Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;* - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-04, 23:37   #1381
Kredzia_
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*

Cytat:
Napisane przez linka2007 Pokaż wiadomość
on mi

Kredzia, no u nas tez na poczatku bylo tak, jak u Ciebie początek, potem były pieszczoty, oczywiscie to on najpierw, ja dopiero pooooozniej poooozniej cos tam robilam jemu, potem sex, a tera on mi, a ja jemu teeeeez pozniej pozniej dopiero, bo musze sie przelamac, bo sie wstydze.

ide zagrzac sobie parówki (a propos tematu, parówki;p) i zjesc salatki troche bo glodnam]
bede za jakies 15 minut

PS> patrzcie na przyczyne edycji
Ej to ja juz nie kminie to robilas mu ta przyjemnosc juz czy nie i czy wkoncu zaczynaliscie od oralu czy seksu

Lil moze troche przesadzilam ze kazdy seks nie nie kazdy. Jezeli ma to byc szybki numerek lub seks trwajacy 15 min to nie. A jezeli ma to byc seks trwajacy 40 min (czyt. jezeli jest czas, jezeli jestesmy sami w domu bo strasznie krzycze) to oral musi byc min 10 min ;D
Kredzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 23:40   #1382
yes
Zakorzenienie

lily- ja mam tak, tzn mój tż, że jak się całujemy tak bardzo namiętnie i dłuższą chwilę to czuję, że jest podniecony no i w ogóle przeważnie jak się całujemy to on leży a ja na nim siedzę i wykonujemy takie płynne ruchy jakbyśmy się kochali, wtedy to już w ogóle czuje jak mój tż sie podnieca

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

kredzia- świeeetny av!
Stary 2010-07-04, 23:40   #1383
oluskaaa922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kredzia_ Pokaż wiadomość
Ja np, na poczatku jak z tz sie spotykalam. to pojechalismy gdzies w las nad rzeke. Usielismy razem na motorze, przodem do siebie i ja siedzialam na nim okrakiem xd i jak sie calowalismy to np czulam ze sie podnieca ;p to bylo moje pierwsze takie czucie meskosci i cholernie mi sie to podobalo i zaczelam czesciej siadac na niego okrakiem i calowac
haha... to ja w sumie zawsze sie calowalam z chlopakami po alko, no i wiadomo, bez milosci (;/).. no a wlasnie w pt, to bylam noo trzezwa juz pozniej.. i wczesniej np nie zwracalam uwagi na takie rzeczy u chlopakow, nie obchodzilo mnie to w sumie, ale lezelismy na lozku, no i nie calowalismy sie, tylko on mnie dotykal(mizial po brzuchu glownie), ale tak delikatnie, nie pchal nigdzie lap ani nic, i slyszalam jak wlasnie zaczyna glosniej oddychac i tak glebiej.. no a potem to juz slimak, j bo juz takie napiecie bylo, ze dluzej bysmy nie wytrzyali,a w sumie chcialam dluzej, a on mnie stopował....;p
a naiwność bierze górę nad podświadomością.

Edytowane przez oluskaaa922
Czas edycji: 2010-07-04 o 23:41
oluskaaa922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 23:42   #1384
linka2007
Rozeznanie

lilly, no ja nie wiem jak inni panowie, ale mój mężuś to juz jak ściąga bieliznę to jego zolnierzyk stoi na bacznosc
wystarczy ze lezymy na lozku, calujeemy sie, ten tego smiegu i juz

kredzia,najpierw byly takie pieszczoty-dotykanie, potem byl sex, a teraz on zrobil dobrze mi, a ja jemu jeszcze nie

Czemu zadna nie skomentowala mojej przyczyny edycji poprzedniegp postu?
Stary 2010-07-04, 23:42   #1385
yes
Zakorzenienie

oluska- uwielbiam jak mój tż zaczyna szybciej oddychać, tak głosniej mrr samo to działa na mnie podniecająco- bo wiem jak ja działam na niego
Stary 2010-07-04, 23:45   #1386
lily92920
Zakorzenienie

Yes - no właśnie, mój np. jak sie całujemy, dotykamy, jakoś lezymy na łóżku i przytulamy tak namiętnie to już jest podniecony. Czasem ledwo go rusze przed seksem, rozepne bluzke czy pocałuje namiętnie, a on już jest gotowy i może odrazu "wskakiwać" a ja też jestem podniecona, ale potrzebuje zawsze jeszcze chwili pieszczot, np. całowania czy dotykania i moge zapraszać go do środka

Mam fajny kawałek (chyba, że go już kiedyś tu zapuszczałam): http://www.youtube.com/watch?v=121h0qMkuQ0&translated=1
Ten typ ma momentami podobny głos do Eminema! A Allen tu troche zawodzi...

Linka - no właśnie, a ja jestem z tż już troche i wgl, a ciesze sie, ze ciagle tak na niego dzialam, ze tylko zakręce tyłkiem, a on już jak pień drzewa...

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2010-07-04 o 23:47
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 23:45   #1387
K0G0 T0 0BCH0DZI
Zakorzenienie

oluśkaa- doobrze;d idz na to weselicho;d

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość

W ogóle wpie...liłabym coś dobrego za przeproszeniem
ja miałam taaaką ochote na jajecznice i taka zarąbistą zrobiłam wkroiłam sobie cebulke, szynekcze, serek zółty
Cytat:
Napisane przez Nanusiaaa Pokaż wiadomość
Proszę nie gadajcie o polityce

cały dzien spędziłam na plaży i NIC sobie nie opaliłam, żałosne , to słońce mnie wcale nie lubi ! nie wyobrażam sobie siebie w wersji czekoladowej
a ja już czekoladka
Cytat:
Napisane przez Nanusiaaa Pokaż wiadomość
ja daj radę, ale kusi kusi, ale NIE. Tym razem będę silna, wku*wia mnie widok chudych lasek na plaży, a ja nawet bluzki nie zdejmuję
ja mam tu internet , a na laptopie go nie mam, a właśnie na laptopie jest kamerka więc ... dup ka ; p
no to sie za siebie bierz a nie;p
Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość
no w sumie sie nie dziwie skoro masz taka twarz to wiesz.

joke bejbe

Cytat:
Napisane przez Movement Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=GaZfQ-sPYGQ

widać, że chłopaki z mojego osiedla
dobra chata hahah
Cytat:
Napisane przez Enticing92 Pokaż wiadomość
Właśnie zazylam 1 magnez

ufff oby do czwartku:O
ja magnez cały czas wpierniczam;p bo alko za bardzo wypłukuje, teraz dwa dni piłam to dzisiaj mnie skurcz taki obudził, masakra myslałam ze mi sie miesien w łydce zerwal;/ normalnie taki twardy sie zrobił;/ to jest taki chu.jo.wy ból;/ nienawidze tego;/
Cytat:
co to?
jak ty możesz nie wiedzieć co to gastro
Cytat:
ja na dzien dzisiejszy sobie wyobrażam, bo jak się całuje z tż tak bardzo bardzo namiętnie i nie 3 sekundy tylko trochę dłużej to I am ready
no bez kitu ja wczoraj z tż to normalnie odpływałam jeszcze z nikim sie tak nie całowałam. jeszcze jak mnie zaczął tak 'gryźć' po szyi jej ale to było cudowne w ogóle jak mnie smyrał po plecach albo jak mnie zawsze smyra po włosach. kurde ma chłopak to wyczucie. w ogóle wczoraj to już mi pod erotyke podchodziło kurde jakie to wszystko było dla mnie dziwne taka chemia, ze meksyk ja się już tam odłączyłam, przez kilka minut o niczym kompletnie nie myślałam, po prostu było mi za***iście

Cytat:
Ja np, na poczatku jak z tz sie spotykalam. to pojechalismy gdzies w las nad rzeke. Usielismy razem na motorze, przodem do siebie i ja siedzialam na nim okrakiem xd i jak sie calowalismy to np czulam ze sie podnieca ;p to bylo moje pierwsze takie czucie meskosci i cholernie mi sie to podobalo i zaczelam czesciej siadac na niego okrakiem i calowac
ta to jak zawsze
Cytat:
ja zawsze uwazalam, ze aby przygotowac sie do seksu tak psychicznie i nawet fizycznie to najlepiej zaczac od oralu. Lepiej mozna sie poznac i w ogole zaczac przyzwyczajac do tego typu czulosci, dotykow i w ogole...

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Kierwa to sa moje tematy ;D
ja na odwrót mam. jak dla mnie to piewszy seks
Stary 2010-07-04, 23:45   #1388
Lolja
Wtajemniczenie

Cytat:
ee no świetna jest!!!!

przygotuj sie na pełen wrażeń film- moim zdaniem najlepsza częsć po prostu rewelacja, nie chciałam z kina wychodzić

Moja mam dziś była to też mówi że jest lepsza od poprzednich cześci.

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Sama kiedys o tym myslalam, jestem za!

oj jak zobaczycie moja mordke , to sie przestraszycie.

.

Krzyś:
http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png

Nasze Maleństwo:
http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png
Lolja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 23:45   #1389
niby nic
Zakorzenienie

Ide od Was zboczence! ile Wy lat gówiary macie na takie rzeczy? do ksiązek lepiej a nie seks tylko w głowie:/

Dzięki za piosenki, jutro przesłucham

niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 23:46   #1390
Movement
Zakorzenienie

Lily- my najpierw zaczynamy sie calowac, jak ochota rośnie to rozbieramy sobie na wzajem górę i w zasadzie Edzio już stoi No ale trzeba jeszcze sie troche pomacać, wycałować, dotykać i dopiero, nie ma nic od razu :P mmmmmrrrrr

Movement jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 23:47   #1391
Kredzia_
Zakorzenienie

LIl
u nas to wyglada tak. ze przewaznie kiedy lezymy sobie w lozku i mamy na siebie ochote to najpierw sa jakies namietne pocalunki ktore trwaja 10 min i kizianie po plecach, nogach, calowaniu po szyi etc ... To wtedy tz jest od razu gotowy, nawet nie musze mu tam nic ruszac ;pp On mi to samo POprostu jego pocalunki tak mnie podniecaja ze ja wtedy odlatuje ... ALe jesli chodzi o pocalunki w miejscu publicznym czy cos to nie staje mu w ogole. Czyli za wszystko odpowiedzialny jest nastroj

Cytat:
no bo myślę że 3 miechy to za krótko żeby mu się oddać i czasami jego zachowanie doprowadza mnie do szału, musi nad tym popracowac... bo jak już wam pisałam on czasem zapomina że ma dziewczynę, w sensie że mam wrażenie że jestem na drugim miejscu. :/

tak, czuję, że on redi a jak czuję że on redi to ja jestem jeszcze bardziej redi hahaha
Ja po 4-5 msc zaczelam oral Ale Ty sie nie spiesz jezeli nie jestes jego pewna
Ale juz po 3 msc zaczelam z nim rozmawiac na temat seksu. W sensie takim ze on 19 lat, ja malolata. Gdyby mial panne w swoim wieku na pewno bylby juz sex a ze mna nie bedzie tak latwo etc ...
Wiec wy tez zacznijcie od rozmowy. Czy on w ogole mysli o tym. Jak on to sobie wyobraza i w ogole

Ale jesli nie jestes gotowa to nie warto probowac bo na bank bedziesz miala urojone ciaze, nawet jesli bedziesz w 100% wiedziala ze nic nie peklo, ze pigulka wzieta, ze z raczkami sie pilnowalas. U mnie panny w klasie to kazda ... Kazda ma urojona ciaze, kazda ma za soba po 3, 4 testy ciazowe. nawet ja ale u mnie juz to minelo
Stary 2010-07-04, 23:47   #1392
zawirowana
Zadomowienie

hehe i zaczęły się rozmowy nocą;D
Stary 2010-07-04, 23:48   #1393
linka2007
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Pokaż wiadomość

to tak jak i ja sądzę
pjona!
Stary 2010-07-04, 23:48   #1394
yes
Zakorzenienie

lily- fajnie ujęłaś to w ost zdaniu!
Stary 2010-07-04, 23:48   #1395
oluskaaa922
Zakorzenienie

Cytat:
oluska- uwielbiam jak mój tż zaczyna szybciej oddychać, tak głosniej mrr samo to działa na mnie podniecająco- bo wiem jak ja działam na niego
noo wlasnie na mnie tez to tak zaczelo dzialac, ze niby mnie tylko dotykal, aa juz u niego takie tętno, ten szybszy i glosniejszy oddech.. i ja tez juz czulam jak mi sie cisnienie podnosi i juz nie moglaaam wytrzymaac..;p jestem niewyzyta..
Stary 2010-07-04, 23:48   #1396
niby nic
Zakorzenienie

Kongo haha a pamietam jak pisałas chyba Ouu ze gryzienie po szyi jest takie dziwne a tu prosze

niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 23:50   #1397
linka2007
Rozeznanie

czyzby moj tz byl jedynym, ktory nie nazywa rzeczy po imieniu, tylko uzywa magicznego pytania 'chcesz to zrobic?' jesli chodzi o uprawianie aktu milosnego?
Stary 2010-07-04, 23:51   #1398
Movement
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
Kongo haha a pamietam jak pisałas chyba Ouu ze gryzienie po szyi jest takie dziwne a tu prosze
wsyzstko się zmienia jak się tego doświadczy moja przyjaciółka tez tak miała jak kiedys faceta nie miałą.

Movement jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 23:52   #1399
yes
Zakorzenienie

Cytat:
LIl
u nas to wyglada tak. ze przewaznie kiedy lezymy sobie w lozku i mamy na siebie ochote to najpierw sa jakies namietne pocalunki ktore trwaja 10 min i kizianie po plecach, nogach, calowaniu po szyi etc ... To wtedy tz jest od razu gotowy, nawet nie musze mu tam nic ruszac ;pp On mi to samo POprostu jego pocalunki tak mnie podniecaja ze ja wtedy odlatuje ... ALe jesli chodzi o pocalunki w miejscu publicznym czy cos to nie staje mu w ogole. Czyli za wszystko odpowiedzialny jest nastroj

Ja po 4-5 msc zaczelam oral Ale Ty sie nie spiesz jezeli nie jestes jego pewna
Ale juz po 3 msc zaczelam z nim rozmawiac na temat seksu. W sensie takim ze on 19 lat, ja malolata. Gdyby mial panne w swoim wieku na pewno bylby juz sex a ze mna nie bedzie tak latwo etc ...
Wiec wy tez zacznijcie od rozmowy. Czy on w ogole mysli o tym. Jak on to sobie wyobraza i w ogole

Ale jesli nie jestes gotowa to nie warto probowac bo na bank bedziesz miala urojone ciaze, nawet jesli bedziesz w 100% wiedziala ze nic nie peklo, ze pigulka wzieta, ze z raczkami sie pilnowalas. U mnie panny w klasie to kazda ... Kazda ma urojona ciaze, kazda ma za soba po 3, 4 testy ciazowe. nawet ja ale u mnie juz to minelo
w jakim sensie? tzn domyślam sie, ale chyba musisz mnie oświecić. ja nie wiemm jak zacząć tą rozmowe a twój tż mial przed Toba jakies/jakąś partnerke seksualna? jesli tak to ile, wiesz?
Stary 2010-07-04, 23:52   #1400
emii ii
Rozeznanie

opowieści 1001 nocy
Stary 2010-07-04, 23:53   #1401
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
LIl
No, u nas tez gra musi być, jakieś całowanko, kizi mizi. Ale wlasnie chodzi mi o to, ze u mojego męża to i w miejscach publicznych sie dosyć czesto zdarza.

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2010-07-04 o 23:56
Stary 2010-07-04, 23:53   #1402
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oluskaaa922 Pokaż wiadomość
haha... to ja w sumie zawsze sie calowalam z chlopakami po alko, no i wiadomo, bez milosci (;/).. no a wlasnie w pt, to bylam noo trzezwa juz pozniej.. i wczesniej np nie zwracalam uwagi na takie rzeczy u chlopakow, nie obchodzilo mnie to w sumie, ale lezelismy na lozku, no i nie calowalismy sie, tylko on mnie dotykal(mizial po brzuchu glownie), ale tak delikatnie, nie pchal nigdzie lap ani nic, i slyszalam jak wlasnie zaczyna glosniej oddychac i tak glebiej.. no a potem to juz slimak, j bo juz takie napiecie bylo, ze dluzej bysmy nie wytrzyali,a w sumie chcialam dluzej, a on mnie stopował....;p
Przerwal bo wiedzal ze za chwile bedzie musial cie zgwalcic takze panuje nad soba a to dobry znak

Cytat:
Napisane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Pokaż wiadomość
ta to jak zawsze

No patrz no... !! A jak matka uczyla!!?? wpier.dol

Yes dziaaa
Stary 2010-07-04, 23:53   #1403
zawirowana
Zadomowienie

linka a ile twój tż ma lat?
ile jesteście razem?
Stary 2010-07-04, 23:54   #1404
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez linka2007 Pokaż wiadomość
czyzby moj tz byl jedynym, ktory nie nazywa rzeczy po imieniu, tylko uzywa magicznego pytania 'chcesz to zrobic?' jesli chodzi o uprawianie aktu milosnego?
Moj nie pyta tylko poprostu przechodzi do czynu
Stary 2010-07-04, 23:56   #1405
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emii ii Pokaż wiadomość
opowieści 1001 nocy

haha bez kitu
Stary 2010-07-04, 23:58   #1406
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Moj nie pyta tylko poprostu przechodzi do czynu
Mój też. Chyba, że widzi, że coś nie tak, to pyta czy napewno mam ochote, a tak to nic nie mowi tylko jak u Ciebie.
Stary 2010-07-04, 23:58   #1407
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
w jakim sensie? tzn domyślam sie, ale chyba musisz mnie oświecić. ja nie wiemm jak zacząć tą rozmowe a twój tż mial przed Toba jakies/jakąś partnerke seksualna? jesli tak to ile, wiesz?
W sensie takim, ze jak piescisz mezczyzne swojego mezczyzny () to wczesniej wydziela sie z niego nasienie, ktore ma w sobie rowniez plemniki prawda ? Niby nie jest to tak duza ilosc jak podczas wytrysku ale jest. I jesli przeniesiesz to do swojej malej to wiadomo, ze moze dojsc do zaplodnienia ale to jest malo prawdopodobne tzn trzeba miec za***istego pecha ;pp

mial jedna albo dwie, z jedna z nich byl jakis rok
Stary 2010-07-05, 00:00   #1408
linka2007
Rozeznanie

nie, mój zawsze pyta, jeśli chodzi o sam sex.

no a dzis TO bylo bez sexu, i nawet nie spytal, lachudra jedna!

zawirowana, mój tż jest w naszym wieku, jestesmy ze soba od koncowki marca, ale znamy sie od podstawowki.
ja sie w nim kocham od zawsze, a on nagle doznal olsnienia,
bam bam szast prast i masz nas
Stary 2010-07-05, 00:00   #1409
oluskaaa922
Zakorzenienie

Cytat:
Przerwal bo wiedzal ze za chwile bedzie musial cie zgwalcic takze panuje nad soba a to dobry znak
noo naprawde, ja nie chcialam przerywac, tylko pragnelam jeszczee, a on tak mnie delikatnie od siebie odsunął i przytulil..;p i jak mnie calowal to tak mnie reka po twarzy dotykal.. Jak to sobie przypominam to
Stary 2010-07-05, 00:01   #1410
yes
Zakorzenienie

dzieki Kredzik

ide spac, bo jutro musze rano wstac dobranoc lachonaria

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości