|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: problemy dnia codziennego- zapraszam!:)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja się wyróżniam nie mam talentu ![]() Cytat:
![]() dopiero Was nadrobiłam tyle stron ![]() byłam wczoraj na imprezie wiecie nie ma gdzie się bawić w wakacje tzn ludzi w ogóle nie ma ja nie wiem gdzie wszyscy są ale poznałam fajnych kolegów i właśnie się z jednym umawiam na wieczór ![]() kurde musze iść na wybory, ale dalej nie wiem na kogo mam głosować
|
||||
|
|
|
#2972 |
|
Rozeznanie
|
Nie potrafię śpiewać
|
|
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
za 100 strone. I od razu mysza spiewy pojda razniej
|
|
|
|
#2974 |
|
Rozeznanie
|
Uprzedziła mnie z tą setną stroną
![]() A jakbym to może i bym pośpiewała
|
|
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
no to
---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- oooo burze mam
|
|
|
|
#2976 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A to kolega musi być naprawdę fajny, skoro się umówiliście ![]() Cytat:
boisz się burzy?
|
||
|
|
|
#2977 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciesze sie ze sie na to chcesz zdecydowac, warto sprobowac rozumiem ze moge liczyc na piekne pazurki grrrr![]() Cytat:
to ja tez! to ja tez! setke trzeba opic setka ![]() |
||
|
|
|
#2978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no szkoda, że nie możecie podpowiadać, bo ja naprawdę pójdę i będę siedzieć nad ta kartką długo ![]() wybaczcie ja się z Wami nie napije, no dobra może soczku, po wczorajszym mi starczy
|
|
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
balam sie burzy do niedawna. w dziecinstwie w drzewo obok mnie uderzyl piorun podobno i od tamtej pory. ale juz mi pzrechodzi.
Ok ja zmykam na wies Nie upic sie tu beze mnie i zalatwiac co macie do zalatwiebnia zebym wieczorem robiac listki miala z kim siedziec
|
|
|
|
#2980 | |
|
Zakorzenienie
|
a wiecie ze wczoraj slyszalam ze w trakcie ciszy wyborczej nawet na forach nie mozna gadac o wyborach? tzn w sensie agitacji, porywnwania kandydatkow itd? bo bedzie to wylapywane. nie wiedzialam ze tak jest.
wiec zeby nie agitowac powiem tylko tyle ze jak ktos nie jest pewnien to wg. mnie nie powinien wcale isc bo takie glosy moga narobic wiecej szkody niz pozytku. ja wiem i ile, ale pozniej ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
Kropelka jak Ty masz na imie? przepraszam nie pamiętam:/ Marta? Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2010-07-04 o 14:34 |
|
|
|
|
#2981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc ciii ![]() tzn ja tak na 90% wiem na kogo zagłosować, ale nie do końca ta osoba mi odpowiada stąd moje wahanie ![]() tak Marta dobrze pamiętałaś ![]() a ja się wstydze, bo właśnie nektorych imon jeszcze nie pamiętam chyba naprawdę wezme kartke i zapisze, bo wstyd
|
|
|
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
no w koncu moja pamiec mnie nie zawiodla
Agata juz tak stwierdzila ze zapisze sobie na kartce z czasem zapamietasza co do kandydatow to ja jestem zdecydowana na kogo zaglosuje mimo ze tez nie do konca mi program tej osoby nie odpowiada, ale wiem czego nie chce i co mi nie odpowiada w drugim, wiec mam po problemie
|
|
|
|
#2983 |
|
Przyczajenie
|
hej
można się przyłączyć?
|
|
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2985 |
|
Przyczajenie
|
Zuźka, 18 lat za rok matura, później studia pedagogika nauczanie wczesnoszkolne i przedszkolne, TŻ nie mam ale mam cudownego przyjaciela, który mi go zastępuje, za to mam mnóstwo dzieciaków, pracuje na koloniach, jako niania, animator na festynach itp aktualnie mam wakacje i przygotowuję się do koloni
|
|
|
|
#2986 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak się nauczę robić paznokcie, to oczywiście, że możesz liczyć ![]() A biegać to ja też nie lubię, ale tak w deszczu to fajnie Na figurkę to się już jakiś czas za skakankę zabieram, ale jeśli chodzi o sport to leniuch jestem![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że miło spędzasz czas ![]() Cytat:
Co prawda moi rodzice chcą zrobić wieczorem grilla, ale dla Ciebie postaram się być z wami jakoś mniej się stresuję ![]() Cytat:
chociaż mój TŻ na jednym forum złamał ciszę wyborczą podczas pierwszej tury i póki co (odpukać!) się nie doczepili
|
||||
|
|
|
#2987 |
|
Przyczajenie
|
ja też na jednym forum złamałam ale jeszcze wtedy nie wiedziałam że nie można
|
|
|
|
#2988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie jakoś zawsze przerażały odległości, km i nigdy w takie cos nie chciałam się pakować, bo bałam się, że nie dam rady, ale tu się tylko tak spotkamy więc się na razie nie stresuje ![]() ale lepiej z tą cisza wyborczą nie ryzykowac po co miec może później jakiejś nieprzyjemności ![]() gorąco! |
|
|
|
|
#2989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poczekamy na pozostale dziewczyny i wtedy to opijemy bo my tu lubimy![]() kiedys zrobilam kurs wychowawcy kolonijnego ale ani rzu nie wybralam sie na kolonie, jakos mnie przerazila odpowiedzialnosc a poza tym nie lubie dzieci
|
|
|
|
|
#2990 |
|
Rozeznanie
|
Witaj Zuźka
widzę, że strasznie lubisz dzieci, aż zazdroszczę, bo ja do nich cierpliwości nie mam ale moja mama mówi, że mi się zmieni jak własne będę miała
|
|
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
dobra dziewczynki ja uciekam bo przyszedl Tżcik
buzka! |
|
|
|
#2992 |
|
Przyczajenie
|
ja tam sobie nie wyobrażam życia bez dzieciaków one napawają człowieka tyloma pozytywnymi emocjami że aż wydaje się być nie możliwe by małe istotki tak wiele mogły
|
|
|
|
#2993 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja też się zawsze bałam jechać gdzieś dalej sama Więc wyobraź sobie, pierwszy raz sama, pociągiem 250km, nie do końca wiedziałam gdzie mam wysiąść, a jeszcze z natury nieśmiała jestem - kłębek nerwów ale teraz jestem zadowolona, dużo mi to dało, nauczyłam się samodzielności i stałam się w takich sprawach pewniejsza siebie ![]() PaaPaa Gosiu
|
|
|
|
|
#2994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zresztą co ja się będę zastanawiać no więc o to chodzi, że te ja się boję dalekich podróży i takie podróże mogłyby być ciężkie ![]() może ja siw wreszcie rusze na te wybory bo tak siedze i siedze już kilka godzin przed kompem
|
||
|
|
|
#2995 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
łoscie się rozpisały
ja właśnie wróciłam z nad wody.. UMIERAM! no to jest jakies nieporozumienie ta pogoda! i szczerze mowiac, z brakiem kondycji i w tak niemilosierne slonce nie polecam robić 60km. ludzieeee.. buzi potrzebuje!
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem.
U mnie leje. Zuzka witaj, tez mam wychowawce ale nie wiem jak sie za praca na koloniach rozgladac,gdzie. I kocham maluchy ![]() Marys nie umieraj tylko zdjecia rzuc :P |
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
maruda, maruda, maruda
![]() ja tez je kocham, szczegolnie jak spia
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
a ty uparty osiołek kłapouszek.
|
|
|
|
#3000 | |||||
|
Zakorzenienie
|
heeeeeelooooooł
mniaam dziewuszki która jest ze mna?? mam dla was pyszna szarlotke od mojej babci![]() smacznego!Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.

Gosia mój Tż też ma na imię Piotruś
A tak w ogóle to przystojnego mam Tż-ta?
dowiem sie jutro.. tęsknie za wami bo chciałbym się wygadac a nie mam komu... za chwilę jedziemy na grilla do znajomych a jutro nad morskie oko. Przynajmniej nie będe myślec... tęsknie;*
nie mam talentu 
tyle stron 

za 100 strone. I od razu mysza spiewy pojda razniej

ale moja mama mówi, że mi się zmieni jak własne będę miała
smacznego!