|
|
#1501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
Cytat:
A przyszłościowo właśnie myśle: ukonczyc szkole, isc na studia, wziać slub, odstawić anty i zachodzić w ciąże. Wole nie podzilać losu mojej koleżanki |
|
|
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
czyta czytam i czytam i jeszcze 3 strony ^^. chyba odpuszczę ;p
|
|
#1503 |
|
Zadomowienie
|
colds a co się stało?
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde faja, nie mogle znaleść kabla do aparatu, wiec narazie nie dostaniecie tych fotek...
|
|
|
|
#1505 |
|
Zadomowienie
|
ale tu jej chyba chodziło o tabsy
|
#1506 |
|
Zadomowienie
|
ja nie powiedzialam ze od gumek mozna byc bezplodnym wiec mi nie wciskaj w brzuch dziecka!!!
Każdy ma swoje upodobania, moja kuzynka np. zaszla w ciąze a teraz juz nie moze bo sie okazalo ze jej zegar biologiczny przestal bic w wieku 25lat... no i gdyby myslala studia kariera itp by byla sama jak palec z mezem a to nie jest rodzina jak dla mnie napewno nie pełna.... a zreszta kazdy ma swoje zycie wiec nie mow mi jak ja mam zyc bo i tak z tego nie skorzystam... zawsze chcialam miec 20-21lat i miec dziecko, bo uwazam ze miec dziecko i sie uczyc to zaden trud tylko trzeba chciec sie uczyc,, moja ciocia z 2 dzieci skonczyla studia i pracowala i jeszcze miala czas na dzieci i to sporo ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- o chociaz jedna mnie zrozumiala
|
#1507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nie wyobrażam sobie tego
|
|
|
#1508 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
No to zachodź sobie w ciąże, nikt Ci nie broni. Masz dookoła tyle wspaniałych przypadków dowodzacych na to, ze już dawno powinnaś mieć dziecko (np. kuzynke od zegara biologicznego). Ja już kidyś pisałam na ten temat co myśle, nie bede sie powtarzać. Amen. |
||
|
|
|
#1509 |
|
Zadomowienie
|
Lily a nie wydaje ci sie że w tej chwili próbujesz albo ze mnie zrobić jakies 5letnie dzicko co uważa że przez gumki można być bezplodnym albo z siebie robisz jakąś bezmyślna dziewczyne... sorki ale troche pomyśl na drugi raz zanim coś napiszesz...
|
#1510 |
|
Zadomowienie
|
lily a co myślisz bo ja sie nie załapałam?
![]() ejj dziewczyny coś mi tu śmierdzi jak bym miała zaraz napisać 3,2,1,0 fight!!!! luzik bo aż dziwnie się czuję.xD
So take a dirty picture for me Edytowane przez zawirowana Czas edycji: 2010-07-05 o 13:14 |
|
|
|
#1511 |
|
Zadomowienie
|
Lili zachowujesz sie jak bys zamiast mozgu miala tik taka i go nie użwala żeby za szybko sie nie skończył... boże gadasz na rodziców tż a twoi widze że nie źle cię wychowują tolerancja na pierwszym miejscu nie ma co.... weź zacznij troche inaczej patrzec na świat a nie przez różwe okulary!! to że mlode dziewczyny za chodza w ciąze to nie koniec świata, i nie potępiaj kogoś że zaszedł w ciąże albo cos w tym stylu!! a bede robila co bede chciala i nie naczaj w to swojego księżniczkowego nosa|!! no i masz racje Amen.
---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- zawirowana masz racje koniec bo zawsze tylko ile jest osob tyle bedzie zdań na dany temat:P a jak w ogole wam mijaja wakacje?
|
#1512 |
|
Zadomowienie
|
****a laski bo zrobię z Wami zaraz porządek!
po za tym nie obrażajcie się jakimiś ****a tic takami ,księżniczkowymi nosami ! ojjjojojo nie podoba mi się to i tylko ja spośród wszystkich tu w tak dziwnym momencie się udzielam łojezu 'spocić sie' można <lol2> dupnie jak narazie bo chciałam się pouczyć z bio,poczytać ksiązki te 2 o których pisałam a się obijam i niemogę do niczego zmusić,perpektywa jutrzejszego szczepienia mnie jescze bardziej w****ia,
So take a dirty picture for me Edytowane przez zawirowana Czas edycji: 2010-07-05 o 13:22 |
|
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
Sorry Mouse, ale jak czytam czasem twoje wypociny to sie za głowe łapie...
|
|
|
|
#1514 |
|
Zadomowienie
|
ja ide posprzatac troche w pokoju i w kuchni pozmywac bo za 2 i pol godziny ide do pracy.
a tak na rozluźnienie atmosfery opowiem wam żart Wiecie jakie jest piekło dla faceta? Kiedy w piwie są dziurki a u kobiety ich nie ma ![]() Miłoego dnia pedałki
|
#1515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mouse jezeli boisz sie ze przez tabsy nie zajdziesz w ciaze to je odstaw i uzywaj gumek. Gumki przeciez nie wplywaja na ciaze ;] Ja jeszcze tabsow nie zaczelam brac i chyba raczej nie zaczne, bo uwazam, ze jest mi to nie potrzebne. I tak jakbym je brala to uzywalabym gumek. W tym wypadku szkoda kasy i organizmu. 3 lata jade na gumkach i jeszcze nic sie nie stalo. nie pekla, nie zsunela sie ani nic ;] wiec nie wiem w czym problem odstawic tabsy i uzywac gumek. A jesli jestes uczulona na lateks to kup sobie gumki Durex Avanti lub Unimil Skyn. Wiecej nie znam bez lateksowych;p Cytat:
Oooh czekaj no Ty bedziesz miala tzta;] Pobedziesz z nim 3 msc i bedzie sex ;] chyba ze trzymasz do slubu ?
|
||
|
|
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po 2. Masz jakieś swoje teorie o anty, to po co wogole to bierzesz jak sie boisz? Bo ja tego ciagle nie rozumiem. Po 3. Widze, ze Ciebie niezle wychowuja, jak ci sie w ieku 18 lat już dziecko marzy, bo jest sliczne, puchate, i ładnie sie z wózeczkiem prezentuje Po 4. Nie obrazaj mnie bo ja Ciebie nie obrazam. Pisze MOJE zdanie, bo to jest forum publiczne i mam prawo je wyrazić. Po 5. Ty też nazekasz czasem na swojego tż, wiec nie wywlekaj mi teraz jakiś moich brudów. |
|
|
|
|
#1517 |
|
Zadomowienie
|
zażyj ibuprom max to podobno pomaga
---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- 1. moi rodzice mi poprostu nie zakazuja niczego a dziecko to nie tylko dobre chwile i ja o tym wiem bo si eopiekuje niemowlakiem a raczej pomagam jego mamie.... 2. nikt nie jest swiety wiec od czasu do czasu mozna narzekac a na jego rodzicow ze mu zabieraja czas ktory moze spedzic ze mna nie narzekam bo to nalezy do jakiegos wychowania pomimo ze mojego tz juz nic nie zmieni 3. sorki moze przesadzialam z tym co napisalam ale jak sie wkurze to juz tak mam ze mi to co przyjdzie do glowy to mowie 4. a wiesz ja mam swoje zdanie tak samo jak ty i powiem ci czemu je biore bo nie chce zajsc w ciaze przed matura potem to juz moge bo doroslam do tego i nie boje sie wyzwania jakie mnie bedzie czekalo 5. akceptuje twoje zdanie ale tak wyglada jak bys potepiala te dziewczyny ktore maja dziecko i chodza do szkoly, tobie tez moze zdarzyc sie tak ze wpadniesz przy jakiej kolwiek antykoncepcji i milo by ci bylo sluszec za plecami jak matka mowi do córki "w jej ślady mi nie idz bo to to i to" bo watpie
|
#1518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mouse wyrazamy tutaj swoje zdanie Podjeta zostala dyskusja na ten temat, w ktorej kazdy moze sie udzielic wyrazic swoje zdanie. Nikt Cie nie potepia, nie mowi co masz robic, tylko po prostu wyraza swoja opinie ;]Tak jak swoja opinie wyrazila Toria na temat mojego slubu, ze nie chce miec slubu, ze jest mi on nie potrzebny. I nie bylam na nia wkurzona, ani nic. Poprostu wyrazila swoje zdanie, co na ten temat mysli i w ogole ;] Btw. Ale i tak zdanie na temat slubu zmienilam ![]() Jezeli wiesz, ze rodzina bedzie wstanie Ci pomoc, tz i w ogole to mysle, ze sobie poradzisz. Ale jezeli mialabys zajmowac sie tym dzieckiem tylko z tz i do tego sie uczyc a tz pracowac to uwierz mi ze sobie nie poradzisz
|
|
|
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
Mouse, nie chce sie z toba kłocic, ale moja przyjaciólka jest już w 5 mies. wiec wiem, co mówie, widze jak jest jej cieżko, jak sie zachowuje.
I wgl to chcialam Ci powiedziec, ze piszesz tak chaotycznie i bez skladni, ze ja czasem nie rozumiem co ty i do kogo wogole piszesz, np. ten Ibuprom to do czego? I nie zauwazyłam, zeby ktos poza toba sie tu smiał z moich postów nt. tż i jego rodziny Może czasem mnie karca, daja rady ale nikt sie nie zasmiał, a przynajmniej ja nie widzialam posta takiegoż.
|
|
|
|
#1520 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki kredzia za podpowiedz z tymi gumkami, ja wiem ze one nie wplywaja na zajscie w ciaze... i wiem ze odstawie tabsy za jakies pol roku, ja przy nich nie uzywam gumek:P nam raz pekla i raz sie ze sunela ale potem sie okazalo ze ta obwodka na dole byla peknieta lekko i dlatego sie zesunela.. a raz sie nam zdarzylo ze kupilismy gumki na stacji i z ciekawosci zamkniete (chodzi ten papierek z ktorego wyjmuje sie gumke) wlozylismy do miski z woda i czajcie to ze babelki zaczely leciec jakas masakra normalnie:P dobra ide bo sie w zyciu nie wyrobie:p
---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- tej kredzia a ja o slubie nic nie wiem twoim... napisz jeszcze raz:d
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
A ja użyłam tych plastrów z woskiem i wydarły mi jakieś 30% włosów, wszystko jest albo tłuste albo lepkie. I tak musiałam "dogolić" maszynką.
|
|
|
|
#1522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mouse nie pisz, ze wiekszosc bo w to watpie. To sa problemy lil i pisze je tutaj bo wie, ze kazda wyrazi swoje zdanie a lil przemysli i zobaczy jak to wyglada z naszego pkt widzenia. Wie, ze moze liczyc na nasza pomoc. Wie, ze przez niektore bedzie potepiona, jedna ja poprze jedna wysmieje ale o to w tym chodzi. Zeby sobie wszystko przemyslec na trzezwo. I wie, ze moze liczyc tutaj na jakakolwiek porade I nie bronie lil ;] tylko oceniam trzezwo sytuacje ;] Wiec watpie aby wiekszosc sie smiala z problemow jakie zostaja tutaj poruszane;] |
|
|
|
|
#1523 |
|
Zadomowienie
|
No więc tak owszem Lily czasem mam taki slowotok że chciała bym powiedzieć odrazu za dużo i potem mieszam... nie umiem sie tego oduczyc i nic na to nie poradze ale uwierz ze juz i tak jest lepiej niz jakies 5lat temu.
Chciała bym ciebie równiez przeprosic masz rację, najechałam na ciebie nie potrzebnie, mam nie zbyt mily okres w moim zyciu i sie poprostu na tobie wyrzylam za co cie przperaszam i prosze o przebaczenie ![]() Ogólnie macie racje że to publiczne forum i każdy ma prawo do właśnego zdania a ja dopowiem ze jak świat światem tyle ile jest osob tyle jest zdan moga byc podobne ale czesto si eczyms różnia... jeszcze raz przepraszam mam nadzieje ze nei gniewacie sie na mnie mocno ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- ja w tamtym roku kupiłam sobie plastry z woskiem, bo stwierdzialam ze wloski poźniej zaczna odrastac i to dzien przed wakacjami nad morze i sie okazalo ze wyszło mi uczulenie na calych nogach:/ ale zeszlo po 2niach tak ze nad morze zajechałam to juz pojedyncze chrosteczki byly
|
#1524 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry!!!
|
|
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie z nikogo problemów nie śmieje, chyba, że piszecie coś "na śmiesznie" to wtedy można wstawić emotke, ale nigdy nie powiedziałam, ze ktoś ma żałosny problem i godny potepienia, wysmiania, jak nie wiem co napisac, to wogole nie napisze.
Sorry, ale tylko raz z Ent sie troche pokłóciłyśmy, wtedy sobie powywpominałyśmy, mam nadzieje, że mi piczka wybaczyła ![]() Bo tak jak Kredzia mówi- ja dużo spraw przemyślam, czasem jak mam problem to sie nawet zastanawiam co Wy byście powiedziały... Wiem, że dobrze sie nie znamy, ale wiem też że moge na Was liczyć w każdej sprawie.---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Mouse- dobra już, koniec tematu
|
|
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
No wiec. Nie jestem wierzaca. tzn nie wiem czy jestem czy nie. Moze wierze ale na pewno nie praktykuje. nie mam bierzmowania. i stwierdzilam, ze nie bedzie mi potrzebne, bo slubowac nie mam zamiaru ani nic ;]
Stwierdzilam, ze slub to jest tylko zwykly papierek i kawalek metalu na palcu. Ze wesele to jest tylko jedna wielka impreza zadaniem ktorej jest schlanie sie do nieprzytomnosci i pokazaniu sasiadom ile to ma sie pieniedzy na takie weselicho ;] Ze do szczescia nie jest mi ono potrzebne. Ze i bez tego potrafie zyc. Jednak kiedy tz ost myslal o naszym slubie i ze chcialby mi sie oswiadczyc, przemyslalam i zmienilam zdanie Slub w zyciu jest potrzebny. Kolejny wspolny krok do przodu. Wyzwanie jakie musimy stawic czolo jako maz,zona. Przypieczetowanie naszej milosci ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Kocham Cie juz posmarowalam Toba chleb ![]() Cholera doszly do was te veet?
|
|
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chce brać ślub tylko przerażaja mnie te katechezy przedmałżeńskie itp. Jak ja chodze do durnej spowiedzi i słysze, że jestem dziw*ą, bo sie puszczam i daje mojemu facetowi, którego nie kocham bo jakbym kochała to bym mu sie nie oddała - to mi słabo. Aczkolwiek chce ślubu, ale w wieku, najwcześniej, 21 lat.
---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Mam nadzieje, że nie bedą tak lipne jak te co ja kupiłam - Veet Debiut
|
|
|
|
#1529 |
|
Rozeznanie
|
:d
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.

Moze sam zacznie ta rozmowe. A jak nie to bedzie to cos w stylu "Jestesmy juz ze soba tyle i tyle, przeszlismy razem wiele, czy nie uwazasz ze czas na kolejny etap
?" 

Może czasem mnie karca, daja rady ale nikt sie nie zasmiał, a przynajmniej ja nie widzialam posta takiegoż.