|
|
#2431 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
I darmowa wysyłka...
![]() Cytat:
Niepodważalny ![]() Walczę ze sobą - zrobić sobie tosty na kolację czy nie zrobić...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
Si wybudowal te sadzawke na pol ogrodu, gleboka na metr... d;la rybeczek.
W piatek mialam sen, ze kota mi wpadla do tej wody, woda byla metna i ona poszla na dno. Probowalam ja znalesc i wyciagnac. Sie obudzilam i pomyslalam, ze w sumie bardzo prawdopodobne. Sadzawa narazie wypelniona do polowy... Kota nakryje. I co? I kota wskoczyla... ale udalo sie jej wyskoczyc, ja nawet nie wiedzialam... zobaczylam ja jak wrocila cala mokra i przerazona. Kocham ten pomysl juz... Nie wspominajac o nakladach finansowych... nie moich ale teraz byly i obecny ode mnie kase pozyczaja... Czuje sie w****iona. |
|
|
|
#2433 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może innym razem się uda...
|
|
#2434 |
|
Nindżopesz
|
Czadowe
Już Cię w nich widzę, jakaś czerń i ćwieki dla równowagi, hehe.A jakoś tak wyszło, że miałam jechać do teściowej, w końcu nie zaprosiła (coś źle zrozumieliśmy z tym zaproszeniem) no i siedzę w chałupie i czytam. Dziękować Łiii, mój kandydat chyba wygrał wybory! Bym się napiła ale 29ty dzień i nic to może lepiej się nie napiję. |
|
|
|
#2435 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
jutro się zobaczy dopiero ale tak czy siak - górą nasi ![]() *edit - a ja sobie właśnie stroja na ciastla kompletuję wirtualnie (mam nadzieję, że wszystko dojdzie na czas )
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-07-04 o 20:08 |
|
|
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze się boję cieszyć....
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też za mała różnica w sondażach byle do jutra poimprezowałam wczoraj , dziś się kiepsko wyspałam, ale dałam radę pojechać na wybory (ból mieszkania w innym miejscu niż miejsce zameldowania) weekend jak zwykle zleciał stanowczo za szybko
|
|
|
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że do jutra zmiany nie będzie
![]()
|
|
|
#2441 |
|
Wpisz tu zomzing
|
dziś z dedykacją dla Polly_ wkręty z łagodniejszych
![]() adin dwa i fotka lokalu wyborczego ![]() edit: tak, to do Tego Rudła było o profumumie Feu de Bois z gorzkich spalaków testowała?
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-07-04 o 21:27 |
|
|
|
#2442 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dobry wieczór
Zapomniałam wyniki w tivi sprawdzić, ale doczytałam tu że różnica mała, więc dalej tivi nie włączam.. po co mam się na te paszcze gapić Cytat:
niestety..... Cytat:
W kwestii kociej, po rozmowie z wetem i własnych przemyśleniach doszłam do wniosku że potencjalne odnalezienie alergenu i tak nic mi nie da, na odczulanie zastrzykami nigdy bym się nie zdecydowała - za długo, za dużo stresu, w porównaniu z dość niewielkim prawdopodobieństwem pozytywnych efektów. miło mi. zwłaszcza że ja też się zwykle zgadzam z tym co piszesz Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
Ej no, nikt nie wie gdzie się półki kupuje?
I jeszcze jedno zakupowe pytanie. Kupował ktoś tu http://www.halens.pl/?anid=komdat&gc...FVMqDgodxUY3xA ? Spodnie mi się spodobały i nie wiem czy zamawiać
|
#2444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teksty maja dla mnie takie samo znaczenie jak muzyka... A moze wieksze. Wiec musza byc w zgodzie ze mna. |
|
|
|
|
#2445 |
|
Wpisz tu zomzing
|
aaa, i jeszcze dedykacja dla kameny, za wczorajszy cover
http://www.youtube.com/watch?v=-f2U8u7VZQ4 |
|
|
|
#2446 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej u siebie spałaś? Ja dziś się budze, łeb boli, otwieram oczy, patrzę: maskotki, różowe szafeczki, dziecięce zabawki... Uuuu, niezła impreza była (po prostu w pokoju dziecinnym spałam - rodzice wysłali małą do dziadków, zeby poimprezować )niezłe to drugie ![]() Cytat:
nie będę się z czyimś światopoglądem utożsamiać, wolę stworzyć własny ![]() Cytat:
muzyka to sztuka, tak samo, jak książki czy filmy - a nie będę przejmować światopoglądu Dostojewskiego czy Spielberga tylko dlatego, ze lubię ich dzieła
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-04 o 21:43 |
|||
|
|
|
#2447 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A propos perfum, koleżanka z roboty (ta co ją diabeł opętał ostatnio) zaklepała Black Tourmaline na testy, jutro ją uraczę i bardzo jestem ciekawa recenzji. Napisz to takim złooowieszzzzczzzzym i potępieńczym tonem bo do mnie dociera cóżem ewentualnie uczyniła A mówiłam TŻtowi - jest przeludnienie na świecie, jest głód, powodzie, katastrofy, huragany, globalne ocieplenie i inflacja, i upadek moralności, wulkany wybuchają, ludzie ksionżek nie czytajom, gapią się ino na gołe laski z MTV i słuchają ESKI, i ty chcesz, nieszczęsny, na taki świat potomstwo wydać?? W imię czego, pytam, w imię czego!? Dobra, bredzę :P |
|
|
|
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
i dla Winter, zatoczona plaża
|
|
#2449 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2450 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie lubie i nie slucham Christian Rock/metal... no muzyka moze byc tak samo skoczna jak inna ale drazni mnie warstwa tesktowa i nie ma szans. Nie ma. Wiec jakos nie widzi mi sie osoba wierzaca (nie twierdze, ze takich nie ma! ) sluchajaca Blacku... |
|
|
|
|
#2452 | |
|
Nindżopesz
|
Ooo, jak pięknie!
Cytat:
|
|
|
|
|
#2454 | |
|
Zakorzenienie
|
Tru i Kejmeno - kiedy my w końcu jedziemy na CP? W czwartek czy w piątek?
![]() Bo niedługo będę sobie musiała urlop zaklepać ![]() Cytat:
![]()
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ja lubie jak tak robia! Super to jest... Ja tu mam radio galaxy - zawsze chce mi sie wtedy rzygac... Najczescie u fryzjerow itp napierdziela az milo... |
|
|
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
Florens
|
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
Patrze
![]() We mnie sie krew burzyla jak mnie matka do kosciola ciagala wbrew moim pogladom. |
|
|
|
#2458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem coś tam pomarudzi ale nie reaguję. Czasem zdarza mi się jeszcze tam bywać ale za każdym razem zadaję sobie pytanie "co ja tutaj robię". Wszystko mnie tam drażni
|
|
|
|
#2460 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ha ha,ja właśnie wróciłam znad morza,a raczej Zatoki
Byliśmy oglądać rzeźby w piasku
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

może innym razem się uda...
Już Cię w nich widzę, jakaś czerń i ćwieki dla równowagi, hehe.
)

za mała różnica w sondażach