|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)
et-ko aż 2 godziny
co to za fryzurką?? zyczę ci wszystkiego najlepszego i aby wszystko przebegło wg waszej mysli i tez liczę na zdjęcia w poniedziałek
|
|
|
|
#392 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
od dwóch dni sam chodzi co prawda na razie po parę kroczków ale dzielnie ćwiczy powiem Wam, że to cudowne uczucie wyciągnąć ręce, zawołać go i patrzeć jaki taki mały skarbek nieporadnie człapie w ramiona mamy Cytat:
Teraz kiedy jest synek zastanawiam się jak to było jak go nie było i myślę że przede wszystkim pusto. ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Et-ko cudownego dnia życzę ![]() oczywiście na zdjęcia czekamy
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
zuza jejku, to super, że juz chodzi. Ile on w ogóle już ma miesięcy??
|
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
9,5 :d
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
No to akurat taki czas na pierwsze chodzenie
Mój brat też mając 9 miesięcy zaczął chodzić przy mebelkach i do rąk. |
|
|
|
#396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak na samodzielne chodzenie to bardzo szybko
Edytowane przez zuzaneczka Czas edycji: 2010-07-03 o 14:44 |
|
|
|
|
#397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiście mówi po swojemu, serie "mamamamama" i "dadadadada" itp., ale na razie żadnych konkretnych słów
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
właśnie z plaży wróciłam. Nie wysiedziałam za długo, bo jakoś mi za gorąco było i niewygodnie. Ale z półtora godziny w sumie może wyszło. Mój tż drugi dzień się nie odzywa, ma wyłączony telefon i pewnie nie wziął ładowarki, także nie mam pojęcia, jak na tym spływie i czy w ogóle żyje |
|
|
|
#400 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Miłej zabawy na weselu Cytat:
Cytat:
u nas wczoraj też był temat dziecka wałkowany przez Tżta już z 2-3 rok Na 100% coś było w powietrzu.Nasłuchałam się trochę, ze dla mnie nigdy nie będzie odpowiedni czas no i oczywiście tak jak u was.Tż wspomniał, że najmłodsi nie jesteśmy on za 3 m-ce 29lat ja 27 ![]() Cytat:
Tylko chyba musi mieć sprzęt i miejsce,a o to chyba nie tak łatwo? Może starajcie się o dofinansowanie? Cytat:
![]() Cytat:
miskowa ja bym chyba umarła z nerwów Ale nic nie zrobisz Et-ko życzę ci żeby ten dzień był najpiękniejszy w twoim życiu
|
|
#401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miskowa, ja podobnie jak Gosia chodziłabym cały czas zdenerwowana a po powrocie TŻ by miał wykład
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
ja akurat jestem w miarę spokojna. Wiem, co to znaczy nie mieć zbytnio czasu na gadanie na wyjeździe, chociaż fakt, długo to trochę
Zadzwonił w końcu z innego telefonu, że wpadł do wody a telefon miał inteligentnie w kieszeni ![]() Wkurzyłam się, smarowałam się filtrami na tej plaży dziś - nie opaliłam się nigdzie poza twarzą, na której używałam 30. Więc albo kupiłam jakiś stary filtr, albo nie wiem, co. Aktualnie wyglądam jak burak |
|
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
miskowa podziwiam, ja podobnie jak dziewczyny bym miała juz 1000 czarnych scenariuszy, że cos sie stało
ja zawsze jestem taką panikarą
|
|
|
|
#404 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
Et-ka już po imprezie Butter niedługo ty
razem Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2010-07-04 o 12:33 |
|
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
cześć, jeszcze tak gorąco jak dziś chyba nie było. Normalnie powietrze stoi, nie chcę wiedzieć, co jest w miastach, jeśli taki sam upał. Jedynie nad samym morzem jest lekki wiaterek od wody. Poczytałam trochę dziś na plaży i chyba sobie plecki spiekłam, więc wyrzucam filtr, bo ewidentnie stary kupiłam. Swoją drogą, nie idzie przecież tego w aptece sprawdzić przy kupnie, bo jak?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcale nie było skwaru. Myślisz że data ważności niewiele mówi o tym czy filtr jest świeży czy nie .Przecież na każdym opakowaniu taka data widnieje...więc jak jest nieprzeterminowany to powinien być dobry. Poza tym to nie dziwne ze się opaliłaś..skoro opalasz się nad morzem w tak upalny dzień...możesz byc posmarowana 50 a i tak się opalisz- z tym że zdrowo ![]() Zuza to synek bardzo szybko stawia pierwsze kroki!! Synkowie moich znajomych i brata dopiero teraz, czyli mając roczek, stawiają pierwsze samodzielne kroki (a za rączki od jakiegoś 11 miesiąca chodzą) Et-ko czekam na relację ślubną ![]() ![]() Mąż miał opóźniony samolot 2 godziny- i tym sposobem nie zdąży na głosowanie- chyba Kaczor macał w tym ręce
|
|
#407 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
A to, że się opalę trochę nawet po filtrze, to wiem. Ale moja obecna opalenizna ma kolor buraczkowy, a nie o taki efekt mi chodziło
|
|
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Bronek wygrał |
|
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...znowu poniedziałek i wszystko od początku
![]() Et-ko, czekamy na relację ślubną i jakieś zdjęcia... no i oczywiście wszystkiego naj naj najlepszego na nowej drodze życia...Dużo szczęścia i miłości
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Ano, Bronek wygrał, choć o godz. 1 wygrywał Kaczyński ![]() Na weselu się trochę pobawiłam, tylko o północy już padałam na pysk W sukienkę z wesela szwagra jeszcze się wbiłam, co jest dużym sukcesem.Zuza, chciałam Cię zapytać, czy Ty wróciłaś do pracy po macierzyńskim czy jesteś na wychowawczym? Rozmawiałam wczoraj z mamą, która mi radziła jednak pertraktować warunki mojej umowy, bo ona nie będzie w stanie opiekować się dzieckiem, gdy wrócę do pracy, a moja teściowa też jest zajęta, więc być może będę potrzebować wychowawczego |
|
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny macie jakies pomysły na prezent urodzinowy dla TZ
jestemw kropce a urodziny juz 14 lipca
|
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Kurcze cały czas mam katar i kaszel...po 6 dniach brania antybiotyku. Wykończyć sie idzie ![]() Na szczęście wygrał Bronek ![]() Najbardziej lubię oglądać słupki poparcia wg wykształcenia i miejsca zamieszkania
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez się cieszę z wygranej Bronka na szczęscie nie potwierdził się scenariusz z przed lat ![]() Haniu ty jestes dobra w prezentach pomóz mi coś wymyslić dal męża. Od razu mówię: nie portfel (ma dobry skórkowy), nie ubrania (odchudza się i jesli schudnie 11 kg to wszystko będzie na nim wisiało) intersuje się grami (ale nie chce mu kupić gry bo będzie siedział i grał tylko )
|
|
|
|
|
#414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty mi powiedz co mam kupić na prezent jako chrzestna na chrzest, a ja Ci powiem co kupić mężowi Kurde nie mam żadnego pomysłu....daję przede wszystkim kasę..no ale jakaś pamiątka jest konieczna
|
|
#415 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
Et-ka miłości, szczęścia, zrozumienia! Haniu u mnie w rodzinie najczęściej jako pamiątkę na chrzest daje się medalik, poza tym jest zwyczaj ze chrzestna kupuje ubranko na chrzest oraz łyżeczkę, kubeczek i talerzyk. nie pytajcie dlaczego bo nie wiem
|
|
#417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.domzdrowia.pl/56513,tafen...y-200-doz.html już po pierwszym psiknięciu spałam całą noc Co do chrzcin, to moze byc jakas zabawka edukacyjna, mata edukacyjna, ubranka, branzoletka złota na rękę z blaszką z wygrawerowanym imieniem (u nas sie często takie kupuje) |
|
|
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
Boże co za szczęście, że Komorowski wygrał
![]() Haniu, na chrzciny dla chłopca czy dziewczynki?? Madziu, a perfumy dla męża? A nie byłoby najłatwiej spytać po prostu co by chciał? |
|
|
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie to się nazywa stres
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.

co to za fryzurką?? zyczę ci wszystkiego najlepszego i aby wszystko przebegło wg waszej mysli 

od dwóch dni sam chodzi 

No, widać, że nie ma się czym przejmować - być może przez 5 miesięcy będę dostawać o 700 zł mniej, czyli mogę stracić 3500 zł na rękę.
Mój od rana po raz kolejny zaczął temat dziecka