|
|
#481 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
Dziękuję każdej, która o mnie pamięta <3
Brawa dla Waszej pamięci ![]() Nie chcę, żeby moje życie składało się głównie z daty narodzin i śmierci.
Chcę zaznać miłości, o jakiej marzą miliony. Dziś zasypiała uśmiechnięta. Szkoda umierać z miłości, skoro tyle zła czeka za rogiem. Cholera, zapomniałam, że to dopiero mój pierwszy post w szalonej XX ![]() Weny, spokoju, a i czasu dla tych, które chronicznie cierpią na jego brak
seguidors, Tots units fem força .' Messi ♥ Edytowane przez _Panna_Migotka_ Czas edycji: 2010-07-04 o 16:36 |
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w kolejnej części
Weny słonka W sercu mym świeci słońce… Uśmiecham się. Śmieję się, uśmieszkiem diabła. Wyjdę na najwyższy blok i wykrzyczę wszystkim moją definicję szczęścia. |
|
|
|
#483 |
|
Rozeznanie
|
Ej ludzie.
![]() jeśli wam się podoba to co tutaj pisze to proszę dawajcie znać ![]() Nie mogę stać nie ruchomo, wiedząc, że jesteś blisko mnie. Nie ma już czasu na to, aby się czegoś kolwiek bać. Życie jest krótkie i nigdy nie wiadomo co może się wydarzyć. <3 Budząc się rano chcę czuć zapach Twoich perfum, chcę być Twoim pluszakiem, którego będziesz mógł przytulić nie tylko w złe dni, ale zawsze. Odkąd Ciebie nie ma nie potrafię normalnie funkcjonować. Moje serce już nie bije tak szybko jak wtedy gdy się poznaliśmy i spojrzeliśmy sobie w oczy. Nie potrafię żyć bez powietrza, a co jeśli tylko Ty nim jesteś? Nie zawsze słowo 'kocham' łączyłam z uczuciem, miłością... To Ty nauczyłeś mnie kochać, to tylko w Twoją stronę było kierowane. a teraz gdy Cię nie ma znów nie wiem co to znaczy. Jestem szczęśliwa od tego czasu, gdy Cię zobaczyłam. Jestem szczęśliwsza, kiedy patrzysz w moje oczy. Jestem szczęśliwsza, gdy mnie przytulasz, obejmujesz, całujesz. Jestem szczęśliwa, gdy widzisz we mnie tą osobę, którą nie mogłabym być przy kimś innym. Gdy wchodzisz do labiryntu.. trudno się z niego wydostać. Tak samo jest ze mną.. ujrzałam Cię i nie mogę przestać na Ciebie patrzeć. ![]() Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-07-04 o 16:39 |
|
|
|
#484 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
już nie jesteś taki fajny, czasem tylko wpadnie mi na myśl jak bardzo mnie teraz kochasz a ja mam to gdzieś.
- spójrz na nią, piękna i zgrabna same zalety, więc co Ty we mnie widzisz ? - wady, których ona nie ma i przez to jest jak połowa nastolatek na świecie podczas gdy takich jak Ty jest miliard - miliard ? - tak, właśnie tyle tych samych dziewczyn na świecie, potrafisz mi zastąpić. słońce się zapala wraz z moim umysłem; księżyc wschodzi a ja nadal nie śpię. wyjeżdżając spakowałam Cię ze sobą, z kłamliwym wyrazem twarzy wmawiając miłość ps. przykro mi właśnie dziś wywaliłam pudełko z Twoim fałszywym sercem do morza Dobranoc !
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
|
|
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
A kiedy usiądziesz sam przy kominku, kiedy spojrzysz za okno na rozświetlone gwiazdami ciemne niebo. Pamiętaj, że jedną z tych gwiazd będe ja - uśmiechając się do Ciebie posyłać Ci będe zalotne spojrzenia.
Wieczorem każdy czuje się samotnie, ale Ty już nie musisz... Odległość nie jest przeszkodą kiedy myśli są połączone w jeden ciąg.
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
Cause you are the only one that gets me Bo jesteś tym jedynym który dostaje mnie Am i just afraid to make mistakes Boje się, że popełnię jakiś błąd Through the ups and downs I do just want to be with you Poprzez wzloty i upadki które przechodzę chcę być tylko z tobą
|
|
#487 |
|
Raczkowanie
|
i deptać ci po butach by być , bliżej Ciebie .
kiedyś wrócisz , tylko musisz zrozumieć. - jesteś szczęśliwa ? - kiedyś będę . bez Ciebie całe szczęście się ulatnia . jesteś powodem dla którego żyję . jutro też będę cię kochać , wiesz ? to jest miłość , jeżeli powiesz chłopakowi że ładnie wygląda w tej koszuli a on potem nosi ją codziennie . jesteśmy jak niedojrzałe połówki jabłek , tylko one są niedojrzałe do jedzenia a my do miłości . tak jestem od Ciebie wrażliwsza ale to nie znaczy że słabsza . ' nie ma Cię - widzisz ja też podejmuję ' męskie decyzje '
|
#488 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miło mi bardzo Motywujesz kochana inquiring, Love_HateYOU, z innej bajki, cornflower_, _sasza_, Naughty_ - Jesteście cudowne okradłam _________________________ ______ Zostawmy gdzieś w dali nasze złe wspomnienia które nabyliśmy w ciągu roku. Cieszmy się tym co mamy. Bo w jednej sekundzie możemy znowu wszystko stracić. I chodziłam samotnie w czasie deszczu po mieście przypominając sobie wszystkie chwile które spędziliśmy razem.. `moje życie nie jest jedną wielką słodką opowieścią, znajdziesz tu wiele gorzkich aspektów.` patrząc szarymi oczami pełnymi łez na szary świat. niektóre daty są naprawdę dziwne, na przykład 'na zawsze' trwało około 3 miesięcy. z tego "szczęścia" to aż się skakać chce.. najlepiej z mostu albo pod pociąg. pod prysznicem zmywam resztki twoich słów. myśląc że będzie lepiej. a to kocham "- Bóg podarował mi ją i powietrze do oddychania (...) Jedenaście dni po śmierci żony Will Durant sam odłaczył się od respiratora(...)respirato ry dostarczają tylko powietrze do oddychania" / "Intymna teoria względności" - J.L. Wiśniewski
|
|
|
#489 | ||
|
Raczkowanie
|
dziękuję za pochwały ;**
Cytat:
Cytat:
śliczne ;** _____________________ " Gdy ukochana osoba jest daleko, każda minuta trwa miesiąc, a każda godzina trwa rok..." - Rbd " Czy staniemy się lepszymi ludźmi wyrzucając żale z serca, które nie pozwalają nam żyć? " - Rbd wszyscy mamy prawo do miłości ale czy tak naprawdę potrafimy kochać? - goodis kałuża szczęścia. zagubiona w myślach swej podświadomości. mój złodziej marzeń ;**
"Miłość kpi sobie z rozsądku. I w tym jej urok i piękno." Edytowane przez WiecznieZakochana Czas edycji: 2010-07-04 o 18:21 |
||
|
|
|
#490 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
odkryłam Cię! ; ) __________________ 'and You offered it the rewind.' ale Ty zaproponowałeś żebym o wszystkim zapomniała.
|
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
już jestem
![]() wszystko nadrobiłam i bardzo dziękuję za wszystkie pochwały, które mi mignęły ależ pędzimy. Bo we wszystkim jest Twoje nieśmiertelne tchnienie.
Dlatego nieznacznie karzesz upadających i strofujesz, przypominając, w czym grzeszą. A gdy serce twe przytłoczy Myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto. Pierwsze westchnienie miłości to ostatnie westchnienie rozumu. Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. |
|
|
|
#492 |
|
Przyczajenie
|
CaMa -Przestań już mówić że mnie Kochasz, przestań kłamać! - Kiedy ja Cię Kocham. - Więc jak to możliwe że kochasz nas obie? nie pojmuje tego. Kochasz mnie i ją? i co chciałbyś być ze mną i z nią? . - Nie potrafię tego wytłumaczyć. Ona nie dorównuje Ci do pięt. Jest pusta, leci na kasę i samochód..Nie wiem co ma w sobie.. praktycznie nic nie ma! A Ty jesteś moim Aniołem. Poznałaś mnie gdy nie miałem nic.. i takiego mnie Pokochałaś. Szczera, zabawna .. Tak bardzo się różnicie. - Więc mam stać się taką suką żeby zawrócić Ci w głowie? żebyś nie mógł o mnie zapomnieć. ? Wiesz co najbardziej mnie boli.. przypomnij sobie sylwestra. Dzieli nas tyle kilometrów.. Dzwonisz.. ' Hej Kochanie. Dzwonię tak jak obiecałem. Życzę Ci.. a właściwie życzę nam. Oby nam się udało.. Kocham Cię ' .. i wiesz? właśnie w tego sylwestra, po tym telefonie do mnie.. bawiłeś się z nią! całowałeś, przytulałeś! Nienawidzę Cię za to. Proszę Cię daj mi spokój .. daj mi zapomnieć - Przepraszam.. Ejj. Too stało się naprawdę . Najgorzej wspominany dzień mojego życia. Chłopak którego kocham.. właśnie too co napisałaś stało się.. Alee się pogodzilismy po paru miesiącach Dzięki , moja miłośc do Ciebie jest jak kula unogi, ciągle się o nia potykam . są dni których poprostu nie umiem zapomnieć. <W3 Edytowane przez AneT_11 Czas edycji: 2010-07-04 o 18:23 |
|
|
|
#493 |
|
Przyczajenie
|
ja nie dorównuję Wam.
![]() kiedy zastanawiasz się czy kogoś kochasz , przestajesz go już kochać na zawsze. czy to normalne że po Naszym spotkaniu , kiedy mijają trzy doby ja nadal czuję Twój zapach i smak Twoich ust ? to chyba miłość.. |
|
|
|
#494 |
|
Raczkowanie
|
Lubię kiedy na mnie patrzysz, choć smutno mi,
że to spojrzenie nie jest moje . Widzę kiedy się uśmiechasz, właśnie wtedy gdy przechodzisz obok. Cała unoszę się A co gdyby to był ostatni dzień w moim życiu? Pocałowałbyś mnie chociaż na pożegnanie? Jesteś dla mnie całym moim światem. A ty wciąż mnie nie widzisz, nie kochasz, nie lubisz. Co mam zrobić, żebyś mnie wreszcie zobaczył? Mam Ci krzyczeć prosto w twarz żebyś usłyszał? Mam twoje zdjęcie na tapecie w telefonie, mam Cię w sercu, a ty masz mnie w du.pie ;/
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Paralogiczna - miałam racje, masz talent, a ten długi jest nieziemski.
![]() CaMa - wspaniała <3 __
czułam na sobie Twój dotyk, był wszędzie. delikatnie łaskotał moje ciało, momentami chciałam oddać ci się bezwładnie. uff, dobrze, że już się obudziłam. ludzie potrafią kochać, problem w tym, że pieprzona duma nie pozwala im na to. nie problem miłość odrzucić, kłopotem będzie o niej zapomnieć. |
|
|
|
#496 |
|
Raczkowanie
|
Klucz do mojego serca w kieszeni Jego ulubionych spodni <3 Przychodzi chwila, kiedy klękasz z bezsilności.
Zwyczajnie się poddajesz, tracąc wszelką wiarę na lepsze jutro. Wiedząc, że zgotowałeś sobie piekło na swoje osobiste życzenie. Że tak naprawdę każdy z Twoich problemów jest z Twojej osobistej winy. Zaczynasz nienawidzić samego siebie za to, kim jesteś. Za to ile popełniłeś błędów. Nie potrafisz sobie wybaczyć, że nie jesteś w stanie cofnąć czasu.
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
Naughty_ - jejku! dziękuję bardzo! _________________________ _____ uwierz w Nas. nie mam siły, by walczyć za Nas dwoje.. to było straszne uczucie. przeczuwałam koniec. wiedziałam, że dzisiaj zakończy się Nasze szczęście. wystarczyło kilka smsów od Ciebie i słowa, że 'nie jesteś szczęśliwy' i 'nie widzisz sensu'. nie umiałam sobie poradzić. 'jest pięknie. będzie pięknie'. przez te kilka dni dałeś mi zbędne nadzieje na to, że wszystko się uda. napisałeś, że starasz się walczyć.. tylko, że ja przestałam już wierzyć. zaufaj mi. mimo wszystko. 'kto się poddaje, ten przegrywa. dlatego łapię każdą szansę'. boli, czyli żyję. 'lubię, to się bawię! zapamiętaj'.
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2010-07-04 o 19:19 |
|
|
|
#498 | |
|
Raczkowanie
|
Jej, zachwycasz mnie kotku.
*Cytat:
Mam nadzieję, że mi wybaczyłaś. <wocb>inquiring, cornflower_, z innej bajki, Paralogiczna, Magari91, limitowanaa, karmelowomi, itstoolatex3, Naughty_, istny_paradoks, NieidealnaJa - Jakoś mi się zebrało.! LovCiam was...i Okradam ale ciiicho. To moja tajemnica. ![]() ![]() I wystarczyłby jeden sms, jeden jedyny....No ale po co .? Lepiej być nadal piep.rzonym egoistą.! (dupek)
|
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
That I'm not a princess this ain't a fairytale I'm not the one you'll sweep off her feet lead her up the stairwell this ain't Hollywood, this is a small town Nie jestem księżniczką, to nie jest bajka, nie jestem tą której zawrócisz w głowie i poprowadzisz na klatkę schodową, to nie jest Hollywood to jest malutkie miasto I was a dreamer before you went and let me down now its too late for you and your White Horse, to come around. Byłam marzycielką do czasu gdy ty przyszedłeś i zawiodłeś mnie teraz jest za późno na ciebie i twojego białego rumaka by przybył/zmienił moje zdanie
|
|
#500 |
|
Zadomowienie
|
i zaśmiać się głośno, dobitnie. i zaśmiać się Tobie w twarz. o taak, chciałabym.
|
|
#501 |
|
Raczkowanie
|
będę zawsze przy Tobie, tylko powiedz, że tego chcesz..
kocham Twoje czekoladowe oczka. bardzo to ja Ciebie wczoraj kochałam, dziś kocham Cie bardzo bardziej. no ja pier^ole weś napisz.. ![]() nie no nie mam weny ;( jakies bez sensowne są te opisy.. zmykam na zawsze. ;* Trzymajcie się <3 z innej bajki BananowaDelma LoveYourEyes marikab Paralogiczna limitowanaa beautiful_lie NieidealnaJa patrysiowa_ ZakreconaNaMaxa poprostuAsiss dreams_x33 Borowiczanka CaMa One for all - kolejność bez znaczenia. Kocham was nawet jeśli tego nieodwzajemniacie <3 + KLIK! Edytowane przez happyend Czas edycji: 2010-07-04 o 19:53 |
|
|
|
#503 |
|
BAN stały
|
ZakręconaNaMaxa na zdrowie ![]() ... i pomyśleć, że jeszcze wczoraj toczyliśmy wspólną kulę życia, a dzisiaj udajemy że się nie znamy . chciałabym choć na chwile zanurzyć się w myślach twych, by dowiedzieć się ile razy pojawiam się w nich. miłość to takie uczucie z czasem wywiercające dziurę w klatce piersiowej, strasznie trudno odróżnić ją od przyzwyczajenia, ale nie martw się to i to tak samo rani . .... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-07-04 o 19:41 |
|
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, wiesz jak to jest jak się wali świat? Jak się wali, to wszystko, po całości. Nie zostaje Ci nic, co mogłoby Ci pomóc przezwyciężyć smutek. Przyjaciele którzy mówią 'będzie dobrze' chociaż w myślach im się obija 'za bardzo dramatyzuje' wcale nie pomagają nam w takich sytuacjach. Nie, dobrze nie będzie. Bo na to 'dobrze' już czekam, czekam 3 miesiące, i się doczekać nie mogę. Chyba się nie doczekam... A 'za bardzo dramatyzuje' jest przegięciem, bo ja... Ja poprostu kocham, i nie wyobrażam sobie życia bez niego, jednak jakoś będę musiała sobie poradzić. Jest ciężko, cholernie ciężko bez Ciebie. Wiem, że ludzie mają gorsze problemy, ale czasem już mam naprawdę dość wszystkiego i wszystkich, całego świata, całej ludzkości, złośliwości rzeczy martwych. Nie tak to sobie wyobrażałam. Miało być pięknie, mieliśmy być razem, paradować po szkole za rączkę i chciałam żeby ludzie na nasz widok mówili 'O, patrz jaka zakochana para' albo 'Fajnie im razem'. A co mam z tego? Że w szkole, chodzę od klasy do klasy, żeby nie musieć patrzeć w twoje śliczne nieziemskie zielone oczy. Myślami nadal jestem wciąż z Tobą, lecz czasem gdy czekałam na wiadomość od Ciebie, wyobrażałam sobie nas, za 15 lat. Mieliśmy mieć śliczny domek, chociażby mieszkanie w wieżowcu, na samej górze. Oczywiście, mielibyśmy trochę problemów, jak wszyscy ludzie, ale pocieszalibyśmy się swoją obecnością. Z przyjaciółką nawet obgadałyśmy jak będą wyglądać moje i jego dzieci, zabawne. Śliczne dwa maluszki, chłopczyk i dziewczynka powstały w mojej wyobraźni. Dziewczynka miała mieć śliczne ciemne włośki, po mamusi i tatusiu, ciemne oczka po mamie i miała nosić różowe sukieneczki. Chłopczyk, o ciemnych włosach i zielonych oczach po tacie i wesołym głosiku miał biegać z Tobą na boisku, pograć w piłkę. Marzenia. Co mi pozostało ze wszystkich moich planów? To, że omijam wszystkie miejsca, gdzie byliśmy razem, wspomnienia dobijają mnie w każdej minucie mojego życia. Przecież między nami nie doszło dużo, byliśmy ze sobą krótko. Ale to nie ma znaczenia, kocham Cię równo mocno, co osoby które są ze sobą na przykład... po 50 lat. Chociaż mam dopiero 14. Kocham Cię.
/ Takie długie. Może ktoś będzie chciał przeczytać... / . . . Ręce opalone, serce spalone. ; o . . . happyend - dziękuję skarbie, też Cię uwielbiam ! <3 ; * wróć chociaż do nas, kiedyś kiedyś. . . ![]()
mogę mieć takie życie, jaki inni mają sen! ![]() Edytowane przez patrysiowa_ Czas edycji: 2010-07-04 o 19:43 |
|
|
|
#506 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak samo jak reszta zapewne.!!! Budząc się rano chcę czuć Twój zapach.! Kotecku
|
|
|
#507 | |
|
Zadomowienie
|
<3
Cytat:
![]() z innej bajki - nie ma za co _________________________ ___ Śmiała się tylko twarzą. Powtarzała śmiech po innych. `uśmiecham się do zdjęcia w telefonie . do tego zdjęcia, które niedawno usunęłam . do zdjęcia , które znowu jakimś cudem tam jest . - Cześć jestem Idiotka z okolicy Szalonych Decyzji. Mieszkam w domku zbudowanym z małych głupstw i idiotyzmów. W okół panuje wewnętrzna rozpierducha siedziała ściśnięta pomiędzy przeszłością i utraconą przyszłością i poczuła że się dusi. nie powinna tam być. będę odpychać od siebie tą myśl, tak długo aż nie minie data ważności. przeterminowaną będzie mi łatwiej pokonać. zamknąć w butelce i wyrzucić w przestrzeń. w udawaniu, że się nie widzimy, jesteśmy mistrzami . `nasze rozstanie ma swoje plusy. Nie potrzebuję już płynu do demakijażu, moje łzy codziennie bardzo dokładnie zmywają tusz...
|
|
|
#508 |
|
Raczkowanie
|
Witam po strasznie dłuuuuuuuuugiej nieobecności. Rozypiździel życiowy, ech i ach.
_________________ You look so unreasonably, it is unimportant.
'Idę na papierosa znów, by pośród dymu nikotyny utracić wspomnienia. Pierwszą i ostatnią rzecz, która nas łączy.' Most badly is, when searching for oneself in his eyes you are finding the indifference.
|
|
#510 |
|
Raczkowanie
|
Love_HateYOU - ymm, kotek. <3.
happyend - kocham cię dzióbku, nie ma innej opcji. ;* <3 bo życie moje przeplatam twoim. 'na zawsze razem' - mówili trzymając się w objęciach, los jednak sprawił, że skończyło się na ich dobrych chęciach. - czy ty w ogóle masz jakieś marzenia ?! - tak, mam. on jest moim marzeniem. płakała - wpisując w Google litery, które utworzyły słowo `miłość` Weź teraz kolejny mały kawałek mojego serca i złam go.
Edytowane przez LoveYourEyes Czas edycji: 2010-07-04 o 20:01 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

okradłam 

COMA