problemy dnia codziennego- zapraszam!:) - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-04, 11:39   #2941
Legionistka23
Zakorzenienie

Dot.: problemy dnia codziennego- zapraszam!:)

nie no Kas...padam na kolana....

te kolczyki sa sliczne...:lo ve: a te aniołki.....: love: matko jaka Ty zdolna jestes :P

cafe_time to sie razem napijemy kawki, bo ja tez mam taki wolnydzien(wolny od gosci, zakupów, sprzatania)

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 11:41   #2942
cafe_time
Raczkowanie

GG do cafe_time

ech, człowiek ma trochę wolnego czasu i w ferworze tej codzienności gubi się trochę /sąsiadka znowu gotuje kapustę na obiad...dlaczego jednak tym zapachem częstuje wszystkich sąsiadów? i jak tu zamknąć okno, jak tak ciepło...
Stary 2010-07-04, 11:42   #2943
myszowata s
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nietypowynick Pokaż wiadomość
Mysza zdolna? Juz Marys pisalam wczoraj- plastyka to bylo najgorsze co moze byc, na plastyczne jak chodzilam to szopke malowalam do wielkanocy bo kobiecie sie nie podobalo az to rzucilam, plastyczki to dla mnie najgorsze zolzy na swiecie
a przygoda sie zaczel jak w necie znalalam piekne kolczyki ale nie dam za modelinowe 25zl+przesylka Wiec zaczelam lepic. kwiatki pierwsze robilam na bal gimnazjalny i chyba wtedy zlapalam bakcyla(bylam glowna ozdabiajaca z uczniow, nie szlam na zabawe a 2 dni siedzialam na drabinie i ozdabialam). Wiec jak teraz znalazlam te roze to tak samo wyszlo. Po przezyciach minionego roku mialam tyle nerwow ze nauczylam sie ze to mnie uspokaja.
Natomiast druty- umiem ale to nie na moje nerwy Jak bede chciala szalik napsize ci priva
Nooo i kocham piec i wyzywac sie na paznokciach
A pewnie, że zdolna kolczyki i różyczki robisz piękne i choćbym stawała na rzęsach to Ci nie dorównam. Sama mówisz, że na drutach też umiesz tylko się nie za bardzo z tym czujesz. Lepiej być w jednej rzeczy świetnym niż w kilku średnim
Jak się do mnie ładnie uśmiechniesz, to może Ci kiedyś zrobię szal

A jeszcze co do paznokci, zastanawiałam się czy nie zrobić sobie kursu stylizacji, ale teraz to chyba sporo kobiet ma, więc bym nie zarobiła (materialistka ze mnie ), a dla samej siebie to mi szkoda tyle kasy wydać
myszowata s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 11:48   #2944
Legionistka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cafe_time Pokaż wiadomość
ech, człowiek ma trochę wolnego czasu i w ferworze tej codzienności gubi się trochę /sąsiadka znowu gotuje kapustę na obiad...dlaczego jednak tym zapachem częstuje wszystkich sąsiadów? i jak tu zamknąć okno, jak tak ciepło...
u mnie wczoraj gotowała...ale ja lubie zapach kapusty :P a co tam jeszcze i Ciebie Cafe_time?

Cytat:
Napisane przez myszowata s Pokaż wiadomość
A pewnie, że zdolna kolczyki i różyczki robisz piękne i choćbym stawała na rzęsach to Ci nie dorównam. Sama mówisz, że na drutach też umiesz tylko się nie za bardzo z tym czujesz. Lepiej być w jednej rzeczy świetnym niż w kilku średnim
Jak się do mnie ładnie uśmiechniesz, to może Ci kiedyś zrobię szal

A jeszcze co do paznokci, zastanawiałam się czy nie zrobić sobie kursu stylizacji, ale teraz to chyba sporo kobiet ma, więc bym nie zarobiła (materialistka ze mnie ), a dla samej siebie to mi szkoda tyle kasy wydać
Mysza zrób bedziesz nam pazokcie robiła

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-07-04, 11:55   #2945
myszowata s
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
Mysza zrób bedziesz nam pazokcie robiła
To nie jest głupi pomysł, tylko w takim razie boję się, że nie wyrobię się z zamówieniami
Stary 2010-07-04, 11:55   #2946
cafe_time
Raczkowanie

GG do cafe_time

co tam u mnie? wczoraj poznałam swoją daleką rodzinę- a właściwie rodzinę od strony mojego M... - cenię sobie ludzi, którzy wiele osiągnęli w życiu- a nie obnoszą się z tym na każdym kroku- wczoraj miałam odwrotność tego właśnie. Ech... jak to kasa robi wodę z mózgu człowiekowi...
Stary 2010-07-04, 12:08   #2947
Legionistka23
Zakorzenienie

ja jestem pierwsza bedziemy sie wszytskie spotykac Ty mysza bedziesz brac sprzet bedziemy sobie plotkowac a Ty bedziesz nam robic panokcie

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-07-04, 12:17   #2948
myszowata s
Rozeznanie

W takim razie proszę się ustawić w kolejce za Nati, zapowiada się ciekawie połączenie przyjemnego z pożytecznym
Stary 2010-07-04, 12:22   #2949
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Mam dosc tego kompa, napisalam odpowiedz piekna i sie zawiesil
Teraz nie pamietam co pisalam ale pamietam czym sie mialam pochwalic. Dodaje w zalacznikach. A Romeo... Byl na kompie ale milczal. Niech spada
Aaa krepina w papierniczym A tasma papierowa i druciki na lodyczki(dalam 1,80zl za 50 sztuk) w hurtowni kwiatowej. Tam tez kupie spod jakis zielony sztuczny do koszyka
aaaa krepina....o ja glupia
lece jutro kupic i bede robic

Cytat:
Ale dzięki Tobie się fajnych rzeczy nauczę A ty taka zdolna jesteś Wszystko mi się podoba!
Mam lutownicę żarówka i drut też się znajdzie
U mnie wygląda to tak: Haft? Druty!? Przecież tym się zajmują stare baby... Nie warto się przejmować.
bo z hatami i drutami kojarza sie stare baby, ale czy to ma jakies znaczenie? wg mnie to godne podziwu jak dziewczyna ma takie umijetnosci. moja mama przez cale studia swetry na drutach sobie robila, a ja, jak juz moda wrocila, wygrzebalam je z czelusci i bylam najszczesliwsza a sama to ani dudu- tak jak i Kaś- to nie na moje nerwy....
ja tam jestem z Ciebie dumna moaj wszechstronnie uzdolniona

Cytat:
Cześć Babeczki- od rana snuje się po domu, to śmieszne co napiszę i sama właściwie w to nie wierzę, ale nie wiem co z sobą zrobić bo...mam pierwszy wolny weekend chyba w tym roku. Nie mamy żadnych gości, nie jadę na uczelnię, nie muszę nigdzie biec, nic załatwiać z nikim się spotykać... nowe dziwne uczucie... więc z doskonałą kawką przybiegłam do Was...
jakbym widziala siebie, jak mam weekend wolny alo popoludnie to nie wiem co mam ze soba zrobic- mam tyle pomyslow-rower, zalew, rolki, scianka wspnaczkowa, sprzatanie, malowanie paznokci i nadrabianie literatury ze w efekcie polowy z tego nie robie
to takie zaskakujące że ma sie nagle po porstu dzien wolny...a jednoczesnie przerazajace

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
ja jestem pierwsza bedziemy sie wszytskie spotykac Ty mysza bedziesz brac sprzet bedziemy sobie plotkowac a Ty bedziesz nam robic panokcie
Natala takie spotkanie byłoby super!!!! jak prawdziwe koleżaneczki- plotkareczki
a ja Mysza mysle ze kurs stylizacji to wywalenie kasy w bloto jezeli nie chcesz na tym zarabiac, jak sama powiedzialas-troche za droga impreza zeby tylko sobie robic.
ja tam sie pazurkami bawie bez kursow, pewnie ze nie wyglada to az tak profesjonalnie ale mnie sie podoba /nie ma to jak skromnym byc hihi/
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 12:40   #2950
cafe_time
Raczkowanie

GG do cafe_time

jakbym widziala siebie, jak mam weekend wolny alo popoludnie to nie wiem co mam ze soba zrobic- mam tyle pomyslow-rower, zalew, rolki, scianka wspnaczkowa, sprzatanie, malowanie paznokci i nadrabianie literatury ze w efekcie polowy z tego nie robie
to takie zaskakujące że ma sie nagle po porstu dzien wolny...a jednoczesnie przerazajace

haha, właśnie robię jeden z punktów- maluję paznokcie
Stary 2010-07-04, 12:46   #2951
gg22
Zakorzenienie

Cytat:

haha, właśnie robię jeden z punktów- maluję paznokcie
ja poniewaz mam nie tylko 1dzien wolny ale nawet 2!!!!! bo i wczoraj mialam wolne to paznokcie juz mam zroione dzisiaj wybieram sie na rower tylko czekam na TŻ jak wroci z uczelni i mi napompuje kolo
Stary 2010-07-04, 12:49   #2952
cafe_time
Raczkowanie

GG do cafe_time

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
ja poniewaz mam nie tylko 1dzien wolny ale nawet 2!!!!! bo i wczoraj mialam wolne to paznokcie juz mam zroione dzisiaj wybieram sie na rower tylko czekam na TŻ jak wroci z uczelni i mi napompuje kolo
no nie- a sama nie potrafi?? wiem wiem, niech TŻ poczuje się potrzebnym macho
Stary 2010-07-04, 12:56   #2953
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
no nie- a sama nie potrafi?? wiem wiem, niech TŻ poczuje się potrzebnym macho
właśnie o to chodzi- niech poczuje sie potrzebny i niezastapiony. pkt 1 w instrukcji postepowania z facetami
moja mama zawsze mowi e jest w stanie zrobic sobie wszystko sama za wyjatkiem jednej rzeczy-nie zrobi sobie dziecka. cos w tym jest niemniej jednak pompowanie kola zostawiam mojemu meżczyźnie

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

chyba wszystkie dzieczyny soie poszly...
nic dziwnego- niedziela, piekna pogoda...bez sensu w sumie siedziec przed kompem....
jakie paznokcie sobie robisz? jakies zdobienia?
Stary 2010-07-04, 13:02   #2954
cafe_time
Raczkowanie

GG do cafe_time

zwykły mleczny róż- jaki używa się do frencza- nie mam cierpliwości i zdolności do takich małych arcydzieł, jakimi są zdobienia. Sama też znikam- idę na wybory- wszak trzeba, oj, trzeba miłej niedzieli życzę- i udanej wycieczki rowerowej
Stary 2010-07-04, 13:04   #2955
myszowata s
Rozeznanie

Cytat:
bo z hatami i drutami kojarza sie stare baby, ale czy to ma jakies znaczenie? wg mnie to godne podziwu jak dziewczyna ma takie umijetnosci. moja mama przez cale studia swetry na drutach sobie robila, a ja, jak juz moda wrocila, wygrzebalam je z czelusci i bylam najszczesliwsza a sama to ani dudu- tak jak i Kaś- to nie na moje nerwy....
ja tam jestem z Ciebie dumna moaj wszechstronnie uzdolniona

Natala takie spotkanie byłoby super!!!! jak prawdziwe koleżaneczki- plotkareczki
a ja Mysza mysle ze kurs stylizacji to wywalenie kasy w bloto jezeli nie chcesz na tym zarabiac, jak sama powiedzialas-troche za droga impreza zeby tylko sobie robic.
ja tam sie pazurkami bawie bez kursow, pewnie ze nie wyglada to az tak profesjonalnie ale mnie sie podoba /nie ma to jak skromnym byc hihi/
Dzięki, nie spodziewałam się, że komuś moje prace się aż tak spodobają. Do drutów mam smykałkę po mamie, chociaż początkowo ich nie cierpiałam. Dopiero ostatnio się do nich przekonałam i cośtam dziergam. Cieszę się właśnie, że niewielkim kosztem mogę zrobić coś dla siebie czy wystroju pokoju (a w przyszłości mam nadzieję, własnego domu)

Też zajmuję się swoimi paznokciami po amatorsku. Sama nie przedłużam ich sobie i za specjalnie nie ozdabiam, tylko maluję, ale innym mogłabym to robić, gdyby tylko mogła na tym zarobić. Ale niestety jak już pisałam, za dużo kobiet się już tym zajmuje
Niemniej takie spotkanie to by była świetna sprawa
Stary 2010-07-04, 13:16   #2956
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Myszaku kurs to faktycznie teraz malo oplacalne a mi sie marzy konkretny ale to min 2 tysiaczki trzeba na szkolenie. A gdzie materialy i sprzet jeszcze?

O cholera, wrocilam 10 min temu do domu w slonce a teraz leje:/

Mysza ja cie zmolestuje o szal tylko nie wiem jaki chce- czy prosty czy taka chuste trojkatna. No i musze znalezc ladna niteczke zeby mi pasował Wtedy sie zglosze

ja zaraz lece pod prysznic, wcisne sie w moja piekna sukienke i tez lece glosowac I na wiec babci kwiaty zawiezc i na miejscu bukiet stworzyc bo ona ma wiecej dodatkow bukietowych niz ja(mamy zwyczaj chomikowania co sie da z kazdego bukietu i na kazda okazje musi byc bukiet)

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

A co do spotkania to byloby ciezko bo oprocz myszy to my chyba reprezentujemy polske centralnopoludniowa z tego co sie orientuje. No ale probowac mozna. Chetnie poznam kolejne wizazanki Bo narazie czeka mnie spotkanie z jedna na pewno a moze z dwiema

Chyba zjedzą mnie koty...
nietypowynick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 13:24   #2957
gg22
Zakorzenienie

Mysza a moze jezeli umiesz przedluzac i zdobic to sprobujesz po amatorsku? ja np przedluzalam paznokcie u dziewczyny ktora robi to niesamowicie i b.profesjonalnie a robi o polowe taniej-dla kazdej jest to oplacalne

Cytat:

A co do spotkania to byloby ciezko bo oprocz myszy to my chyba reprezentujemy polske centralnopoludniowa z tego co sie orientuje. No ale probowac mozna. Chetnie poznam kolejne wizazanki Bo narazie czeka mnie spotkanie z jedna na pewno a moze z dwiema
super by bylo takie spotkanie!!!! no i szkoda ze jestesmy az tak rozsiane po calej Polsce.
ale moze gdybysmy sie postaraly? moze jak nie wszystkie to chociaz "partiami"
Stary 2010-07-04, 13:30   #2958
myszowata s
Rozeznanie

Cytat:
Myszaku kurs to faktycznie teraz malo oplacalne a mi sie marzy konkretny ale to min 2 tysiaczki trzeba na szkolenie. A gdzie materialy i sprzet jeszcze?

O cholera, wrocilam 10 min temu do domu w slonce a teraz leje:/

Mysza ja cie zmolestuje o szal tylko nie wiem jaki chce- czy prosty czy taka chuste trojkatna. No i musze znalezc ladna niteczke zeby mi pasował Wtedy sie zglosze

ja zaraz lece pod prysznic, wcisne sie w moja piekna sukienke i tez lece glosowac I na wiec babci kwiaty zawiezc i na miejscu bukiet stworzyc bo ona ma wiecej dodatkow bukietowych niz ja(mamy zwyczaj chomikowania co sie da z kazdego bukietu i na kazda okazje musi byc bukiet)

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Z tym szalem to tylko nie przeceń moich możliwości, ale jak coś to pozwalam się zmolestować

Mieszkać na takim wygwizdowie jak Bydgoszcz to jest straszne. Niby miasto się robi coraz ładniejsze, lubię je bo ma taki przytulny klimat, ale tu się nic nie dzieje i ciężko stąd gdzieś dojechać. Na szczęście połączenia z Łodzią są całkiem przyzwoite.

Gosia, mówisz po amatorsku, wiesz ja taki głupol jestem, że się boję, że się nie uda i zmarnuję tyle kasy, na materiały, które potem mi się nie przydadzą.
Stary 2010-07-04, 13:34   #2959
gg22
Zakorzenienie

Mysza nie bądż taka skromna lub wierz bardziej w siebie!!! ja tam nie wierze w to że byś sobie nie poradziła. fakt, ze materialy ksoztuja, to duzy problem.
a nie masz jakijs kolezanki ktora ma materialy zeby sprobowac?
robienie paznokci nie jest trudne, trzeba tylko umiejetnosci manualnych-tak uwazam. samo zakladanie tipsow trudne nie jest. problem polega tylko na tym zeby zalapac kolejnosc i miec wlasnie te umiejetnosci manualne, a Ty je masz

Bygdoszcz jest taaaakkkk daleko ode mnie !!!! ale mam tam rodzinke i chrzestnego choc co prawda sie nie widujemy.....
Stary 2010-07-04, 13:41   #2960
myszowata s
Rozeznanie

No niestety koleżanki takiej nie mam, w sumie mam bardzo małe grono znajomych (ostatnio się jeszcze bardziej zmniejszyło ), wśród którego tylko ja robię coś z paznokciami
Coraz bardziej jestem niezdecydowana, z jednej strony bym chciała a z drugiej się boję

A wiesz, że jakoś w maju byłam w Krakowie, ale tylko tak na chwilę, że tak powiem przelotem nic nie zwiedzałam (oprócz Galerii krakowskiej, dworca PKP i PKS), ale ludzie niestety dali mi się poznać od tej gorszej strony niestety, widać Ciebie nie spotkałam
Stary 2010-07-04, 13:44   #2961
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Heh no partiami daloby rade sie spotkam podejrzewam. Myszko ty bydgoszcz a ja zamosc. ja nawet dworca pkp nie mam

Stary 2010-07-04, 13:49   #2962
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
No niestety koleżanki takiej nie mam, w sumie mam bardzo małe grono znajomych (ostatnio się jeszcze bardziej zmniejszyło ), wśród którego tylko ja robię coś z paznokciami
Coraz bardziej jestem niezdecydowana, z jednej strony bym chciała a z drugiej się boję

A wiesz, że jakoś w maju byłam w Krakowie, ale tylko tak na chwilę, że tak powiem przelotem nic nie zwiedzałam (oprócz Galerii krakowskiej, dworca PKP i PKS), ale ludzie niestety dali mi się poznać od tej gorszej strony niestety, widać Ciebie nie spotkałam
Kochana jakie to slodkie nastepnym razem nawet w przelocie musimy sie zobaczyc a ze ludzi poznalas z gorszej storny...mam wrazenie ze wiekszosc z nich ma tylko ta gorsza strone:/

Myszka zawsze w zyciu jest tak ze by sie chcialo ale sie boimy. i zawsze trzeba wybierac. pewnie ze to slogan, ale trzeba skaka na gleboka wode, podejmowac "ryzykowne" decyzje, trzeba robic to co nas uszczesliwia. cos w tych sloganach jednak jest
a moze zacznij od teorii- poczytaj o tym jak to sie robi, co jest potrzebne, jakie materialy i ile to wszystko kosztuje, a potem moze kup najtansze materialy zeby sie pouczyc i sprawdzic. a potem podejmiesz decyzje czy pakowac w to kase i sily

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
Heh no partiami daloby rade sie spotkam podejrzewam. Myszko ty bydgoszcz a ja zamosc. ja nawet dworca pkp nie mam
ale w lublinie juz jest Kas ja czasem bywam w lublinie, Agata tam studiuje wiec juz "partia" jest
Stary 2010-07-04, 13:51   #2963
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Nooooo to czekam na was w pazdzierniku

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

tylko goska nie malowac mi sie ani nic bo ja przy was szara mysza bede

Stary 2010-07-04, 13:53   #2964
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Nooooo to czekam na was w pazdzierniku

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

tylko goska nie malowac mi sie ani nic bo ja przy was szara mysza bede
haha Kaś niewykluczone ze ja bede w lublinie juz w sierpniu
a malowac sie musze bo bez makijazu ni huhu zeby sie pokazac podmalujesz sie i Ty i bedziemy najpiekniejsze w calej wsi
Stary 2010-07-04, 13:54   #2965
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

ja sie nie maluje tylko tusz od wielkiego dzwonu

Stary 2010-07-04, 13:56   #2966
gg22
Zakorzenienie

to Twoje szczescie

ja tam uwielbiam sie malowac, daje mi to przyjemnosc, choc nie rozumiem panienek ktora maja pelny makijaz np na plazy czy jak ida do lasu,na rower itd. straszna tandeta
Stary 2010-07-04, 13:58   #2967
myszowata s
Rozeznanie

Cytat:
Patrząc na dworzec kolejowy w Bydgoszczy, zastanawiam się czy lepiej go mieć czy nie mieć

Cytat:
Kochana jakie to slodkie nastepnym razem nawet w przelocie musimy sie zobaczyc a ze ludzi poznalas z gorszej storny...mam wrazenie ze wiekszosc z nich ma tylko ta gorsza strone:/

Myszka zawsze w zyciu jest tak ze by sie chcialo ale sie boimy. i zawsze trzeba wybierac. pewnie ze to slogan, ale trzeba skaka na gleboka wode, podejmowac "ryzykowne" decyzje, trzeba robic to co nas uszczesliwia. cos w tych sloganach jednak jest
a moze zacznij od teorii- poczytaj o tym jak to sie robi, co jest potrzebne, jakie materialy i ile to wszystko kosztuje, a potem moze kup najtansze materialy zeby sie pouczyc i sprawdzic. a potem podejmiesz decyzje czy pakowac w to kase i sily

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

ale w lublinie juz jest Kas ja czasem bywam w lublinie, Agata tam studiuje wiec juz "partia" jest
a wiesz, że chętnie, tylko nie wiem kiedy następna okazja się nadarzy mam zawsze trochę czasu (ok.3 godzin, taki przelot ) między przesiadkami, więc można by jakoś sensownie ten czas spożytkować
Chyba pomogłaś mi podjąć decyzję z tymi paznokciami, zrobię tak jak mówisz, bo już od dłuższego czasu mnie to kusi, ale potrzebowałam by ktoś mnie leciutko popchnął do przodu
Stary 2010-07-04, 14:03   #2968
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

ale one sa takie "sweeeetaśne" ;D

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

uuuu zaraz bede miala urwanie chmurki chyba bo nagle sie czarno zrobiło.

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

A nie mowilam? Teraz moge pospiewac: "w czasie deszczu dzieci sie nudza"

i jeszcze wam sie pochwale moim talentem woklanym poniekad- wczoraj pol dnia robilam roze spiewajac rote

Stary 2010-07-04, 14:06   #2969
myszowata s
Rozeznanie

O jaa, też chcę deszcz! Poszłabym pobiegać

I jak Ty Kaś mi powiesz raz jeszcze, że zdolna nie jesteś to oberwiesz wszystko potrafisz
Stary 2010-07-04, 14:07   #2970
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Cytat:
O jaa, też chcę deszcz! Poszłabym pobiegać

I jak Ty Kaś mi powiesz raz jeszcze, że zdolna nie jesteś to oberwiesz wszystko potrafisz
I kto to mowi?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości