![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujące, oczekujące i starające się o KOLEJNE dziecko
hej laski no ja sie nie odzywam bo nie mam czasu jestem taka padnieta maly daje popalic zeby mu ida i plaze i placze wieczorami a i nawet w dzien...
![]() nadrobic was nawet nie mam sily siedziec na necie ida zaraz spac poki maly spi ciaoo ![]()
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Ray a może spróbuj z małą pójść do sklepu niech sobie sama wybierze nocniczek i może wtedy będzie na nim siedzieć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja tam mam ogromna nadzieje ze sie dogadaja, moj maly jest otwarty bardzo na inne dzieci i do nich lgnie wiec licze na to ze z rodzenstwem bedzie to samo - oby! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam ten sam problem! Probuje mojego 17 miesieczniaka zaczac przekonywac do robienia sisi do nocnika, on wie ze tam sie robi sisi ale nie potrafi teorii polaczyc z praktyka, ze 2-3 razy udalo mu sie zrobic sisi do nocnika ale tak jakos nie do konca byl tego swiadomy...raz sie tym zainteresuje a 100 razy ma to w nosie i nie mam pojecia jak sie za to zabrac ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Tak wlasnie myslalam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
No tak, o młodej jest co opowiadać
![]() ![]() Potem młody próbował zmasakrować mi skrzynki na balkonie, i szczypał młodą, która uciekała z krzykiem Jak taka sama sytuacja będzie jak pojawi się drugie to wyląduje w wariatkowie ![]() Uciekam spać , pa kobietki Edytowane przez aja1 Czas edycji: 2010-07-02 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No po nim widac ze bedzie rozrabiaka ![]() ![]() ![]() ![]() No ale pozyjemy zobaczymy ![]() ![]() Znikam spac - dobranoc Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-07-02 o 22:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
O tak zmieni
![]() ![]() Podszczypuje i nie tylko. Młoda klęczała z wypiętym tyłkiem jak oglądała TV a Kuba podszedł i klap ją w tyłek, a jaki był zadowolony ![]() A Was gdzie wywiało?? Na zakupach pewnie. Byłam na rynku, nakupiłam ogórasów na małosolne, chciałam kupić truskawki na dżem, ale ludzie powariowali 7 zł za kg chcą ![]() Spadam zaraz robić obiad i te ogórki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Zadomowienie
|
witam! mam na imie Agnieszka jestem w 19 tyg ciazy mam juz dwojke dzieci, Dawida 6 loat oraz coreczke Oliwke 2 latka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#160 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja uspiłam już Kalinkę i mogę powizażować ![]()
Hania 5 marca 2011 r Edytowane przez *kaalinaa* Czas edycji: 2010-07-03 o 19:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
hej kochane
TZ wreszcie wrocil z delegacji-caly dzien z synciem spedzilismy, po poludniu dziadki zabrali mlodego do siebie a my..... montujemy baby- z przerwą na jedzenie i zakupy hehehe trzymac kciuki proszę !!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() Dzien dobry ![]() ![]() Dziś nie dali mi pospać co chwilę telefon z samego rana :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
Helo!!
Wiecie co mi się śniło?? że miałam dwie kreseczki na teście ![]() Rozwalił mnie dziś proboszcz z naszej parafii, wsadził do skrzynek na listy rachunek z nr. konta i tytuł wpłaty " dar dla kościoła" pole z kwotą zostawił wolne. I chyba pojedziemy dziś nad wodę po obiedzie, a na obiadek mięcho z grilla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
A ja tez dzis robie na obiad grilla
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam kiełbaskę i karkówkę, całą noc leżała w przyprawach, i jeszcze cukinie tyz w przyprawach
![]() O ta ja będę miała na dworku jak na balkon wyjdę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Pisałam Wam wcześniej, że mam schiza, że jestem w ciąży bo nie mam nadal okresu (co prawda ostatni pojawił się po 49 dniach a tego nie ma już 35 dni, ale tym razem mam jakieś przeczucie) i postanowiłam w poniedziałek zatestować. Zobaczymy co będzie. Z jednej strony fajnie bo jeszcze wszystko pamiętam i będę na świeżo, ale z drugiej to się boję bo dopiero w sierpniu wracam do pracy i mój pracodawca nie byłby zadowolony, nawet byłby wściekły. W pierwszej ciąży czułam się fatalnie i byłam na zwolnieniu na początku a teraz nie miałabym takiej możliwości ze względów finansowych. Ech zobaczymy ...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny. widzę, że dziś króluje jedzonko grillowe
![]() ![]() lubię takie spotkania zawsze jest wesoło i można oderwać się od rutyny dnia codziennego. miłego dnia życzę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki bardzo dziekuje za rady odnośnie odpieluchowania. Dzisiaj puszczam młoda przez cały dzień bez pieluchy, moze uda mam sie chociaz raz zrobic siusiu do nocnika pisz częściej.
marsi11 TRZYMAM KCIUKI Agnieszka255 witam pisz częściej Kurcze ale mi zrobiłyście ochotę na grilla, wy niedobre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Grill się udał, owszem. Gorzej z wypadem nad rzekę.
Pojechaliśmy ok 15. O 17.30 byliśmy na pogotowiu ![]() Kaśka prawie cały czas chodziła w klapkach, ale trudno w klapkach pływać, nałożyła, takie dmuchane rękawki i poszła ze mną. Było ok. Poszła z mężem i jak wracali nadępneła na coś i rozcięła nogę. Tuż pod palcami dość głęboko. Oczywiście szycie było i w przyszły poniedziałek dopiero zdejmujemy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A nam grill nie wyszedł pogoda się popsuła i od południa cały czas leje ![]() Zaraz muszę iść położyć spać mojego rozrabiakę i pewnie wypijemy z mężem piwko przy jakimś filmie, a później ta przyjemniejsza część wieczoru - praca nad bejbikiem ![]() Miłego wieczorku dziewczynki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny, przyjmiecie mnie???
![]() chociaz nie obiecuje, że będe pisac częśto, bo juz jestem na innych wątkach ( w tym np. na mamusie marcowo-kwietniowe) i brakuje mi czasu, sorki Jestem w 5 tygodniu ciąży, ![]() Moja obecna dwójeczka jest świetna, dobrze sie dogadują, w zasadzie prawie wszędzie razem, jak blixniaki, więc sie trochę obawiam jak to będzie z tym 3-cim, czy go zaakceptują itd... będzie duża róznica, 9 lat i 7 lat, ale jestem dobrej mysli, no i z moimi starszymi to mam juz luzik, więc będe miała czas dla maluszka. Mam przeczucie na chłopaka, mój mąż też ( nasze poprzednie przeczucia się sprawdziły w 100 % i też sie pokrywały w sensie moje i męża ![]() Jestem juz na L4, ze względu na astmę i konieczność odstawienia mocniejszych leków w ciąży ( zostawił mi lekarz tylko takie doraźne) , ale może w sierpniu jeszcze wróce na kilka dni do pracy, jak moje alergeny przestana tak latać w powietrzu, no to sie jeszcze zobaczy. Na razie modlę sie o dotrwanie ciąży do magicznego 12 tygodnia ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-07-04 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
BAN stały
|
witam wszystkie nowe mamy
![]() ![]() Skończyła mi się @ i od wczoraj staramy się o dzidzie, 2 miesiące wcześniej niz planowałam ale co tam ![]() Uciekam do pracy, miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
hej hej
ja tez czasu duzo nie mam, lato jest wiec glownie na dworzu siedzimy trzymam kciuki za wasze strania i testy ![]() ![]() aja kupilam malej nocniczek z fisher price ale nie wiele to daje takze nie wiem o co chodzi w ogole dzis ide z mala do lekarza z ta kupka bo znow 3 dni cisza moze jakis syrop dostanie.. niutka ja tez ma corke z marca ![]() dobra uciekam sie ogarniac do tego lekarza achh
![]() |
#176 | |
BAN stały
|
Dzięki kotku
![]() Cytat:
A ja mam już wolne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | ||||
Moderatoreska
|
Dzień dobry
![]() Ja czekam na @ niech już przychodzi, ale coś jej się nie spieszy bo tempka dalej powyżej 37 stopni, ale pewnie lada dzień się pojawi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
BAN stały
|
Eweska a czemu mowisz ze czekasz na @? Nie staraliście sie w tym miesiącu? Bo jak tak to skąd możesz wiedzieć że nie wyszło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
Eweska ma męża pod wydział ,jak przyjedzie
![]() A tak poza tym eweska jesteś jeszcze cz już na wyjeździe?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 | ||
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() Mąż w tym cyklu był zagranicą więc @ powinna przyjść normalnie bo żadnych przytulanek nie było ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.