|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cel 17-20 kg do Wakacji 2010- Ktoś ze mna? cz III - jesteśmy niepokonane !
Cytat:
wkurzało mnie że nawet jak dawałam na niewidoczny to i tak komus sie pokazywalo jak do kompa np podchodziłam i byłam molestowana wtedy kiedy nie chciałam![]() Cytat:
![]() Kolejny dzień skwarny Grzesze kawką mrożoną z mlekiem i dwoma łyżkami lodów waniliowych...
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cel 17-20 kg do Wakacji 2010- Ktoś ze mna? cz III - jesteśmy niepokonane !
Kawa mrożona i lody
ja się musze powstrzymać niestety ![]() a dziś znów taki piękny dzień, a ja znów w pracy się będę smażyć no ale cóż...wczoraj TeŻet zabrał mnie do Sphinxa, ale zjadłam tylko pstrąga grillowanego (z zaznaczeniem, że ma być jak najmniej tłuszczu) i surówki troche sie bałam bo jakby nie było to restaraucyjne żarcie, a tu proszę-waga w dół jutro podsumuje Wam pierwszych 5dni IIfazy ale powiem Wam, że jestem tak optymistycznie nastawiona, że masakra-czuję, że sie uda yeahhhhh!! ![]() a teraz lece do pracki. Miłego dzionka Megusia, baw się dobrze Mini, humor lepszy?? Marsji, zdjęcie sukienki i brzuszka
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zawsze po lodach mam spadki wagi-szczególnie po tych z McDonald z podwójną czekoladą- zawsze hehehee, niesamowita sprawa a jutro idę z premedytacją na pizze cały tydzień miałam taki grzeczy, że głowa boli i tyle treningow na siłowni, więc ciężką pracą zasłużyłam Megusia miłych wakacji Pysia- ja właśnie miałam pytać jak dietka u Ciebie strasznie trzymam za Ciebie kciuki Co do zdjęcia dziewczyny- hehe apartat wzial moj TZ, dziś wraca-zresztą kurde już dawno Magdzie obiecałam zdjęcie plecków więc poprawie się zaraz po jego powrocie spadam na zakupy- muszę wyczarować kolację dla ukochanego, a na 19:30 dziś terening na siłowni- chyba ostatni w tym tygodniu
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie wzięło na wspomnienia o mamie
![]() http://www.youtube.com/watch?v=inTeQ...eature=related Pamiętam jak kupiła te kasetę i słuchała w kółko ![]() Tak bym chciała z nią jeszcze porozmawiać
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie smuć się masz swojego Anioła Stróża nota bene breakout coś pięknego- osobiście miałam przyjemność poznać Nalepe i potem jego basiste- ale to już w ostatnim składzie |
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Marsi
Wiesz mama zaszczepiła mnie dobrą muzą ![]() Zazdroszczę Ci poznania Nalepy Niestety n ie mogłam u mnie dostać tej płyty ![]() Ale się wychlapałam z Sonią w basenie normalnie jak dziecko jestem
|
|
#97 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i ta jutrzejsza pizza ale zasłużyłaś no dietka u mnie w porządku w miarę. Choć przed chwilką miałam załamkę i chciałam się rzucić na bułkę i żółty ser ![]() ale dałam rady i pochłonęłam wzamian wieśniaka i mleko 0%. ale muszę dac rady, musze być dzielna ![]() Niech już ten Twój Małż przyjeżdza, chce widziec Twoje foty i miec jeszcze większa motywację ![]() Cytat:
Kochana, dobrze wiem jak to jest ja o moim Papciu i Sis myślę cdodziennie. I z kolei jak wychodze z domu zawsze patrzę w górę i mam nadzieje, że w oknie znów zobaczę mojego Papcia, który mi pomacha mi przez okno i prześle całusa i chciałabym się do Niego przytulić jak będe płakać......Ale tak jak Marsi powiedziała, masz swojego prywatnego Anioła Stróża, ja mam nawet dwóch... |
||
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki kochane
aż mnie za serducho ścisnęłoPysia- gratuluje,że przełamałaś słabości-widzisz nawet mlekiem 0 % potrafisz ![]() koniecznie spraw sobie mleko odtłuszczone w proszku- ja uwielbiam dukanową nutelle
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi mam
tyle, że w granulkach choć podaj przepis Twój, może będzie lepszy
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja robie z przepisu z forum,dodaje tylko odrobine aromatu np śmietankowego lub waniliowego kusi mnie ten sernik jeszcze kiedyś chyba upgirl piekla tylko,gdzie ja znajde slodzik w plynie? |
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki,jakie sa sposoby na podkrecenie matebolizmu? Oprocz regularnych posilkow,duzo bialka warzyw itd? Byl kiedys taki watek w ktorym pisano ze trzeba jesc iles tam kalorii nastepnego dnia troche wiecej i chyba tak przez trzy dni a potem wraca sie do swojej stalej ilosci kalorii?? nie pamietam dokladnie.
mozecie pomoc?
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Orzech co to za cytat w Twoim podpisie??? ![]() A tak w ogóle to Ty przypadkiem nie bywasz w D-dorfie? ![]() Moja córka jeszcze śpi w szoku jestem ![]() Idę cichaczem zrobi sobie jakieś śniadanko i kawkę
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem, u mnie nawet w proszku nie umiem dostać. Jak potrzebuję słodzik w proszku to miażdże tabletki ![]() mnie też kusi sernik, ale nie mam jakos czasu ![]() ale dziś zrobię sobie nutelke i posmaruje nią placuszki bo mam smaka na słodkie cosik. Powiem Wam, że na wątku dukanowym jakoś źle się czuje, wolę udzielac się tutaj a więc oto moje podsumowanie:Ifaza 7dni 86kg->81,8kg IIfaza pierwsze 5dni warzywkowe 81,8->82,2->82,2->82,2->81,4 kg czyli już w sumie przez 12dni mniej mnie jest o 4,6kg obwódy będę sobie mierzyła za 5dni (po białkach) ![]() oprócz wysypki na dekolcie wszystko ok jak narazie ![]() żarełko w miarę smaczne a teraz musze lecieć bo mamy remont w domu i Mama się pluje, że nic nie robie ![]() to do potem, buźka
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
a ja juz dzis o 10:00 zaliczylam 45' biegu
![]() od nowa zakochalam sie w biegańsku
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam nadzieje, że w żołnierzu
![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- W ogóle mam dziś tasiemca ![]() przed 8 zjadłam 4klopsiki jajeczne. Przed 11 zrobiłam sobie placuszki z otręb z nutellą dukanową. Po 12 wsunęłam, reszte nutelii, a teraz zjadłam 200gram chudego twarogu i juz sie obiadku nie umiem doczekać, dziś bedzie cycek z kuraka w przyprawach z sosikiem jogurtowo musztardowym. Na kolecje planuje tunczyk z twarogiem ![]() ale o 18 ide na dłuuuugi spacer z moim Niedźwiedziem także nie wiem o której będe jadła. Ale na spacer zaopatrze sie w butlę nwody bo straszny skwar na dworze
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzis robie imieniny dla rodziny
w sumie tylko mama, jej facet, jej przyjaciolka i dziadki wiec ogolnie LUZ. robie szaszlyki na grillku: piers kuraka, baklazan, papryka, cebulka i .. oliwka ![]() ha ! dam znac jak wyszlo
|
#107 | |
|
♥
|
Cytat:
oczywiście trening siłowy również może być pomocy.
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2010-07-03 o 22:15 |
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
hej moje kochane
moj TZ wrocil i generalnie z łóżka nie wychodzimy ![]() jedynie przerwa na żarcie i na male zakupy- kupiłam dziś rękawice na treningi bo mam straszne odciski od sztangi i ciężarków, piękna sprawa ![]() dietka na 50%- przez caly dzien pięknie a potem w łózku na dobranoc czerwone wino i deser z mascarpone z malinami ale naprawdę warto dla takich chwili żyć caluje mocno moje kochane! |
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
No Marsi, ładnie balujecie
![]() a ja sie musze bezczelnie pochwalić 9-15paździrnik Malaga, Hiszpania rezerwacja na samolot zrobiona już się nie moge doczekać, zobaczcie tylko jak tam pięknie wiem, że sie za bardzo podniecam, ale jeszcze nigdy nie leciałam samolotem a w ogole to dzis Niedźwiedź mi powiedział, że brzuszek mi sporo spadł i że pięknie wyglądam Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2010-07-03 o 23:49 |
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana, Malaga jest piękna ja w czasach liceum całą hiszpanie zwiedzilam ,bo bylam klasą hiszpansko języczną i mielismy wymiany- wspomnienia- niezapomniane rozwazam teraz Malage- a skad robilas rezerwacje? z ryainaira? gratuluje spadku brzuszka
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do Malagi nie ma aż takich promocyjnych cen jak np do Wenecji (80zł w obydwie strony), ale i tak nie jest źle bo płacimy 320zł w obydwie strony na osobę. A noclegi tam wyczaiłam za 20euro w jakimś hostelu praktycznie przy plaży, także luzik ![]() Wy dziołszki pewnie jeszcze śpicie/bzykacie się albo gdzies wylegujecie się nad wodą a ja dziś całe popołudniu w komisji wyborczej...no ale 135zł piechotą nie chodzi ![]() to miłego dzionka, papa
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2010-07-04 o 10:36 |
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie Was wszystkie wcięło??
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się po udanym weekendzie
Ale baty za grzechy by sie przydały....
|
|
#114 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I to wszystko w łóżku Z tego musi się coś wykluć nie ma innej opcji ![]() Cytat:
![]() Malaga piękna sprawa To pewnie jeszcze bardziej jesteś zmotywowana dietowo Zwłaszcza że efekty widzi tż A propos voyage lecę we wrześniu do Turynu do kumpeli na weekend. Wyjechała tam wczoraj na 3 miechy i pod koniec września zaprosiła mnie do siebie I'm here ![]() Ale weekend miałam szaleńczy naprawdę. Dziś też zapowiada się speedowy dzień,mam mnóstwo spraw do pozałatwiania po pracy ![]() Cytat:
Ja też bawiłam sie super wytańczyłam się za wszystkie czasy.Wszyscy faceci chcieli koło mnie tańczyć takiego miałam powera Jeden mówi do mnie wow dawno nie widziałem dziewczyny tak pełnej energii ,myslał że jestem z południa Europy
|
|
#115 |
|
Rozeznanie
|
Ja też się melduję, mój mnie wyciągnął na weekendowe szaleństwo w góry
Przez 3 dni 8 gumek nam poszło
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Witam moje miłe!
Myślałam,że będę mieć kilka stron do nadrobienia a tu cisza jak nie wiem Jagodzianka- widzę,że obie ostro pracowałyśmy w weekend ![]() kupiłam sobie garnek do gotowania na parze i jestem zachwycona- właśnie pożeram moj ukochany bób w środę jadę na wakacje- w końcu padło na jeziorko u nas w PL, trudno niech będzie za to w sierpniu bułgaria kurde w niedziele mam urodzinki i nawet sie nie ciesze,przeraża mnie,że ten czas tak ucieka i się starzeje buuuuuuu p.s trening siłowy dziś zaliczony! trenuje tylko do jutra , w tym lesie nad jeziorem bez sportu to chyba oszalej
|
|
|
|
#117 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jakie jeziorko wybraliście ? Już nie marudz że stara jesteś,a co ja mam powiedzieć ![]() Bób bym sobie z chęcią zjadła ale Francuzi go wcale nie mają ![]() Cytat:
Dobrze że gumek nie używam bo bym pół pensji zostawiała w aptece
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
eee tam, za te pyszności co u Was są to bym i ten ukochany bób oddała ;-)
a właśnie, ostatnio dorwałam karczochy w słoiku i robiłam z nimi makaron + suszone pomidory myślałam,że słoikowane tylko u Was są a tu proszę- niespodzianka a co Ty najbardziej lubisz jesc we France? |
|
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
|
Marsi lubię wszystkie owoce morza , przepyszne sałatki , a najbardziej lubię wino czerwone albo różowe
![]() Nauczyłam sie tu jeść krwiste befsztyki i pokochałam je A karczochy jak, podeszły Ci ?
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ejj no nie zanizaj sredniej :P
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.

wkurzało mnie że nawet jak dawałam na niewidoczny to i tak komus sie pokazywalo jak do kompa np podchodziłam
i byłam molestowana wtedy kiedy nie chciałam

no ale cóż...
ale powiem Wam, że jestem tak optymistycznie nastawiona, że masakra-czuję, że sie uda
i brzuszka 

ale zasłużyłaś 

nie wiem, u mnie nawet w proszku nie umiem dostać. Jak potrzebuję słodzik w proszku to miażdże tabletki ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)