Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-05, 20:34   #2821
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
no jak nie jak tak przeciez pisalysmy z akuratna i na kazdą okazję...
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
atomufka ja widzialam ale nie wiedzialam co napisac
nawet jak bedzie padac w polsce to i tak temperatura 30stopni wiec nie bierz za grubych rzeczy.

madzia jakbym mmiala miejsce to bym wziela wysoki. wez wysoki. z takim trojkatem do cupniecia. fajnie sie na nim nogi goli. I szampony nie stoja bardzo nisko wiec sie skychac nie trzeba. o cos takiego:
http://www.armaland.pl/_p/19/n/brodz...x90-p19331.jpg

mona czaje baze. mi sie podobaja i jedne i drugie hah.
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
hejjjjjjj ja zauwazylam i pisalam o niej!
Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Kliwia ja przy takich dylematach biorę po prostu te tańsze

Madzia mi się nie podobają głębokie brodziki ale faktem jest że są praktyczniejsze

atomufka ja też spojrzałam na sukienke, mi sie podoba i założysz na wiele okazji
No dobra nie bijcie nie zauwazylam zakrecona jestem bo sie pakuje

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 20:40   #2822
Daysy85
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Dziewczyny jestem padnięta...
Idę się myć...
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 20:47   #2823
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

a ja u was z doskoku leze znaczy odpoczywam sobie

i zjadłam malinki i znow mi zle

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 20:54   #2824
aniaaa84
Zadomowienie

cześć

nadrabiam Was gadułki co parę dni cichaczem

Marta gratulacje

Magialena Wam również gratuluję

Kliwia śliczny bobas

Anika byłaś może w zeszłą środę w Forum??ok godz. 20??

Madzia tak czytam i czytam i widzę, że wizja mieszkanka nabiera kolorów

Agatko trzymam kciuki za Was

dziewczynki u mnie dzień leci za dniem, przedszkole dom i tak wkoło...dziś był egzamin w przedszkolu, dziewczyna która rok temu objęła wychowawstwo zdawała na kontraktowego, jutro i pojutrze kolejne egzaminy ale te już na wyższe stopnie

jakoś tak mi się dziś przykro zrobiło, bo ludzie awansują pną się w górę, a ja "stoję w miejscu" szoruję klocki i zabawki ( nie traktuję tego jako ujmę, broń Boże) ale też chciałabym dostać szansę, a jakoś nie ma chętnych żeby mi ją dać ...

na szczęście przez sobotę i niedzielę naładowałam akumulatory, byliśmy nad wodą całe dwa dni, także to pewnie chwilowe marudzenie

buziak dla każdej z osobna
Stary 2010-07-05, 21:00   #2825
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
cześć

nadrabiam Was gadułki co parę dni cichaczem

Marta gratulacje

Magialena Wam również gratuluję

Kliwia śliczny bobas

Anika byłaś może w zeszłą środę w Forum??ok godz. 20??

Madzia tak czytam i czytam i widzę, że wizja mieszkanka nabiera kolorów

Agatko trzymam kciuki za Was

dziewczynki u mnie dzień leci za dniem, przedszkole dom i tak wkoło...dziś był egzamin w przedszkolu, dziewczyna która rok temu objęła wychowawstwo zdawała na kontraktowego, jutro i pojutrze kolejne egzaminy ale te już na wyższe stopnie

jakoś tak mi się dziś przykro zrobiło, bo ludzie awansują pną się w górę, a ja "stoję w miejscu" szoruję klocki i zabawki ( nie traktuję tego jako ujmę, broń Boże) ale też chciałabym dostać szansę, a jakoś nie ma chętnych żeby mi ją dać ...

na szczęście przez sobotę i niedzielę naładowałam akumulatory, byliśmy nad wodą całe dwa dni, także to pewnie chwilowe marudzenie

buziak dla każdej z osobna

nie nie byłam a co widziałaś mnie w forum?

Stary 2010-07-05, 21:10   #2826
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

co do wanien i brodzików to my z małżem postanowiliśmy zaszaleć i kupimy cos takiego (nie ze konkretnie to ale w podobie cos )
http://www.lupeus.pl/p,pl,410,wanna+...owa+corfu.html bo ja lubie czasem poleżeć w wannie ale prosznic tez jest fajny i nie moglismy sie zdecydac to bedzie wanna z kabiną
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 21:18   #2827
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Laseczki mamy z tz dylemat... chcemy jechac gdzies na weekend jak bede miala urlop, ale nie mozemy sie zdecydowac gdzie... w gre wchodza:
praga - ja nie bylam, tz byl
budapeszt - ja bylam, tz nie byl

I w sumie miedzy tymi dwoma miastami sie najbardziej zastanawiamy. W gre ewentualnie wchodza jeszcze:
Wieden - tz nie byl, ja bylam kilka razy i jakos mnie tam nie ciagnie
Bratyslawa - oboje nie bylismy, ale jakos bez emocji jak dla mnie
i berlin + tropical island - tu bym pojechala najchetniej ale mamy do dyspozycji tylko 2 dni, bo wyjechalibysmy w piatek po poludniu a w niedziele popoludniu musimy juz wracac bo tz idzie to pracy rano w poniedzialek... a ja bym chciala zwiedzic i berlin i pobyczyc sie na plazy, wiec za malo czasu...

jesli chodzi o odleglosc naszego miejsca zamieszkania to do kazdego z tych miast mamy jakies 500 km...
Najlepszy wybór ja to już się tak zamarzyłam, że wymyśliłam, abysmy tam pojechali na 2 dni na naszą 1 rocznice Jak pojadę do niego na urlop to wtedy wsiąśc do auta i z Hamburga do Niemiec... No nie wiem, ma pomyślec spytac sie o ewentualny urlop

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
(...)
Ale z ciebie chudzinka jest . Ja się opalałam całe dwa dni i nic - bladzioch jaki był - taki jest
Nie chcę myslec ile ważę, bo pewnie bym się przewróciła widząc wagę każdy mówi, że schudłam... fakt, nic nie jem, tylko to co w pracy na przerwie a tak to nie czuje jakoś głodu jak jestem w domu, nie wiem czy to z tęsknoty czy nerwów

Anika
kochanie weź odpocznij sobie, żebyś mi znów nie padła A czułaś się tak ostatnio przed @ ??? może zaszłas i o tym nawet nie wiesz?

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 21:21   #2828
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
a ja u was z doskoku leze znaczy odpoczywam sobie

i zjadłam malinki i znow mi zle
moze to od przegrzania sie?

szafa

Stary 2010-07-05, 21:22   #2829
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

wiecie my mamy bardzo gorącow pokoju i jeszcze kazałam nad ranem mezowi zmknąc okno bo auta potwornie hałasują i sie duszno bardzo zrobiło i z tego pewnie padłam

Stary 2010-07-05, 21:23   #2830
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
nie nie byłam a co widziałaś mnie w forum?
Prawie pewna byłam, że to Ty masz sobowtóra w Gliwicach w takim razie
Stary 2010-07-05, 21:32   #2831
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

wiem wiem
wiele osob mi to mowi ale to było jeszcze za czasów jak miałam blond włosy

Stary 2010-07-05, 21:38   #2832
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
wiem wiem
wiele osob mi to mowi ale to było jeszcze za czasów jak miałam blond włosy
wiesz może teraz sobowtór poszedł w Twoje ślady i też zmienił kolor włosów

byłam bliska zaczepienia tej osoby i miałam ją zapytać czy jest Aniką z wizażu
Stary 2010-07-05, 21:55   #2833
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

dobre

Stary 2010-07-05, 21:56   #2834
india83
Zakorzenienie

kasiaher jak większosc uwazam, że sliczna z Ciebie dziewczyna. swietna figura gratuluje pociazowej kondycji

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
[
kasiaher wygladasz swietnie... wogole jakbys w ciazy nie byla
a tak troche dluzej to sesja bardzo udana... oczywiscie robiac wlosy prostownica oparzylam reke, na nogach mam jeszcze pogryzienia od komarow ale fotograf powiedzial ze mam sie wyluzowac bo tego nie bedzie widac..

i tak nabralismy mnostwo rzeczy - dwie wielkie torby podrozne kupe ciuchow i gadzetow.. i nic praktycznie nie wykorzystalismy hahahha ale moglam sie tego spodziewac bo standardowo jak to my poszlismy na zywiol

bylismy ponad 4 godziny w studiu a potem zamiast spacerku itd przenieslismy sie to takiej starej kamienicy i mielismy fotki na takich czerwonych sofach skorzanych na tle starych okien itd.. mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie fajnego bo stylizacja bylo bardzo fajna

ogolnie to zrobilismy fotki w sukience, w koszulce na ramiaczkach i majtaskach w bieliznie w stroju kapielowym i w takim materiale bardzo dlugim czarnym i tiulu bialym aaa i koszuli wojtka.. nie odwazylam sie zrobic aktu nie wiem mimo ze wojtek byl obok wspieral to ja jednak nie czulam sie na silach (latwo sie mowi oglada ale jak sie jest tam to juz nie jest to takie proste) ale ogolnie co najwazniejsze bawilismy sie rewelacyjnie bylo duzo smiechu ale i takich "stylizowanych" zamyslonych zdjec... na pewno mamy wesole z balonami bankami mydlanymi z zabawkami ale glownie z czego sie ciesze najwazniejszytm rekwizytem byl brzucholek
nie wiem co z tego wyjdzie ale kilka na bank bedzie ciekawych np jak wojtak caluje brzuchol, czy w czarnym materiale, czyyy na tych czerwonych kanapach na te czekam najbardziej bo bylismy juz na maksa rozkreceni wiec beda chyba najlepsze

no i umowilismy sie ze za kilka dni dostaniemy kilka "probek" na podsycenie ciekawosci, a za jakies 2 max 3 tygodnie wszystkie fotki na plycie a sami wybieramy co ma dac nam do albumi no i zaproponowal nam spotkanie za 8-10 miesiecy albo kolo roku juz z patrykiem (jesli tylko bedziemy mieli ochote) zeby zrobic sobie sesje z nim i jeden wielki foto-album 5 stron fotek z brzuszkiem i 5 z patrykiem nie ukrywam ciekawy pomysl ale musimy pomyslec

no ale bylo bosko wrocilismy padnieci zmeczeni ledwo zywi (AgatkaL podziwiam cie przeciez to jest takaaaa ciezka praca a ty tu na zdjecia tu teledysk wow....) ale jedno jest pewne wrocilismy tak naladowani radoscia szczesliwi ze szok.. no i wojtek byl zachwycony i powiedzial ze to najlepszy "slubny"prezent jaki mogl dostac i cieszy sie ze on tez bral w tym udzial

to sie rozpisalam
fajna recenzja na pewno fotki wyjda boskie ja tez takie bede chciala
a jaka cudna z tego pamiatka bedzie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Laseczki mamy z tz dylemat... chcemy jechac gdzies na weekend jak bede miala urlop, ale nie mozemy sie zdecydowac gdzie... w gre wchodza:
praga - ja nie bylam, tz byl
budapeszt - ja bylam, tz nie byl

I w sumie miedzy tymi dwoma miastami sie najbardziej zastanawiamy. W gre ewentualnie wchodza jeszcze:
Wieden - tz nie byl, ja bylam kilka razy i jakos mnie tam nie ciagnie
Bratyslawa - oboje nie bylismy, ale jakos bez emocji jak dla mnie
i berlin + tropical island - tu bym pojechala najchetniej ale mamy do dyspozycji tylko 2 dni, bo wyjechalibysmy w piatek po poludniu a w niedziele popoludniu musimy juz wracac bo tz idzie to pracy rano w poniedzialek... a ja bym chciala zwiedzic i berlin i pobyczyc sie na plazy, wiec za malo czasu...

jesli chodzi o odleglosc naszego miejsca zamieszkania to do kazdego z tych miast mamy jakies 500 km...
z tych miejsc nigdzie nie bylam , wiec nie doradze

Cytat:
o to moj dzidziol
witamy dzidziola

Cytat:
mona tez mi sie podobaja. tak wygladaja na wystawce: z moją kafelką inaczej wygladaja niz te w katalogu, zupelnie.
tylko chyba taki polmat są :/ wolalabym bardziej blyszczace bo mam zle dosiwadczenia z panelami matowymi.
a z komfortu do ogladniecia na zywo wybralam te:
dab bielony
buk royal - (w moim domu rodzinnym w moim pokoju mialam bukowe panele i mam sentyment jakis )
dab naturalny (ciekawie sie prezentują ale AC3)
dąb saragossa (te tez Ac3)

maz kupi na obiad spagetti. i jakas surowke dla mnie
nr 1 njalaniejsze

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki.Ja wlasnie sie pakuje jutro wybywamy do PL
Nikt nie zauwazyl mojej sukienki
sukienka fajna, na pewno wiele razy ja wykorzystasz

a ja dziś jestem po drugiej dawce szczeopionki przeciwko tężcowi. Godzine po szczepionce zaczal sie silny bol reki i trwal chyba 4 h - myslalam, ze reka mi odpadnie. za pierwszym razem tak nie bolało... az sie boje co to bedzie za 3 razem. Ale dostałam naklejki "dzielny pacjent" hiihi...

Dzis byli u nas elektrycy, dokonywali poprawek po ostatniej decyzji mojego męza (zmienil koncepcje z projektu), ale sie uparłam, ze musi byc po "staremu" No i niestety ta poprawka kosztowała nas 150zł ale lepiej bylo zmienic to teraz niz pozniej sie wkurzac przez kilka lat.

Dziewczyny ponawiam moje pytanie: znacie jakas fajna stronke do powtorki angielskiego?? najlepiej z lektorek potrzebna jest mi blyskawiczna powtorka przed wyjazdem
Stary 2010-07-05, 22:01   #2835
AgatkaL
Wtajemniczenie

Kurcze co się dzieje z Mają i Corii ???

A mi zapowiada się mega weekend...w piątek koncert, w sobotę koncert, a po koncercie ok.23 jedziemy z "R" do Sopotu. Będą tam nasi znajomi fotografowie i jedziemy na sesyjkę o wschodzie słońca...taki spontaniczny wypad na jeden dzień....zapowiada się miło

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 22:04   #2836
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość

A mi zapowiada się mega weekend...w piątek koncert, w sobotę koncert, a po koncercie ok.23 jedziemy z "R" do Sopotu. Będą tam nasi znajomi fotografowie i jedziemy na sesyjkę o wschodzie słońca...taki spontaniczny wypad na jeden dzień....zapowiada się miło
zazdroszcze

no ciekawe gdzie nam dziewczyny przepadły?
Stary 2010-07-05, 23:23   #2837
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

India a co to za naklejka pierwszy raz o takiej słysze

Aniu oj tak, mieszkanko powoli nabiera barw dzis pojechałam do innych salonów i tam nasze płytki były o 7zł na metrze droższe szok. bo płytki za 30zł, a tam za 37zł to duża roznica przy takiej cenie. Aniu nie martw sie, jak cię zatrudnią na całą umowę to wtedy też zaczniesz awansować

Anika a może w ciązy jestes??

idę do męża oglądac jakis serial

aaaa dziewczyny trzymajcie za mnie jutro kciuki, bo idę za rodziców o pracy, pierwszy raz będę tam sama

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 23:52   #2838
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
ahh zapomniałam... Guciu ja mam dachowca w domu, taką rudo-czarno-biało bestię i ona identyczna jak twój pers, przychodzi wtedy kiedy chce, głaskać nie, czesać nie, a jak przyjdzie i nie chce się jej głaskać wtedy to odchodzi obrażona
Takie słowa mnie pocieszają i przekonują, że wszystko z nią jest ok. Ale już jej wygląd świadczy o tym, że jest wredota..., ale za to jak śpiiii, ooo, przesłodka!

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Ale tutaj cisza Ja siedze i się nudzę, bo mąż zasnął po nocce. Umówiłam się dzisiaj do gina na czwartek rano to będę wiedziała czy maluszkowi się śpieszy na świat czy trzeba będzie go pośpieszyć
Dobrze mu u mamy, więc pewnie mu nie śpieszno. Kochana, a Ty będziesz miała córkę, czy synka? Bo w końcu nie wiem...

Cytat:
To sie nazywa ciazowa skleroza. Poszlam na poczte odebrac polecony. Doszlam juz prawie do poczty i sie skapnelam ze nie wzielam swistka z numerem przesylki

U mnie slonce i chmury i pada mzawka
Kliwia, to się nazywa "mózg w ciąży" jak mówi Jim z "Jim wie lepiej"

Cytat:
kochana ja robiłam

wklejam przepis

a apropo prezpisu na sałatke to tak:

1 kaszka kus-kus
2 op. tunczyka sałatkowego w oleju
puszka kukurydzy
szczypiorek
4 jajka ugotowane na twardo
4 ogórki kiszone
3 pomidory
sól pieprz
majonez

kaszke przygotowac wg przepisu czyli zalac osolonym wrzatkiem zostawic pod przykryciem az sie woda wchłonie i całość ostygnie
jak ostygnie rozbić widelcem
dodac pokrojone jajka ogorki wlać całe opakowania tuńczyka z olejem
dodac pokrojony szczypiorek i małe kawalki pokrojoneg pomidora ( troche go odsączyć z wody bo wyjdze ciapa
całosc posolic i popieprzyc i dodac majonezu byle nei za duzo

wymieszac i jesc

martuś tak tez zrobiła przyszłam zjadłam i poszłam do siebie i nei wychodze... maz ma wrocic sama nie wiem o ktorej moze koło 9....

tez sie zastanawiałam co z mają ...
Dziękuję Słonko! A jak Ty się czujesz? Jak jutro się będziesz źle czuła, to może podejdź do jakiegoś lekarza, tak na wszelki wypadek. Albo kup ten test, co?!

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość

No kochana, brzmi rewelacyjnie!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 06:35   #2839
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
India a co to za naklejka pierwszy raz o takiej słysze

idę do męża oglądac jakis serial

aaaa dziewczyny trzymajcie za mnie jutro kciuki, bo idę za rodziców o pracy, pierwszy raz będę tam sama
madzia to taka naklejka dla dzieci bardzo nie lubie szczepień i pani pielegniarka za to, że nie "płakalismy" dała nam takie naklejki i kartonowe okulary dla dzielnych pacjentów hihihi pielegniarka byla po prostu wyluzowana i zerobiła to dla zartu, my dorosli normalnie juz takich rzeczy nie dostajemy

za prace dasz sobie rade
Stary 2010-07-06, 08:05   #2840
kliwia
Zakorzenienie

gucia musze to mezowi sprzedac. bo my namietnie ogladamy Jima na comedy central ale teraz chyba w wakacje nie puszczaja

neska o jaaaaaaaaaaaaa masywne takie cudo

madzia ale biala rama kabiny bedzie? no i lepsze bedzie mleczne szkło bo masz jasne kafle. tzn najlepsze bedzie szronione. z zewntarz z taka faktura. Ja mam mleczne jakby piaskowany i srednio sie to czysci. Moja mama ma kabine z KOŁA chyba i wlasnie jest takie fajne grube szkło.
U mnie blogi i wyczekiwany deszczyk pada, a ja nie wzielam parasola ale cieplo jest 23 stopnie.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 08:12   #2841
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Takie słowa mnie pocieszają i przekonują, że wszystko z nią jest ok. Ale już jej wygląd świadczy o tym, że jest wredota..., ale za to jak śpiiii, ooo, przesłodka!

Dobrze mu u mamy, więc pewnie mu nie śpieszno. Kochana, a Ty będziesz miała córkę, czy synka? Bo w końcu nie wiem...

Kliwia, to się nazywa "mózg w ciąży" jak mówi Jim z "Jim wie lepiej"

Dziękuję Słonko! A jak Ty się czujesz? Jak jutro się będziesz źle czuła, to może podejdź do jakiegoś lekarza, tak na wszelki wypadek. Albo kup ten test, co?!

No kochana, brzmi rewelacyjnie!
test robiłam jakis zas temu nic nic nie wykazał

ale ja stawiam na te duchote w pokoju bo dzis spalismy przy otwartym oknie znaczy ja spałam do 4 jak tiry zaczeły jezdzic

no i jak dzis spalismy to bylo wszystko ok

Stary 2010-07-06, 08:15   #2842
agus87
Zakorzenienie

dzien dobry
Cytat:
placek po węgiersku u mnei w domu sie mowi na to

i sooooooooooosik
ale mi ochoty narobilas od rana

ja na 6.40 lecialam do znajomej sciagnac tipsy, bo juz ich mialam dosc i wjechalam do sklepu po swieze pieczywko i sobie zapodwala cala bulke na sniadanie grahameczke, ledwo siedze teraz hehe
Stary 2010-07-06, 08:37   #2843
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
madzia to taka naklejka dla dzieci bardzo nie lubie szczepień i pani pielegniarka za to, że nie "płakalismy" dała nam takie naklejki i kartonowe okulary dla dzielnych pacjentów hihihi pielegniarka byla po prostu wyluzowana i zerobiła to dla zartu, my dorosli normalnie juz takich rzeczy nie dostajemy

za prace dasz sobie rade
India, a gdzie Wy się wybieracie, że macie te szczepienia?

Cytat:
gucia musze to mezowi sprzedac. bo my namietnie ogladamy Jima na comedy central ale teraz chyba w wakacje nie puszczaja
Ojjj, ja też jestem jego fanką. Teraz faktycznie już dawno nie oglądałam, ale po prostu wymiatają! Ja mogę kilka razy oglądać ten sam odcinek, a śmieję się, jakbym pierwszy raz widziała

No i jeszcze uwielbiam "On, Ona i Dzieciaki" - też mogę oglądać non stop

Cytat:
test robiłam jakis zas temu nic nic nie wykazał

ale ja stawiam na te duchote w pokoju bo dzis spalismy przy otwartym oknie znaczy ja spałam do 4 jak tiry zaczeły jezdzic

no i jak dzis spalismy to bylo wszystko ok
Aniu, kup sobie stopery do uszu. Tiry nie będą przeszkadzać, a przynajmniej będziesz się dobrze czuła.

Cieszę się, że dzisiaj już lepiej się czujesz!

A ja już mam dość tej nauki. Uczę się i uczę, mało mi zostaje w głowie, jakoś przez tą pogodę nie mogę się skupić. mam nadzieje, że już dzisiaj ruszę do przodu, bo inaczej to się załamię.

Stary 2010-07-06, 08:39   #2844
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
India, a gdzie Wy się wybieracie, że macie te szczepienia?

Ojjj, ja też jestem jego fanką. Teraz faktycznie już dawno nie oglądałam, ale po prostu wymiatają! Ja mogę kilka razy oglądać ten sam odcinek, a śmieję się, jakbym pierwszy raz widziała

No i jeszcze uwielbiam "On, Ona i Dzieciaki" - też mogę oglądać non stop

Aniu, kup sobie stopery do uszu. Tiry nie będą przeszkadzać, a przynajmniej będziesz się dobrze czuła.

Cieszę się, że dzisiaj już lepiej się czujesz!

A ja już mam dość tej nauki. Uczę się i uczę, mało mi zostaje w głowie, jakoś przez tą pogodę nie mogę się skupić. mam nadzieje, że już dzisiaj ruszę do przodu, bo inaczej to się załamię.

haha juz w nich spie od dawna nic nie pomagaja i tak słysze meza chrapanie i samochody

Stary 2010-07-06, 08:40   #2845
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dzien dobry

ja na 6.40 lecialam do znajomej sciagnac tipsy, bo juz ich mialam dosc i wjechalam do sklepu po swieze pieczywko i sobie zapodwala cala bulke na sniadanie grahameczke, ledwo siedze teraz hehe
Podziwiam, o tej godzinie nic by mnie nie ściągnęło z łóżka! Jak Ci się chciało wstać?

Ja do pracy wstaje po 7 i to jest po prostu męczarnia. Nigdy nie mogę się wyrobić.

Stary 2010-07-06, 08:45   #2846
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Podziwiam, o tej godzinie nic by mnie nie ściągnęło z łóżka! Jak Ci się chciało wstać?

Ja do pracy wstaje po 7 i to jest po prostu męczarnia. Nigdy nie mogę się wyrobić.
nie chcialo mi sie ale nie mialam innego wyjscia
i jak otwarlam oczy to myslalam, ze sie poplacze, ale teraz jest luzik juz
walnelam mocna kawke ;d

dziewczyny koncze uzupelniac dziennik praktyk ( bo musielismy w trakcie studiow odbyc 6 tygodni i to pic na wode bo mi tz podpisal wiec ja sobie tylko uzulepnialm, ) ale nie wiem co wpisac w opis, ze student odbywal praktyki jakie z zakresu jakiego co i jak :P
Stary 2010-07-06, 08:48   #2847
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dzien dobry

To musialas byc mocno zdeterminowana
zeby tak o swicie hehe

Dziewczyny waliza spakowana ,bede tu pod koniec przyszlego tygodnia nie piszcie za duzo

szafa

Stary 2010-07-06, 08:51   #2848
martucha84
Zakorzenienie

kwiatuszekk88 to malo ci zostalo dasz rade szybko wszystko kupisz bede trzymac za Was kciuki

atomufka milego pobytu w kraju!

aniaaa84 dziekuje, co do pracy dasz rade, i ty dostaniesz swoja szanse bedzie dobrze.. mam nadzieje ze za rok sama bedziesz juz w stresie przed obrona na kontraktowego

neska22 uwielbiam takie prysznico wanny sa swietne

india83 dziekuje, pamiatke bedzie na pewno dobrze ze z elektrykami dograne bo masz racje lepiej teraz niz potem cale zycie sie "meczyc" co do angielskiego to ja znam tylko programy ale on line nie...

AgatkaL zapowiada sie swietnie, mam nadzieje ze dostaniemy kilka zdjec do zobaczenia

agus87 dzien dobry

a ja mam dzis pierogiii od rodzicow dostalismy wiec nie gotuje obiadku

ale moze wkoncu wszytko juz wyprasuje i poukladam w komodzie mlodego..

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Gucia0987 nie ucz sie za duzo napewno zdasz i bedzie dobrze!

agus87 ooo a odbywalas praktyki u meza? z zakresu nie wiem obslugi klienta zarzadzania? napisz co robilas i cos ci wymyslimy

atomufka postaramy sie
Stary 2010-07-06, 08:54   #2849
AgatkaL
Wtajemniczenie

Witam drogie Panie
Wreszcie wczoraj trochę sobie pospałam, ale to i tak jeszcze nic...ciągle czuję się padnięta.
Uwaga...będę się znów chwalić Podrzucam Wam fotkę z niedzielnego koncertu w Amfiteatrze w Konstancinie

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 08:57   #2850
agus87
Zakorzenienie

ja tu pracuje tyle, że nie jestem zatrudniona
sama sobie zrobilam praktyki

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości