|
|
#601 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
wiesz, że oślepniesz od tej miłości do komputera?
no najwyżej, ale chyba w okularach też mnie pokocha? ![]() - kocham Cię . - yy. tak? a. to się wytnie ![]() nie wytrzymała czekania aż on ją pokocha. powoli starała się zapominać. zapomnienie nie przyszło od tak, ból cały czas w jej złamanym sercu tkwił.
|
#602 |
|
Raczkowanie
|
Całe życie jej sie codziennie waliło. Nie miała spokoju.
Potrzebowała troche odpoczynku. Ale już za późno... Już nie potrzebuje nic. Z każdym dniem coraz bardziej brakowało jej tlenu. Ta cholerna miłość wyssała z niej resztki życia. Tak po prostu ją osaczyła...
|
|
#603 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ubóstwiam Was za to!Dzwonisz do mnie częściej niż kiedykolwiek teraz, kiedy wszystko jest już skończone.
Miałeś dobrą dziewczynę, ale nie wiedziałeś jak ją traktować. Kupiłam sobie kwiaty, w dzień, w którym wyrzuciłam Cię z mojej głowy.
|
|
|
#604 |
|
Raczkowanie
|
kocham - niby co to znaczy ?
' przedawkowane marzenia wylewają się oczami ' - halo ? - dzień dobry , tu pralnia ? - tak , w czym mogę pomóc ? - mogłaby Pani wyprać moje życie w vanish'u color , bo ostatnio jest jakieś szare . ' znudziły mi się cukierkowe teksty i wzdychanie za czymś co być może nie istnieje ' A gdy przyjdą dni deszczowe nauczysz mnie przechodzić między kroplami . 'siedzimy na dachu i bawimy się powietrzem . ' zaufaj , niczego już nie szukaj . love or love .
fbl. szczęście łatwo znaleźć, patrz pod nogi, i myśl tak chłodno o świecie pełnym paranoi. Edytowane przez Nieodkrytaxd Czas edycji: 2010-07-05 o 13:53 |
|
|
|
#605 |
|
Rozeznanie
|
without_demur - ja też okradam!
xxxLOLKAxxx - Ty również mega! serce przecież wcale nie przypomina serca. Chwyciłam Cię za ogon i nie puszczę! <3 nazwij miłość moim imieniem. night night night inside your eyes.
|
#606 |
|
Raczkowanie
|
sanderson93 , CaMa , Toogether93 , Kofeina w RedBullach , caroline60 , KaMa2704 , cornflower_ - okradłam.
limitowanaa , xxgroszek07xx - cieszę się. na zdrowie. inquiring - łoo. takie słowa od jednej z najlepszych? dziękuję! < 33Mrs Unfabulous , marikab , 3martyna3 , czii , ciiri , Kaate90 , __Fallen Angel__ - ![]() każdy z nas ma swoją tajną broń. nie płacz na rozlanym mlekiem. będziesz miał powódź do ogarnięcia. większości dni nie warto pamiętać. większość dni zaczyna się i kończy, nie mając bezpośredniego wpływu na nasze życie. niestety, ostatnio trafia mi się ta 'mniejszość'... Bądź ciepłym kocem w zimne wieczory Bądź parasolem w ulewne dni Bądź lekiem na całe zło Bądź...
|
#607 |
|
Raczkowanie
|
Uwierz uwierzyć , a uwierzysz że się uda ; ))
1.Każde jutro jest najbardziej zapracowanym dniem w roku. 2. Boję się, gdy Ciebie nie ma, wtedy czuję jakby tlen, do mych płuc nie docierał. 3.każdy zachód oglądany z Tobą ma kształt serca . _***______________________ ile będzie jeszcze tych pierd.olonych ściem? parasol w deszczu. śniadanie do łóżka. 'kocham cię' wypowiedziane, gdy tylko się obudzę. trzymanie za rękę przez 24h na dobę. kłótnie jedynie o to, kto bardziej kocha. ' dobranoc' przed każdym zaśnięciem. pocałunek, co 5 minut. zero łez, smutku, złości. herbata w deszczowy wieczór. wspólne zakupy. dzielenie się radością. zero tajemnic. bezgraniczne oddanie i zaufanie. liczenie gwiazd pod gołym niebem. wpatrywanie godzinami w siebie. wspólne łóżko. zwiedzanie świata razem. miłość, ważniejsza od otaczającego świata. jesteś w stanie obiecać mi to wszystko? |
|
|
|
#608 |
|
Zadomowienie
|
a powietrze pachnie jak malinowa mamba
"pożądasz nie tylko co widzisz, lecz tego co sobie wyobrażasz" "życie trzeba przeżyć, nie przeczekać" |
|
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
co tak naprawdę ma dać mi żarzący się papieros w mojej prawej dłoni? może odprężenie, może lans. w każdym bądź razie, dobrze czuję się w jego towarzystwie.
|
|
|
|
#610 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jesteś niesamowita _________________________ _______ tak , tak mała , wredna ale jakże zadowolona z siebie ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- jak miło
|
|
#611 |
|
Przyczajenie
|
hej kochane ; - ***
śledze ten wątek od dłuższego czasu i postanowiłam dodać coś od siebie . ' kiedy wchodzisz do pokoju , gdy jesteś w pobliżu
czuję, że moje serce podskakuje rytmicznie , cały świat znika . ' ' unoszę się w powietrzu , za każdym razem gdy się całujemy ' . ' sprawiasz , że miękną mi kolana ' . ' brak mi słów , jak łatwo można wymazać 4 lata ' ' miłość o zapachu jabłko - mięta ' poprostuAsiss - cuda tworzycie <3 . _________________________ _____________________ - and if I should ever fall in love again with someone new It could never be the way no, it will never be the way i loved you . Edytowane przez need you love Czas edycji: 2010-07-05 o 14:30 |
|
|
|
#612 |
|
Rozeznanie
|
Naughty_ - nawet nie wiesz jak cieplutko na serduszku mi się zrobiło , gdy zobaczyłam mój opis na Twoim podpisie
Toogether93- a Ciebie ? Ciebie to normalnie kocham za każdy opis ! ; 3 naucz się kochać wtedy pogadamy.
`kocham tylko Ciebie . jesteś moją pierwszą miłością ` - sorry koleś jeśli chcesz mnie zdobyć wymyśl coś nowego.
|
#613 |
|
Raczkowanie
|
- Gdzie idziesz?
- Przed siebie. - Z kim? - Chyba bez kogo.. - Bez kogo? - Bez Ciebie.. `Kocham Cię, mógłbyś w końcu zajrzeć do wikipedii i sprawdzić, co to znaczy.
|
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro mi nie ufasz,
to czemu znam każdy Twój najmniejszy strach? Wiem o każdej nocy, gdy nie potrafisz spać. Znam Cię lepiej niż sam siebie znasz. Ja nie wiem czy to miłość. Ja nie wiem nic. Chcę Cię tylko mieć przy sobie to mi wystarczy by żyć. Szczęśliwie żyć. <3
|
|
#615 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
świetny! ; * Cytat:
żebyś czasem nie zapomniała, że ktoś z niecierpliwością czeka na Twoje posty <3 ___________________ 'I see everybody around, but it feels
like we're in private. I know You want me so bad, cause You just can't seem to hide it.' Widzę wszystkich dookoła, ale czuję się jakbyśmy byli na osobności. Wiem, że strasznie mnie pożądasz, bo nie możesz tego ukryć. 'As long as I see the stroke lights im dancing all night long. When we're together Baby, I'm feeling alright, You got me all night long. So tell the dj play it all night long..' Tak długo jak widzę przebłysk światła tańczę całą noc. Kotku, kiedy jesteśmy razem, czuję się dobrze, przyciągasz mnie cała noc. Więc powiedz DJ-owi żeby grał całą noc.. Tylko ja i Ty, razem. Chciałabym zostać tak na zawsze, całą noc..
|
|
|
#616 |
|
Wtajemniczenie
|
a miałaś pozwolenie ?
dziękuję ![]() A gdy już wrócisz, to usiądę Ci na kolanach, oprę moje dłonie na Twoich ramionach i będę całować Twoją twarz. Mogę ?Kawałek po kawałku.Choć wolałabym całą od razu...
Obiecaj mi, że mnie nie rozbierzesz, zanim skończę... sytuacje, w których tęsknota jest silniejsza od rozumu. -Co się dzieje z człowiekiem, kiedy pęka mu serce? -Nic. Zupełnie nic. Przecież żyję, piję herbatę, biorę prysznic, czytam książki, czasem nawet się uśmiecham.. z tym, że każda z tych czynności nie ma najmniejszego sensu, rozumiesz? i ta nienawiść do luster. bo twarz z każdym dniem coraz bardziej obca. paznokcie bardziej czerwone. oczy przekrwione. łzy wplątane we włosy. a sny podarte Ach, długo jeszcze poleżę w szklanej wodzie, w sieci wodorostów, zanim nareszcie uwierzę, że mnie nie kochano, po prostu. To okropne, ale wszyscy w pewnym sensie jesteśmy samotni. Minął rok. nauczyłam się spokojniej oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. czasami tylko spotkam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa. Żeby tak zasnąć i obudzić się za jakiś czas. Żeby już było po wszystkim. Żebym nie musiała pamiętać. Żebym mogła normalnie żyć. Żeby już tak nie bolało. Żeby się obudzić bez tego.
|
#617 |
|
Rozeznanie
|
Ahh.. uwielbiam gdy to robicie Perełki! Dziękuję. ![]() A oddechem udowodnij mi, że jesteś obok.
Nawet w najgorszy dzień nie potrafiłabym być dla Ciebie chamska, chociaż te dni zazwyczaj miewam dzięki Tobie. Chciałabym, żebyś chociaż raz nie potrafił sobie odmówić mnie, tak jak piwa, imprez i kumpli. Kiedyś utworze uniwersytet miłości, gdzie będziesz mógł się dokładnie wypytać jak postępować z uczuciami.
"hi mom, there are just 3 girls here, sleep over party, you know" [by otojest <3] ![]() Edytowane przez myCh Czas edycji: 2010-07-05 o 15:03 |
|
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
Z zamkniętymi oczami przemierzam ulice.
Lepiej wpadać na latarnie niż was zobaczyć. Na chwilę obecną szukanie miłości wydaje mi się najbardziej żałosną próbą zabicia samotności. Mimo to zalotnie przyglądam się każdemu mijanemu mężczyźnie. Nie byłeś wart nawet mgnienia oka, a zabrałeś pięć lat moich spojrzeń. Najbezsensowniejszą ucieczką jest ucieczka przed uczuciem, bo ono i tak nas dopadnie, czy tego chcemy czy też nie. Edytowane przez kontrastowa0 Czas edycji: 2010-07-05 o 15:04 |
|
|
|
#619 |
|
Zadomowienie
|
poluję na Ciebie.Cześć kociaku!
![]() Myśli krążą w mojej głowie,ulatniają się na Twój widok. Kocham Cię tak samo jak wczoraj a nie tak samo jak jutro.jutro mocniej Chcę usłyszeć Twój szept wołający o mnie. zamknięty słoik pełny łez,już nie moich. pamiętam dotyk Twoich dłoni i smak ust o zapachu malinowym.teraz przed oczami mam Twoją piękną buzke a Ty obraz wczorajszy mnie.
|
#620 |
|
Zadomowienie
|
dreams_x33
i w końcu mogę się od Ciebie odciąć. pokochaj mnie, pokochaj!
|
|
#621 |
|
Rozeznanie
|
Nie ma znaczenia kim jesteś
i tak wszyscy umrzemy. pogoda wygląda dobrze i myślę, że słońce znowu zaświeci. I czuję, że oczyściłam moje myśli. Cała przeszłość jest zostawiona w tyle, znowu. Jesteś moją religią, moim powodem by żyć. Jesteś niebem w moim piekle. Nie próbuj życia przeszłością, jeśli chcesz, aby twoje marzenia przetrwały. Nie chowaj się za maską kłamstw. Pewnego dnia nie będzie żadnych szczątków, żadnego śladu, żadnych szczątkowych uczuć w tobie, pewnego dnia nie będziesz mnie pamiętać.
|
#622 |
|
Raczkowanie
|
inquiring cieszę się bardzo będąc w takim gronie
dreams_x33, without_demur - po to są ![]()
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
idealny. kobieto wiecej, wiecej prosze!
;*they’re in their own place, trying to make it right.
są w swoim własnym miejscu, próbując doprowadzić wszystko do porządku. szczęście dopisze, nienawiść ustąpi - wtedy będzie mogła zacząć się miłość.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#624 |
|
Raczkowanie
|
A teraz patrzysz na mnie jak nigdy dotąd. Ubrana jedynie w Twój zapach. W Twoich oczach widzę moją miłość. ______________________ |
|
|
|
#625 |
|
Raczkowanie
|
Nasza bajka nie zakończyła się Happy Endem... Limit szczęśliwych dni wyczerpany. Mówisz, że Ci na mnie nie zależy... A w telefonie cała galeria wypełniona jest moimi zdjęciami... Wszystko, co od Ciebie dostałam spakuję w pudełko i odeślę Ci...
Z podziękowaniami dla NIEJ, że zrujnowała mi życie.!
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
` to nie moja wina, że prawie zawsze rozpi**erdala mnie duma`
+bajkowa - bananieee <3 częściej masz być ! need you love - dziękuję ![]()
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-07-05 o 15:46 |
|
|
|
#627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogłabym cytować Cię godzinami - wszystko zapisane mam w pamięci.
"Spotykasz kogoś i nie wiadomo dlaczego, zatrzymujesz się właśnie przy tej osobie, a ona przy Tobie. Zawsze warto się zatrzymać. Byłoby cudownie, gdybyśmy zatrzymywali się częściej" Edytowane przez beautiful_lie Czas edycji: 2010-07-05 o 15:54 |
|
|
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
Kofeina w RedBullach, blondii69, Guziki xD, without_demur - okradłam.
need you love - dziękuję, bardzo mi miło ![]() Pistolecik - ten długi, najlepszy! <3 _changime - wszystkie, bez wyjątku - ukradłam. ![]() __
' - między wami coś jest ? - powietrze chyba. ' ' razem upijemy się szczęściem, będziemy chodzić po chmurach, bo takie są uroki prawdziwej miłości. ' |
|
|
|
#629 |
|
Raczkowanie
|
dreams_x33 Nie? mnie na pewno przerosłaś w opisach... boska jesteś
![]() Kofffam...Jesteś jak powietrze... niby mijam obojętnie ale żyć bez Ciebie nie mogę... -Odchodzę, wybacz.. Jest mi przykro... -Doprawdy? -Tak. Kochałem cię naprawdę mocno. -Jak to możliwe skoro ty nie masz serca. Obudzona w środku nocy, zaspana, bez problemu bym powiedziała wszystko o Tobie, imię, nazwisko, data urodzenia, znak zodiaku, hobby, wymieniłabym wszystkie twoje ubrania, adres, rodzinę, wszystko, a dlaczego? Ot, drobnostka taka, tylko cie kocham, ale to nic... Trzecia nad ranem wysyłam ci sms-a: "Kocham cię, ale to błahostka, śpij dalej" Myśląc o tobie stoję na schodach i zapominam czy wchodziłam czy schodziłam. Trzymając w dłoni klucz do mieszkania zapominam czy miałam je zamknąć czy otworzyć. Zapominam jak mam na imie i gdzie mieszkam, ale mogę o tym wszystkim zapomnieć, bylebym tylko pamiętała o Tobie... Edytowane przez Afnaa Czas edycji: 2010-07-05 o 16:01 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:09.

Ubóstwiam Was za to!
na zdrowie.
takie słowa od jednej z najlepszych? dziękuję! 

;*