zmierzchem, jeden z marynarzy doniósł, że widzi twarze dwóch ludzi na falach na lewej burcie statku. Twarze pozostawały na wodzie przez 10 sekund po czym zniknęły. Przez kilkanaście dni te tajemnicze fantomowe twarze były widywane przez innych marynarzy - tak jakby unosiły się na wodzie wokół statku.Kapitan statku nabył aparat fotograficzny i kiedy twarze znów ukazały się na wodzie, wykonano sześć zdjęć po czym zabezpieczono aparat oraz film. Kiedy film został wywołany, pięć z sześciu zdjęć ukazywały nic więcej poza wodą, lecz na jednym z nich widać było wyraźnie upiorne twarze zabitych marynarzy. Przedsiębiosrtwo, które było właścicielem statku nie tylko nie próbowało zatrzeć sprawy, ale podobno fotografia zawisła w ich głównej siedzibie. A zdjecie wygląda tak: Brr.... http://myninjaplease.com/wp-content/...townghosts.jpg
|
#3376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Proszę o więcej
|
|
|
|
|
#3377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
to może potwór z Zuiyo Maru?
W latach 70-tych załoga japońskiego kutra Zuiyo Maru podczas połowu ryb wyciągnęła z pacyfiku padlinę nieznanego morskiego stwora w stanie rozkładu. Po sfotografowaniu kapitan nakazał wyrzucić truchło do morza (bo bał się, że zacznie psuć mu się ładunek ).Naukowcy poszukiwali potem w tym miejscu szczątek, ale nigdy już nie znaleźli. Po tajemniczym stworze (podobnym do prehistorycznego plezjozaura) pozostało tylko kilka fotek: http://kryptozoologia.w.interia.pl/zuiyo.htm ale to duuuuchy... uuuaaaahahaha
|
#3379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe,choć ja miałabym jeszcze inną teorię co do tego potwora ![]() Jeszcze,jeszcze,jeszcze!J a chcę jeszcze!
|
|
|
|
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3383 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, to o 24-3.00 w nocy postaram się bac, o ile nie bede wowczas słodko chrapac
a widzialyscie paranormal activity? ![]() niby taki film, ze glownie ludzie na nim spia i se kreca noc, bo wg nich cos lazi po chacie i kamera niby miala to zarejestrowac.. przyznam ze jest pare scen, gdzie wybaluszylam oczy, no i mam w zwyczaju myslec o tym filmie jak jest ciemno jak w
|
#3384 |
|
Zadomowienie
|
aaa nie oglądałam, ale jakiś czas temu oglądaliśmy ze znajomymi Rec2 i powiem że wczułam się niesamowicie : D
|
|
|
|
#3385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tam się do laski zły duch przyczepił i nie wiem, czy to co pozniej pokazali w tym filmie, nie bylo wyssane z palca ![]() nie chce opowiadac, bo moze ktoras z was zechce sobie zobaczyc
|
|
#3386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisałam o tym wczesniej. Ale powtórzę mniej wiecej. straszny watek + paranormal, tak mi napieszały w bance, ze już nie jestem tą samą osobą. ![]() ![]() I też mi się sceny przypominają np. na ciemnej klatce schodowej... A aktualnie się boję strzyg.. moja babcia często się budzi w nocy z krzykiem i nie moze złapa tchu, bo coś jej siedzi na klatce piersiowej i ją dusi.. (ja z nią nie mieszkam - uff..), i ostatnio tak samo miał mój tż, więc się boję, że to się powtórzy..
|
|
#3387 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wynudziałm sie tylko ![]() Cytat:
![]() Tzn. polowa filmu nudna i wkurzająca (nie znosze tych roztrzęsionych kamer ), za to końcówka REC jest dobra Cytat:
![]() Na bajki o tym, że to prawdziwe nagrania, to moze tylko przy Blair Witch Project ktoś się dał nabrać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-06 o 14:16 |
|||
|
|
|
#3388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z poczatku tez mnie nudzil.. ale byly momenty, ze miałam wytrzeszcz ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
![]() mnie też kiedyś siadła na klacie, nie krzyczałam, ale szamotałam się z nią w lózku bo nie umialam zlapac tchu ![]() puscila, jak otworzylam oczy i sie obudzilam
|
|
#3389 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak, wyolbrzymiam, ale co ja na to poradzę, że się boję?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.

a można sobie poczytać

wynudziałm sie tylko