|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - cz. IV
Buuu..a ja sie dzisiaj wkurzylam
![]() Prawie wszystko co chcialam kupic okazalo sie za duze ![]() Falbaniasta kamizelka jak na moje 1.59cm wzrostu byla o wiele za dluga ; sweterki z bufkami za duze w ramionach; sukienki falbankowe- po kolana, za male w biuscie..moglabym tak wymieniac w nieskonczonosc. Niby rozmiar xs ale jakies duze u nich wychodzi![]() Z tego wszystkiego kupilam tylko fajna bluzke,ktora z tylu jest dluzsza i mozna ja nosic do szortow czy cus ![]() Reasumujac-jestem niepocieszona
|
|
#4772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Krysia Edytowane przez fashionaddicted Czas edycji: 2010-07-04 o 18:14 |
|
|
|
|
#4773 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzialam ja dzisiaj i kolor naprawde fantastyczny
|
|
|
#4775 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
nie wiecie może czy kupięw H&M ten ciuszek ( wszystko jedno ktory kolor ale najchętniej ten kolorowy )http://files.hm.com/external/media/c..._default_2.jpg |
|
|
|
#4776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), sama zastanawialam sie nad czarna bo przydalaby sie na urlop Cena to 22euro, no ale to w IE wiec niewiele pomoglam
|
|
|
#4777 |
|
Raczkowanie
|
heehe no właśnie :P ... kurde .. jakby już w tym naszym kochanym kraju niebylo to mogłąbym p[rosic o zakup :P? poslalabym pieniazki na konto najpierw ofc
|
|
|
|
#4778 |
|
Raczkowanie
|
Na samym poczatku przecen jeszcze były w cenie 40 zł przecenione z 99 zł, i to właśnie najwięcej tych kolorowych.
|
|
|
|
#4779 |
|
Raczkowanie
|
Czy dostanę jeszcze w H&M takie getry do połowy uda z koronką na dole - białe albo czarne?
|
|
|
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
witam Was
![]() czy orientujecie sie, czy sa moze w H&Mie na dziale z kosmetykami, takie puste pojemniczki, dozowniki na kosmetyki? Jesli tak to jakie i okolo ile kosztuja? Przydalyby mi sie na wyjazd. Pozdrawiam
|
#4781 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja niedawno widziałam przy Hello Kitty zestaw. A takich małych kosmetyków jest pełno w Rossmanie.
|
|
|
|
#4782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czarno-białych było duzo (ostatnio jeszcze widziałam jakieś pojedyncze sztuki), kolorowe też, a tych jasnych nie widziałam wcale.
|
|
|
|
|
#4783 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam takie pytanie
W jakiejś gazecie widziałam takie 2 gorsety, ale krótkie, kończące się zaraz pod biustem. Jeden był w czarno (granatowo?) - białe pasy a drugi był beżowy. Czy orientuje się ktoś, czy gdzieś w Wawie je dostanę? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź
|
|
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy widziałyście jeszcze gdzieś w Warszawie maxi dress w biało czarne pasy rozmiar xs? Jak były w regularnej cenie, to nikt się nimi nie interesował, a teraz nie ma
Ja mam czarną, ale chciałabym jeszcze w pasy
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszłam zdać relację z wyprzedaży w De
![]() Jestem zszokowana ![]() Mimo,że w tym roku wyprz w PL bardzo miło mnie zaskoczyła to jednak nie ma porównania do De ![]() Przecenione jest dużo więcej rzeczy i jest taniej niż w PL Nie dość,że można znaleźć różne wizażowe hity to w dodatku więkoszość jest na przecenie ![]() A więc widziałam : - brokatowe sukienki muchy - 10 eu - koronkowe sukienki muchy - 10-15 eu (zależy od sklepu) - legginsy ze skórzaną wstawką (te słynne) czarne i beżowe - 7 eu - spódniczki w róże (divided) - 10 eu - spódniczki w róże (divided - model w drugiej wersji kolorystycznej - w PL nigdy nie widziałam) - 10 eu - rzymianki z ćwiekami (te co u nas kosztują 79,90) - wszystkie kolory - 10 eu - prawie wszystkie torebki + te co u nas są jako nowa kolekcja (z nitami, pudrowe z fredzelkiem) - 3, 5, 7 eu - kolekcja Garden - wiekszość rzeczy o których można u nas pomarzyć m.in czerwone bolerko w róże - 20 eu, pudrowe sukienki z różami na ramionach - 15 eu, mnóstwo szortów - 7-10 eu, tuniki z falbanką - 5-7 eu- buty z divided - przecenione wszystkie na 3 euro ! (duzo balerin, rzymianek, japonek, czółenek) - niektórych nigdy w PL nie widziałam- chusty - duży wybór - 3 eu - stroje kąpielowe - te co były u nas po 19,90 za część - są wszystkie dostepne i przecenione na 3 eu Ponadto "hity" z rzeczy nieprzecenionych : - wiatrówki muchy - same duze rozmiary - kurteczki z the blues - po 30 eu (dziwne bo u nas byly po 60 zł) - sukienki w kwiaty z divided, u nas juz dawno niedostepne - sukienki skórzane - koronkowe ramoneski - drapowane sukienki z woman - czerwone sukienki muchy z bufkami - jeansowe ramoneski - sweterki w kwiaty - duze rozmiary - spódniczki w paski z divided Odwiedzilam już 9 h&mów i ceny podobnie jak w PL różnią się pomiedzy sklepami... I to chyba jedyny minus ![]() Już postanowiłam, że za rok na wyprzedaże uderzam tylko do De ![]() Najgorsze jest to,że nie planowałam robić tu dużych zakupów i mam już wyczerpany budżet a został mi jeszcze tydzień w towarzystwie tylu h&mów
Edytowane przez Fixi_Pixi Czas edycji: 2010-07-05 o 12:08 |
|
|
|
#4786 | ||
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
Cytat:
Dzieki! Wyprzedaze w de sa genialne, ja spedze tam 2 miesiace i juz sie boje o zawartosc mojego portfela A Ty w jakim miescie bylas?
Edytowane przez super_karo Czas edycji: 2010-07-05 o 16:55 Powód: bez zdjecia |
||
|
|
|
#4787 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ponadto, czy widziałyście już te baletki w PL?
|
|
#4788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie muszę się tam szybko wybrać ![]() Czarnych niestety też już nie widziałam, jedynie wczoraj w biało fioletowe pasy w Arkadii rozmiar 38. Gdybym jednak natknęła się na czarną, to dam znać
|
|
#4789 |
|
Raczkowanie
|
widziałyście może w hm jeszcze te koszule?
|
|
|
|
#4790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() za 2 tygodnie prawdopodobnie znowu pojade, bede w Stuttgarcie ale planuje odwiedzić Monachium ![]() tylko tym razem wezme wiecej gotówki ![]() a_gucha ja w berlinie też nie byłam ale myśle,że z wyborem h&mu nie bedziesz miała problemu bo z reguły są wszystkie na jednej głównej ulicy w samym centrum ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- świetna ta koszula! nie widziałam jej nigdzie albo nie zwróciłam uwagi ![]() wiesz może z jakiego jest działu i w jakiej cenie?
|
|
|
#4791 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4792 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4793 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4794 |
|
Raczkowanie
|
Mam wrażenie, że widziałam te baletki w piątek w lubelskiej Plazie. Prezentowały się całkiem ładnie
|
|
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
Zwracam się z uprzejmą prośbą o ZAKUP JASNONIEBIESKIEJ SPÓDNICZKI ROZMIAR 36 LUB EW 38, za 39,90 z działu Divided! Oczywiście pokrywam natychmiast wszelkie koszty! Będę dozgonnie wdzięczna, zakochałam się w niej od pierwszego wejrzenia
![]() Zdjęcie należy do Mariah - mam nadzięję, że mi wybaczy
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie a czy do tych żakietów z Divided za 79zł to są może jakieś spodnie lub spódnica do kompletu?
|
#4797 |
|
Wtajemniczenie
|
W Polsce też te leginsy z wstawkami są przecenione? bo w Szwecji nie:/ Chciałam dziś kupić, jest pełna rozmiarówka, ale kosztują te beżowe ok. 60 zł a czarne z tą większą wstawką 40.. Byly też moze kiedyś czarne jak te beżowe?
Nie rozumiem tej polityki... Czemu w Niemczech takie przeceny robią a u nas nie? Nawet w rodzimej Szwecji nie robią takich:/ |
|
|
|
#4798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4799 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
dziwne... ceny powinny być wszedzie takie same...
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.

; sweterki z bufkami za duze w ramionach; sukienki falbankowe- po kolana, za male w biuscie..moglabym tak wymieniac w nieskonczonosc. Niby rozmiar xs ale jakies duze u nich wychodzi

Dzieki! Wyprzedaze w de sa genialne, ja spedze tam 2 miesiace i juz sie boje o zawartosc mojego portfela