|
|
#301 |
|
Raczkowanie
|
Re: swietna gra
|
|
|
#302 |
|
Przyczajenie
|
do fuzzy
przeszłam i tunel i następną część. Utknęłam przy piramidach z tą liną i chwilowo odpuściłam. Za jakiś czas znowu spróbuję
|
|
|
|
|
#303 |
|
Rozeznanie
|
Re: do fuzzy
dziewczyny, wiem ze ten wątek już zamknięty, ale taka jestem ciemna że za nic nie mogę rozlać tej cholernej kawy!! nalałam do kubka, podchodze do dozorczyni i biore kubas i naprowadzam ale za cholerke nie robi sie czerwona obwódka i z wylania nici!!!!!! HEEEEEELLLLPPPPPP!!!!!!!! !!!
|
|
|
#304 |
|
Rozeznanie
|
Re: gra true love
dziewczyny, wiem ze ten wątek już zamknięty, ale taka jestem ciemna że za nic nie mogę rozlać tej cholernej kawy!! nalałam do kubka, podchodze do dozorczyni i biore kubas i naprowadzam ale za cholerke nie robi sie czerwona obwódka i z wylania nici!!!!!! HEEEEEELLLLPPPPPP!!!!!!!! !!!
help proszę....
|
|
|
#305 |
|
Raczkowanie
|
Kawę musisz rozlać na schodach na parterze obok dozorcy, a nie na pierwszym piętrze obok sprzątaczki. Powodzenia.
|
|
|
|
|
#306 |
|
Rozeznanie
|
shantia, kochana, a jak zejść na ten parter? sorki, ale mam kłopot, mam już ten bezpiecznik z windy i...co dalej?
plis
|
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
Droga Edii!
Przeczytaj proszę uważnie cały wątek, bo są w nim odpowiedzi na WSZYSTKIE Twoje pytania. Wystarczy dobrze poszukać. |
|
|
|
|
#308 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
#309 |
|
Zadomowienie
|
A mozesz opowiedziec jak mam dojść do tego dozorcy??????? Bo mecze sie i nie wiem
shantia napisał(a): > Kawę musisz rozlać na schodach na parterze obok dozorcy, a nie na pierwszym piętrze obok sprzątaczki. Powodzenia. |
|
|
|
|
#310 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#311 |
|
Zadomowienie
|
O fuck! niech ktos mi powie jak mama zejsc na parter gdzie mam rozlac kawe na schodac bo tam gdzie jest sprataczka sa mokre schody i nie pozwala zejsc na dół a ja chce na parter !!!!!!!!
|
|
|
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm... Ja tez dopiero teraz zaczelam w to grac i utknelam w martwym punkcie przy bezpiecznikach... zeszlam w dol w tym szybie windy, zapalilam zapalniczke i mam naprzeciw siebie ta skrzynke z bezpiecznikami, ale jest zamknieta i za nic nie chce sie otworzyc...
P.s. Przejrzalam caly watek ale odpowiedzi na moje pytanie nie znalazlam...
|
|
#313 |
|
Wtajemniczenie
|
Musisz wejśc do windy, tam zapalić zapalniczkę (to trzeba pokombinować - używać zapalniczki w różnych punktach monitoru) potem otworzyć skrzynkę z bezpiecznikami, coś pokombinować z bezpiecznikami (trzeba wyjąć 1 bezp. owinąć go w folię zdjętą najpierw z opakowania po czekoladkach i bezpiecznik znowu wsadzić na miejsce) Dokładnie nie pamiętam jak to się robi bo grałam w grę dawno, ale w wątku wszystko jest opisane.
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
Karola napisał(a):
> Musisz wejśc do windy, tam zapalić zapalniczkę (to trzeba pokombinować - używać zapalniczki w różnych punktach monitoru) potem otworzyć skrzynkę z bezpiecznikami, coś pokombinować z bezpiecznikami (trzeba wyjąć 1 bezp. owinąć go w folię zdjętą najpierw z opakowania po czekoladkach i bezpiecznik znowu wsadzić na miejsce) Dokładnie nie pamiętam jak to się robi bo grałam w grę dawno, ale w wątku wszystko jest opisane. Wszystko z wyjatkiem tego jak otworzyc skrzynke... Jest zamknieta i nic jej nie rusza! Ja nie widze tych bezpiecznikow bo sa zamkniete...
|
|
#315 |
|
Zadomowienie
|
no gdzie w koncu mam rozlac ta kawe i jak mam tam dotrzeć?????????
|
|
|
|
|
#316 |
|
Zadomowienie
|
Ines1985 napisał(a):
> Karola napisał(a): > > Musisz wejśc do windy, tam zapalić zapalniczkę (to trzeba pokombinować - używać zapalniczki w różnych punktach monitoru) potem otworzyć skrzynkę z bezpiecznikami, coś pokombinować z bezpiecznikami (trzeba wyjąć 1 bezp. owinąć go w folię zdjętą najpierw z opakowania po czekoladkach i bezpiecznik znowu wsadzić na miejsce) Dokładnie nie pamiętam jak to się robi bo grałam w grę dawno, ale w wątku wszystko jest opisane. > > Wszystko z wyjatkiem tego jak otworzyc skrzynke... Jest zamknieta i nic jej nie rusza! Ja nie widze tych bezpiecznikow bo sa zamkniete... Ja popróbowałam z kluczami od mieszkania no i sie udalo otworzyc ale dalejj nie wiem gdzie rozlac kawe i jak tam trafić??????????????????? ????????????? |
|
|
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
A pamietasz skad masz klucze?
co do rozlania kawy to ja nie wiem bo jeszcze tam nie doszlam, moze pozniej bede w stanie pomoc...
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
Juz mam klucze, otworzylam
Zaraz sie przekonam co dalej...
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
No wiec tak... nalej kawe z dzbanka do kubka... a pozniej nakieruj go na schody i zacznij rozmowe z portierem mowiac mu ze kawa sie wylala... No i on to zobaczy a ty wezmiesz klucze
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
No a ja teraz mam problem z rozbiciem hydrantu
|
|
#321 |
|
Zadomowienie
|
ecru napisał(a):
> Musisz przed biurem podróży rozwalić kluczem (nie wiem jak to się nazywa fachowo, chodzi mi o to narzędzie które prawdopodobnie wzięłaś z piwnicy hotelu) hydrant a potem poprosić kobietę w biurze podr. o parasolkę, która leży na jakimś krześle. Jestem przed biurem i najezdzam tym kluczem ktorego mam z piwnicy na hydrant tak jak pisalas no i nic nawet nie swieci sie an czerwono!!!!!!!! A co do sklepu zoologicznego - coo mam tam wziasc!!!!! |
|
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
Jezeli jeszcze sama tego nie przeszlas to moge pomoc: w sklepie zoologicznym nakarm papuge ziarnami ktore sa w worku pod sciana, poczestuj sprzedawce czekolada, odetnij nozykiem sznurek przy papudze... i kup spray na pchly. Jest na polce.
Co do hydrantu to najpierw musisz probowac wziac parasolke z biura podrozy... wtedy sprzedawczyni powie Ci ze musi padac deszcz... Wtedy dopiero da sie rozwalic hydrant i wrocic po parasolke.
|
|
#323 |
|
Rozeznanie
|
a ja się męczę z tym strażnikiem w muzeum...;-( jak sobie pomysle, ze mam znow czytac caly wątek... eh...
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
Help
Jak odleciec z Egiptu? zrobilam juz chyba wszystko... jestem na lotnisku i jak klikam na samolot (kiedy pojawia sie lapka do brania) to pojawia mi sie formularz rejestracji MD zabralam, telefon profesorowi tez... Te rzeczy z samolotu tez wzielam... A tak w ogole to caly egipt przechodze bez napisow. Nie dzialaja mi
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
Ech udalo sie... Meksyk... I znowu nie wiem co robic, wracam do meksykanskiej czesci watku i szukam podpowiedzi
Ale napisow nadal nie mam
|
|
#326 |
|
Rozeznanie
|
Ines, a jak nakarmiłaś papugę, zeby wyleciała z tego sklepu? za nic nie mogę wziąć tego ziarna, które stoi obok niej w tym zoologicznym. I mój drugi problem: strażnik posłuchał muzyczki i...ani nie wylazł z muzeum ani nie oddał discmana - stoi i sie gapi i nie mogę zarzucić tej linki przyczepionej do pistoletu...
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam pojecia dlaczego nie mozesz wziac ziarna :/ Moze ze zlego miejsca bierzesz? Albo pochodz troche po tym sklepie, pogadaj ze sprzedawca... No i ta czekolada go poczestuj. Moze wtedy wezmie ziarna.
Co do straznika to najpierw musisz miec pierscien od zaby. Jak bedziesz go miala to idz do sklepu muzycznego i daj pierscien sprzedawczyni. wtedy ona da Ci plyte z ta piosenka ktora chce straznik. I jak mu ja dasz to on sobie pojdzie zeby posluchac...
|
|
#328 |
|
Rozeznanie
|
Ines kochana, cały problem polega na tym, ze ja to wszystko zrobilam, zamienialm pierscionek na MD i dalam do posluchania straznikowi, podobalo mu sie nawet i... discman zniknąl- nie ma go straznik, nie mam go ja a straznik sterczy nadal, niegdzie nie poszedl - jak ide znow do muzycznego to sprzedawczyni pyta mnie czy MD jest ok, a ja ze nie wiem bo jeszcze nie sluchalam. Kółko graniaste. Moze mi sie cos zawiesilo? w zoologicznym tez wszystko juz robilam chyba, pogadalam ze sprzedawcą, zapytalam o czekolade, nawet nakarmilam Lactą papuge, odcięłam sznurek a jak ide po to ziarno to mam komunikat ze blee wolę Lactę. Cholerka, ja chyba jakas ostatnio wolniej jarząca jestem
|
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej to ja nie wiem
Tylko nerwy sobie czlowiek psuje :[
|
|
#330 |
|
Rozeznanie
|
już mam wory pod oczami i kreski od ślęczenia przy kompie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Gry
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.