|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: FREE SAMPLES & KONKURSY & DUUUŻO OFFTOPÓW - cz. 9
Cytat:
ja juz wstawiałam fote koszulki i majtek ![]() Do zobaczenia laski za tydzień bay |
|
|
|
|
#3722 |
|
Konto usunięte
|
jak ktoś chce persil to dane na PW niech szybko wyśle
![]() edit: nieaktualne Edytowane przez 707920bde07bc02b01ed489e026909d73929f2d3_6556ad028195c Czas edycji: 2010-07-04 o 15:08 |
|
|
|
#3723 |
|
Przyczajenie
|
hej. temat kawki do degustacji od palona.pl jest nadal aktualny...
klikamy "Lubię to!" na stronie http://www.facebook.com/palonapl, następnie wypełniamy formularz http://degustacja.palona.pl i otrzymujemy kawkę. |
|
|
|
#3724 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co.. jak się skończy Mundial to czym my się będziemy tak emocjonować? ;p
http://www.ofem inin.pl/zycie-rodzinne/rodzinna-historia-mody-konkurs-d14456.html - fajny konkurs dla osób,które mają stare,rodzinne foty ![]() A tak w ramach free samples,może mi któraś doradzi jakiś w miarę przyszłościowy kierunek studiów? ;p Bo jak na razie wybrałam tylko prawo,a pasuje mieć jakąś alternatywę.. /historia,wos,angielski i polski zdawałam rozszerzone;p matematyka podstawowa poszła dość dobrze;p/ |
|
|
|
#3725 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tak jeszcze związane z prawem... ja studiuję resocjalizację i mam tam ostatnio dużo przedmiotów z prawem, ale zdecydowanie uważam, że po reso ciężko będzie z pracą ![]()
Edytowane przez aalutka Czas edycji: 2010-07-04 o 16:17 |
|
|
|
|
#3726 |
|
Raczkowanie
|
kto chce kupon do takko?
![]() nieaktualne Edytowane przez Madeleinke Czas edycji: 2010-07-04 o 16:28 |
|
|
|
#3727 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No resocjalizacja ciekawy kierunek ;> W jakimś więzieniu byś potem chciała pracować czy gdzie? ![]() ...a ja z tym prawem wyskoczyłam,bo nie miałam innego pomysłu i odpatrzyłam od siostry,która w tym zawodzie już pracuje;p Ale czy to jest to co chcę robić w życiu to nie mam pojęcia.. Myślałam jeszcze o kosmetologii,ale w Krakowie jest tylko na prywatnych uczelniach,więc odpada;p A Wy tam w Wa-wie macie chyba jakąś wojskową szkołę z normalnymi kierunkami,typu administracja? ;> Szkoda,że mam tak daleko ![]() A z konkursów to wygrałam dziś na Zeberce ;d |
|
|
|
|
#3728 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Po resocjalizacji mogłabym pracować w więzieniu, policji, domu dziecka, jakichś schroniskach dla nieletnich czy w sądzie jako kurator... itp. A dodatkowo prócz reso, robi się u mnie w szkole obowiązkowo drugą specjalizację, w moim przypadku jest to ped. opiekuńczo-socjalna, po której mogę się ukierunkować jeszcze na poradnictwo wychowawcze, czyli już bardziej związane z pedagogiem i poradniami.No w Warszawie jeśli pytasz o wojskową to jest WAT, ale jakie tam kierunki są do wyboru, to przyznam szczerze, że się nie orientuję ![]() Myślę, że administracja gdzieś tam jest ![]() A w jakim mieście będziesz studiować? Kraków tylko bierzesz pod uwagę, tak? ![]() ![]() Ja też po maturze nie wiedziałam, czy wybieram dobry kierunek, a i nawet teraz po 2 latach nie jestem przekonana, czy to jest właśnie to... (Przepraszam za OT ![]() )
|
|
|
|
|
#3729 |
|
Raczkowanie
|
Ja też mogę jeszcze komuś wygrać Persila, bo mi się podoba ta gra
![]() Piszcie na PW dane
|
|
|
|
#3730 |
|
Rozeznanie
|
ponawiam .. udało sie komuś ominiąć w Persilu babkę z kawą a w następnej planszy hydrant ??
Nie umiem zejść poniżej minuty :/ nie wiem jak inni to robią , że na koniec mają 29 sek :/ przecież zam czas leci na zniknięcie napisów, przejście z jednej do drugiej planszy a później czas na pranie :/ ..
|
#3731 |
|
Raczkowanie
|
może istnieje możliwość żeby się nie poplamić? no i wtedy nie tracą czasu na pranie? sama już nie wiem jak z tym persilem ;p
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie ten Persil? Bo ja chyba w innym świecie żyję
|
#3733 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I właśnie dużo się traci na tych napisach ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- http://www.pe rsil.pl/rozrywka/graj_i_wygry waj/ 2 spacje
|
|
|
|
|
#3734 |
|
Raczkowanie
|
Ja babke z kawa ominę... ale z hydrantem nie daje rady... i poniżej 1 minuty nie schodzę :/
---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- i te niecałe 30 sekund wydaje mi sie wręcz nieosiągalne... |
|
|
|
#3735 |
|
Raczkowanie
|
zajrzyjcie do naszej grupy fejsbukowej - ktoś wykorzystuje nas, dodając sobie nas do znajomych by uwiarygodnić swoje fałszywe konta!!!
|
|
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
Czy w tym konkursie persila można brać udział kilka razy? Jaki miałyście końcowy wynik? Ja 1:45 i coś czuję, że to beznadziejny czas ;]
|
|
|
|
#3737 |
|
Raczkowanie
|
no własnie.... ostatnio dostawałam dość dużo zaproszeń do znajomych, patrze po 20 współnych znajomych to myślę wizażanki, a tu chyba nie do końca..,.
|
|
|
|
#3738 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3739 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3740 |
|
Przyczajenie
|
ja mialam 1:11 i tez nie jest rewelacja. Ktos miał nizszy??
|
|
|
|
#3741 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co. Parę osób podało tutaj publicznie swój link do profilu. A ile mamy gości obserwujących? Wystarczy jeden link do profilu i posypią się zaproszenia do reszty od całkiem obcych osób z zweryfikować się nie da bo przecież po nazwiskach się nie znamy.
A konta fikcyjne też ma dużo osób od nas (przekręcone nazwisko, inne dane itd.) Edytowane przez Szpaku Czas edycji: 2010-07-04 o 18:58 |
|
|
|
#3742 |
|
Raczkowanie
|
Tym bardziej że duzo Wizażanek do konkursów stworzyło sobie fikcyjne konta... i w sumie ppo to żeby potwierdzić "wiarygodność" fikcyjnych kont padł pomysł, żebysmy sie pozapraszały...
Edytowane przez ewela80 Czas edycji: 2010-07-04 o 19:06 |
|
|
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dokładnie tak samo - widząc kilka/kilkanaście "wspólnych" osób, byłam pewna, że to konta (prawdziwe lub fikcyjne) Wizażanek :/
|
|
#3744 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3745 |
|
Raczkowanie
|
teraz np. mam pewność, że ludzie których dodałam dziś to w sumie w 99% ludzie z poza grona wizażanek, ale nie wiem jak się tego fanta pozbyć :/
|
|
|
|
#3746 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3747 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
często się nad tym zastanawiam dlatego tak jest i myślę, że powinno się to zmienić...
|
|
|
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
trzeba się pytać jak akceptujemy o nick z wizażu i już
Albo jak same komuś znajomemu wg nas z wizażu wysyłamy to podawać swój nick stąd... i wtedy będziemy wiedziały (czy nie ) i wiadomo czy ktoś tu się udziela czy kolekcjonuje 'znajomych na fc'
|
|
|
|
#3750 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a to fakt.. ![]() Ja w tej grze mam największy problem z psami
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

ja studiuję resocjalizację i mam tam ostatnio dużo przedmiotów z prawem, ale zdecydowanie uważam, że po reso ciężko będzie z pracą