|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha.
Cytat:
"A dowodzik jest?"
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
#1532 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mmalinowa, caroline wszystkiego najlepszego |
|
|
|
|
#1534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój TŻ jest młodszy o 2 lata, a Ci, co nas nie znają, są pewni, że to ja jestem młodsza.
|
|
|
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje i wzajemnie
|
#1536 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie się zawsze pytają czy na na fotce w dowodzie to na pewno ja czy moja starsza siostra ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Dziewczyny wszystkiego naj! Jak obchodzicie imieniny? Świętujecie jakoś?
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
#1537 |
|
Zakorzenienie
|
evelin dziekuje
![]() ja mam 22 lata a ponoc wygladam nawet na 16-17 dowod bardzi czesto musze pokazywac, nikt mi nie wierzy, ze mam ukonczone 18 lat a co dopiero 22 ja sie juz tym nie przejmuje a TZ (lat 26) sie smieje, ze go jeszcze o pedofilie oskarza
|
#1538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, kiedys tez bylismy w szpitalu na jakims oddziale i taka pielegniarka mowi do mnie ze dzieci maja tu zakaz wstepu
|
|
|
|
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
madeira dziekuje
![]() ja nie swietuje, juz mam dosc po sobotnim swietowaniu obrony a tu kumpele mnie dzis na pyszne winko domowej roboty wolaja hmmm ale chyba odmowie...ogolnie to dzis mi sie nic nie chce, jeszcze w pizamie na lozku z laptopem siedze, tyle co sie wykapalam kolo 11 i zjadlam sniadanie reszta dnia pewnie minie podobnie
|
#1540 |
|
Zadomowienie
|
my również witamy ![]() za dużo by gadać co sobie kupiłam... spodnie długie, takie szare jeansy, krótkie spodenki jeansowe ciemne, bo jasne już mam, 2 bluzeczki (w tym jedną białą bokserkę, bo TŻ stwierdził że ja muszę taką mieć i same ohy i ahy jak zmierzyłam) , sukienkę z Reserved, taką letnią, kurcze pokazałabym Wam, bo jest super, ale nie mam aparatu chwilowo, a na necie nigdzie jej nie ma okulary od TŻ dostałam na imieniny i chyba z 5 par bokserek oczywiście TŻ ... więcej grzechów nie pamiętam i chyba z półtorej godziny szukaliśmy jakiegoś ładnego białego biustonosza, tylko nie gładkiego, jakiegoś z koronką czy innymi bajerami, bo nie mam i nigdzie nie było fajnego
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny naprawdę myślicie, że źle robię (jeśli chodzi o tego chłopaka z pierwszej randki)? Wiem, że wygląd to nie wszystko, ale no kurde... NIC mnie do niego nie przyciągnęło. Nie chcę mu robić nadziei, dlatego kiedy on mnie przytulał w autobusie, ja nawet go nie dotknęłam. A jeśli pójdę z nim po koleżeńsku na wesele, to myślę, że to będzie w porządku.
|
#1542 |
|
Zadomowienie
|
Caroline, evelineau dziękuję
|
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
to tylko ja jak odbieram telefon slysze 'dziendobry zastalem meza?'
![]() Uwielbiam tez komentarze obcych ludzi.. (moj tata ma firme na podwórzu i nie zawsze jakis obcy facet musi byc) Raz myje samochod... w staniku albo w kostiumie i spodenkach.. podnosze glowe a gosc 'kurde ale ci cora wyrosla... mmmmm'
|
|
|
|
#1544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, nie musisz z nim chodzic, nikogo do milosci nie da sie zmusic ale powiedz mu o tym(jesli widzisz, ze ma nadzieje na cos wiecej), jesli chcesz z nim po kolezensku chodzic na wesela itd to zmien nastawienie, bo do przyjazni ani wyglad ani pociag nie jest potrzebny.
|
|
|
|
|
#1545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem w ciężkim szoku po przeczytaniiu wątku Co dalej?.
|
|
|
|
#1548 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do wesela to też powinnas powiedziec ze to po koleżeńsku. Idziesz sie pobawić i tyle.
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... Edytowane przez m a d e i r a Czas edycji: 2010-07-05 o 14:12 |
|
|
|
|
#1549 | |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz doczytam dalej, ale jak nie napisałaś co sie dzieje to na gołą dostaniesz normalnie
Będzie dobrze, nie smuć się ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
![]() Kiedyś mu powiedziałam, że on też jest przez przypadek jak mi coś mojego rozwalił
|
|
|
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
taaaa... a moja mama uslyszy w sluchawce 'dzien dobry jest tata?'
ogolem smianie jest z ludzi.. najczesciej nie zwracam uwagi a to ze mnie myla i po prostu mowie 'tak juz daje tate' zmieszani ludzie ale spoko. czasem sobie z mama zartujemy z nich i np. 'yyy.. przepraszam ale mezatka nie jestem, o kogo chodzi'
|
|
|
|
#1551 |
|
BAN stały
|
Pur
Skad Ty dziewczyno to bierzesz? Masz talent
|
|
|
|
#1552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaaaaaaaaaaaaaaaa, ja z moją to nawet bym chyba nie chciała ![]() No może, gdyby była inna i mi nie podpadła ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
![]() Szatan co tam u Ciebie, milczysz jak zaklęta
|
||
|
|
|
#1553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Adam wczoraj pisał tak jakby mu na mnie zależało, dzisiaj pisze już trochę inaczej, dziwny jest.
|
|
#1554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak jedziemy autem to w wolnych chwilach trzyma mnie za kolano ![]() Wczoraj podniósł mi sukienkę do góry jak jechaliśmy i mówi: pokaż broszkę ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------
|
|
|
|
|
#1555 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie poetki mamy, Szatan masz konkurencję
![]() Idę skrobać ziemniaki, potem jeszcze wpadnę, chyba, bo powinnam sie uczyć
|
|
|
|
#1557 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesteś moim guru Cytat:
Pomalowałam sobie paznokcie, to teraz zanim wyschną trochę Was ponadrabiam
|
|
#1558 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oczywiscie z głową i nie raniąc nikogo itp.
|
|
|
|
#1559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No kurde, mam do tego prawo
|
|
#1560 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To ja poproszę do pionu z lekkim wychyleniem w którąś stronę ![]() Achtung! Uwaga! Pozor! Zwierzam się Mamy 23 lata, jesteśmy ze sobą od 18roku życia więc wychodzi, że 5 lat. Nie mieszkamy ze sobą, każde z rodzicami mieszka. Studiujemy, ja psycho kliniczną, on dziennikarstwo, na tej samej uczelni. A problem, no we mnie jest oczywiście ![]() Pierwsza z brzegu sytuacja, z dziś, przed chwilą prawie. Weszłam na facebook'a, on był zalogowany i już mnie rączki zaczęły swędzieć, szybko rzuciłam okiem czy z nikim nie flirtuje zobaczyłam, że portal piłkarski poinformował go o półfinałach kibicek. No to klik oczywiście, oglądam, głosuję no i z jednej pary nie potrafiłam wybrać bo obie były takie.... mocno średnie. Głównie na twarz patrzyłam. TŻ wchodzi, zerka mi przez ramię, mówię, że nie bardzo mogę wybrać tutaj. On, że wybrał tę z dołu. Ja w szoku, dlaczego? przecież ma taka dziwną twarz... ale oczywiście... Wygląda jak jakaś cholerna klepsydra dosłownie, cyc wielki, talia cieniutka, tyłek okrągły. I już foch gotowy Bo ja akurat dopiero wstałam jak on już był u mnie, rozczochrana, nie umyta, cycki wiszące sobie swobodnie pod obszernym t-shirt'em. Albo koledzy... TŻ gra w Pro Evolution Soccer. Najlepiej oczywiście z kumplami przy piwku. A jeden z kumpli mieszka w akademiku tuż przy uczelni. A akademik koedukacyjny... A kumpel lubi imprezy... I mam wyjęte z życia dobre 6-8 godzin, jak go nie ma bo siedzę i myślę. "A jak go jakaś podrywa? No zabiję. Zabiję! A jak się upił? Co on jadł dziś, pewnie nic, no taaak browary na pusty żołądek, upije się jak nic! Co jak mu hamulce puszczą?". A po powrocie TŻ ma wyjęte z życia resztę dnia bo co chwila robię jakieś przytyki, pytam, biorę w ogień krzyżowy, obrażam się bo nie odpowiedział wystarczająco szybko, może wymyślał odpowiedź, bo odpowiedział nie tak jak powinien... Przekichane. Albo ten facebook głupi! Tyle się nagadał, tyle naśmiał, że ludzie tylko na tym fejsie siedzą, że pomidory sadzą i takie tam. I nagle co? Pyk! Zarejestrował się. Niby dlatego, że ludzie z uczelni podają tam informacje jak są jakieś wpisy i inne. No fajnie, problem w tym, że on ma na dziennikarstwie wiele ładnych dziewuch, które marzą, że będą następnymi pogodynkami w Tańcu z Gwiazdami. I znów się zaczęło, jak wychodził to ja siup na jego facebook'a i sprawdzanie... Oho! Tu skomentował link jakiejś dziewczynie z grupy... A tu ona jemu! Co to za Marta, hm? Sprawdzanie jak wygląda, skąd jest, wyszukiwanie jej na innych portalach plepleple... I potem fochy. Chociaż obiecywałam sobie, że nigdy itd. to też się tam zarejestrowałam bo się dowiedziałam od kumpeli, że można go tam 'oznaczyć' w ten sposób jako zajętego. Bo sam oczywiście tego nie zrobił. Nie zaznaczył co prawda, że jest wolny, po prostu w ogóle nie wybrał tej opcji, jak wielu innych zresztą. No ale teraz nie miał wyboru, potwierdził i jest, że w związku z... A ja mam łatwiejszy dostęp do kontroli ![]() I co? Da się coś zrobić czy już kaplica, grób, mogiła i tylko walnąć się młoteczkiem w czerep? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.

I nie zależy to w żaden sposób od tego, czy jestem umalowana czy nie

hehe szalona z niej Kobieta, bardzo ja lubie

, kiedys tez bylismy w szpitalu na jakims oddziale i taka pielegniarka mowi do mnie ze dzieci maja tu zakaz wstepu
okulary od TŻ dostałam na imieniny