|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: FREE SAMPLES & KONKURSY & DUUUŻO OFFTOPÓW - cz. 9
Ktoś kiedyś pisał że potrzebuje pkt z coca-coli, mam do oddania 4 pkt, nie za dużo ale komuś może się przydać
nieaktualne
"Ciągle zadaję pytania na które nie ma odpowiedzi bądź nie umiem ich znaleźć..." Edytowane przez klaudia77 Czas edycji: 2010-07-05 o 12:18 |
|
|
|
#3963 |
|
Raczkowanie
|
...i ja? ;>
http://ibea uty.pl/artykuly,2,37,780,konkurs-wygraj-szampony-head-shoulders-do-wrazliwej-skory-glowy |
|
|
|
#3964 |
|
Raczkowanie
|
I się zaczyna.. i ja, i ja, i ja też.. piszcie do magdalenka_w_86 ona jest założycielem grupy.. ale to nie znaczy, ze odrazu dostaniecie zaproszenie !
|
|
|
|
#3966 |
|
Raczkowanie
|
u mnie koszulka z promocji na opakowania, niesety wysylaja jeden rozmiar, i na mnie jako "eske" jest troche za duza
![]() nadal mozna ja zdobyc jakby ktos chcial: http://www.wawel.com.pl/karmelki/ |
|
|
|
#3967 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www. facebook.com/KlubDove
konkursik na projektowanie
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
Jezus Maria co się tu dzieje.
Nadrobiłam strony i tyle co się dowiedziałam, to powstał jakiś klub, bo za dużo gapiów... i nagle powstał jakiś nagły wysyp ludzi, których w ogóle się nie kojarzy, nawet z awatara... i co? wszyscy do klubu się teraz pchają? opanujcie się, proszę, to bez sensu.
|
#3969 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3970 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny, nie było mnie właściwie przez weekend, ale widzę, że dużo się porobiło przez ten czas...
![]() Pousuwałam na fb osoby przez Was proponowane - tego Wojtusia itp., jeśli przez przypadek usunęłam którąś z Wizażanek, to bardzo przepraszam, piszcie jak coś... Mam nadzieję, że o mnie nie zapomnicie. Może nie piszę tutaj aż tak często, ale staram się Wam w miarę możliwości pomagać na fb itp. Pozdrawiam. p.s. U mnie pustki... W środę mam HP, ale coś marnie to widzę
|
#3971 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze taki jeden konkurs
![]() http://www.dbajolinie.pl/konkurs1.html |
|
|
|
#3972 |
|
Raczkowanie
|
No i widzę, że ja nie zasługuję na to by wstąpić do tego klubu
Nie żeby mi jakoś specjalnie na tym zależało bo się w ogóle nie udzielam w konkursach na "lajki"... Ale jak trza było zbierać głosy to do mnie wtedy wiadomości szło w trzy tyłki o tym Także od dziś kończę z tym. To co się porobiło to już przesada... Jakaś kompletna paranoja... Jakiś czas temu brałam udział w konkursie na FB, nie pamiętam jaki profil... Na najlepsze zdjęcie psa. I okazało się, że tylko ja wysłałam tam fotkę, więc ja wygrałam Mogłam sobie wybrać jedną spośród trzech nagród - pendriva, albumu serengeti i dvd pianista Wybrałam pendriva. Nagroda może skromna, ale satysfakcja ogromna jest
|
|
|
|
#3973 |
|
Wtajemniczenie
|
http://nastolatek.pl/konkursy.php?id=72
trzeba odpowiedzieć na 3 pytania i wybrać sobie 3 książki może książki do najlepszych nie należą, ale jak ktoś lubi to coś znajdzie
|
#3974 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przecież klub się dopiero otworzył i przyjmujemy członków ![]() Nie da się wszystkiego tak szybko ogarnąc, ani też spamiętac kogo trzeba tu jeszcze zaprosic przecież nikt nie ma obowiązku pamiętac wszystkich wizażowych nicków które się tu wypowiadają więc to zajmuje trochę czasu....
|
|
#3975 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wróciłam po weekendzie miałam ponad 20 nowych zaproszeń, wczoraj zrobiłam sobie mały porządek w znajomych, nadrobiłam zaległości na FB i wątku, przez weekend pojawiły się u mnie moje jedyne najpiękniejsze majteczki Malibu z Obsessive i koszulka za konkurs Blura, też pozostaje mi czekać na dalszy bieg wydarzeń i zaproszenie do prywatnego klubu
|
|
|
|
|
#3976 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3977 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiecie kiedy będą ogłoszone listy osób z konkursu my dziewczyny?
![]() Edytowane przez KinderrBueno Czas edycji: 2010-07-05 o 12:45 |
|
|
|
#3978 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
To będzie chamski post, ostrzegam... i mogą na mnie polecieć gromy - mam to gdzieś!
Ale mam już dosyć tego, że jak wrzuca tu ktoś linka do konkursu/free sample to są setki chętnych-podczytujących ale te same osoby jak znajdą sobie jakiś ciekawy konkursik, to już nie podzielą się nim... Będę pisała po nickach, których wypowiedzi nie spodobały mi się a pojawiły się szybciutko po napisaniu info, że będzie weryfikacja - jak co do kogoś się pomylę, jestem w stanie przeprosić... To są osoby z wczoraj/dzisiaj jednak widziałam, że podobna sytuacja miała miejsce jak zakładałyśmy konto na fcb. Cytat:
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/search.php?searchid=23705927 Miło by było wrzucić czasem jakiegoś linka, a nie tylko zabierać głos w momencie jak jest pomysł ograniczenia dostępu dla małoaktywnych Cytat:
Napisany, jakby była starą bywalczynią i mocno udzielającą się osobą a postów na koncie raptem 5!!! Tylko w 1-szym poście podała linki, z czego wszystkie były rodem z śledzimy Konkursy (nawet nie bezpośrednie do stron z konkursami a prosto do strony sledzimykonkursy.pl !!!) http://www.wizaz.pl/forum/showthread...8#post20087068 Nie potrzebujemy tu kopii istniejącej strony!!! A teraz jeszcze zachwala pomysł stworzenia grupy bo "znowu pazerniaki ( nie zalogowani) bd zgarniać nagrody z przed nosa "nam" Cytat:
14 postów łącznie, z czego 7 w naszym wątku - prawie wszystkie to chwalenie się zdobyczami, 1 link - wrzucony "ze strachu" dziś rano... Cytat:
Mogą się powtarzać!!!! Mogą być też to nieaktualnych konkursów!!! Mała podpowiedź: znajdziecie ich dużo na sledzimykonkursy i e-konkursy... ![]() 5 postów! Cytat:
Jasne że my też kiedyś zaczynałyśmy, ja tu jestem chyba od kwietnia ale przez ten czas napisałam tu trochę postów, podałam trochę linków, udzieliłam trochę rad, sam też skorzystałam - nie twierdzę... Oczywiście, że każdy będzie miał możliwość dołączenia do grupy ale na to trzeba w pewnien sposób "zasłużyć" - nie wiem jednak czy napisanie 30 postów jednego dnia to najlepsze rozwiązanie.... Do grupy znajomych w realu też nie jest się przyjmowanym w mgnieniu oka a potrzeba aktywności, czasu... żeby do nich dołączyć, prawda??? Cytat:
Kolejny przykład podczytywacza, który ujawnił się jak zostało ogłoszone założenie grupy na FCB: 2010-06-19, 16:14 Bella89 Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-06 Lokalizacja: Katowice Wiadomości: 18 Dot.: FREE SAMPLES & KONKURSY cz.VIII Hej wszystkim,właśnie się zalogowałam ponieważ widzę że zakładacie "tajne' :P konto na fb i sie troche przerazilam ze wiecej tu pisac nie bedziecie a tak naprawde dzieki wam wygralam 3 x veet i 4 razy majtki z KINGI które doszły i pare innych próbek ....wiec chciałam prosic o zapro na pw 18 postów z czego wszystkie to off topy, zero linków... Cytat:
Ja nadal nie dostałam zaproszenia do grupy - może i ja nie przeszłam weryfikacji??/ ![]() ale szczerze mówiąc, jeśli powyższe osoby i im podobne dostaną się do grupy to nie wysyłajcie mi zaproszenia - nie ma sensu przenoszenie stanu obecnego w inne miejsce - podczytywacze, którzy teraz się ujawniają, niech troszkę się wykażą zanim dojdą do grupy... EDIT: sorry za długość postu ale już mnie trafia na to, co tu się dzieje... Edytowane przez Jolie Perle Rare Czas edycji: 2010-07-05 o 13:00 |
||||||||
|
|
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
mam do oddania bon do takko
nieaktualne
Julka http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cpx9ipnwxid9w.pngCzas zacząć nowe, lepsze życie... Edytowane przez MisQa Czas edycji: 2010-07-06 o 05:54 Powód: dopisek |
|
|
|
#3980 |
|
Raczkowanie
|
http://www.rossnet.pl/konkursy/wynik...trixId=8700005 - są wyniki tego konkursu z Anią P ( ale nie o sesje chodzi )
Zrobił się straszny chaos przez osoby które mają po 5- 10 postów napisanych i co chwila link który juz dawno się pojawiał. Jakby ktoś chociaż czasmi śledził wątek to by wiedział co i jak [ ? ] ja nie moge nooo.... ;x edit: no nie zebym ja byla jakas nastawiona na 'nie' do wszystkich ale bez przesadyzmu. Edytowane przez ollacie Czas edycji: 2010-07-05 o 12:38 |
|
|
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem zupełnie o co chodzi z tym klubami, zgubiłam się
wiecie może kedy wyniki konkursu na olivia . pl z kosmetykami vipery i na kobieta . gazeta . pl z vichy? oba się skończyły a nie mogę znaleźć wyników (jeszcze?). |
|
|
|
#3982 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, macie rację. Większość osób się tu nie udziela i czeka tylko na dobre okazje, żeby dostać coś za free. Jednak po to był ten wątek stworzony. Kiedyś wyglądał zupełnie inaczej, był ład i porządek, teraz pojawiają się niepotrzebne spekulacje i kluby. Co do liczby postów u niektórych: A nie pomyślałyscie, ze dziewczyny są od samego początku, tylko np. dostały stałego bana i założyły sobie nowe konto, po czym mają nieliczną liczbę postów? Co do awatarów: fakt, ja też rozpoznaję użytkowniczki po awatarach, ale wiele dziewczyn zmieniło je sobie i to nie znaczy, że to są nowe osoby. A co do Offtopów w tym wątku, to raczej nie był dobry pomysł...
Pewnie niektórzy nie zgodzą się ze mną, ale każdy ma własne zdanie na ten temat i ja nie zamierzam się z nikim kłócić.
|
#3983 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo dostałąś
|
|
#3984 |
|
Przyczajenie
|
wygrałam na Uti na fejsie.. 3 mies do 18stki i nagroda przepadła;/
|
|
|
|
#3985 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, przenosimy się ze wszystkim (pogaduchy, FS, konkursy) do klubu !
![]() |
|
|
|
#3986 |
|
Konto usunięte
|
Jolie Perle Rare bardzo dobrze podsumowałas wszystko
|
|
|
|
#3987 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: kruscher
Cytat:
|
|
|
|
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie....
Przeczytalam 6 stron jednym tchem. Dla mnie to jest jakas masakra , bo kazdy ma dostep do tego watku niestety, widac ile jest osob podgladajacych a ile osob naprawde sie udziela i nie mowie tu o postach typu wygralam cos dzieki wam itp tylko naprawde kiedy ktos znajdzie jakis link podrzuci, a nie tylko zeruje na nas;/ Wziac linka z jakiejs strony z konkursami to nie sztuka. Znalesc samemu i wstawic to jest sztuka. Poza tym od kilku dni dostaje mnostwo zaproszen na fb...niestety zrobilam weryfikacje.....wszystkie sa fikcyjne. Jesli dostajecie jakiekolwiek zaproszenia, zwroccie prosze uwage ile maja znajomych, kiedy zostalo konto zalozone oraz to ile stron maja w polubionych. Niektorzy sobie nabijaja tylko znajomych zeby nie bylo ze fikcyjne konta. Dzisiaj tylko, usunelam ich az 30 ! To jest skandal. Teraz przejrze cala grupe wizazanek na fb, zrobie selekcje. Jesli zdarzy sie ze ktos niestety mi podpdl kontem fikcyjnym to odrzucam. Jesli ktoras z Was ma konto fikcyjne na kogos i usune to prosze do mnie napisac. Nie bede tolerowac chamstwa i bezczelnosci. Grupa nie powstala po to zeby ktos pisal ze inni maja klikac a sam sobie tylko zbiera glosy. Wszyscy maja sie udzielac. Bez wyjatku. To tyle ode mnie. Przepraszam za mega OT, ale to juz naprawde wszelkie granice przekracza. Co do linkow, nie znalazlam zadnego nowego a i nie bede wklejac , nie bede dublowac Poza tym w niedziele mialam miec HP i do dzisiaj nie dostalam paczki. Tulula czy Ty juz dostalas ? mialas miec w niedziele tez o ile pamietam.Dzisiaj nic nie przyszlo. |
|
|
|
#3989 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szkoda, że, tak jak pisałam, niektórzy chętnie korzystają z linków wrzucanych na forum ale podzielić się swoim znaleziskiem to już nie łaska... To trochę zachowanie przysłowiowego psa ogrodnika: przecież wszystkich 3 nagród nie mogłaś wygrać! Przepadły... a tak ktoś by skorzystał...
|
|
|
|
|
#3990 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kruscher
omg dziewczyny ale się tu narobiło dzisiaj ;/
nie dam rady nadrobić teraz bo za 40 minut idę do pracy ale tylko chciałm poinformować wysyłka Veeta musiała ruszyć bo ja dzisiaj swój dostałam (apamiętam, że miało ruszyć dopiero koło12stego) dostałam też : klikera z ostatniej partii, i minideo dove (byłam gdzieś w środku listy)
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:00.

INSTAGRAM: 

Nie żeby mi jakoś specjalnie na tym zależało bo się w ogóle nie udzielam w konkursach na "lajki"... Ale jak trza było zbierać głosy to do mnie wtedy wiadomości szło w trzy tyłki o tym

Staram się klikać każdej z Was, głosuję na co tylko się da (chyba, że coś przeoczę). Nie czekam non-stop na linki, bo nie jestem pazerna na darmowe nagrody.