|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których ju¿ nie u¿ywamy. Nie u¿ywasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Poszukuje pudru br±zuj±cego
juz nieakualne
Dziewczyny st³uk³am swój bronzer i potrzebuje czego¶ 'na gwa³t'. Najlepiej nowy, lub z niewielkim ubytkiem, raczej matowy, ¿eby by³ dobry do modelowania twarzy. Bardzo chêtnie Estee Lauder, Clinique itp. Do oddania to co w w±tku i jeszcze kilka górnopó³kowych kosmetyków.
Edytowane przez _Novotna_ Czas edycji: 2010-07-07 o 12:51 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Konto usuniête
|
Dot.: Poszukuje pudru br±zuj±cego
Cytat:
, nowy z pêdzelkiem ale bez kartonika![]() co ukrywasz do oddania Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2010-07-05 o 12:46 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
A w³asnie przegl±da³am o nim recezje i tak my¶la³am o nim! Z nieba mi spadasz
![]() Napisz mo¿e czego szukasz, ale dysponuje g³ównie ró¿nymi pudrami prasowanymi np. Almost Powder Clinique, Diorskin Forever, Sypki Clinique, to co w w±tku w podpisie Ew. bêdê szperaæ dalej
|
|
#4 |
|
Konto usuniête
|
Puderasów sypkich i prasowanych mam do¶æ i w³a¶ciwie sama nie wiem czego potrzebujê, ale jak zobacze Twoje propozycje to mo¿e potrzeba sama mi siê wygeneruje
![]() potrzebne mi tylko cienie Guerlain 461 bo wczoraj zbi³am paletke:-( i zapach NR For her edp, bo czujê dno
Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2010-07-05 o 13:37 |
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok to oprócz tego co wymieni³am mam jeszcze cienie Guerlain bal de minuit, ale niewiem czy jestem gotowa oddaæ
![]() micel biodremy nowy 250 ml mleczko i tonik vichy purete thermale po 400ml - oba z niewielkim ubytkiem Diorskin Forever Compact kol 030 - kilka razy uzyty Almost Powder Clinique 05 medium tusz do rzês BEYU- Catwalk Mascara, kolor czarny, 1 raz u¿yty. NR for her mia³am kiedy¶ ¶liczn± perfumetke miniature w kulce ale wymieni³am niedawno
|
|
#6 |
|
Konto usuniête
|
No kurcze bêdzie ciê¿ko
![]() Cienie w br±zach nie dla mnie, sama mam paletkê br±zów diora na wydaniu mleczek, toników i czarnych tuszy nie u¿ywam, podk³ady mam i chwilowo nie potrzebujê ewentualnie micel, ale to za ma³o zg³asza³am sie wtedy po NR, ale mi nie odpowiedzia³a¶ |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:40.

, nowy z pêdzelkiem ale bez kartonika