|
|
#2491 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
![]() współczuję tescia Cytat:
(ja tam bym wyściskała jakiegoś słodkiego faceta, ale jak ktoś woli niepełnoletnich.... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a bo ja jestem otwarta na nowe wrażenia i doświadczenia (nie na ludziów, bom socjofob, tylko na to, co tworzą - sztukę, wiedzę itp. chłonę całą sobą i chcę jeszcze, jeszcze... )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-05 o 08:25 |
||||||
|
|
|
#2492 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gryx to nasze barowe naczelne ciastko ![]() edit: ha! rzundzem w barze!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-05 o 08:37 |
|
|
|
|
#2494 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
![]() dzieki swoim talentom konwersatorksim, błyskotliwej inteligencji i sile osobowości ![]() (a może po prostu paplam co mi ślina na język przyniesie
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
jak wchodzisz na liste wątków (na forum albo subskrybowanych), to jak klikniesz przy SB na liczbę wiadomości, to otworzy się okienko ze statystyką kto ile wiadomości napisał.
Jestem na samej górze (a więc tradycyjnie tutaj rządzę )edit: słucham sobie Lorda Winda i jestem zachwycona A Tobie, Red? boś się jeszcze nie ustosunkowała do mojego nowego znaleziska
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-05 o 09:39 |
|
|
|
#2498 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No nic, trudno, musimy niestety jakoś z tym żyć - trzeba blokować i obserwować, naszym priorytetem będzie zapewnienie koci możliwie największego komfortu życia. A nie masz w pobliżu jakichś "usług stolarskich"? Zamawialiśmy jakiś czas temu szafkę do łazienki pod wymiar właśnie u zwykłego stolarza ![]() Cytat:
, zainteresowało mnie parę rzeczy, może się skuszę na jakieś zamówienie... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie pozwalam takich gupotów wypisywać! Ostatnio tak Ci bujnie wzeszły, że w szoku byłam Cytat:
Cytat:
Cytat:
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2010-07-05 o 09:35 |
||||||||||
|
|
|
#2499 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cześć ekipa SB
Przypominam o swoim istnieniu i donoszę, że podczytuję Was czasami, ale nie piszę, powód prozaiczny - w sumie nie mam co pisać, brak weny
|
#2500 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2501 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Eee Skarbiątko, Ty się jeszcze udzielasz, nawet jak wtrącisz jedno zdanie, a ja to taki gap zza monitora, podglądam Was
|
#2502 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
skarbiątko - pochwal się lodówką )chuop mi wrócił skruszony kilka dni temu.... było dopsz 2 dni i znów się zaczyna "mienie w dupie mojej roboty" i dzisiejszy poranek znów zaczął się od awantury trudno, trza przywyknąć ![]() a ja z okazji tegoż pieknie zwalonego (od samego rana) dzionka (jedyne pocieszenie to zwycięstwo Komorowskiego) chleję sobie winko półwytrawne z Lidla (pyszniaste!), zagryzam różniastymi serami pleśniowymi i jest git (a właaaaśnie - dziś zaczynam dietę alkoholowo-serową )
|
|
|
#2503 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2504 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Stwierdziłam jednak, że czas się odezwać, nim za banitkę mnie się weźmie tutaj ; ![]()
|
|
#2505 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam tydzień prawie-nic-nierobienia Cały tydzień spędzę właściwie sama,tzn z kotami( mówiłam że jest szansa na to,że zostanę dziwaczką ) Aaaa dziś przywiozą lodówkę..
|
|
#2506 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ja jak sie biorę za porządki i wyrzucanie czegoś, co nie używałam od dawien dawna, to potem czesto się okazuję, zę to mi jest właśnie nagle potrzebne Koty i dziwactwo? Niee, nie popieram tego skojarzenia ![]() Ja męczę małża o : albo legwana albo świnkę morską tudzież kłólika męcze już rok i coraz bardziej sama jestem zmęczona tym męczeniem Wczoraj w zoologicznym widziałam taka fajną świnkę kudłatą, ja nazywam je "czochrana" słooodka była
|
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Coś ostatnio nie mam weny na pisanie. Zostałam właśnie na tydzień słomianą wdową. Jupi!!! Imprezować czas zaczać.
|
#2508 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to nie mam weny bo jakoś taki czas relaksacji i "pustogłowia" mnie dopadł. Nie chce mi się wysilać na myślenie wole się rozrywkować.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-07-05 o 11:18 |
|
|
|
#2510 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
a Red?
![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2511 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Ja akurat wstałam do wc o 3:09 poleciałam więc sprawdzić w jakim państwie przyszło mi się obudzić i uff, ulga A TŻ z wrażenia nie mógł zasnąć.Cytat:
Cytat:
Ale to jeszcze nie TO... Ale marudzę.A propos "nawiedzonych muzyków" spotykałam się przez miesiąc z metalem-faszystą (sam się tak określał, akurat muzykiem to on nie jest) i ogólnie fajny facet ale stresowały mnie wspólne wyjścia - potrafił prowokować wzrokiem i głośno komentować np. Murzynów. Zawsze się bałam, że dojdzie do jakiejś rozróby. Namawiał mnie do słuchania jakiejś nacjonalistycznej muzyki ale szczerze mówiąc ja na teksty w ogóle nie zwracam uwagi bo i tak ich nie rozumiem :P Ciekawe jak nasz związek potoczyłby się na dłuższą metę przy moim skrajnie liberalnym podejściu? W każdym razie to nie poglądy były przyczyną rozstania
|
||||
|
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie na TV nie zgadzam, kamera dodaje kilogramów. (Ewa to moj Cypisek ja jestem Elka )Cypiska do TV mogę natomiast podrzucić (najchętniej do TV Trwam) zrobi taka rozpier..ę ze Rydzykowi zajmie dużo czasu zanim jego stacja z powrotem się uruchomi.
|
#2513 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
No tak Red, owszem. Ale jedna jaskółka wiosny nie czyni
![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
|
|
#2514 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak sie okaże żem jest nikimCytat:
I Ty nie przywykajWina i ja bym się napiła ,bo na łyski to za wsześnie nie? Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2515 | ||
|
Zakorzenienie
|
u jednych mało płodne, zawiasy i nic-nie-robienie, innych na głodzie po ścianach nosi, ech to lato... Cytat:
Ważne, zeby mieć luz i dystans i tolerancję Cytat:
to do roboty reszta!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-05 o 11:41 |
||
|
|
|
#2516 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() No i legwan to największy wydatek na dzień dobry ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
![]() A weź Ty, no!
|
|
#2517 |
|
Nindżopesz
|
Koniec świata, nie zauważyłam, że mnie tu obgadują
![]() A dzień dziś chyba 30ty więc... |
|
|
|
#2518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wieczorkiem będę sie łiskaczyć ![]() Iguany robią czasem dziurki w rączkach i ramionkach. No mój to zniknął całkowicie W koncu bede miec tydzień spokoju od jęczenia o 22 ze mam isc do łózka.Juz mam na wieczór zaplanowany nawet wypad do znajomych. Ja się nie piszę (na razie). O ile dobrze pamiętam to Cypisek był jedynakiem.
|
|
#2519 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle, to ja chyba nie gratulowałam Tobie
|
|
#2520 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.

, kiedy wróci, pewnie jeszcze posiedzę

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

)
boś się jeszcze nie ustosunkowała do mojego nowego znaleziska 

Ostatnio tak Ci bujnie wzeszły, że w szoku byłam 

)
)
Ja sie na TV nie zgadzam, kamera dodaje kilogramów.