|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX
Aaaa i muszę na dniach iść zapisać się na fryza i makijaż, bo się jeszcze okaże że mój dzień zajęty
![]() Aaaaa i jeszcze dziś dzwoniła babka z salonu, 15. lipca mam pierwszą przymiarkę To tyle z mojego dzisiejszego podniecania, popodniecajmy się razem - my i nasze bimbałki
|
|
|
|
#1022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwsza przymiarka |
|
|
|
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z "gośćmi" to masakra
|
|
|
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
a co myślicie o takich fryzkach for me do mojej hiszpańskiej kiecki?
|
|
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
Claris, może to głupie pytanie, ale nie rozwali Ci się taka fryzura?
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym widziała właśnie coś takiego do Twojej sukienki
W ogóle to śliczną masz tą suknię ![]() Dobry fryzjer tak zrobi, że będzie się trzymać na mur beton i wyglądać naturalnie |
|
|
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że powinny pasować i do Ciebie i do sukni
Musisz sprawdzić wszystko na próbnej najlepiej idź po robieniu próbnej na jakąś imprezkę
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
no i podobasz mi się w rozpusczonych ale to się zgrzejesz. Muszą Ci to walnąć lakierem.
Siedzę w pracy, ludzie sobie włączyli 3 różne muzyczki zamiast kupić słuchawki, w tym jeden któremu się podoba mieszanka manieczek z wuwuzelą Mateusz ma dziś pierwszy dzień pracy, chyba dość zajęty jest bo tylko napisał że fajnie, co u mnie i że buziaki
|
|
|
|
#1029 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kciuki będą rzecz jasna.Cytat:
![]() Ładne te fryzurki, takie lekkie i delikatne. |
|||
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks, romantyczny wypad na weekend, to jest to
Staram się sobie przypomnieć co myśmy robili rok temu i nie pamiętam ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Przypomniałam sobie, Tż rok temu wziął sobie wolne w pracy i zabrał mnie do Arboretum, później obiad w restauracji i na końcu bilard. A 2 lata temu to ja organizowałam. |
|
|
|
#1031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My byliśmy rok temu w Kazimierzu Dolnym. Całkiem fajnie było tylko na koniec dnia Aleks załapała lekkiego doła bo liczyła na pierścionek i się przeliczyła. |
|
|
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
Oj bo o 10 będzie egzamin zawodowy
|
|
|
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.bolestraszyce.com/ my byliśmy tam
To coś dla Rain
|
|
|
|
#1034 | |
|
Zakorzenienie
|
To taki ogród botaniczny, ale z drzewami
![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
No dobra, przekonałaś mnie do tej 10
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
a po co to ? Tradycyjne mi się podobają bo zawsze jeszcze dodadzą tam zwierzątka
![]() Przymierzam się do tego, by po wypłacie zrobić akwarium. Planuję co bym tam trzymała tylko się zastanawiam czy 12cm glonojadek jest duży i ile ryb przy takim bym mogła trzymać czy zamiast tego np. jakąś krewetkę czy raczka wziąć do wyjadania glonów.
|
|
|
|
#1037 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Alex, nie wiem ile możecie na to przeznaczyć, ale ja na naszą ostatnią rocznicę chciałam tam pojechać: http://www.u-ani.com/cennik/oferty/romantyczny.html
Oczywiście miała to być niespodzianka i w przeddzień rezerwowania weekendu P. postanowił pokrzyżować mi plany swoim zachowaniem i wszystko przepadło ![]() 585zł za dwie osoby, a w tym: Pakiet romantyczny 3-dniowy (2 noce) obejmuje: ![]() Powitanie grzańcem regionalnym w dniu przyjazdu Dwa noclegi w komfortowym pokoju z łazienką Bukiecik świeżych kwiatów i 1 butelka wina musującego 2 Śniadania w formie bufetu szwedzkiego 1 Romantyczna kolacja przy świecach w sali kominkowej 1 obiadokolacja, pora uzgadniana indywidualnie Jakuzzi tylko dla dwojga - 1 godzina relaksu, internet w pokoju, Parking na posesji w trakcie pobytu
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem 1 i 3 są śliczne
Będziesz bardzo ładnie w takiej wyglądać
|
|
|
|
#1039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My myślimy o wybraniu się do Malborka. Może krzyżacy nie byli zbyt romantyczni ale zamki fajne budowali. |
|
|
|
|
#1040 | |||
|
Zakorzenienie
|
Tobie tylko ptaszki w głowie
Cytat:
tez bym sie wkurzyła..a z tym rozłączeniem tel. to w ogóle jakaś masakra:/ Wcale sie nie przejmuj, jakby im zależało to by przyjechali..bedą osoby na których Ci zależy to najważniejsze![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A już masz pomysł jaki makijaż chcesz? ![]() Bardzo ładne 3 mi sie podoba to już nie chcesz rozpuszczonych włosków?![]() Cytat:
|
|
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
po to, po co są zwykłe ogrody botaniczne - żeby pooglądać na żywo różne ciekawe gatunki i odmiany drzew i krzewów. Jest tyle ciekawych drzew i krzewów, których na ogół nie ma gdzie obejrzeć i mało kto wie, że takie istnieją... są grujeczniki japońskie, które jesienią pachną pieczonym ciastem (po niemiecku to jest Kuchenbaum - drzewo ciasteczkowe ), są dawidie chińskie, które w czasie kwitnienia wyglądają jak obrzucone chusteczkami higienicznymi, są klony tak zwane "wężowe", co mają świetne rysunki na gałązkach, są tulipanowce, których kwiaty wyglądają jak tulipany, są robinie o różowych kwiatach (wszyscy kojarzą te z białymi, ale różowe jakoś nie bardzo), są klony z różowymi (!!) liśćmi, są derenie azjatyckie z pięknymi kwiatami, które... nie są kwiatami tylko liśćmi, są paleczniki, których owoce wyglądają jak niebieskie parówki (poważnie ! |
|
|
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
Rain oczami wyobraźni to wszystko zobaczyłam
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że fryzjer da tyle utwardzaczy, że nie
![]() madziuś co do makijażu to nie mam pojęcia, napewno mocniej podkreślone oczy chyba, bo mam jasną cerę. Ale nie mam idei, bo nie wiem nawet co mi pasuje ![]() A włoski rozpuszczone chciałabym, ale zapoce się w nich i boję się, że porobią się strąki i będzie okropnie, w koczku będzie wygodniej. Zresztą zobaczymy po próbnej jak w ogóle będę wyglądać
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.hortulus.com.pl/galerie/t...ipanowiec1.jpg - tulipanowiec
![]() http://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/n...4hEVa7lQ1X.jpg - dereń kousa - to białe to nie są kwiaty tylko liście - kwiaty to te ciemne kuleczki w środku ![]() http://www.tracz.pl/images/kat_rosli...te/fot1546.jpg - klon pospolity 'Purple Tricolor' - młode listki są różowe, później ciemnieją i zostają z takim różowym brzegiem ![]() http://www.klony.info/typo3temp/pics/4b72106569.jpg - klon pensylwański - ma takie śmiechowe linie białe na pniu i gałązkach ![]() http://www.floranet.pl/galerie/c/ces...szczes_137.jpg - paulownia puszysta, znana jako drzewko cesarskie - ślicznie kwitnie na fioletowo i ma takie świetne liście- duże i mięciutkie takie, że można ich jako ściereczki używać. Uwielbiam się miziać nimi (nie, nie jestem zboczona) ![]() http://www.ogrodnick.pl/opisy/zdjeci...ifera_owoc.jpg - maklura pomarańczowa, a właściwie jej owoc - taka "pomarańcza" w domu i dosłownie żadna mucha nie siada - genialnie odstrasza owady http://www.wymarzonyogrod.pl/pliki/p...n/413/413.jpeg - pięknotka Bodiniera - chyba jedyny krzew, który ma owoce w takim szalonym kolorze - najpiękniejszy fiolet, jaki widziałam na owocach http://lh5.ggpht.com/_le55sNppTUc/Sh...s/IMG_1087.JPG - dawidia, zwana drzewem chusteczkowym - to białe to nie kwiaty ![]() http://www.pendula.waw.pl/files/palecznik-chinski.jpg - palecznik ![]() http://www.pinus.net.pl/foto/cercis_canadensis_ar2.jpg - judaszowiec - kwiaty pojawiają się nawet prosto na pniu ! http://www.oczarjk.pl/zdjecia/magnol...ia_zolta04.jpg - a żółte magnolie widziałyście ? ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Mówisz - masz ! Przynajmniej na fotkach
|
|
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
Rain Ty powinnaś jakąś pracę z takim opowiadaniem znaleźć, może wygryziesz Czubównę z lektorowania filmów dokumentalnych?
Objadłam sięęęę ![]() A co do makijażu ślubnego to moja siostra miała robiony u swojego fryzjera (który też świetnie maluje), ładnie ją umalował ale i bardzo mocno - żeby dobrze na zdjęciach wyglądała (i fakt ładnie wyszły). Koniec końców wyglądała prześlicznie, ale jak nie ona - bo ona nigdy się nie maluje. I w sumie ja się zastanawiałam jak się umalować i chyba jednak wolałabym delikatnie, bo TŻ i tak najbardziej mnie lubi bez makijażu (tak mu się wydaje ). No ale się zastanowię jeszcze, bo chcę mieć cudowne zdjęcia.
|
|
|
|
#1047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Wam trochę poopowiadać mogę ![]() Ponoć zasada jest taka, że do zdjęć powinno się malować mocniej niż zazwyczaj. Widzę po sobie - lepiej wychodzę na zdjęciach jak mam "wieczorowy" makijaż niż jak jestem taka "codzienna"... |
|
|
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam, skimos, madziuś do zobaczenia o 18!!
|
|
|
|
#1049 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
kto wie, może, może... ![]() Cytat:
![]() i bardzo mnie cieszą Twoje przygotowanka - piętnastego koniecznie się pokaż! co do fryzury: numero sekundo! bo wygląda tak jakbyś sama ją ułożyła wstając z łóżka, bardzo naturalnie i "nieprecyzyjnie". a że wiem, jak wyglądasz naturliś - tym bardziej jestem za nr 2 właśnie miałam to napisać ![]() Bisiu, ale z Ciebie cicolla!!! mrau! i jak już zauważyłam, że na zdjęciach widać też twarz, to muszę przyznać, że ślicznie wyglądasz, naprawdę Zdałam, więc dziękuję za wszelkie kciuki Tylko bardzo mi się nie podobało jedno. Powiedziałam WSZYSTKO (bo i wszystko ściągnęłam na jedno pytanie), a ona, że daje mi "naciąganie 3". odpowiedziałam na wszystkie pytania nawet. bezsens. ale nie liczyłam nawet na 3, więc i tak się cieszę. ![]() ja też mam doła. nie dość, że zaręczynowego, to jeszcze sprzątającego - miałam myc okna, i co? i burza pierwszy raz od wielu dni pada. a ja mam tylko dziś czas... co do zaręczyn... my mamy czwartą rocznicę w październiku, liczyłam niedawno, że będę zapierdzionkowana do tego dnia, ale teraz wiem, że nie będę. no i ja odkładam już pieniądze na prezent. mam na razie 500 zł, a chcę mieć z 700 - kupię mu lunetę + książkę, płytę i sweter. a jak znam jego pójdzie do sklepu w dzień rocznicy (ew. w moje urodziny, które są 3 dni wcześniej) i albo kupi mi błyskotkę, albo książkę. nie, żebym nie lubiła. chodzi raczej o to, że nie lubię fuszerki. powiedziałam mu o tym kiedyś i do serca sobie nie wziął. ale to nic, jak się na tę rocznicę nie postara, to na przyszłą (piątą) dam mu skarpety, aj słer! Dziewczyny, które się znają (arrakis? ). Jeśli szef mnie zwolni, nie dając mi umowy, no i nie będzie chciał mi wypłacić za te kilka dni albo zapłaci mi za mało, to co mogę zrobić? chcę mieć na niego od razu haka w razie czego mam nadzieję, że mnie nie zwolni, ale u niego NIC nie wiadomo. do tego wczoraj chodził tak wkurzony, coś konsultował z jedną z nas (taką, która pracuje bardzo dobrze i błędów nie zostawia) i oboje przeglądali całe gazety, wkurzeni na maksa...
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-07-29 o 11:07 |
||||
|
|
|
#1050 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Kupię mu pudełeczko na pierścionek zaręczynowy. Tż stwierdzi że źle wygląda pusto i kupi zawartość do niego. Dobrze pomyślałam,nie? ![]()
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.

Musisz sprawdzić wszystko na próbnej
to photoshop!
:P Dlaczego Tż tak tego nie widzi?

) No krew mnie zaleje!!!!!! poprosiła i dałam jej do tygodnia czasu
Aaaa i najlepsze co powiedziała, to że nigdy się nie widziałyśmy to fajnie byłoby się spotkać
tez bym sie wkurzyła..a z tym rozłączeniem tel. to w ogóle jakaś masakra:/ Wcale sie nie przejmuj, jakby im zależało to by przyjechali..bedą osoby na których Ci zależy to najważniejsze
i jak już zauważyłam, że na zdjęciach widać też twarz, to muszę przyznać, że ślicznie wyglądasz, naprawdę