|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: problemy dnia codziennego- zapraszam!:)
nie no Kas...padam na kolana....
te kolczyki sa sliczne... ![]() cafe_time to sie razem napijemy kawki, bo ja tez mam taki wolnydzien(wolny od gosci, zakupów, sprzatania)
|
#2942 |
|
Raczkowanie
|
ech, człowiek ma trochę wolnego czasu i w ferworze tej codzienności gubi się trochę
/sąsiadka znowu gotuje kapustę na obiad...dlaczego jednak tym zapachem częstuje wszystkich sąsiadów? i jak tu zamknąć okno, jak tak ciepło...
|
|
|
|
#2943 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jak się do mnie ładnie uśmiechniesz, to może Ci kiedyś zrobię szal ![]() A jeszcze co do paznokci, zastanawiałam się czy nie zrobić sobie kursu stylizacji, ale teraz to chyba sporo kobiet ma, więc bym nie zarobiła (materialistka ze mnie ), a dla samej siebie to mi szkoda tyle kasy wydać
|
|
|
|
|
#2944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#2945 |
|
Rozeznanie
|
To nie jest głupi pomysł, tylko w takim razie boję się, że nie wyrobię się z zamówieniami
![]()
|
|
|
|
#2946 |
|
Raczkowanie
|
co tam u mnie? wczoraj poznałam swoją daleką rodzinę- a właściwie rodzinę od strony mojego M... - cenię sobie ludzi, którzy wiele osiągnęli w życiu- a nie obnoszą się z tym na każdym kroku- wczoraj miałam odwrotność tego właśnie. Ech... jak to kasa robi wodę z mózgu człowiekowi...
|
|
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem pierwsza
![]() bedziemy sie wszytskie spotykac Ty mysza bedziesz brac sprzet bedziemy sobie plotkowac a Ty bedziesz nam robic panokcie![]()
|
#2948 |
|
Rozeznanie
|
W takim razie proszę się ustawić w kolejce za Nati, zapowiada się ciekawie
![]() połączenie przyjemnego z pożytecznym
|
|
|
|
#2949 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lece jutro kupic i bede robic ![]() Cytat:
a sama to ani dudu- tak jak i Kaś- to nie na moje nerwy....ja tam jestem z Ciebie dumna moaj wszechstronnie uzdolniona ![]() ![]() Cytat:
to takie zaskakujące że ma sie nagle po porstu dzien wolny...a jednoczesnie przerazajace Cytat:
![]() a ja Mysza mysle ze kurs stylizacji to wywalenie kasy w bloto jezeli nie chcesz na tym zarabiac, jak sama powiedzialas-troche za droga impreza zeby tylko sobie robic. ja tam sie pazurkami bawie bez kursow, pewnie ze nie wyglada to az tak profesjonalnie ale mnie sie podoba /nie ma to jak skromnym byc hihi /
|
||||
|
|
|
#2950 |
|
Raczkowanie
|
jakbym widziala siebie, jak mam weekend wolny alo popoludnie to nie wiem co mam ze soba zrobic- mam tyle pomyslow-rower, zalew, rolki, scianka wspnaczkowa, sprzatanie, malowanie paznokci i nadrabianie literatury ze w efekcie polowy z tego nie robie
to takie zaskakujące że ma sie nagle po porstu dzien wolny...a jednoczesnie przerazajace haha, właśnie robię jeden z punktów- maluję paznokcie
|
|
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2952 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem wiem, niech TŻ poczuje się potrzebnym macho
|
|
|
|
|
#2953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja mama zawsze mowi e jest w stanie zrobic sobie wszystko sama za wyjatkiem jednej rzeczy-nie zrobi sobie dziecka. cos w tym jest ![]() niemniej jednak pompowanie kola zostawiam mojemu meżczyźnie![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- chyba wszystkie dzieczyny soie poszly... nic dziwnego- niedziela, piekna pogoda...bez sensu w sumie siedziec przed kompem.... jakie paznokcie sobie robisz? jakies zdobienia? |
|
|
|
|
#2954 |
|
Raczkowanie
|
zwykły mleczny róż- jaki używa się do frencza- nie mam cierpliwości i zdolności do takich małych arcydzieł, jakimi są zdobienia. Sama też znikam- idę na wybory- wszak trzeba, oj, trzeba
miłej niedzieli życzę- i udanej wycieczki rowerowej
|
|
|
|
#2955 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Też zajmuję się swoimi paznokciami po amatorsku. Sama nie przedłużam ich sobie i za specjalnie nie ozdabiam, tylko maluję, ale innym mogłabym to robić, gdyby tylko mogła na tym zarobić. Ale niestety jak już pisałam, za dużo kobiet się już tym zajmuje ![]() Niemniej takie spotkanie to by była świetna sprawa
|
|
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
Myszaku kurs to faktycznie teraz malo oplacalne a mi sie marzy konkretny ale to min 2 tysiaczki trzeba na szkolenie. A gdzie materialy i sprzet jeszcze?
![]() O cholera, wrocilam 10 min temu do domu w slonce a teraz leje:/ Mysza ja cie zmolestuje o szal tylko nie wiem jaki chce- czy prosty czy taka chuste trojkatna. No i musze znalezc ladna niteczke zeby mi pasował Wtedy sie zglosze![]() ja zaraz lece pod prysznic, wcisne sie w moja piekna sukienke i tez lece glosowac I na wiec babci kwiaty zawiezc i na miejscu bukiet stworzyc bo ona ma wiecej dodatkow bukietowych niz ja (mamy zwyczaj chomikowania co sie da z kazdego bukietu i na kazda okazje musi byc bukiet )---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- A co do spotkania to byloby ciezko bo oprocz myszy to my chyba reprezentujemy polske centralnopoludniowa z tego co sie orientuje. No ale probowac mozna. Chetnie poznam kolejne wizazanki Bo narazie czeka mnie spotkanie z jedna na pewno a moze z dwiema
|
|
|
|
#2957 | |
|
Zakorzenienie
|
Mysza a moze jezeli umiesz przedluzac i zdobic to sprobujesz po amatorsku? ja np przedluzalam paznokcie u dziewczyny ktora robi to niesamowicie i b.profesjonalnie a robi o polowe taniej-dla kazdej jest to oplacalne
![]() Cytat:
ale moze gdybysmy sie postaraly? moze jak nie wszystkie to chociaz "partiami"
|
|
|
|
|
#2958 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mieszkać na takim wygwizdowie jak Bydgoszcz to jest straszne. Niby miasto się robi coraz ładniejsze, lubię je bo ma taki przytulny klimat, ale tu się nic nie dzieje i ciężko stąd gdzieś dojechać. Na szczęście połączenia z Łodzią są całkiem przyzwoite. Gosia, mówisz po amatorsku, wiesz ja taki głupol jestem, że się boję, że się nie uda i zmarnuję tyle kasy, na materiały, które potem mi się nie przydadzą.
|
|
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
Mysza nie bądż taka skromna lub wierz bardziej w siebie!!! ja tam nie wierze w to że byś sobie nie poradziła. fakt, ze materialy ksoztuja, to duzy problem.
a nie masz jakijs kolezanki ktora ma materialy zeby sprobowac? robienie paznokci nie jest trudne, trzeba tylko umiejetnosci manualnych-tak uwazam. samo zakladanie tipsow trudne nie jest. problem polega tylko na tym zeby zalapac kolejnosc i miec wlasnie te umiejetnosci manualne, a Ty je masz ![]() Bygdoszcz jest taaaakkkk daleko ode mnie !!!! ale mam tam rodzinke i chrzestnego choc co prawda sie nie widujemy.....
|
|
|
|
#2960 |
|
Rozeznanie
|
No niestety koleżanki takiej nie mam, w sumie mam bardzo małe grono znajomych (ostatnio się jeszcze bardziej zmniejszyło
), wśród którego tylko ja robię coś z paznokciami ![]() Coraz bardziej jestem niezdecydowana, z jednej strony bym chciała a z drugiej się boję ![]() A wiesz, że jakoś w maju byłam w Krakowie, ale tylko tak na chwilę, że tak powiem przelotem nic nie zwiedzałam (oprócz Galerii krakowskiej, dworca PKP i PKS), ale ludzie niestety dali mi się poznać od tej gorszej strony niestety, widać Ciebie nie spotkałam
|
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Heh no partiami daloby rade sie spotkam podejrzewam. Myszko ty bydgoszcz a ja zamosc. ja nawet dworca pkp nie mam
|
|
|
|
#2962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ze ludzi poznalas z gorszej storny...mam wrazenie ze wiekszosc z nich ma tylko ta gorsza strone:/Myszka zawsze w zyciu jest tak ze by sie chcialo ale sie boimy. i zawsze trzeba wybierac. pewnie ze to slogan, ale trzeba skaka na gleboka wode, podejmowac "ryzykowne" decyzje, trzeba robic to co nas uszczesliwia. cos w tych sloganach jednak jest ![]() a moze zacznij od teorii- poczytaj o tym jak to sie robi, co jest potrzebne, jakie materialy i ile to wszystko kosztuje, a potem moze kup najtansze materialy zeby sie pouczyc i sprawdzic. a potem podejmiesz decyzje czy pakowac w to kase i sily ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
Kas ja czasem bywam w lublinie, Agata tam studiuje wiec juz "partia" jest |
||
|
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
Nooooo to czekam na was w pazdzierniku
![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- tylko goska nie malowac mi sie ani nic bo ja przy was szara mysza bede
|
|
|
|
#2964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a malowac sie musze bo bez makijazu ni huhu zeby sie pokazac
|
|
|
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie nie maluje
tylko tusz od wielkiego dzwonu
|
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
to Twoje szczescie
![]() ja tam uwielbiam sie malowac, daje mi to przyjemnosc, choc nie rozumiem panienek ktora maja pelny makijaz np na plazy czy jak ida do lasu,na rower itd. straszna tandeta |
|
|
|
#2967 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mam zawsze trochę czasu (ok.3 godzin, taki przelot ) między przesiadkami, więc można by jakoś sensownie ten czas spożytkować ![]() Chyba pomogłaś mi podjąć decyzję z tymi paznokciami, zrobię tak jak mówisz, bo już od dłuższego czasu mnie to kusi, ale potrzebowałam by ktoś mnie leciutko popchnął do przodu
|
||
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
ale one sa takie "sweeeetaśne" ;D
---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- uuuu zaraz bede miala urwanie chmurki chyba bo nagle sie czarno zrobiło. ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- A nie mowilam? Teraz moge pospiewac: "w czasie deszczu dzieci sie nudza "i jeszcze wam sie pochwale moim talentem woklanym poniekad- wczoraj pol dnia robilam roze spiewajac rote
|
|
|
|
#2969 |
|
Rozeznanie
|
O jaa, też chcę deszcz! Poszłabym pobiegać
![]() I jak Ty Kaś mi powiesz raz jeszcze, że zdolna nie jesteś to oberwiesz
|
|
|
|
#2970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

Wszystko mi się podoba!

), wśród którego tylko ja robię coś z paznokciami