|
|
#541 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
= , normalnie nie zachwiana chociaż dzisiaj ma doła .. jest taka sentymentalna ciężko jej się z tym uporać , = VIXEN - ROMANTYCZKA
|
|
#542 |
|
Raczkowanie
|
Naughty_ - jesteś najlepsza. Uwielbiam
Nigdy nie przestała go kochać. Minął rok a jej serce nadal na dźwięk jego imienia, bądź głosu, na widok jego niebieskich oczu lub niewinnego dotyku biło jak szalone. Minął rok a nie zmieniło się nic. No oprócz tego, że zostawił ją dla innej, przy zerwaniu uderzył w twarz i zostali "przyjaciółmi". Owszem istnieje przyjaźń między byłymi. Ja swojemu ex mówię wszystko. No oprócz tego, że nadal kocham. - Gdzie nauczyłeś się tak całować ? - Nie ma to jak komedie romantyczne ![]() Nieważne są te wszystkie dni,kiedy przez Ciebie cierpię. Mogę płakać nawet całe życie, jeśli przy łożu śmierci będę miała możliwość usłyszeć jak mówisz, że mnie kochasz... Liczyły się dla mnie Twoje oczy, kiedy patrzyły we mnie z uwielbieniem… Twoje dłonie, kiedy otulały moje ciało… Twoje usta delikatnie muskające mój obojczyk… Wszystko inne było nieważne. Nieistotne. Bez znaczenia.
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
![]() nauczyłam swoje serce, nie kochać za mocno. |
|
|
|
#544 |
|
Raczkowanie
|
`dzisiaj patrzę inaczej. wczoraj patrzyłam sercem.
Miłość, gniew bardzo cienka granica Przez jedno głupstwo możesz zniszczyć całe życie. je^ać to wszystko. z prądem płynie tylko błoto.! Bo dziś tak łatwo stracić swą twarz i z dnia na dzień kimś innym się stać... Otul mnie zapachem, zabierz mnie daleko. Na złość...na przekór...inaczej... Dążenie do zawrotnej prędkości.. Mnie już nie ma .. To tylko Ciuchy na manekinie Mogłeś? Nie lubię tego słowa, to warunek. `
|
#545 |
|
BAN stały
|
the_end
dziękuje .... bo ja wiem, że kiedyś znów będę z Tobą. gdyby tak odjąć ją od Ciebie, do tego dodać mnie, powstanie wtedy piękne 'MY'. tylko my ! .... |
|
|
|
#546 |
|
Raczkowanie
|
I znów wieczorami siadam przy oknie z kubkiem kakao,
zakładam słuchawki, właczam mp3 i chce o Tobie zapomnieć... Nie mogę. Już na starcie wszystko mi mówi, że serce nie może tego zrobić. Gorące kakao wylewa się na spodnie, a w uszach brzmi nasza melodia. Damn! Chce normlanie żyć, bez Ciebie! Daj znać, jak to zrozumiesz.
|
#547 |
|
Rozeznanie
|
'dostałam od życia gorzką czekoladę z napisem "oby zawsze było ci tak słodko".' "-Rzucił mnie, powiedziałam że go kocham, a on mnie rzucił! I co ja mam teraz zrobić?! Nie wytrzymam tego, muszę coś zrobić! Natychmiast! -To idź i powiedz mu, że jest durniem, kretynem i, że go nienawidzisz. -Zwariowałaś? Przecież ja go kocham! -hmmm... -I co, jak myślisz, co mam zrobić? -Spójrz na to tak, czasami zaprzeczenie wcale nie musi być zaprzeczeniem "nie nie zamierzam" może oznaczać "zamierzam"... -Co to ma do rzeczy?-Po prostu słuchaj! W matematyce dwa minusy dają plus... -No i co z tego? -Właśnie do tego zmierzam, przecież trzy zakręty w prawo dają zakręt w lewo! -Nadal nie rozumiem, co to ma wspólnego. -To jest prawo podwójnej negacji. Jeśli cię rzucił po tym jak powiedziałaś "kocham", to powinien wrócić kiedy powiesz to po raz drugi..." Edytowane przez Zuzka Z Czas edycji: 2010-07-05 o 00:11 |
|
|
|
#548 |
|
Przyczajenie
|
Chciałabym znaleźć miłość, która ma połamane nogi, powyrywane ręce. To tak na wszelki wypadek, żeby nie uciekła.
Cały mój świat potrzebuje psychologa. Próbujesz mnie zaatakować, ale brak Ci argumentów. ...nie ucz mnie jak smakują łzy serce jak kamień, gdy w oczach zabrakło już łez Powoli przyzwyczajam się do Twej obojętności Mojej bezradności i Twojej nieobecności.
|
|
#549 |
|
Raczkowanie
|
Czasem znajdę szczęście i uśmiecham się, dwa razy.
Mimo to blado wypadam na tle ludzi, którzy uśmiechają się do bezdomnych psów. a obraz rozmył się w bladych nocach. Przy otwartym oknie przychodzi sen jak kochanka - ma smak tych dni, których nigdy nie będzie. Bądź jak marynarz życia, co na tratwie spędza całe wieki Podróż pełna niespodzianek... Burze, sztormy, morskie fale, lecz on...on płynie dalej. Odważnie z uniesionym czołem, z blaskiem oczu pełnym nadziei. Odkrywa nowe lądy, poznaje świat... Każda chwila, każdy moment wzmacnia go, uczy jak żyć. Z tratwy robi się łódka, z łódki statek. Jednak wędrówka kiedyś się skończy... Dzielnie dopłynie do swego portu... I jak na marynarza życia przystało, zejdzie ze statku... niepokonany. Gdy czwarta nad ranem zatrzyma się w oknie, ty zanim dzień swój zaczniesz zalejesz sen kawą i pomyślisz o mnie wystukując cicho miłość na komputerze. A pod moją powieką będzie widniał nasz wspólny spacer, w starym sadzie - który bez miłości posmutniał i zszarzał, zapomniane drzewa, poplątane liście żyły w nieładzie. Jednak odetchnęły z ulgą gdy nas ujrzały. Jeszcze pokonamy kilometry zdarzeń by poskładać w jedną całość losy poplątane, ożywimy drzewa i sad zszarzały. Jak to dobrze mieć siebie o czwartej nad ranem. ból nie chce być już skromny..
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#550 |
|
Zadomowienie
|
tak, Olu, chodziło o Ciebie, zawsze chodzi o Ciebie <33
Patuś - przeczytałam to długieee, jestem pod wrażeniem bajkowa - aaa to bardzo mi miło, więc wpadaj częściej speeecjalnie dla mnie happyend - a jeśli odwzajemniamy to kochasz bardziej? <3without_demur - a okradaj słoneczko Paralogiczna - niezmiennie zaskakujesz*
tęsknię. każda moja myśl krąży wokół Ciebie. nocami to zjawisko się nasila, jest kilka minut po 24, czujesz się jakoś dziwnie inaczej? żeby spokojnie zasnąć mogę myśleć o czymkolwiek. o tym, jaka ładna pogoda była dzisiaj. o tym, co zrobię, kiedy stąd wyjadę. o tym, kto się dziś do mnie uśmiechnął. ale zawsze utrudniałam sobie życie, i myślę o Tobie. doskonale wiedział, że obraziłaby się na niego, gdyby wrzucił ją do wody. ale uwielbiał się z nią droczyć. zawsze potrafił jakoś to połączyć. tym razem też nie zawiódł, położył się na niej od razu po wyjściu z morza. a ona, czując jego bliskość, zapomniała o zimnie. nie dystansuj się. nie Ty. nie tym razem. nie ma Cię jeden dzień, a ja już szaleję. po tych - najgorszych w moim życiu - dwóch tygodniach, odwiedzisz mnie w szpitalu psychiatrycznym, kochanie? ![]() opaliłam się dziś na czekoladkę i tylko Tobie dam się schrupać ![]() nawet photoshop nie sklei złamanego serca, a ponoć wszystkiego w nim można dokonać obiecałam Ci nie tęsknić, wiem. ale obiecałeś, że nie będzie to takie trudne
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-07-05 o 00:29 |
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
Talenciary
![]() Jak zapomnieć czekoladowy blask Twych oczu? Jak wymazać z pamięci każdy pocałunek? Cofnąć czas i przed każdym skradzionym spojrzeniem mocno zacisnąć powieki.. Wciąż czuję na sobie Twój zapach. Znów utuli mnie do snu.. Dobranoc Kochanie, słodko śpij. Buziak na dobranoc, obiecuję, lecz jeszcze nie dziś.
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
ty nigdy nie pomyślałeś, że ta dziewczyna może być silna. silniejsza od Ciebie. |
|
|
|
#553 |
|
Raczkowanie
|
- czy to jest normalne, że on jest pierwszą moją myślą po przebudzeniu i ostatnią z którą kładę się spać?
- to jest miłość złotko....
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
Hello Wam ![]() ** Dostając sms-a boję się zobaczyć od kogo on jest..Boje się, że nie od Ciebie... ** Tysiące kroków w życiu stawiamy, a każdy z nich to przeważnie błąd.. ** Ty nie wiesz jak to boli, gdy ktoś kogoś kocha, a on to pier*doli... ![]() ** Edytowane przez niewieszjaktesknie Czas edycji: 2010-07-05 o 08:26 |
|
|
|
#555 |
|
BAN stały
|
jeeeeeeeeej, jak ja tu dawno nie pisałam.
agrr-Nowy talent na wizażu widzę. chyba z każdego Twojego postu coś zabrałam. Tylko częściej Cię tutaj proszę.
![]() ~ * ~ -kochasz go? -a wyglądam jakbym kochała? -wyglądasz, jakby to on Cię nie kochał. Tonight will be the night that I will fall for you dziś będzie noc, podczas której zakocham się w Tobie. I have the strength to let you go. Mam siłę, by pozwolić Ci odejść. I was wasting all of my life just thinking of you Straciłam całe życie, myśląc Tylko o Tobie. I want it all, don't leave right now. Chcę tego wszystkiego, nie odchodź teraz. ~ * ~ |
|
|
|
#556 |
|
BAN stały
|
.... a Ty głupia jeszcze nie zrozumiałaś tego, że spadające gwiazdy nie spełniają marzeń, że on wcale nie tęskni, albo i nawet tego, że nie istniejesz dla niego ... pogódź się wreszcie z tym . czasami o Tobie śniła układając sobie z Tobą przyszłość, tworząc kreatywnie idealny dom, ale nic więcej . bo przecież to takie 'nic' zwane miłością dla Ciebie nie znaczyło nic . a ona dziś pokonała lęk, nauczyła się stawiać samodzielnie kroki bez jego ręki, dzień dobry czy dobranoc . już nie był jej potrzebny . .... żegnam się z wami na chwile
![]() |
|
|
|
#557 |
|
Zadomowienie
|
Well you're just 17 and all you want to do is disappear. No cóż, masz 17 lat i wszystko czego pragniesz, to przestać istnieć. The way that you touch don't feel no nothin. Dotykasz mnie jakoś tak. że nic nie czuję. No star can light our way in this cloud of dark and fear. Żadna gwiazda nie potrafi oświetlić Naszej drogi w ciemności i strachu. Once I loved a butterfly. Był taki czas, gdy pokochałam motyla. And time is but a paper moon Be not gone . Czas to tylko papierowy księżyc Nie odchodź... |
|
|
|
#558 |
|
Raczkowanie
|
-Kocham Cie
-czemu? -nie kocha sie czemus, kocha sie poprostu! MiłośĆ to cos dziwnego i wspaniałego. Pacz, jak ją masz to nie zdajesz sobie sprawy jaka ona ważna, a gdy ją gubisz, wiesz że chcesz ją spowrotem. nie boję sie gonic swoich marzen ! xD Jestem pewna, że znajdę drogę do szczęscia, bo nie boję się spróbować. Nawet w świecie miłości i nadziei można zagwarantować nagrodę główną.
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
___ krzyczę w zachód, że Cię kocham. we wschód przepraszam Boga. stawiam krzyżyk większy na długość. (...) zamykam czarny skoroszyt. przyklejają się do mnie kryształki lodu w błękitnej postaci, oblepiają drobinki brokatu, tak kłujące. wyjrzyj przez okno, ale nie zaginaj równych plis zasłon i błagam, zabierz ode mnie moje chore myśli. cierpkie słowa wspinają się po drewnianych schodach, pełzną, skrzypią, zwijają dywan snów. nadal czuję zapach palonej trawy wieczorem, skóry spalonej słońcem, zboża. słyszę Twój głos za ścianą, chociaż już odzywa się ktoś inny... w puchu, w trawie, w zbożu, czuję Twój oddech i sprawdzam czy jestem tu cały, czy to tylko tchnienie. i nie pozbawiaj mnie swoich słów nagrzanych lipcowym słońcem, zatopionych w złotym zbożu. nie pozbawiaj...
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2010-07-05 o 09:44 |
|
|
|
#560 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wspaaaaaaaaaaaaniałe. <3
nigdy Wam niedorównam, nigdy, przenigdy! happyend - <3. the_end - no nareszcie ![]() __________ po łazienkowych kafelkach echem odbijają się spływające łzy. - nie kocham cię. - trzy słowa, a raniły jak sztylety wbijane prosto w serce.
''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-07-05 o 09:45 |
|||||
|
|
|
#561 |
|
Raczkowanie
|
- Myślałam, że z nią chodzisz...
- Nie, ona nie jest Tobą. Czy mógłbyś po prostu się odwrócić i umrzeć? Kiedy gasną światła widzę Ciebie tam. Tańczysz nieustannie, światło mieni się na Twoich włosach. Ponad chmurami, tu gdzie ziemi nie widać, a pragnienia z marzeniami tworzą latający dywan. Chodź pokażę Tobie świat jaki pokochałbyś. Zamknięty rozdział, następny epizod w drodze. Nawet jeśli cię teraz zostawię i to złamie moje serce, Nawet jeśli mnie nie ma w pobliżu - nie ulegnę. Wyświadcz sobie przysługę i powiedz mi "do widzenia". Im bardziej będziesz próbował, tym szybciej się pożegnamy. Szybka naprawa nic nie zdziała. ( :
|
|
#562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No fajne, fajne.. Szkoda tylko, że niektóre z tego co widzę, nie są Twoje ![]() ___ Nie jestem piękna. Moje rysy twarzy nie zgrywają się tak idealnie jak Twoje... ale w przeciwieństwie do Ciebie kur*a, mam zaje*iste serce!
![]() Edytowane przez niewieszjaktesknie Czas edycji: 2010-07-05 o 09:58 |
|
|
|
|
#563 |
|
Zadomowienie
|
Rebellious - <3
otojest - ? -------------------------------------- 1. for those who don’t know me . /dla tych, którzy mnie nie znają/ 2. I always get the 10s . ![]() /ja zawsze dostaje 10 na 10/ 3. and every tomorrow is a day I never planned . ![]() /i każdy następny dzień jest dniem spontanicznym/ .
|
#564 |
|
Raczkowanie
|
Teraz jest odwrotnie... Teraz to ja Ciebie nie potrzebuję... Zanim zrozumiesz jak bardzo mnie kochałeś, jak bardzo Ci na mnie zależało, zdążę wyleczyć się z Ciebie... Role się odwrócą... To ja będę górą... Ja zwyciężę. Wolałabym być Twoją kochanką na jedną noc, niż być z Tobą przez tyle miesięcy i czuć się jak śmieć... ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Widocznie pomyliłeś mnie ze swoim ideałem... Kup sobie mocniejsze okulary, może wtedy zauważysz moją miłość... Zakazany owoc - Zerwaliśmy go razem...
A potem to właśnie Ty wypędziłeś mnie ze swojego "Raju"!
|
|
#565 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
O tak! Na pewno jest ktoś kto mnie kocha. No chociażby kac po wczorajszej imprezie
Pamiętam każde Twoje słowo, każdy gest, każdy pocałunek, mam wspomnień na każdą minutę życia, do póki nie spotkam kogoś kto zawróci mi w głowie i w sercu tak jak ty. Zrobi taką małą rewolucje. |
||
|
|
|
#566 |
|
Raczkowanie
|
Chłodne dni są po to, żeby przytulać się do Ciebie.
1.W trzymaniu się z chłopakiem za ręce najpiękniejsze jest to, że po chwili zapominasz, która ręka jest Twoja. 2. ej w głowie mi się kręci , kiedy mnie dotykasz . 3.Książę z bajki ? Mam go w dup*e.. Będę nie zależną księżniczką ( ; ____________________: *_______________________ rebellious ..nie ma Ciebie, nie ma nic. : ) ![]() |
|
|
|
#567 |
|
Zadomowienie
|
'Pieprzą o tobie farmazony , byle się sprzedało i h^j że to nigdy sie nie działo'
-Zobacz. -Ale co , ja tu przecież nic nie widze. -No właśnie... już nie zauważasz naszej miłości. Jutro urodzinki
Ale musze was opuścić na dłużej. ![]() Wróce po wakacjach.
|
#568 |
|
Raczkowanie
|
Zgubiliśmy się na naszej drodze do szczęścia... Wróćmy tam, wybierzmy odpowiedni kierunek i idźmy razem... ręka w rękę. Kupiłam sobie identyczne perfumy jakich używasz Ty.
Teraz codziennie perfumuję nimi swój pokój... To daje mi cudowne odczucie, że jesteś bardzo blisko mnie...
|
|
#569 |
|
Zadomowienie
|
<3
I kiedy w końcu przestanę wpatrywać się w zieloną ramkę z twoim zdjęciem stojącą na półce wraz z kartką z serduszkiem na okładce i z największym kłamstwem w środku, może wtedy spróbuję zapomnieć, ale nawet tego nie mogę ci obiecać.
-Ciii... Słyszysz? -Co? -Zgniatane marzenia, topiącą się nadzieję i umierającą miłość. Trochę wina, żeby zapomnieć. Kilka papierosów, żeby zrozumieć. Paczka chusteczek, żeby wypłakać i nowa miłość, żeby być szczęśliwą. A ona znów udawała, że ma go głęboko w nosie. Jak najdalej odsuwała od siebie myśl, że tak bardzo pragnęła z nim być. Nigdy nie potrafiła przyznać się do błędu. Do tego, że taki drań mógł zawładnąć całym jej światem. -Dlaczego pijesz? -Bo on mnie zostawił. -******* to ! Ty zostaw alkohol i żyj dalej ,on będzie żałował,a Ty pokaż mu jak się bawisz ! ..boję się Twojego kocham. nie wiem jak długo potrafiłoby trwać. boję się wszystkich tych ważnych słów, liter z jakich są złożone, z uwzględnieniem tej całej maskarady polskich znaków pomiędzy. Boję się jak obiecujesz mi szczęście, bo wiem, że nie jest ono wieczne. I ja też nie jestem. To suma Twoich oddechów, wymieszanych z moimi. Twoich palcy wplecionych w moje. To transfuzja serc, nic więcej. Moje wszystko i nic.
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
może jakiś come back ?
chcę dziś znów zobaczyć Twoją twarz chcę byś znów zamieszkał w moim sercu. wiem, to jeszcze nie ten dzień mogę czekać, mam na to całą wieczność.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:17.

niezmiennie zaskakujesz

Damian 

<wocb>