|
|
#631 |
|
Zadomowienie
|
<3
i co.? poczułeś się męski, zabawiając się moim uczuciami.? wykorzystując.? w takim razie miło, że mogłam pomóc. zawsze służę pomocą, draniu.
Łatwo się zgubić, gdzieś między marzeniami... Orka się uwolni, Lessie wróci, Nemo się odnajdzie... a Ty mnie pokochasz.
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
baby i still need ya Skarbie wciąż Cię potrzebuję if i ever see ya my heart is gonna bleed jeśli kiedyś Cię spotkam moje serce zacznie krwawić
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam być okradaną przez Ciebie, bo cały czas robię to samo z Twoimi opisami
jestem sama. tak. kreuję się na niezależną, wolną dziewczynę. no ej, dobrze mi z tym. 'we both know I'm not what you need but I will always love you'
Edytowane przez cornflower_ Czas edycji: 2010-07-05 o 20:03 |
|
|
|
#634 |
|
Przyczajenie
|
Bananowa Delma & beautiful_lie - czujcie się okradzione ;*
' nie pójde nigdy w życiu , za tobą w ogień . ' ' przestań to tak przeżywać do cholery ! , to był tylko kolejny palant w twoim życiu . Nie pierwszy , nie ostatni . Przywyknij ... ' ' słodka miłość , tak słodka jak cukierek taka się wydaje gdy nic o niej nie wiesz , lecz wejdź troche głębiej a poznasz jej serce - czarne , z kamienia od cierpień . słodka miłość , tak słodka tak piękna lecz musisz się uzależnić by poznać ją od serca ... '
|
#635 |
|
Przyczajenie
|
Kiedyś pojawił się w moim życiu ktoś ważny.
Nawet bardzo ważny. Nie wyobrażałam sobie moje nudnego życia bez niego. Każdego dnia poświęcał mi bardzo dużo czasu, najczęściej tylko po to, by mnie pocieszyć. By pomóc mi zrozumieć sens istnienia, sens cierpienia. W końcu pokazał mi co to miłość. Nauczył mnie kochać, i dbać o to co się kocha. Pokazał mi jak pielęgnować miłość, by przetrwała nawet te letnie rozłąki. To dzięki niemu poznałam i pokochałam świat. Każdy dzień spędzaliśmy tak, jakby miał to być nasz ostatni. Żyliśmy pełnią życia. Cieszyliśmy się, że mamy siebie. Wtedy pojawił się ktoś inny. Ktoś, kto zburzył moją harmonię szczęścia. Wdepnął w cudze życie brudnymi butami, ciesząc się z tego. Bezczelnie pragnął dopiąć swego. Nie zważał na to, czy kogoś zrani. Mój najważniejszy skarb mnie opuścił. Odszedł. Nie mogłam się pozbierać. Wpadłam w sidła nieproszonego gościa. Nienawidziłam go, a jednak chciałam być szczęśliwa. Naiwna, myślałam że on kocha, a on nawet nie potrafił szanować. Nie chciałam mu się oddać to odszedł. Zostałam sama. I nałóg – mój jedyny przyjaciel.
|
#636 |
|
BAN stały
|
defraudacja-
jaaa? jeeej, dziękuję. Chowam ręce w Twoich kieszeniach. Przewróciło się - to niech leży. |
|
|
|
#637 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo miło mi się czyta te wszystkie pochwały moich opisów powtórzonych po raz enty przez inne 'talenciary'
(tak, to był sarkazm).BananowaDelma - opis w Twoim podpisie nie jest autorstwa beautiful_lie. Dodałam go już 11 części temu https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4362 __________ Gdy na parkiecie hulała miłość, ja podpierałam ścianę.
"Czasami najsłodsze słowa mogą mieć gorzki smak." Miłość to dziwny specyfik, po którym nawet najmądrzejszy człowiek głupieje. Milczysz. I ja milczę. A cisza morduje nasze serca. Widziałam jak miłość topiła się w butelce wina. Romantyzm nie pomógł. Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2010-07-05 o 16:54 |
|
|
|
#638 |
|
Raczkowanie
|
Obawiam się, że spośród wszystkich rzeczy w życiu jedyną,
która mnie boli jest to, że nie ma cię obok. I w ciszy znów przed tobą stoję, nic nie powiem, ty nic nie powiesz. Będziemy słyszeć tylko puste bicie serc, nie bijących dla siebie. - Uśmiechnij się! Jesteś w ukrytej kamerze! - Gdzie?! - W mojej głowie, skarbie. serce nie sługa, uczucia nie wiatr.
|
|
#639 | |
|
Rozeznanie
|
moja <3 <3
Cytat:
a wiesz, że Cię ubóstwiam za te Twoje cuda.? ______________________ no masz to serce. bierz! jest Twoje, mi już się nie przyda.
czasem jeszcze myślę jak to było kiedy brałeś mnie w ramiona i szeptałeś, że jestem tylko Twoja. i co wieczór kasuje jedną wiadomość od Ciebie. tak, tak. zapominam.
|
|
#640 |
|
Raczkowanie
|
Od kiedy Ty jesteś ze mną,słońce rozjaśnia ciemność,nie boję się przyszłości,a przeszłość nie istnieje. Nic nie istnieje. Bo,kiedy Ty jesteś przy mnie,życie staje się inne. Czuję,że ktoś naprawdę mnie kocha. Mimo wszystko. Ponad wszystko.
Przytulałam Cię, a w oczach Twoich nie było nic. To właśnie On skradł Jej cały świat,życia sens,oddech,oczu blask. To On rzucił na Nią czar,by strącić w przepaść. To On przecież winny jest wszystkich cichych łez,które skrywają w sobie dusze zranionych kobiet! Kiedy Nas już nie będzie pamiętać chcę czas,kiedy w siebie zapatrzeni,zakochani,Ty i ja. Zanim w proch obrócił się Nasz świat. W moim sercu na zawsze zostanie Twój ślad. Diabelski błysk w Jej oczach jest i ma to coś. Twardziela grasz lecz dobrze wiesz,że na starcie metę masz. Kotku z ogniem igrasz, przekonasz się. Wypuściłeś z serca Nasze małe szczęście,nie mów nic. Ja wiem. Było Ci za ciężkie. Choćbyś chciał znów u boku mojego być,lecz cokolwiek zrobisz,teraz nie ma Nas. Nie ma już nic. Wystarczy,że uśmiechniesz się w dzień,a cała noc jest piękna jak sen. Dużo słów. Przelanych łez. Zepsułeś wszystko tylko dlatego,że już nie kochasz mnie.
|
#641 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Zszywałam sobie serce żelazną nitką. Przy twoim dotyku - pękła. Każdy twój uśmiech maluje mój świat.
|
|
|
#642 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wpadło mi w łapki ; * ___________________ 'When we're together, everything just comes together Baby.' Gdy razem jesteśmy, wszystko ma sens, Kochanie. 'don't be frightened, just give me a little bit more..' nie uciekaj, po prostu daj mi siebie trochę więcej..
|
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
oo jak mi miło
![]() Samotność jest stanem do którego się przywykło, ale osamotnienie równa się świeżej utracie, wygraniu z raju...
|
#644 |
|
Zadomowienie
|
limitowanaa-oj nie krzycz
![]() no staram się jak najczęściej <3 inquiring-oł maj gasz ! w takim gronie ?i pochwała prosto od takiej talenciary dziękuję poprostuAsiss-będę się starała specjalnie dla Ciebie xsxs- moja ! <3 wróciłaa w końcu ! +Extremalna, LoveYourEyes, istny_paradoks, CaMa, myCh, dontgivemenames, beautiful_lie, sanderson93 cuudne ale się nakradłam ![]() Czuję się jakby ktoś wyssał ze mnie ostatnią nadzieję Dotykaj mnie, tak delikatnie i bezszelestnie Jestem dla Ciebie jedynie nic nieznaczącą myślą Boję się, że pewnego dnia odejdzie. Od tak, szepnie, że to koniec i wyjdzie trzaskając drzwiami Brakuję mi Ciebie Herbatę się pija by zapomnieć o tęsknocie 'Idealny facet nie pije, nie pali, nie zdradza i nie istnieje' 'I gdy nadchodzą wieczory takie jak ten, gdy wszyscy inni są gdzieś, szczęśliwi, a Ty słuchając smutnej piosenki szukasz sensu życia ..' 'Przecież wcale nie chciała się zakochać, przyplątała się jej ta miłość nie wiadomo skąd i została na dłużej' 'Miłość jest tym o czym marzysz, paląc trzeciego papierosa' 'Szkoda, że marzeń nie można czasem uchronić od zetknięcia z rzeczywistością' 'Ale niech się pan nie martwi. Kobiety są dziwne- nigdy nie przestają kochać. Nawet drani' napawajcie się !
|
#645 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szczerze? nie spodziewałam się.. i to od kogo? od kogoś kogo po cichu zawsze okradam dziękuję, za taki motywation![]() _________________
-(...) a miłość? -Miłość? Czegoś takiego nie ma. Jest jedynie wymysł reżyserów HOLLYWOOD, którzy szukają głupców takich jak ty i sprzedają im to badziewie. -Ale nasi, polscy reżyserzy tez to kręcą. -Bo widzisz i oni są takimi głupcami jak ty i nakręcili się na tą ich wymyśloną miłość. "-Cześć! (jakiś robotnik na budowie) -Cześć. (moja siostra) -Która odpowiedziała? (inny robotnik) -Ta z nogami. (robotnik numer jeden)" (oni mnie dzisiaj załamali) W mojej szafie jedna, jedyna sukienka, wisi samotnie na wieszaku, drewnianym, z metalowym uchwytem. Wisi sama bo inne rzeczy wyrzuciłam. Dlaczego? Bo tylko w tej sukience powiedział mi, że ładnie wyglądam.... |
|
|
|
|
#646 |
|
Raczkowanie
|
On powiedział do mnie 'nie zależy mi'. Usłyszałam ból w jego głosie. Wszystko, czego potrzebujemy to miłość. Nie ogarniam już tej miłości... Po życia kres... Pamiętasz.?
|
|
#647 |
|
Zadomowienie
|
wszędzie tam gdzie jest światło jest również i cień..
|
#648 |
|
Raczkowanie
|
sesns w sensie
codzienność, przemienia się w analfabetyzm monotonii tylko słabi przeklinają świat czy nie po to są kamienie by się o nie potykać? i trwam w tym bagnie poparzona przez słońce Pod wpływem ciepłego dotyku, wszystko zmienia się na lepsze możemy zrobić coś inspirującego , co pozwoli być na zawsze silnym.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#649 |
|
Raczkowanie
|
- co to jest nadzieja? - nadzieja jest wtedy, gdy szukasz bursztynu w piaskownicy. - ale w piaskownicy nie ma bursztynów. - właśnie , ale mimo wszystko wciąż uparcie szukasz, choć wiesz, że szansa aby jakiegokolwiek znaleźć jest minimalna.
|
#650 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Życzę dalszego sukcesywnego kopiowania. I obyście w 30 części mieli dalej od kogo 'pożyczać opisy by pokazywać 'swój talent'. ____ Krótkie lato, krótka miłość, długi ból serca. |
|
|
|
|
#651 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() _________________ 'Wish I could spin my world into reverse, just to have You back again..' Chciałabym odwrócić bieg mojego świata tylko po to, by mieć Cię znowu przy sobie..
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie dni, tyle chwil.
tysiące sekund myślę o Tobie. w pośpiechu ludzi. |
|
|
|
#653 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
____***____
1 . jeśli zwątpisz choć raz , to choćbyś z pistoletem zaszedł mi drogę - powrotów nie będzie . 2. dziewięćset igieł wbiłeś w moje serce. 3. Możesz myśleć o mnie cokolwiek: Że się poddałam, jestem niestała, niekonsekwentna, mało poważna, cyniczna, chłodna i obojętna. Możesz oskarżyć mnie o co zechcesz. O dziecinność,niesłowność i że nie tak miało być. Możesz dowolnie też mnie nazywać. Dziecinną materialistką, skrajną egoistką. Tylko zanim otworzysz usta, spójrz proszę na moment w kierunku lustra . 4. Zanim odejde to chciałabym Ci tylko powiedzieć , że nie jesteś inteligenty ani śliczny też nie . Że nie zawsze rozumiesz co chce Ci powiedzieć, ze może czasem mam Cię dość, ale wiesz co ? Tylko Ciebie tak naprawde kocham . Pachniesz latem : ). |
|
|
|
|
#654 | |
|
Raczkowanie
|
Ojej pierwszy raz okradziona przez Ciebie jestem ...Miło Cytat:
Osz kurcze mi też miłooo Ładneee, i tak czesto prawdziwe. ![]() ![]() Patrząc na Twoją dłoń wiem, że moja pasowałaby do niej idealnie. `słysząc Twoje imię, dziecinnie spuszczam wzrok. -uwielbiam cię. -pf.ja to uwielbiam czekoladę,danonka i żelki.Ciebie kocham. < mogło być>
a wiatr po cichu przywołuje miłość. ' Edytowane przez ZakreconaNaMaxa Czas edycji: 2010-07-05 o 20:11 |
|
|
|
|
#655 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję i postaram się o więcej
![]() Misiak mój cudowny <3 nawet nie wiesz,że kilometry nas dzielące nie są dla mnie wiele znaczące. jeśli będę chciała się z Tobą zobaczyć to wsiądę do pociągu i pojadę, jeśli będę chciała z Tobą porozmawiać to zadzwonię. dla mnie to żadna przeszkoda. niezwykłej miłości nie pokonają zwykłe kilometry.
-Twoim zdaniem miłość to...? -... to Jego niebieskie oczy i 185 cm wzrostu. Nie posiadam Cię, chociaż Cię mam. Czyż to nie miłość? -Dziękuję Ci. -Za co mi Skarbie dziękujesz? -Za to, że taki jesteś. -Jaki ? -Wymarzony.
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
'Znasz to uczucie..?
Kiedy czekasz, a On się nie odzywa..? Kiedy telefon milczy, a Ty jesteś tak głupio zaczekana nadzieją..? Kiedy serce podpowiada: "Napisz pierwsza" a rozum: "Czekaj".. Kiedy tak bez sensu nie wiesz, co zrobić.. Kiedy każda z dróg ma znak 'ślepa uliczka' Kiedy Twój honor jest ważniejszy.. Kiedy tak bardzo kochasz.. I kiedy w końcu On się odzywa, a Ty masz ochotę nie odbierać.. Znasz to uczucie..? I co wtedy robisz..? Sięgasz po telefon, po całym dniu czekania i odchodzenia od zmysłów.. Słyszysz głos.. Ten, od którego miękną Ci nogi.. Znowu zmiękłaś.. Serce wygrało.. Rozum jest zawiedziony.. Ale nie kłócą się.. Jutro znowu wygra rozum, dopóki On pierwszy się nie odezwie.. Znasz to uczucie..? Słaba jesteś..' Ty się serce ogarnij, a Ty rozum serca pilnuj! |
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
need you love - miło
papergirl - przepraszam, myślałam, że skoro nie dała w cudzysłów, opis jest jej autorstwa. już zmieniłam podpis, a na kopiowanie nie mam wpływu. ![]() nie jedna dziewczyna na forum, nie docenia czyjegoś wysiłku, przywłaszczając sobie opisy. __
' uśmiech Twój znów wpycha mnie w nałóg. ' Edytowane przez BananowaDelma Czas edycji: 2010-07-05 o 19:35 |
|
|
|
#658 |
|
Przyczajenie
|
I zasnęła w przekonaniu, że jest dla niego najważniejsza .... <3
Witam wszystkich jestem tu pierwszy raz wiec nie wiem jeszcze za bardzo co i jak ale mysle ze sobie poradzę Edytowane przez PokoloRovaNa Czas edycji: 2010-07-05 o 20:09 |
|
|
|
#659 |
|
Raczkowanie
|
Zbyt mało słyszę słów, które mają sens... Ciągle walczę... Ciągle przegrywam... Nie mam z Tobą szans... Nie wiesz nawet ile dla mnie znaczysz...
|
|
#660 |
|
Przyczajenie
|
'Życie to nie GTA nie przejdziesz go na kodach'
'Człowieka poznasz po tym kogo udaje' Nie martw się -> Jutro będzie gorzej
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.

jaaa? jeeej, dziękuję.
(tak, to był sarkazm).

ale się nakradłam