Wasze opisy na gg, część XX - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe wyliczanki

Notka

Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-04, 20:02   #511
Naughty_
Rozeznanie

GG do Naughty_
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX

_Panna_Migotka_ - wreszcie jesteś.! Tęskniłam za Twoją twórczością.

Cytat:
Napisane przez ZakreconaNaMaxa Pokaż wiadomość

[...] Naughty_ [...] - Jakoś mi się zebrało.! LovCiam was...i Okradam ale ciiicho. To moja tajemnica.

To dzięki Tobie nadal tutaj jestem.
Tak mnie motywujesz.

'Ludzie mogę zabrać to, co najpiękniejsze i nadaje życiu sens. Mogą zabrać nadzieję, miłość, radość. Mogą zabrać także poczucie bezpieczeństwa. Lecz nigdy, przenigdy nie zabiorą mi moich myśli..'

'Zawsze byłam skryta, bo uważam, że kiedy ludzie wiedzą co jest dla kogoś cenne - łatwo im to zepsuć.'

'Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rób, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogła potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz.'

Gdybym mogła uwolnić się od Ciebie, ale nie musiała Cię stracić;/.

"Nikt nie wie przez co przeszedłem. Widzą tylko, że popadam w kłopoty. Nie wiedzą, że ciężko się żyje, gdy nikt Cię nie kocha."

Tupac Amaru Shakur

Naughty_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 20:10   #512
patrycjaxpp
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nieodkrytaxd Pokaż wiadomość
- miłość ? nie dzięki , aż tak chora nie jestem .
zaje.biste ;d

___

tak naprawdę nigdy mnie nie poznałeś.

- kochasz mnie?
- zapytaj jutro.

photoblog
patrycjaxpp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 20:12   #513
cornflower_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paralogiczna Pokaż wiadomość
cornflower_
Cytat:
Napisane przez SparklyAngel Pokaż wiadomość
cornflower_
Cytat:
cornflower_

dziękuję dziękuję dziękuję

'- On już nie wróci...
- Wróci, wróci - zobaczysz
- Nie! ..bo tam jest Ona..
- A kim jest Ona?
- Ona? Ona.. jest kimś dla Niego ważnym
Kimś kto potrafi sprawić, że On się raduje.
Kimś kto prostuje i koloruje życiową drogę.
Dlatego właśnie On nie wróci... '

moja miłość
marnieje.
usycha.
upada.
gaśnie.

Edytowane przez cornflower_
Czas edycji: 2010-07-04 o 20:16
cornflower_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 20:13   #514
Magari91
Zakorzenienie

Cytat:
inquiring, cornflower_, z innej bajki, Paralogiczna, Magari91, limitowanaa, karmelowomi, itstoolatex3, Naughty_, istny_paradoks, NieidealnaJa - Jakoś mi się zebrało.! LovCiam was...i Okradam ale ciiicho. To moja tajemnica.
Nie sądziłam, że i ja się tu znajdę
Muaaaach

Nothing compares to a quiet evening alone
Nic nie może się równać z samotnym, cichym wieczorem

You're in ruins
Upadłeś

Laughing as we gazed under the moon you kissed me and it never felt too soon hard to believe that anything could tear us apart

Śmiejąc jak przyglądaliśmy się księżycowi pocałowałeś mnie a nie chciałam tego za wcześnie, trudno w to wierzyć, że cokolwiek mogłoby nas rozdzielić

zasada 808 : jeśli coś jest ma prawo odejść.
Paralogiczna

coonfiesame.blogspot.com - moje kosmetyczne recenzje

Edytowane przez Magari91
Czas edycji: 2010-07-04 o 20:15
Magari91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 20:21   #515
cherry pie
dream big

*
I carry your heart, I carry it in my heart.

Noszę Twoje serce przy sobie, noszę je w swoim sercu.

*szukam pięknych światów. Ty jesteś moim światem.

*faceci to dzieci we mgle.

„The future belongs to those
who believe in the beauty of their dreams”
cherry pie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 20:31   #516
Naughty_
Rozeznanie

GG do Naughty_

Zamknęła oczy. Znów Go spotkała. Z coraz większym trudem przychodzi jej odtworzenie Go w swej pamięci. Charakter ? Nie, Jego zachowania na pewno nie zapomni. Nie da się. Był jedyny w swoim rodzaju. A wygląd ? Nie jest istotny, być może dlatego coraz częściej ma problem z ujrzeniem Go w swych wyobrażeniach. Jej pamięć codziennie, kawałek po kawałeczku odrzuca jakąś Jego część. Może chce w ten sposób znieczulić jej ból ? A może po prostu to czas sprawia, że Jego obraz w jej głowie już nie jest tak wyraźny, jak w czasach gdy widywała Go codziennie ? Gdy spędzała z Nim więcej czasu niż z kimkolwiek innym ? Gdy potrafiła przesiedzieć z Nim pół nocy i rozmawiać o niczym, o błahostkach ? Gdy cisza, która w sumie rzadko kiedy zapadała, nie była dla nich męcząca, a nawet wręcz
przeciwnie, była ukojeniem dla duszy ? Rozumieli się bez słów. Nie musieli sobie zbyt dużo mówić. Jej wystarczała Jego obecność. Przy Nim znikały wszystkie smutki. Był dla Niej,
jak... tlen ? W pewnym stopniu na pewno. Kiedyś uśmiech nie znikał z Jej ust. Teraz, gdy zostawił ją samą nie mówiąc, ani jednego słowa, dusi się, a na jej twarzy nie zauważysz już uśmiechu tylko mokre od łez policzki. Może to wyda się dziwne, ale chyba lubi płakać. Czuje się wtedy taka... czysta... Wszystkie smutki, cała rozpacz spływają z jej duszy razem z tymi łzami, by na ich miejscu mogły się pojawić kolejny smutek, kolejna rozpacz, rozgoryczenie, żal... Ujrzała Jego twarz. Zmierzwione włosy, przenikające spojrzenie, usta udekorowane łobuzerskim uśmiechem... Poczuła, jak po jej policzku powoli spływa łza. Pierwsza, druga, piąta, dziesiąta, setki łez... Położyła się na łóżku i okrywając kocem, skulona opadała w bezdenną przepaść spokoju.

"Nikt nie wie przez co przeszedłem. Widzą tylko, że popadam w kłopoty. Nie wiedzą, że ciężko się żyje, gdy nikt Cię nie kocha."

Tupac Amaru Shakur

Naughty_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 20:35   #517
NieidealnaJa
Zakorzenienie

Cytat:
NieidealnaJa
Dziękuje ;*
I don't know how to live without your love.
(nie wiem jak żyć bez Twojej miłości)

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Cytat:
Napisane przez happyend Pokaż wiadomość

NieidealnaJa
Ja Ciebie też kocham ;*

'nie jesteś moją własnością,ja po prostu mam Ciebie".

T.

24.01
NieidealnaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 20:36   #518
ZakreconaNaMaxa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Naughty_ Pokaż wiadomość

To dzięki Tobie nadal tutaj jestem.
Tak mnie motywujesz.

Ej rumienię się .!! Tak na mnie działasz.

`i niby nie pisaliśmy o niczym ważnym , ale poczułam adrenalinę , kiedy widziałam jak świeci się okienko z Twoim imieniem na pasku zadań . Bo wiesz .. Ja Cię chyba kocham .
Stary 2010-07-04, 20:38   #519
the_end
Raczkowanie

Wpadłam na chwilę i już nakradłam.
Mianowicie ofiarami moich niecnych łupów padły:
Nieodkrytaxd, WiecznieZakochana, Daria_96, istny_paradoks, NieidealnaJa cuuudne

_______

'Kup mi wino i pozwól mówić. Zasnę Ci gdzieś między kanapą , a nogą od stołu i będziesz mnie zbierać. Potem trochę pohisteryzuje, rozmaże makijaż i będe szczęsliwa, że mogłam pobyć mała dziewczynką bez emocjonalnej huśtawki i koziołkujących nastrojów.'

'Bóg dla mnie nie żyje. Był, ale umarł, bo za mało osób w niego wierzyło. Nie wystarczyło miłości. Dla Ciebie mi jej wystarczy.'

Przyszedł do mnie z wieczora, strzepał z włosów śnieg, zgadnij czy wypuszczę go kiedykolwiek z ramion?
Brunet
the_end jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 20:52   #520
jessica_22
Przyczajenie

hulaj dusza piekła nie ma
jessica_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 20:58   #521
nieliczylamwcalesie
Zakorzenienie

GG do nieliczylamwcalesie

ponieważ mogłabym przejść świat w poprzek, zobaczyć wszystko i
nigdy nie być zadowolona, jeśli nie mogę zobaczyć Twych oczu.

'
Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.'
nieliczylamwcalesie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 21:03   #522
monia270607
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Naughty_ Pokaż wiadomość
Czy to nie dziwne, że wciąż tęsknię za Tobą? Że wciąż o Tobie myślę? Że wciąż potrzebuję Twojej obecności? Za dwa miesiące minie rok odkąd Ciebie nie ma przy mnie, a ja wciąż pamiętam. Ciężko jest odrzucić w niepamięć to, co było. To, co przeżyliśmy razem. Może dla Ciebie to nic wielkiego, zwykła znajomość, tylko przygoda. Ale dla mnie to było coś większego, coś poważniejszego. Nie zdawałam sobie z tego sprawy, dopóki Cię nie straciłam. Dopiero dzisiaj jestem w stanie stwierdzić, że byłeś dla mnie kimś ważniejszym niż tylko kolegą, zwyczajnym znajomym. Przy Tobie czułam się pewniej. Z Tobą wszystko wydawało się prostsze. Ty nigdy nie pozwalałeś mi się smucić. To Ty mi zawsze podawałeś dłoń, gdy upadłam. Ty byłeś zawsze blisko. Wiedziałeś, kiedy działo się coś złego, choć tak bardzo starałam się to ukryć. Twój uśmiech, Twoje dobre słowo sprawiało, że słońce znów pojawiało się nad moją głową. Odpędzałeś ciemne chmury. Gdy szedłeś w moim kierunku, uśmiech pojawiał się momentalnie. Niczym bezwarunkowy odruch... Ciebie nie da się opisać w kilku prostych słowach. Dla jednych byłeś przeciętnym chłopakiem, dla mnie kimś wyjątkowym. Na moje usta ciśnie się wciąż to samo pytanie. Dlaczego... Dlaczego postanowiłeś odejść ? Dlaczego zrobiłeś to w taki sposób ? Dlaczego nasza znajomość Cię zaczęła nudzić ? Dlaczego patrzysz na mnie teraz, jakbyś żałował tego, co zrobiłeś, ale nie starasz się tego naprawić ? Dlaczego tak bardzo interesuje Cię zdanie innych ? Dlaczego skazałeś mnie na samotność ? Dlaczego, dlaczego, dlaczego... Tak bardzo chciałabym poznać odpowiedź na te wszystkie pytania. Być może byłoby mi łatwiej, gdybyś uargumentował swoje postępowanie. Czuję się teraz tak strasznie zagubiona. Starałam się sama znaleźć odpowiedzi na te dręczące mnie pytania. Lecz nie potrafię. Ciężko jest mi zrozumieć Twoje działania... Nie potrafię odgadnąć, co Cię skłoniło do tego, że mnie zostawiłeś. Jednak wciąż mam nadzieję, że jeszcze wrócisz. Pewnego dnia uśmiechniesz się tak, jak tylko Ty potrafisz i powiesz "Cześć". A ja wtedy popatrzę w Twoje oczy i zatonę w nich po raz pierwszy od bardzo długiego czasu. Zapomnę o wszystkich chwilach spędzonych samotnie. Zapomnę o tym, jak było mi źle bez Ciebie. Zapomnę Ci to, jaką wyrządziłeś mi krzywdę. Przeszłość odejdzie w niepamięć. Zacznę nareszcie żyć chwilą. Będę cieszyć się tym dniem. Rozkoszować każdą spędzoną razem minutą. Dziś jednak muszę nauczyć się wreszcie żyć bez Ciebie. Bez Twojego łobuzerskiego uśmiechu, głośnego rechotu, inteligentnych żartów... Tak mało, a tak brakuje... Dziś mogę powiedzieć tylko jedno: Dziękuję, Dziękuję, że byłeś. Choć to trwało tak krótko, dziękuję. Wspomnienia związane z Tobą bolą. Ale to jest przyjemny ból. Przypomni mi, że był w moim życiu ktoś bardzo ważny. Ktoś, na którego wspomnienie uśmiech jak i zarówno łzy pojawiają się na moich ustach. Żegnaj ..
Cytat:
Napisane przez patrysiowa_ Pokaż wiadomość

ciężko jest żyć bez Ciebie. to już 3 miesiące, odkąd odszedłeś. Dla ciebie, ostatnie 3 miesiące były normalne, najprawdopodobniej nic szczególnego nie odczułeś. a Ja? A ja, cholernie tęsknie i czuje wielką pustkę. bo źle jest bez Ciebie, nic się nie układa, a jak jedno się wali, to razem z całą resztą.

gdybyś wrócił, cała reszta mniejszych problemów byłaby niczym.
bo byłbyś ze mną, a wtedy radziłabym sobie ze wszystkim lepiej.

powinnam zapomnieć, wymazać Cię z pamięci. Usunąć twoje zdjęcia, smsy, archiwum i wszystko związane z Tobą. Przecież te wspomnienia niedługo mnie wykończą. Przez to nie potrafię zapomnieć. Nie prościej byłoby, gdybyś wrócił?
Jejq... Cudowne to jest (Okradam)
Macie talent laski
Weny.! Weny.! jeszcze więcej

Cytat:
Jej, zachwycasz mnie kotku.*
Dziękuję
Miło

Będziesz próbował, ale nigdy mi Go nie zastąpisz, On wraz ze swoim odejściem zabrał całą mnie, przecież wiesz ... jesteś dla mnie ważny, ale nie wypełnisz pustki w moim sercu całym sobą, możesz byc pewien.

Mój plan na wakacje ? Zero Ciebie, mnóstwo mnie i szczęście.

W pewnym momencie jesteś tak przyzwyczajona do samotności, że tracisz zdolność kochania.

Nastały gorsze dni... wszystko runęło, a z tym i my...

Edytowane przez monia270607
Czas edycji: 2010-07-04 o 21:30
monia270607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 21:07   #523
Daria_96
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez the_end Pokaż wiadomość
Daria_96
ohh, dziękuje ;*

Nagle coś mnie olśniło.. czyżby to "Kocham Cię"
było do mnie od ciebie? Nie .. to tylko pomyłka.

Po drodze do sklepu minęłam Cię.
Minęłam to twoje czekoladowe spojrzenie.

A twój wzrok czułam na sobie, jak nowo kupioną
sukienkę, którą tak bardzo lubię.

Wtedy pachniało deszczem, wszyscy siedzieli w domach,
tylko dwoje ludzi błądziło po świecie .. osobno.

Ona go jeszcze nie znała, nie znała jego imienia.
Zakochała się w tym spojrzeniu, przemokniętych włosach.

Daria_96 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 21:19   #524
monia270607
Raczkowanie

'Po czasu kres, skarbie.

Chciałabym kiedyś usiąść na trawie, spojrzeć w niebo i z czystym sumieniem powiedzieć 'tak. jestem cholernie szczęśliwa.'

Zgubiliśmy się po drodze...

... i wtedy pokazałeś mi, że tak na prawdę miłość istnieje . Po długim czasie zrozumiałam, że mam dla kogo żyć i z kim wychodzić na spacery . Nocą, kiedy jest już ciemno, idziemy razem przez miasto trzymając za rękę . Ludzie z okien spoglądają na nas, jak by zobaczyli 'idealną' miłość . Odprowadzasz mnie do domu o tej samej porze, każdego dnia . Wtedy zawsze sąsiedzi patrzą jak pieścimy naszą miłość przytulając się i całując . Po wejściu do domu ściągam buty i od razu piszę sms 'doszedłeś?' . kiedy otrzymuję odpowiedź 'tak;*' jestem spokojniejsza . Ukazałeś mi się tak od razu ... nie wiedziałam, że uda nam się dojść do tego stanu zakochania . Spowodowałeś, że wszystko w środku mnie zaczęło wariować . I w tym momencie nie ważny jest wiek . Ważne, że z dnia na dzień jesteś dla mnie jeszcze ważniejszy <3

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Włączyłam komputer, zrobiłam herbatę.
Wyłączyłam telefon. Muszę normalnie żyć.

Kładę się dość późno, każdego wieczoru czekam aż może dostane wiadomość o treści: 'należysz do mnie'.

I tam całowaliśmy się pierwszy raz...

Chcieli być, ale nie są.
Jutro też nie będą, nigdy już na pewno.
Przeminęli, zagubili się.
Czasem tęsknią, skazani na przeszłość.

Na termometrze szczęścia znów minusowe temperatury </3

Codziennie cierpię. Cierpię od wielu długich miesięcy próbując pokazać ci jak bardzo cię kocham. I że wszystko jest bez znaczenia, kiedy nie ma cię blisko mnie.

404 Not Found . No love. No You.

Bo ostatnio wszystkie dni wyglądają jak piątek trzynastego.'

Edytowane przez monia270607
Czas edycji: 2010-07-05 o 10:18
Stary 2010-07-04, 21:23   #525
limitowanaa
Zakorzenienie

` Ty ! czerwone z lewej strony w piersi. to nic że teraz masz dwie połowy. musisz bić. słyszysz ?`

+without_demur - też podkradłam

ZakreconaNaMaxa - ooo jej .. prze miło

happyend - dziękuję kochanie <3
i odwzajemniam w 1ooo% !
i nawet się nie waż odchodzić z wizażu .. bo dostaniesz

Edytowane przez limitowanaa
Czas edycji: 2010-07-04 o 21:27
limitowanaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 21:26   #526
CaMa
Wtajemniczenie

GG do CaMa Send a message via Skype™ to CaMa

Cytat:
Napisane przez Love_HateYOU Pokaż wiadomość

CaMa
dziękuję
Cytat:
Napisane przez AneT_11 Pokaż wiadomość

CaMa

Ejj. Too stało się naprawdę . Sylwester 2010. Najgorzej wspominany dzień mojego życia. Chłopak którego kocham.. właśnie too co napisałaś stało się.. Alee się pogodzilismy po paru miesiącach Dzięki
nie wiedziałam, na prawdę.
Cytat:
Napisane przez BananowaDelma Pokaż wiadomość

CaMa - wspaniała <3
Ty też
Cytat:
Napisane przez happyend Pokaż wiadomość
CaMa
kochana

- A Ty czego chcesz dziewczynko?
- Ja? Ja chcę tylko odzyskać utraconą nadzieję,
wiarę w miłość i drugą połówkę swego serca.

Znajdź mnie dzisiaj. Tak jak przed rokiem. Proszę, znajdź mnie. Uratuj.

Dziś się upiję. Wyrwę z piersi serce i zaleję wódką.

Przytul mnie naprawdę mocno dziś w nocy, serce chyba zamierza mi dziś pęknąć i sama tego nie powstrzymam.

Bądź przy mnie bo wciąż czuję jak sam życie byś oddał by cofnąć czas.

"Boisz się, że kiedyś będziesz biło nad urodzinowym tortem tragicznie pełnym świeczek i pomyślisz, że twój czas minął, a ty nic nie przeżyłaś? Żadnej prawdziwej arytmii, żadnej romantycznej długotrwałej tachykardii albo chociaż migotania przedsionków? Tego się lękasz, Serce? A może ograniczenie się do bicia tylko dla jednego mężczyzny budzi w tobie lęk przed zmarnowaną szansą?"

"Był moim kochankiem i najlepszą przyjaciółką jednocześnie. Takie coś zdarza się tylko w filmach i tylko tych z Kalifornii. Mnie zdarzyło się naprawdę..."

"Uwielbiam niedziele. Kocham to uczucie, gdy człowiek otwiera rano oczy i wie, że nie ma powodu, by wstawać. W niedzielę nawet samotność mi nie doskwiera: nie przeszkadza to, że nie mogę sięgnąć ręką i pogłaskać mężczyzny, którego kocham."

"Mój chłopak", powtórzyłam w myślach, nie przerywając mieszania makaronu. Cóż za żałośnie nieadekwatne określenie. Zupełnie nie pasowało do roli, jaką on odgrywał w moim życiu - był przecież moim wybawcą, moim przeznaczeniem, moim życiem."

"Ja to muszę przechorować jak katar. Leczony trwa siedem dni, nieleczony tydzień."

Życzysz mi wszystkiego najlepszego, nie wiedząc, że Ty jesteś wszystkim co najlepsze.

i nie wiedzieć czemu, mam cichą nadzieję że stanie dziś w moich drzwiach z bukietem słoneczników, powie mi jak bardzo kocha i że chce być już zawsze.

CaMa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 21:27   #527
Pistolecik
Raczkowanie

Koniec! bo to smutna historia..
1. Czuję się jak mucha której ciekawe życia dziecko wyrwało skrzydełka!
2. bo kolejny dzień był zupełnie nieuśmiechnięty.
3. Przemilczmy mój burdel.
Pistolecik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 21:29   #528
Magari91
Zakorzenienie

I wont let you break my heart
Nie pozwolę tobie złamać mojego serca

I'm feeling like a star, you can't stop my shine
Czuję się jak gwiazda, nie sprawisz, że przestanę świecić

zasada 808 : jeśli coś jest ma prawo odejść.
Paralogiczna

coonfiesame.blogspot.com - moje kosmetyczne recenzje
Magari91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 21:35   #529
Afnaa
Raczkowanie

GG do Afnaa

Żal dupę ściska, jak widzę, że jej pchasz język do pyska
Afnaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 21:42   #530
SecretVirgo
Przyczajenie

`Taki prosty scenariusz, proste słowa...

`-Boję się.

- To dowód, że kochasz życie ...

`Upita jego słowami, naćpana jego wzrokiem....

`Nie łatwo mówić TAK gdy wszyscy krzyczą NIE

`Mówią, że mnie znają, widząc tylko twarz....

SecretVirgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 21:46   #531
Toogether93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez deuce Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez poprostuAsiss Pokaż wiadomość

... a Oluś jak zwykle zachwyca
nie to, żebym była nieskromna, ale tu chyba mowa o mnie?
Ty też zachwycasz

Wszystkie łzy topię dziś w tanim winie
jestem histeryczką i mordercą zarazem

Zapytałam o miłość.
Udał, że nie rozumie pytania.

Tracisz czas na niekochanie, Omijając najlepsze chwile,
a kiedyś zdziwisz się, jak niewiele masz pozytywnych wspomnień.

Co mam z tej miłości...
Chciałam się tylko ogrzać,
a cała się spaliłam.

Nie widziałam piękniejszych oczu
od oczu pełnych łez

bez pojęcia, w pustej nieświadomości
pozwalam Ci odejść

___

Panna Migotka- jak się cieszę, że Cię tu mam

"Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta."

"kiedyś" to takie małe nigdy.
Zrób co masz zrobić. TERAZ!

Toogether93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 21:59   #532
Sharmila
Zadomowienie

rozczarowanie. to jedyne uczucie jakie mi teraz towarzyszy.

czuję się jak by wewnątrz mnie przeszło jakieś tornado i owiało , zniszczyło mój optymizm.

powalony przez burzę konar drzewa przypomina mi moje serce po przejściu tej burzy uczuć

gdybym miała wechikuł czasu cofnęła bym się o godzinę, by znów Cie spotkać

a ty lubiłeś grać w palanta. teraz wiem dlaczego.

a dziś? dziś jestem rozsypana na tysiąc pięćset sto dziewięćset kawałków. a może i na więcej.

Stary 2010-07-04, 22:04   #533
LoveYourEyes
Raczkowanie

Bóg wie kogo kocham,
diabeł wie z kim się zatracę.

`-Popatrz, co ta miłość wyrabia z ludźmi!
-Lepiej zobacz, co robi jej brak..`

Z woli prawa dorosła,
a w sercu nadal dziecko.

Pokochałem Cię na tyle mocno,aby
znienawidzić dzień w którym Cię utracę.

LoveYourEyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 22:05   #534
agrr
BAN stały

każdy wieczór tutaj ma znajomą Twarz.

i tak mnie uczyłeś siebie, przez ładnych parę lat.

agrr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 22:10   #535
monia270607
Raczkowanie

Stoję pod prysznicem, myśle o Tobie.
Ściśnięte pięści, zaciśnięte powieki, z których coś leci, ale sama nie wiem czy to łzy czy woda.
Zimny, wręcz lodowaty strumnień wody oblewa moje ciało.
Zsuwam się po ścianie.
Opadam w kałużę wody i leżę...
Przed oczami mam wszystkie obrazy ostatniego roku.
Twoje miny, ruchy, Twój głos.
Podnoszę się. Wycieram. Ubieram w piżamę.
Kładę się do łóżka, znów zaciskam mokre powieki, tym razem od łez.
Łez, które próbują zmyć ze mnie Twój obraz...'

Szczerze mówiąc, jestem cholernie ciekawa czy Tobie na mnie zależy...
Czy myślisz o mnie tak samo intensywnie jak ja o tobie i czy dla mnie w ogóle jest miejsce w twoim świecie !?
No tak przecież zapomniałam, jesteś wiecznie zajęty i nieosiągalny... Wybacz, że śmiałam pomyśleć, że mógłbyś należeć do mnie.

Czytasz stare wiadomości i zastanawiasz się,
co zrobiłeś na tyle źle, że stały się już tylko daleką przeszłością i pięknym wspomnieniem.

Czy jeszcze pamiętasz, jak trzymaliśmy się za ręce i patrzyliśmy sobie głęboko w oczy?
Te słodkie wspomnienia pozostaną dla mnie tym co najpiękniejsze...

Stary 2010-07-04, 22:13   #536
rebellious
Rozeznanie

nie ma Ciebie, nie ma nic.

tak ciężko powiedzieć 'żegnaj'. mimo to wiem, że nasza miłość nie przetrwa.

mi jest fajnie i jest fajnie, bit bije jednostajnie.

soczyście wylewam się jak spam.

słońce, cukierek i Ty. ciepłe, słodkie i kochane (;

- ..będziesz moja i tylko moja?
- Twoja, tylko Twoja, na zawsze Twoja.

04.07.2010r.
Paweł

rebellious jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 22:16   #537
bajkowa
Zadomowienie

No kurde no ! Chyba znowu Was zaniedbuję

poprostuAsiss
-To dla takiej osoby jak Ty warto tu się pojawiać częściej
mhm miło
xxxLOLKAxxx-jak miło że mój powrót kogoś tak cieszy
dziękuję jak i Ty !
Naughty-Cóż za wyróżnienie <3
limitowanaa-a no widzisz ! takie zaskoczenie
będę okradać
aa kradnij <3
without_demur-

+Sabiiina, Guziki xD-okradam

Nadal bowiem pragnę być zwariowana i przeżyć swoje
życie tak, jak mnie się podoba, a nie jak się podoba innym

'Fatalne jest to, że kompletnie i bez reszty się w Tobie zakochałam,
podczas gdy Ty nadajesz się tylko do złamania serca

To możliwość spełnienia marzeń sprawia,
że życie jest tak fascynujące. <3

Paulo Coelho

Edytowane przez bajkowa
Czas edycji: 2010-07-04 o 22:19
bajkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 22:26   #538
Paralogiczna
Rozeznanie

without_demur - fajnie, że też rozumiesz problemy takie jak ja i miło, że Ci się spodobał ; * .
BananowaDelma -
słodzisz <3 chciałabym go mieć, ale dziękuje : *
ZakreconaNaMaxa - dziękuje i kradnij do woli <3
happyend - dziękuje też Kocham <3 ale masz nie odchodzić Rybcia !

+
monia270607, Toogether93, Pistolecik, cherry pie - boskie, okradłam <3

Jak wymięta kartka w śmietniku,
jak idiotka czekająca na peronie.

Dni są po to by je przeżyć,
a noce po to by wspominać.

-Nawet jakbyś nie miała ręki, ucha
i stopy to i tak bym Cię kochał.

Brakujący element układanki,
zgubiona wola walki i chęć życia.

Starzec szukający mądrości,
młodzik szukający męstwa,
cyniczna nastolatka szukająca
zmian.

Zmiany są dobre gdy ktoś
przy Tobie jest.

Jedno wielkie przeprowadzkowe
szaleństwo, lecz nigdzie w pobliżu
żadnej przeprowadzki.

Miłość zaczyna się wtedy, gdy
On jest smutny to Ty masz ochotę
zachlać...

Dziwnie jest być powodem czyjegoś
nieszczęścia.

Nasycała się jej nieszczęściem,
wypijała głębokie łyki jej łez
i skakała po jej ranach po porażkach,
śmiała się z jej załamania i odwracała
jej przyjaciół przeciw niej samej.
Wytykała palcem i szukała jej zguby.
Nie ma to jak przyjaciółka.

Cholera jasna żyj
i świeć jaśniej niż
słońce, wzbudzaj
większy podziw
niż pełnia księżyca!

Prostacy mają
proste życie,
bez problemów.

Ładnie dziś wyglądałaś,
jak wczoraj, przedwczoraj
i za dziesięć lat.

fbl

Paralogiczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 22:33   #539
TwojaKokaina
Zakorzenienie

nie mam już siły, by dalej walczyć.

daj nadzieję...

zapraszam tutaj
TwojaKokaina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 22:44   #540
Kofeina w RedBullach
Raczkowanie

GG do Kofeina w RedBullach

Ciemno. Takie odnoszę wrażenie, bo nic nie widzę.
Może po prostu straciłam wzrok, może wcale nie zginęłam

Jak nie spać, to do piątej rano,
a jak śnić to tylko o nim.
Potem olać budzik i zaspać.

Gdy go nie widzę nie wzdycham, nie płaczę,
aczkolwiek zdarza mi się tracić zmysły
i wtedy nie wiem co mam począć z dłońmi.

Tęsknię bardziej za swoim jego wyobrażeniem,
i za minionymi już chwilami
niż za jego osobą.

Rób to, co Cię uszczęśliwia,
bądź z Kimś, kto sprawia że się uśmiechasz,
śmiej się tyle, ile oddychasz
i kochaj tak długo jak żyjesz.

Kofeina w RedBullach jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości