|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Cytat:
mam nadzieje ze masz racje bo jutro juz trzecia doba ![]() Cytat:
urna przyszla do mnie na sale
|
||
|
|
|
#3632 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Pokaze wam moj brzuszek na 13 dni przed terminem porodu (+ 20 kg ,114 w obwodzie) .Sory za jakosc zdjec ,ale jakos po zmniejszeniu strasznie sie pogorszyla. A i dostalam darmowa paczke z apteki,ale sie ucieszylam ,mala rzecz ,a cieszy, na zdjeciu jej zawartosc.
|
|
#3633 |
|
Wtajemniczenie
|
Do mnie raczej nie przyjdzie
![]() No nic idę pod prysznic.
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak fajnie z ta paczka ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- aaa zapomnialam chyba wam napisac gin ktora byla przy porodzie powiedziala ze z kolejna ciaza to musze uwazac bo jeszcze szybciej moze pojsc i zebym za pozno do szpitala sie nie wybrala |
|
|
|
|
#3635 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny sliczne brzuszki! ktora nastepna sie rozpakuje??? az sie wierzyc nie chce ale Oskar ma juz 4 tygodnie
zalacze wam pare zdjec, przyjrzyjcie sie temu ostatniemu |
|
|
|
#3636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no Basiu padłam Kurcze już 4 tygodnie minęły. Jak ten czas leci.
Edytowane przez marta_d1 Czas edycji: 2010-07-04 o 18:38 |
|
|
|
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
witam
widze ze u nas spokojnie i weekendowo dzieki dziewczyny za mile slowa, pewnie po czesci to kwestia kultury osobistej ale tez niestety faktu ze w naszym miescie jest jedna porodowka i maja cie w d... a w Bydgoszczy sa 3 ![]() aniaa ciesze sie ze uwas wszystko w porzadku, odpoczywaj i moze jutro bedziecie w domku wiolek wspolczuje infekcji, oby tantum pomoglo anoxa milgeo wieczoru, nie zanosi sie zeby ta babe wypisali do domu? my dzis caly dzien rowniez poza domem, najpierw kawa u szwagra, pozniej kosciol, zakupy grillowe, wybory i dzien na swiezym powietrzu, znalezlismy super oferte wypoczynku rodzinnego w agroturystyce pod toruniem, konie, kroliki ktore dziewczyny ciagle nosily, dmuchane zjezdzalnie, basen, grill rowery, lodki, itp. bylismy z bratem tz i jego 3 synami wiec dziewczyny zadowolone i oczywiscie nie spakowalam torby w weekend ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Basia rewelacja do jutro dziewczyny
|
#3638 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3639 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajny prezent![]() anoxa- współczuje tego szpitala ![]() ania - to tylko rodzić ![]() U nas taki upał, masakra ledwo żyje, skurcze troszkę mnie meczą, ale nie jest źle mała wieczorem zaczęła swoje szaleństwo
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#3641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no niestety w tym tygodniu juz jej powiedzieli ze jej cc zrobia najbardziej sie obawiam ze na sali poporodowej tez mnie z nia poloza
|
|
#3642 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na przyszły tydzień u nas burze zapowiadają......a wiecie co to znaczy, któraś z Was mówiła że wtedy najwięcej dzieci się rodzi.Może w końcu Linka urodzi a jak nie to ja
|
|
|
|
|
#3643 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Posypiemy się jak nic.
|
|
#3644 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jak laktator sie sprawuje?
Cytat:
moj pewnie tak samo zrobi dran Dobrze Ci, ze juz do domku.Cytat:
Fajnie z ta paczka z aptekiCytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3645 |
|
Raczkowanie
|
Helo babeczki.
Dostałam cynk od Basienkiw że Eleonoremio urodziła, więc pędem na wizaż i nic nie ma. Może potem coś napisze.... Pamiętacie jak pisałam o mojej koleżance z którą miałam razem rodzić bo tp miała dzień po mnie (miała takiego dużego dzieciaczka e brzuszku juz dawno miało ponad 4 kg!!!)a tu wczoraj do mnie dzwoni, że już jest po!!!!!!!!!!!!! URODZIŁA BEZE MNIE!!!!!! BUUUUUUUUUUUU Ale mała jak się urodziła, to ważyła około 4 kg (nawet nie całe 4 kg) więc te wagi z USG nie są takie precyzyjne!! Miała cc i mówi, żebym sie zapierała rękami i nogami przed cc, bo dla niej to jakaś masakra była. Mam rodzić SN jesli tylko mogę, no chyba, że nie będzie wyjścia. Aniaa tak że ciesz się że SN rodziłaś, bo szybciutko dojdziesz do siebie, ona od 1.07 nadal nie może sie pozbierać!! Edytowane przez kolandra Czas edycji: 2010-07-04 o 19:57 |
|
|
|
#3646 |
|
Zakorzenienie
|
SMS OD ELEONOREMIO:
"Urodziłam córeczkę o 11:55. 2460g, nie wiem ile długa, bo jeszcze mi nie dali małej, bo badania robią i w ogole ze wcześniak to dluzej polezy niz ja. Porod ekspres ale to pozniej co i jak" |
|
|
|
#3647 |
|
Wtajemniczenie
|
hej! my dzis mamy dzien wywolywania dzidzi na swiat
jezdzilismy duuuzo i baaardzo mnie wytrzeslo, potem skakalam na pilce,a potem nawet sex byl,a potem mega bole.... a teraz tylko twardnienia... pewnie nic z tego![]() kolandra-no to Cie kolezanka wystawila nie martw sie umow sie ktoras z nas na porod eleonoremio urodzila? nic nie wiemybasiu-suuuuuper foto
|
|
|
|
#3648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
GRATULACJE!!!
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#3649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mogę podać na swoim przypadku, po zabiegu łyżeczkowania, leżałam z dziewczyną ( obie go miałyśmy) pod znieczuleniem, ona dochodziła do siebie 6h i wymiotowała i wogóle, a ja po 30 minutach byłam przytomna, rozmawiałam, chciałam wstać siku i wogóle...wiec to naprawdę zależy od organizmu wiadomo, że boli, no ale coś za coś![]() ELEONOREMIO- GRATULACJE
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-07-04 o 20:07 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulację Eleonoremio!! Ale malutka ta Twoja córeczka. Edytowane przez marta_d1 Czas edycji: 2010-07-04 o 20:07 |
|
|
|
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
No bo nie miałam kiedy napisać co i jak... byliśmy dziś na ośrodku, a potem mieliśmy gości, więc nie było jak napisać... a nie będę przy gościach przed kompem siedzieć
|
|
|
|
#3652 | |
|
Raczkowanie
|
OOOO Bassienkaw dobrze, że jesteś i napisałaś o Eleono...
---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
Ja wstępnie na 16.07 mam rodzić. czy to dla Ciebie zbyt późno? Czy rodzisz? |
|
|
|
|
#3653 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale zaskoczenie!!! moj tz powiedzial, ze jestem lewa, jak mu oznajmilam na kiedy eleo miala termin ale juz cofnal
|
|
|
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem, jestem... ale ledwo żywa. Męczy mnie już ta ciąża, coraz to częściej przez dzień czy w nocy pojawiają się łzy w moich oczach. Chciałabym już nie mieć brzucha, chciałabym już mieć dziecko przy sobie. Męczę się bardzo, wszystko coraz to bardziej mi dokucza... czuję się bardzo często przeorana, gdy dziecko tak się rusza jak się rusza... dolega mi już normalnie wszystko. Potrzebowałam wygadania się. Wiem, że pewnie już większość z Was marzy o tym, by dziecko już tulić, a nie nosić pod sercem... ale przyznać muszę,że pierwsza ciąża była dla mnie łatwiejsza... a ta mnie już męczy, chcę już koniec i mam nadzieję, że termin pierwszych ruchów będzie tym terminem właściwym... albo blisko...
|
|
|
|
#3655 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
byle tylko nie przenosic
|
|
|
|
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
ELEO - miała podobny tp do mojego
![]() basia - nio ja tez ledwo żyję, tak mi ciężko, nie mogę znaleźć miejsca sobie, brzuch mnie ciągnie i wogóle...no ale bliżej niż dalej, we wtorek będę mieć pełne 37tc i zacznę 38tc, no i mam wizytę więc będę wiedzieć co i jak....
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-07-04 o 20:20 |
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
ELEO miała termin jakoś na koniec lipca... bodajże 26
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3658 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z każdą rozpakowana mamą czuję sie blizej...jeszcze 22 dni!!!! Cytat:
a i macie moje 120 w pasie i 9,5 kilo na plusie (88) |
||
|
|
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
Muminku ogromny ten twój brzusio, mało na plusie kilogramów... ale widzę, że rozstępy niestety męcza... co do młodego, to u nas niestety był problem z zębami, stąd też mieliśmy wysoką gorączkę i dziecko nic jeść nie mogło
|
|
|
|
#3660 | |
|
Zadomowienie
|
eleonoremio (Ela, 23 lata) 26.07 ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
![]() no moj tez nie chce jesc, ale pije duzo wiec miksuje mu owoce do butelki co by go nasycic troszke a pozatym on bez butli i smoczka nie zasnie... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

moze to i dobrze dojdziesz bardziej do siebie a jutro juz pewnie pojedziecie do domku 

moj pewnie tak samo zrobi dran 
GRATULACJE!!!