|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: problemy dnia codziennego- zapraszam!:)
|
|
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3214 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
ja też chcę kawę i tez rozpuszczalna i 1,5 łyżeczki cukru ![]() tak sobie poczytałam i się pośmiałam trochę i miałam Wam coś napisać ale zapomniałam:p Cytat:
Natalia prawdziwy mężczyzna!!!!! dobre pytanie z tym obiadem bo ja też rano myślałam co bym mogła zjęść. Wymyśliłam że chyba chcę naleśniki rzutem na taśme chciałam je sama zrobić, ale baaaardzooo nie spodobał mi się ten pomysł i pojdę kupić w garmażerce
|
|
|
|
|
#3216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chcę chyba z białym serem i poleje sobie truskawkowym jogurtem chociaz najbardziej lubie mojej mamy i to puste, ale mama daleko, Tż w pracy a ja nie lubie gotowac:/ jak robilam na leśniki to tak mniej więcej po 5 rzucałam patelnią i Tż kończył![]() babciu Jago Miska masz na imie, tak?dobrze pamietam? |
|
|
|
|
#3217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Asia jestem ;p Ja też uwielbiam na słodko ale z warzywami albo parówką i serem też mogą być |
|
|
|
|
#3218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z parówkąąąą?????? ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Justyna a Ty gdzie sie podziałaś???? tak długo kawe robisz?
|
|
|
|
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
jestem, nie wyspalam sie, poszlam spac po wschodzie sloneczka
|
|
|
|
#3220 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
jest któraś??Cytat:
![]() Cytat:
wypiłyście tą kawę?? pewnie tak... bo ja mam do przegryzania ciasteczka korzenne
|
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
ja ciastko chetnie ;]
|
|
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
proszę bardzo
oto ciasteczko korzenne z biedronki
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
a czemu tak pozno???? przez te bole?
czesc Agatka to daj te ciasteczka a ja robie kawe w południe też się można napić, a naleśniki ze szpinakiem są pyyyyszzznneeee!!!! i duuuzo sera żółtego, moja mama robi cudowne! cholera jestem antytalent:/
|
|
|
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
nie, z Romeo po 4 skonczylismy gadac a wlasciwie to mu napisalam ze idziemy spac i nie ma gadania
a pozniej lezalam i sluchalam spiewu ptakow
|
|
|
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
no przecież leżą i każda może się poczęstować wy sobie pijcie kawkę, ja nie pijam, chyba że jest sesja wolę zielona herbatę....ja te jej naleśniki jadłam raz i mi nie smakowały, ale wtedy jeszcze nie lubiłam szpinaku ![]() aach Kaś jak romantycznie!
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-07-06 o 11:55 |
|
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
Agat powiedz mojej mamie ze romantycznie. zbudzila mnie bo list dostalam jakby nie mogl poczekac
|
|
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
ahhhh ten Romeo!!!
![]() cos mi sie wydaje ze kazdy mial taki moment ze nie lubil szpinaku, ja tez byłam wczoraj na tym pifffkuu. kolega zdał licencjata no i poseidzieliśmy troszkę. oczywiście Tż sie troche martwił czy mju nie padne po tych antybiotykach, ale wypiłam 2driny i było lalala śmiałam się że już mnei raz z tej knajpy eskortował wiec ma wprawę, no ale nie było potrzeby---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Kaś chce dzisiaj się wybrać po te gadżety do róż i tak się zastanawiam gdzie to kupić? papierniczy, kwiaciarnia? szukałam jakiś hurtowni ale o dziwno nie mogę żadnej znaleźc:/ na allegro też nie ma:/ tzn nie ma z Krakowa...az dziwne |
|
|
|
#3228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może to był ważny list, albo twoja mama tak jak moja twierdzi że w wakacje nie można, ba nawet nie należy pospać dłużej, bo to strata czasu
|
|
#3229 |
|
Zakorzenienie
|
zmyłam się bo przyszła kuzynka a zaraz jedziemy na zakupy bo chce sobie kolor wlosow na wesle zmienic...
|
|
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
gosik ale co chcesz konkretnie?
![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- nie, moja pozwala spac do 13 bo wie jaka sytuacja a w liscie byl bluetooth zebym wam zdj mogla wstawiac ale tato musi mi pommoc bo jestem blondynka
|
|
|
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
a nie blond?? bo chyba któraś chciała???
eeeee tam tata niepotrzebny, na pewno dasz radę sama!
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie kurce z kompa na kom wysyla a w druga str nie idzie;/
|
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
a nie ukazuje ci się na wyswietlaczu w kom polecenie transfer danych czy cos takiego?
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
pokazuje ale nie moze wyslac b o blad komuniacji. tatus to zrobi, bedzie dumny ze zrobil cos czego nie wiedzialam
---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- poszloooo ;d |
|
|
|
#3235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kaś ale Ty przecież techniczna jestes! cholera ale zaraz bedzie padac....a ja mam spodniczke, bluzke bez rękawów i klapki
|
||
|
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
krepa w papierniczym, bibula tez. tasma papierowa i druciki- popytaj w kwiaciarniach albo w hurtowniach- ja kupilam w takiej ze sztucznymi kwiatami i zniczami ;]
|
|
|
|
#3237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak Ty sie dzisiaj czujesz? przeszły Ci te bóle? 1szy dzien jest najgorszy ale w 2tez nie zawsze jest lekko, przerabane mamy z @ |
|
|
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
Przeszly przeszly, dzis jest ok. Nawet z domu planuje wyjsc jak juz sie z lozka wygramole. Ale mi sie nie spieszy, dobrze czulam ze tak bedzie i postawilam kolo lozka soczek i pszenice zeby przegryzać rano
![]() Przezorny zawsze ubezpieczony ![]() ps. a moj Romeo śpi dalej ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- a z @ to mamy przekichane. Jakbym miala tak jak mialam od poczatku to bylabym szczesliwa ale teraz to mi organizm wariuje jak nigdy. |
|
|
|
#3239 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() w ogóle dziewczyny... spotkałam się wczoraj z tym kolegą i wiecie co, 'zaplanowałam' że to będzie tylko kolega wyszło inaczej kurcze kupiliśmy wino poszliśmy na plaże nad wisłe, zachód słońca, wino fajnie, ale sobie myslę to tylko kolega nie moge się wkręcać i pozwolić na coś więcej i kurde w ogóle mi to nie wyszło... z kolegą się nie całuje, nie przytula itd... tak się z Nim zasiedziałam, że wróciłam do domu prawie o 3 szliśmy sobie powoli do domu przytuleni itd i kurde ja już się boje co to będzie jak On pojedzie wiem sama sobie robie tym krzywde, bo On wyjedzie, a ja będę tęsknić, ale jakoś tak wyszło samo czemu ja jestem taka wrażliwa i uczuciowa i tak szybko sie do ludzi przywiązuje no
|
|||||
|
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
Ech. Ja w ten sposob zwiazalam sie z pewnym chlopakiem. Tez bylo ze k\kolega i tyulko kolega poki nie spotkalismy sie pewego pieknego wieczora i nie psozlismy na spacer nad wode.
kropelko cholernie cie rozumiem z tym szybkim przywiazywaniem sie i wogole. Ale to zaleta taka uczuciowośc. A z "kolega"... Jakos sie ulozy ![]() ps. rzypomnij mi ak masz na imie bo mi sie zapomnialo ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- a, juz pamiętam marta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.

<3
a jabłuszko chcesz??
wiec nie posiedze sobie i nie poplotkuje z Wami
bo nie mam pomysłu co zrobic..