FREE SAMPLES & KONKURSY & DUUUŻO OFFTOPÓW - cz. 9 - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-05, 11:30   #3961
klaudia77
Rozeznanie

GG do klaudia77
Dot.: FREE SAMPLES & KONKURSY & DUUUŻO OFFTOPÓW - cz. 9

Ktoś kiedyś pisał że potrzebuje pkt z coca-coli, mam do oddania 4 pkt, nie za dużo ale komuś może się przydać Bo ja tego w ogóle nie zbieram

nieaktualne

Edytowane przez klaudia77
Czas edycji: 2010-07-05 o 12:18
klaudia77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 11:32   #3962
netka00130
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wiedzma019 Pokaż wiadomość
Czy ja również moge otrzymać zaproszenie?
I ja też?
Stary 2010-07-05, 11:35   #3963
2hot4you
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wiedzma019 Pokaż wiadomość
Czy ja również moge otrzymać zaproszenie?
...i ja? ;>

http://ibea uty.pl/artykuly,2,37,780,konkurs-wygraj-szampony-head-shoulders-do-wrazliwej-skory-glowy
2hot4you jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 11:41   #3964
kaxd
Raczkowanie

I się zaczyna.. i ja, i ja, i ja też.. piszcie do magdalenka_w_86 ona jest założycielem grupy.. ale to nie znaczy, ze odrazu dostaniecie zaproszenie !
kaxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 11:43   #3965
netka00130
Rozeznanie

Dobra ,bez łaski xD
Stary 2010-07-05, 11:50   #3966
reniusia87
Raczkowanie

u mnie koszulka z promocji na opakowania, niesety wysylaja jeden rozmiar, i na mnie jako "eske" jest troche za duza

nadal mozna ja zdobyc jakby ktos chcial:
http://www.wawel.com.pl/karmelki/
reniusia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 11:52   #3967
baajeczna2
Wtajemniczenie

http://www. facebook.com/KlubDove

konkursik na projektowanie

the less you care, the happier you are.
baajeczna2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 11:54   #3968
anoska
Zakorzenienie

Jezus Maria co się tu dzieje.
Nadrobiłam strony i tyle co się dowiedziałam, to powstał jakiś klub, bo za dużo gapiów...
i nagle powstał jakiś nagły wysyp ludzi, których w ogóle się nie kojarzy, nawet z awatara... i co? wszyscy do klubu się teraz pchają? opanujcie się, proszę, to bez sensu.
Stary 2010-07-05, 11:55   #3969
kaxd
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez baajeczna2 Pokaż wiadomość
http://www. facebook.com/KlubDove

konkursik na projektowanie
byyło
kaxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 11:56   #3970
pomaranczowo_mi
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny, nie było mnie właściwie przez weekend, ale widzę, że dużo się porobiło przez ten czas...
Pousuwałam na fb osoby przez Was proponowane - tego Wojtusia itp., jeśli przez przypadek usunęłam którąś z Wizażanek, to bardzo przepraszam, piszcie jak coś...
Mam nadzieję, że o mnie nie zapomnicie. Może nie piszę tutaj aż tak często, ale staram się Wam w miarę możliwości pomagać na fb itp.
Pozdrawiam.

p.s. U mnie pustki... W środę mam HP, ale coś marnie to widzę
Stary 2010-07-05, 12:00   #3971
asagao
Raczkowanie

i jeszcze taki jeden konkurs

http://www.dbajolinie.pl/konkurs1.html
asagao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 12:07   #3972
Asiulek87
Raczkowanie

No i widzę, że ja nie zasługuję na to by wstąpić do tego klubu Nie żeby mi jakoś specjalnie na tym zależało bo się w ogóle nie udzielam w konkursach na "lajki"... Ale jak trza było zbierać głosy to do mnie wtedy wiadomości szło w trzy tyłki o tym Także od dziś kończę z tym.
To co się porobiło to już przesada... Jakaś kompletna paranoja...

Jakiś czas temu brałam udział w konkursie na FB, nie pamiętam jaki profil... Na najlepsze zdjęcie psa. I okazało się, że tylko ja wysłałam tam fotkę, więc ja wygrałam Mogłam sobie wybrać jedną spośród trzech nagród - pendriva, albumu serengeti i dvd pianista Wybrałam pendriva. Nagroda może skromna, ale satysfakcja ogromna jest
Asiulek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 12:08   #3973
dominikahh
Wtajemniczenie

http://nastolatek.pl/konkursy.php?id=72

trzeba odpowiedzieć na 3 pytania i wybrać sobie 3 książki może książki do najlepszych nie należą, ale jak ktoś lubi to coś znajdzie
Stary 2010-07-05, 12:19   #3974
p_misiowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Asiulek87 Pokaż wiadomość
No i widzę, że ja nie zasługuję na to by wstąpić do tego klubu Nie żeby mi jakoś specjalnie na tym zależało bo się w ogóle nie udzielam w konkursach na "lajki"... Ale jak trza było zbierać głosy to do mnie wtedy wiadomości szło w trzy tyłki o tym Także od dziś kończę z tym.

Jakiś czas temu brałam udział w konkursie na FB, nie pamiętam jaki profil... Na najlepsze zdjęcie psa. I okazało się, że tylko ja wysłałam tam fotkę, więc ja wygrałam Mogłam sobie wybrać jedną spośród trzech nagród - pendriva, albumu serengeti i dvd pianista Wybrałam pendriva. Nagroda może skromna, ale satysfakcja ogromna jest
Ale spokojnie nie ma się co obrażac
przecież klub się dopiero otworzył i przyjmujemy członków
Nie da się wszystkiego tak szybko ogarnąc, ani też spamiętac kogo trzeba tu jeszcze zaprosic przecież nikt nie ma obowiązku pamiętac wszystkich wizażowych nicków które się tu wypowiadają więc to zajmuje trochę czasu....

KOCHAM!

p_misiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 12:22   #3975
sympathy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anoska Pokaż wiadomość
Jezus Maria co się tu dzieje.
Nadrobiłam strony i tyle co się dowiedziałam, to powstał jakiś klub, bo za dużo gapiów...
i nagle powstał jakiś nagły wysyp ludzi, których w ogóle się nie kojarzy, nawet z awatara... i co? wszyscy do klubu się teraz pchają? opanujcie się, proszę, to bez sensu.
Ja też nie wiem co to się porobiło wróciłam po weekendzie miałam ponad 20 nowych zaproszeń, wczoraj zrobiłam sobie mały porządek w znajomych, nadrobiłam zaległości na FB i wątku, przez weekend pojawiły się u mnie moje jedyne najpiękniejsze majteczki Malibu z Obsessive i koszulka za konkurs Blura, też pozostaje mi czekać na dalszy bieg wydarzeń i zaproszenie do prywatnego klubu
sympathy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 12:26   #3976
waiting for miracle
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez p_misiowa Pokaż wiadomość
Ale spokojnie nie ma się co obrażac
przecież klub się dopiero otworzył i przyjmujemy członków
Nie da się wszystkiego tak szybko ogarnąc, ani też spamiętac kogo trzeba tu jeszcze zaprosic przecież nikt nie ma obowiązku pamiętac wszystkich wizażowych nicków które się tu wypowiadają więc to zajmuje trochę czasu....
Dokładnie, chwilę to zajmie zanim wszystko będzie się dało ogarnąć. Dziewczyny bądźcie cierpliwe
waiting for miracle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 12:29   #3977
KinderrBueno
Raczkowanie

Nie wiecie kiedy będą ogłoszone listy osób z konkursu my dziewczyny?

Edytowane przez KinderrBueno
Czas edycji: 2010-07-05 o 12:45
KinderrBueno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 12:31   #3978
Jolie Perle Rare
Raczkowanie

To będzie chamski post, ostrzegam... i mogą na mnie polecieć gromy - mam to gdzieś!
Ale mam już dosyć tego, że jak wrzuca tu ktoś linka do konkursu/free sample to są setki chętnych-podczytujących ale te same osoby jak znajdą sobie jakiś ciekawy konkursik, to już nie podzielą się nim...

Będę pisała po nickach, których wypowiedzi nie spodobały mi się a pojawiły się szybciutko po napisaniu info, że będzie weryfikacja - jak co do kogoś się pomylę, jestem w stanie przeprosić...
To są osoby z wczoraj/dzisiaj jednak widziałam, że podobna sytuacja miała miejsce jak zakładałyśmy konto na fcb.

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Zawsze możemy stworzyć swój prywatny klub na wizażu, który będzie dla zaproszonych użytkowniczek
jestem za!!!!!

Cytat:
Napisane przez mokry kalosz Pokaż wiadomość
To, że ktoś się nie udziela zbyt często i nie ma powalającej liczby postów wcale nie oznacza, że powinno się go wyrzucić. Ja mogę służyć za przykład, hehe. Staram się klikać każdej z Was, głosuję na co tylko się da (chyba, że coś przeoczę). Nie czekam non-stop na linki, bo nie jestem pazerna na darmowe nagrody.
osóbka ma co prawda nabitych dużo postów ale udziela się też w innych tematach - tylko kilkanaście zostawionych w naszym wątku, z czego większość to komentarze wyników meczów i wygrałam/nie wygrałam XYZ
http://www.wizaz.pl/forum/search.php?searchid=23705927
Miło by było wrzucić czasem jakiegoś linka, a nie tylko zabierać głos w momencie jak jest pomysł ograniczenia dostępu dla małoaktywnych

Cytat:
Napisane przez paulinsien Pokaż wiadomość
O matko ... nie było mnie parę dni i sporo się zmieniło ... jeśli chodzi o fb .. to rzeczywiście masakra .. ja nie podałam linku do swojego profilu i widzę że dobrze zrobiłam ... to taki mały free samples ... co do linków chciałam podać dwa ... ale już mnie wyprzedziłyście Dobry pomysł z tą grupą specjalną oby tylko to wypaliło bo jak nie to znowu pazerniaki ( nie zalogowani) bd zgarniać nagrody z przed nosa "nam" ... ja póki co nie wygrałam jeszcze nic ... veet 28 prób i nic ... mały dove... też nic może kiedyś się uda a wyniki meczów obstawiam dobrze tylko wtedy gdy nie typuje na ob-ive ... :brzyda l: hehehe ;p ... wracam do nauki bo we wtorek obrona :brzyda l:
ten post uważam za wyjątkowo bezczelny
Napisany, jakby była starą bywalczynią i mocno udzielającą się osobą a postów na koncie raptem 5!!!
Tylko w 1-szym poście podała linki, z czego wszystkie były rodem z śledzimy Konkursy (nawet nie bezpośrednie do stron z konkursami a prosto do strony sledzimykonkursy.pl !!!)
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...8#post20087068
Nie potrzebujemy tu kopii istniejącej strony!!!
A teraz jeszcze zachwala pomysł stworzenia grupy bo "znowu pazerniaki ( nie zalogowani) bd zgarniać nagrody z przed nosa "nam" - ręce opadają...

Cytat:
Napisane przez line_87 Pokaż wiadomość
Oj dziewczyny, z tym udzielaniem się to jest tak, że większość osób obserwuje wątek i wrzuca linki jak jest jakiś ciekawy konkurs, a nie pisze kilkudziesięciu postów o majtkach :P
Może i większość tak robi, ale nie Ty!
14 postów łącznie, z czego 7 w naszym wątku - prawie wszystkie to chwalenie się zdobyczami, 1 link - wrzucony "ze strachu" dziś rano...

Cytat:
Napisane przez frutim Pokaż wiadomość
Do wygrania perfumy za opisanie swoich wymarzonych perfum:
http://www.ko tek.pl/kotek/1,87050,8082157,Konkurs__ _wygraj_perfumy_Hello_Kit ty_.html
Do wygrania kosmetyki za zdjęcie wakacyjnego napisu Ziaja:
http://czas dzieci.pl/konkursy/kon_id,358,co,opis.html
Jasne, teraz wszyscy podglądacze: 3...2...1 - wrzucamy linki!!!
Mogą się powtarzać!!!!
Mogą być też to nieaktualnych konkursów!!!
Mała podpowiedź: znajdziecie ich dużo na sledzimykonkursy i e-konkursy...
5 postów!

Cytat:
Napisane przez baajeczna2 Pokaż wiadomość
konkurs mundialowy
http://www. zatrzymajemocje.pl/
(niedlugo zacznie sie 3epat, wiec macie szanse)

i przepraszam, ze Wam wejde w temat, ale.. czy uwazacie, ze takie zamykanie sie na innych jest dobre? przeciez Wy też kiedys zaczynalyscie i bylyscie nowe. Ja np stosunkowo niedawno odkrylam ten wątek i ze wzgledu na sesje nie bylam w stanie sie tu odzywac- podalam tylko linka do crusherów i wygralam paru dziewczynom veeta. teraz, kiedy mam Wakacje, chciałabym sie tu 'zadomowic', szkoda, ze nie bd miala takiej okazji
Jesteś "z nami" od tygodnia, masz 12 postów na koncie, z czego 7 w naszym wątku ale aż 5 dodanych dzisiaj - typowy przykład osoby podczytującej, która teraz się ujawnia...
Jasne że my też kiedyś zaczynałyśmy, ja tu jestem chyba od kwietnia ale przez ten czas napisałam tu trochę postów, podałam trochę linków, udzieliłam trochę rad, sam też skorzystałam - nie twierdzę...
Oczywiście, że każdy będzie miał możliwość dołączenia do grupy ale na to trzeba w pewnien sposób "zasłużyć" - nie wiem jednak czy napisanie 30 postów jednego dnia to najlepsze rozwiązanie....
Do grupy znajomych w realu też nie jest się przyjmowanym w mgnieniu oka a potrzeba aktywności, czasu... żeby do nich dołączyć, prawda???

Cytat:
Napisane przez Bella89 Pokaż wiadomość
wysłałam prośbe o zapisanie sie do tego starego klubu... ale skoro teraz takie surowe kryteria to pewnie sie pozegnamy
Gdyby to zależało ode mnie, nie otrzymałabyś wstępu do grupy....
Kolejny przykład podczytywacza, który ujawnił się jak zostało ogłoszone założenie grupy na FCB:

2010-06-19, 16:14
Bella89
Przyczajenie
Dot.: FREE SAMPLES & KONKURSY cz.VIII
Hej wszystkim,właśnie się zalogowałam ponieważ widzę że zakładacie "tajne' :P konto na fb i sie troche przerazilam ze wiecej tu pisac nie bedziecie a tak naprawde dzieki wam wygralam 3 x veet i 4 razy majtki z KINGI które doszły i pare innych próbek ....wiec chciałam prosic o zapro na pw

18 postów z czego wszystkie to off topy, zero linków...

Cytat:
Napisane przez kalins Pokaż wiadomość
Stałe wizażanki się organizują w klub? no trudno. Ja nie mam czasu na siedzenie całymi dniami na forum i przeszukiwanie wszystkich stron w internecie, raz po raz zajrzę i kliknę na link.

Apel do "nowych" skoro stali bywalcy przenoszą się na FB, my wrzucajmy dalej linki tutaj.
Popieram - to fum niech działa dalej a osoby aktywne, jeśli zechcą, będą mogły dołączyć do grupy - proste!!!

Ja nadal nie dostałam zaproszenia do grupy - może i ja nie przeszłam weryfikacji??/
ale szczerze mówiąc, jeśli powyższe osoby i im podobne dostaną się do grupy to nie wysyłajcie mi zaproszenia - nie ma sensu przenoszenie stanu obecnego w inne miejsce - podczytywacze, którzy teraz się ujawniają, niech troszkę się wykażą zanim dojdą do grupy...

EDIT: sorry za długość postu ale już mnie trafia na to, co tu się dzieje...

Edytowane przez Jolie Perle Rare
Czas edycji: 2010-07-05 o 13:00
Jolie Perle Rare jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 12:32   #3979
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

mam do oddania bon do takko

nieaktualne

Czas zacząć nowe, lepsze życie...

Edytowane przez MisQa
Czas edycji: 2010-07-06 o 05:54 Powód: dopisek
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 12:33   #3980
ollacie
Raczkowanie

http://www.rossnet.pl/konkursy/wynik...trixId=8700005 - są wyniki tego konkursu z Anią P ( ale nie o sesje chodzi )

Zrobił się straszny chaos przez osoby które mają po 5- 10 postów napisanych i co chwila link który juz dawno się pojawiał. Jakby ktoś chociaż czasmi śledził wątek to by wiedział co i jak [ ? ]
ja nie moge nooo.... ;x
edit: no nie zebym ja byla jakas nastawiona na 'nie' do wszystkich ale bez przesadyzmu.

Edytowane przez ollacie
Czas edycji: 2010-07-05 o 12:38
ollacie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 12:45   #3981
Maqua
Zakorzenienie

nie wiem zupełnie o co chodzi z tym klubami, zgubiłam się ale proszę o mnie nie zapominać w razie czego!

wiecie może kedy wyniki konkursu na olivia . pl z kosmetykami vipery i na kobieta . gazeta . pl z vichy? oba się skończyły a nie mogę znaleźć wyników (jeszcze?).
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 12:46   #3982
netka00130
Rozeznanie

Dziewczyny, macie rację. Większość osób się tu nie udziela i czeka tylko na dobre okazje, żeby dostać coś za free. Jednak po to był ten wątek stworzony. Kiedyś wyglądał zupełnie inaczej, był ład i porządek, teraz pojawiają się niepotrzebne spekulacje i kluby. Co do liczby postów u niektórych: A nie pomyślałyscie, ze dziewczyny są od samego początku, tylko np. dostały stałego bana i założyły sobie nowe konto, po czym mają nieliczną liczbę postów? Co do awatarów: fakt, ja też rozpoznaję użytkowniczki po awatarach, ale wiele dziewczyn zmieniło je sobie i to nie znaczy, że to są nowe osoby. A co do Offtopów w tym wątku, to raczej nie był dobry pomysł...
Pewnie niektórzy nie zgodzą się ze mną, ale każdy ma własne zdanie na ten temat i ja nie zamierzam się z nikim kłócić.
Stary 2010-07-05, 12:47   #3983
p_misiowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jolie Perle Rare Pokaż wiadomość
To będzie chamski post, ostrzegam... i mogą na mnie polecieć gromy - mam to gdzieś!
Ale mam już dosyć tego, że jak wrzuca tu ktoś linka do konkursu/free sample to są setki chętnych-podczytujących ale te same osoby jak znajdą sobie jakiś ciekawy konkursik, to już nie podzielą się nim...

Będę pisała po nickach, których wypowiedzi nie spodobały mi się a pojawiły się szybciutko po napisaniu info, że będzie weryfikacja - jak co do kogoś się pomylę, jestem w stanie przeprosić...
To są osoby z wczoraj/dzisiaj jednak widziałam, że podobna sytuacja miała miejsce jak zakładałyśmy konto na fcb.

jestem za!!!!!

osóbka ma co prawda nabitych dużo postów ale udziela się też w innych tematach - tylko kilkanaście zostawionych w naszym wątku, z czego większoś to komentarze wyników meczów i wygrałam/nie wygrałam XYZ http://www.wizaz.pl/forum/search.php?searchid=23705927
Miło by było wrzucić czasem jakiegoś linka, a nie tylko zabierać głos w momencie jak jest pomysł ograniczenia dostępu dla małoaktywnych

ten post uważam za wyjątkowo bezczelny
Napisany, jakby była starą bywalczynią i mocno udzielającą się osobą a postów na koncie raptem 5!!!
Tylko w 1-szym poście podała linki, z czego wszystkie były rodem z śledziy Konkursu (nawet nie bezpośrednie do stron z konkursami a prodto do strony sledzimykonkursy.pl !!!)
Nie potrzebujemy tu kopii istniejącej strony!!!
A teraz jeszcze zachwala pomysł stworzenia grupy bo "znowu pazerniaki ( nie zalogowani) bd zgarniać nagrody z przed nosa "nam"

Może i większość tak robi, ale nie Ty!
14 postów łącznie, z czego 7 w naszym wątku - prawie wszystkie to chwalenie się zdobyczami, 1 link - wrzucony "ze strachu" dziś rano...

Jasne, teraz wszyscy podglądacze: 3...2...1 - wrzucamu linki!!!
Mała podpowiedź: znajdziecie ich dużo na sledzimykonkursy i e-konkursy...
5 postów!

Jesteś "z nami" od tygodnia, masz 12 postów na koncie, z czego 7 w naszym wątku ale aż 5 dodanych dzisiaj - typowy przykład osoby podczytującej, która teraz się ujawnia...
Jasne że my też kiedyś zaczynałyśmy, ja tu jestem chyba od kwietnia ale przez ten czas napisałam podałam trochę linków, udzieliłam trochę rad, sam też skorzystałam - nie twierdzę...
Oczywiście, że każdy będzie miał możliwość dołączenia do grupy ale na to trzeba w pewnien sposób "zasłużyć" - nie wiem jednak czy napisanie 30 postów jednego dnia to najlepsze rozwiązanie....
Do grupy znajomych w realu też nie jest się przyjmowanym w mgnieniu oka a potrzeba aktywności, czasu... żeby do nich dołączyć, prawda???

Gdyby to zależało ode mnie, nie otrzymałabyś wstępu do grupy....
Kolejny przykład podczytywacza, który ujawnił się jak zostało ogłoszone założenie grupy na FCB:
2010-06-19, 16:14 #4469 Bella89
Przyczajenie

Dot.: FREE SAMPLES & KONKURSY cz.VIII
Hej wszystkim,właśnie się zalogowałam ponieważ widzę że zakładacie "tajne' :P konto na fb i sie troche przerazilam ze wiecej tu pisac nie bedziecie a tak naprawde dzieki wam wygralam 3 x veet i 4 razy majtki z KINGI które doszły i pare innych próbek ....wiec chciałam prosic o zapro na pw

18 postów z czego wszystkie to off topy, zero linków...

Popieram - to fum niech działa dalej a osoby aktywne, jesli zechcą, będą mogły dołączyć do grupy - proste!!!

Ja naal nie dostałam zaproszenia do grupy - może i ja nie przeszłam weryfikacji??/
ale szczerze mówiąc, jeśli powuższe osoby i im podobne dostaną się do gruy to nie wysyłajcie mi zaproszenia - nie ma sensu przenoszenie stanu obecnego w inne miejsce - podczytywacze, którzy teraz się ujawniają, niech troszkę się wykażą zanim dojdą do grupy...
sprawdź dobrze bo dostałąś

KOCHAM!

p_misiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 13:00   #3984
falldown
Przyczajenie

wygrałam na Uti na fejsie.. 3 mies do 18stki i nagroda przepadła;/
falldown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 13:00   #3985
Koan
Wtajemniczenie

Dziewczyny, przenosimy się ze wszystkim (pogaduchy, FS, konkursy) do klubu !
Koan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 13:14   #3986
707920bde07bc02b01ed489e026909d73929f2d3_6556ad028195c
Konto usunięte

Jolie Perle Rare bardzo dobrze podsumowałas wszystko
707920bde07bc02b01ed489e026909d73929f2d3_6556ad028195c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 13:14   #3987
alikatena
Raczkowanie

Dot.: kruscher

Cytat:
Napisane przez monik9 Pokaż wiadomość
kupon na kruschera w kfc, wazny 24h od wydrukowania http://www.krushers.kfc.pl/#/home/

-jeśli chcesz wygrać Krushera truskawkowego: wrzuć do kubkatruskawkę, lód i ciastka
-jeśli chcesz wygrać Krushera karmelowego: wrzuć do kubkamigdały, lód i karmel
-jeśli chcesz wygrać Krushera Kit Kat: wrzuć kit kata, lód i czekoladę.
Brawo.. 10 stron wstecz i jest o tym mnóstwo. Super sposób na nagłą frekwencję.. polecam wszystkim obserwującym udać się z 20 stron wstecz i powklejać tu konkursy, które już dawno były podawane... może nikt nie zauważy
alikatena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 13:15   #3988
madlen345
Zakorzenienie

Witajcie....
Przeczytalam 6 stron jednym tchem.
Dla mnie to jest jakas masakra , bo kazdy ma dostep do tego watku niestety, widac ile jest osob podgladajacych a ile osob naprawde sie udziela i nie mowie tu o postach typu wygralam cos dzieki wam itp tylko naprawde kiedy ktos znajdzie jakis link podrzuci, a nie tylko zeruje na nas;/
Wziac linka z jakiejs strony z konkursami to nie sztuka. Znalesc samemu i wstawic to jest sztuka. Poza tym od kilku dni dostaje mnostwo zaproszen na fb...niestety zrobilam weryfikacje.....wszystkie sa fikcyjne. Jesli dostajecie jakiekolwiek zaproszenia, zwroccie prosze uwage ile maja znajomych, kiedy zostalo konto zalozone oraz to ile stron maja w polubionych. Niektorzy sobie nabijaja tylko znajomych zeby nie bylo ze fikcyjne konta. Dzisiaj tylko, usunelam ich az 30 ! To jest skandal.
Teraz przejrze cala grupe wizazanek na fb, zrobie selekcje. Jesli zdarzy sie ze ktos niestety mi podpdl kontem fikcyjnym to odrzucam. Jesli ktoras z Was ma konto fikcyjne na kogos i usune to prosze do mnie napisac. Nie bede tolerowac chamstwa i bezczelnosci. Grupa nie powstala po to zeby ktos pisal ze inni maja klikac a sam sobie tylko zbiera glosy. Wszyscy maja sie udzielac. Bez wyjatku.
To tyle ode mnie. Przepraszam za mega OT, ale to juz naprawde wszelkie granice przekracza.
Co do linkow, nie znalazlam zadnego nowego a i nie bede wklejac , nie bede dublowac Poza tym w niedziele mialam miec HP i do dzisiaj nie dostalam paczki. Tulula czy Ty juz dostalas ? mialas miec w niedziele tez o ile pamietam.
Dzisiaj nic nie przyszlo.
madlen345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 13:17   #3989
Jolie Perle Rare
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Asiulek87 Pokaż wiadomość

jaka szkoda, że nie podzieliłaś się linkiem...
szkoda, że, tak jak pisałam, niektórzy chętnie korzystają z linków wrzucanych na forum ale podzielić się swoim znaleziskiem to już nie łaska...
To trochę zachowanie przysłowiowego psa ogrodnika: przecież wszystkich 3 nagród nie mogłaś wygrać! Przepadły... a tak ktoś by skorzystał...

Jolie Perle Rare jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 13:19   #3990
eyo
Zakorzenienie

Dot.: kruscher

omg dziewczyny ale się tu narobiło dzisiaj ;/
nie dam rady nadrobić teraz bo za 40 minut idę do pracy ale tylko chciałm poinformować

wysyłka Veeta musiała ruszyć bo ja dzisiaj swój dostałam (apamiętam, że miało ruszyć dopiero koło12stego)
dostałam też : klikera z ostatniej partii, i minideo dove (byłam gdzieś w środku listy)

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości