Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-01, 22:00   #3541
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Kochana -już po prostu będę wiedziała:ZAKAZ CZYTANIA POSTÓW CZEKOLADKI PRZY JEDZENIU

W sumie romantyczna śmierś z uśmiechem na ustach

Dzasta-polowanie w lumpeksie pierwsza klasa-cuda niewidy3/4 bym zgrzytnęła
Stary 2010-07-01, 22:06   #3542
czekoladka79
Zadomowienie

Cytat:
W sumie romantyczna śmierś z uśmiechem na ustach
Raczej z dzikim rykiem na ustach bo uśmiechając się ciężko jest się zakrztusić rzodkiewą aż tak aby małż musiał łomotać w plecki

edit.

szukałam PIN-ów do moich dwóch innych kart i natknęłam się w moim sekretnym notesie na stare hasło do jakiegoś z wielu systemów
M@krelaWczapie ja nie wiem co ja brałam jak wymyslałam to hasło ale musiało dobrze trzepać

Edytowane przez czekoladka79
Czas edycji: 2010-07-01 o 22:26
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 22:34   #3543
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

No kurcze-chciałam to tak ładnie ująć a Czekoladka postawiła mnie na ziemi
Z panią bankier nie ma co dyskutować
Nawet z taką szaloną jak ta nasza :P

Edit :Czeko -ty szurnięta kobieto!!! Daj trochę makreli-może być w czapie:P

Edytowane przez izazusia
Czas edycji: 2010-07-01 o 22:36
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 22:41   #3544
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Przeginacie dziewczeta albo rzodkiewka albo makrela. Ja ze swej strony proponuje paste makrelowa z rzodkiewka .

I tym oto sposobem zaczelysmy w srodku nocy gadac o zarciu. Jak za dawnych dobrych czasow
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 22:47   #3545
czekoladka79
Zadomowienie

Matko - jakbym teraz wszamała taką makrelę to bym chyba całą noc z niedźwiedziami gadała ....... błooooooo błooooooo

dobra iedm spać bo małż stęskniony i wykończony zazdrością poszkoleniową czeka
Stary 2010-07-02, 10:15   #3546
kotekk81
Zakorzenienie

Czesc

znowu Was troche zaniedbalam ale mam humor z du.py i nie zanosi sie na poprawe, nie mam juz zadnego pomyslu na przyszlosc, jestem dobita i zalamana a jak w wiadomosciach uslyszycie ze jakas niezrownowazona baba z wielkim brzuchem popelnila morderstwo to bede ja aa no i zaznacze ze o dziwo osoba ktora mam zamiar zabic nie bedzie moj szanowny malzonek

i teraz tak na szybko bo wracam do sprzatania (nawiasem mowiac ze ostatnio odkrylam ze swietnie mi idzie sprzatanie w nerwach no i poplakac se spokojnie mozna bo zawsze moge zwalic moje zaczerwienione oczy i nochal na alergie)

Dzasta brzucio piekniasty a ja nie mam ani jednego zdjecia odkad jestem w ciazy zaluje ze nie robilam zdjec co miesiac no ale teraz to juz musztarda po obiedzie

Czekotubko ty to agentka jestes niesamowita nawet takiego smutasa Twoje wspisy zmusily do usmiechu ps. zdradz mi co Ty bralas bo moze i ja powinnam to brac bo faktycznie niezle beret ryje

Ava ja Cie pamietam i podziwiam Cie, naprawde silna z Ciebie kobieta

niestety wiecej nie doczytalam i przepraszam nie bijcie a na przeprosiny moge Wam zapodac lody truskawkowe domowej roboty

a teraz wracam do sprzatania

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 12:37   #3547
paulinaizabela
Zakorzenienie

Siemanko
Witam Was z kawusią i drożdżówką z makiem Któraś chętna się dołączyć??
Już tylko 3 dni do naszego wyjazdu Fajnie tak sobie kupić wczasy na pare dni przed bo nie trzeba tak dłuuuuugo czekać

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam z 2-dniowego szkolenia z Mazur było bardzo fajnie .... niektórzy trochę przesadzili wczoraj z % i zbyt bliskim poznawamiem współpracowników ale tak to zazwyczaj na szkoleniach bywa, kiedy człek się wyrwie od męża i dzieci ......
taka trochę wróciłam zniesmaczona zachowaniem jednego kolesia, który w domu zostawił żonę w ciąży a sam na szkoleniu ostro "dokazywał" z inną "spuszczoną ze smyczy" mamuśką ..... żenuła

Poza tym mam bardzo fajny okres ..... ja zorganizowana i poukładana do granic możliwości kobietka perfekcjoniskta ...... w ciągu dwóch dni zgubiłam kartę debetową i telefon komórkowy
Po panice i zastrzeżeniu karty okazało się, że w jednej z aptek pani mi jej nie oddała ..... i przez 1,5 dnia nie raczyła odnieść jej do oddziału mojego banku, który ma za ścianą
Hahaha jak to się towarzystwo bawi w delegacji no no!!
Najważniejsze, że wszystko się znalazło a pani farmaceutka niezła korona by jej z głowy nie spadła jakby się pofatygowała te 2 kroki...

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
reszta zdjęć:
1. ogrodniczka "na żywo"
2. pierwszy mój zakup dla... wiadomo kogo
3. bluzeczki dla mojego siostrzeńca
Kochana wszystkie Twoje zakupki świetne - masz talent do polowania w lumpkach
sukienusia słodka i pierwsze ciuszki dla maluszka również

Cytat:
[COLOR=#000080]Poza tym w hotelu było szkolenie dla hostess Bolsa .... omg jakie lachony tam pomykały ..... szok tylko jeszcze większych kompleksów się nabawiłam ..... no i dowiedziałam się, że np buzka może być wykorzystana jako sukienka ..... z troszkę wystającymi gaciami ale co tam Nawet na basen nie poszłam ..... bo jakby taki hipopotam tam wskoczył to lahonki zostały by w pustym basenie
krejzolka z Ciebie
powinnaś książki pisać były by to same bestsellery!! Ja bym kupiła każdą na pewno

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Czekoladko-właśnie byś była sprawczynią mojej śmierci! Udławiłam się przez Ciebie rzodkiewką-i to tak na serio. Mąz juz kimał ale z łóżka wyskoczył i mnie huknął. Rzodkiewka przeleciała przez pokój.
dobrze, że mąż był pod ręką

Cytat:
szukałam PIN-ów do moich dwóch innych kart i natknęłam się w moim sekretnym notesie na stare hasło do jakiegoś z wielu systemów
M@krelaWczapie ja nie wiem co ja brałam jak wymyslałam to hasło ale musiało dobrze trzepać
niesamowita jesteś - chyba się powtarzam skąd Ty bierzesz takie pomysłowe teksty ??

Dagetku mocno ściskam kciuki, żeby wszystko się ułożyło po Twojej myśli

Kotku a co takiego się stało?? życzę aby szybko się naprawiło
zrób fotkę brzusia i nam wrzuć z chęcią obejrzymy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-02, 19:12   #3548
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Hej Laseczki

Małż mnie wyciągnął na zakupy (tak - dobrze czytacie ) bo stwierdził że już nie ma żadnego fajnego t-shirta. No i własnie wróciliśmy -on bez żadnej koszulki a ja z nową torebką Oczywiście nie mogłam wchodzić do żadnego sklepu tak że nie wiem jak to zrobiłam. Torebałkę sobie kupiłam w Marconi - mają 50% przeceny
Małż pomknął do garażu myć samochód a ja mam górę wielkości Śnieżki prasowania

A jutro śmigamy do Otmuchowa na Lato Kwiatów A później może zanurzymy gdzies nasze ciałka w jakiejś zimnej cieczy

Lecę prasować
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 19:25   #3549
paulinaizabela
Zakorzenienie

Anusiu to pokaż torebkę
nie zazdraszczam prasowania....obyś się szybko uporała bo w taki upał przy żelazku to ciężko wystać....
Fajny weekendzik wam się szykuje

My w niedzielę skoczymy na mały shopping, mój małż też narzeka że nie ma żadnych fajnych koszulek ale czy ja mu bronię sobie kupić jemu się tu prawie nic nie podoba i ma nadzieję że w tej Hiszpanii coś fajnego znajdzie...a ja chcę jakąś długą sukienkę i jakieś szorty a oza tym to jak coś mi się spodoba wakacyjnego to też bym zięła bo za 2 miechy kolejny wyjazd to się przyda
Stary 2010-07-02, 19:46   #3550
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Witam wędrowniczki Super , że sobie urlopujecie Anusiu może z tych wakacji siostrzyczki powiekszy Wam się rodzinka?? Kto wie, kto wie...

Znowu pustki ale wybaczam bo pewnie ruszyło weekendowe szaleństwo
A ja jakiś kiepski dzień mam, łeb mnie bolał a musiałam kilka rzeczy dziś napisać. Nie jestem zadowolona do końca ale grunt ,że cokolwiek ruszyłam.

Buziaki moje drogie
Stary 2010-07-02, 19:53   #3551
kasienka1985
Zakorzenienie

HEJ KOCHANE
tęskniłyśta? no... ja myślę

Paulinko- zabierz mnie na wakacje alez Ci zazdroszcze
Dżasti- świetne zakupki i pewnie te lumpkowe za grosze, czemu u mnie nie ma porzadnego lumpa
Czekoladko- musze to napisac!!! ubierz czerwoną sukienkę!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! wyglądasz w niej niesamowicie
opinia o pozostalych:
2- za długa, przytłacza Cię , poza tym za grzeczna dla Kasi Zielińskiej z pazurem
3-jest fajna ale bardziej imprezowa niz weselna
4-zupełnie letnia, całkowicie nie weselna
a i butki czerwone sliczne
Soffi-
Anusiak- jak ja Ci zazdroszcze tej chwili prywatnosci poka torebe!
Czeko Ty czubusie osiurałam sie prawie z Ciebie!! Oszołom z Ciebie co niemiara moja Ty "Makrelo W Czapie"
Dagulek- do rozmowy o żarciu i żarcia w nocy brakuje nam tylko LilStar
Kociaku- życze poprawy humorku
Izazuśka kiedy przyjezdzasz na niedobry sernik? foty chce z wesela ino myk!
Ava- słońce ja też Cie pamietam zaszokował mnie Twój wpis!!! jesteś świetna twardą babką!!! podziwiam Cie niesamowicie zaglądaj do nas jak najczesciej

A gdzie Goniak i Izka?? Ciekawe co u Milli?? Agatka też już przepadła
Nawracac sie małpy~!!

u mnie... kilka nowych rzeczy zakupionych- drobiazgów
i urwanie dupska w robocie
jutro ide na panienski mojej swiadkowej a w niedziele jedziemy na roczek lukasza bratanicy kupilam cudne ciuszki w HMie

mój mąż od kilku dni mi nawija o dziecku ...
i... umowa przedwstępna spisana - zaliczka bedzie wplacona za tydzien i za 3 miechy staranie o kredyt ... trzymajcie kciuki
jak dostane kredyt to bede sie Wam chwalic moim cudem!
mieszkanko 54 m w kazdym razie ...

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Edytowane przez kasienka1985
Czas edycji: 2010-07-02 o 19:54
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 19:54   #3552
paulinaizabela
Zakorzenienie

No Izusiu na pewno dziewczyny weekendują bo tu cały dzień jestem i nikogo nie było dopiero teraz Anusia się pojawiłą i Ty

przeganiam ból główki i buziaka ślę na poprawę nastroju

Miłego wieczorku laski, ja zaraz zmykam do domciu

Edit:

Kasico mocno ściskam kciuki za mieszkanko
pokaż zakupki plisss
a niestety nie dam rady Cię zabrać bno tylko jeden bagaż bierzemy.... ja nie wiem co ja tam włożę

Edytowane przez paulinaizabela
Czas edycji: 2010-07-02 o 19:59
paulinaizabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 20:42   #3553
soffera
Zadomowienie

ja jetem przyczajona....

wcinam czipsioki serowe
popijam reddsem jablkowym
i umieram z bolu nog - chyba jakas zmiana pogody sie szykuje czy cus
niech mnie te piwko juz znieczuli

Kasiaca no tesknilySMY!
O czym nawija?! Toz to news! Juz sobie wyobrazam jak szalejesz na zakupach ale z wozkiem
O reszcie malym druczkiem jzu pisalam

CzekoMakrelo ta czape odstaw chociaz w lecie bo bedzie jeszcze bardzej grzac w lepetynke

Anusia cos mi mowi ze bylam w Otmuchowie, A tez brzeczy ze przejezdzalismy kiedys
Propo koszulek ponoc sa fajne w Re po 20zl

Izazuska dobrze ze on taki czujny!!! Mozesz sie przy nim czuc naprawde bezpiecznie - zawsze mozesz liczyc na walniecie w plecki

Paulina Hiszpania, zakupy - sie szczesci

Moim rodzicom przygrzewa - dzwonia do mnie z Openera zebym posluchala sobie rozne piosenki teraz sa na Grace Jones

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2010-07-02 o 20:43
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-02, 22:53   #3554
czekoladka79
Zadomowienie

Helloł ..... pechowej passy c.d.

Wczoraj zrąbała mi się ze stolika walizka na stopę ...... nawet tego nie zauważylam, bo tak byłam zaaferowana tym że zgubiłam telefon.

A dzisiaj rano wstaję i nie mogę stanąć na ta stopę ani poruszać małymi paluchami Więc kurs do pracy pod telefon i potem do lekarza ..... naszczęście nie mam połamanych tych paluchów tylko mocno zbite z minimalnym przesunięciem kosteczki w jednym miejscu ..... mam nie łazić ze dwa dni i leżeć z gicą w górze

Pier.....e nie ruszam się już w tym tygodniu z domu .... bo znów mnie coś przygniecie albo znów coś zgubię

Nie napisałam jeszcze o tym, że we wtorek jak wracałam z pracy to tramwaj zaczął się palić (taki gęsty ciemny dym z kabli z rozdzielni) zablokowało wszystkie drzwi i motorniczy nas ewakułował swoimi drzwiami

kotek cieszę się że przez mój debilizm choć trochę się uśmiechasz

anusiak pochwal się trebą

kasica trzymam kciukasy za własne lokum - a tak nawiasem to złapaliście niezłego jelenia, że możecie dopiero po 3 miesiacach od podpisania przedwstępnej starać się o kredyt ...... my po podpisaniu przedwstepnej mieliśmy już złożony wniosek kredytowy ze wszytkimi papierami a i tak właścicile marudzili że długo ..... no i pochwal się żabo ile pokoi i czy z rynku pierwotnego czy wtórnego

izazusia na bolący łep najlepiej zwalić sobie walizkę na stopę .... szybko zapomnisz o bólu głowy

sofka jakich masz fajnych rodziców - już ich kocham

Czas edycji: 2010-07-03 o 09:50
Stary 2010-07-03, 09:43   #3555
agunia82
Zakorzenienie

Hej

Słomiana wdowa Was wita, małż wybył wczoraj na całonocne ognisko (czasy licealne mu się kurna przypomniały i wraca dopiero po 12... a ja myślałam że nad wodę dzisiaj może wyskoczymy, a tu :dupa:
Wczoraj do tego w pracy miałam istny sajgon, ciągle jakieś teksty na już, a jeden ekspres to mnie powalił. Nie dość, że tempo było zabójcze, to jeszcze napisane po angielsko-niemiecku. Prawie cały tekst musiałam rozszyfrować "co autor miał na myśli" Przez weekend się obijam ile wlezie! Ale za dwa tygodnie urlopik

Czeko faktycznie zostań lepiej w domu, bo jakieś fatum za sobą wleczesz. Tylko uważaj, żeby Ci się sufit na łeb nie zwalił
A na poważnie to współczuje

Sofcia fajnych masz rodziców

Kasico trzymam . I przyłączam się do słów czeko, że jelenia znalazłaś My w czerwcu podpisywaliśmy umowę przedswstępną, od razu musieliśmy składać wniosek o kredyt i mimo tego, że tamci udostępniali nam mieszkanie dopiero we wrześniu a bank z nie naszej winy spóźnił się z rozpatrzeniem wniosku (wysłali papiery nie tam gdzie trzeba i dopiero po interwencji pośrednika je znaleźli), to nas cisnęli żeby to jak najszybciej załatwić.

Dobra, dopijam kawkę i spadam z psem

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-03, 11:44   #3556
kasienka1985
Zakorzenienie

Słonka ja tylko na minutke, bo sprzatam i ciacho pieke na panienski
Rozwiewam Wasze wątpliwości- mieszkanko nowiutkie, dopiero sie buduje, ale firma pewna i cały czas budują.
Umowa przedwstpna na miesiąc jest bez żadnych problemów podpisywana- możesz po miesiacu nawet sie rozmyslec bez konsekwencji
Z racji tego ze my potrzebujemy 4 miesiecy na zalatwianie kredytu zgodzili sie na to, ale musielismy wpłacic niecale 10 % wartosci mieszkania.
Na spokojnie przepracujemy okreslony czas , kredycik i mieszkanko nasze
Co prawda bedzie gotowe dopiero w przyszlym roku w grudniu <ale spodziewaja sie wczesniej ze skonczą> ale i tak musimy nazbierac kasy na wykonczenie, wiec nam to odpowiada.
Pokaże Wam nawet rzut mieszkania, ale musicie byc cierpliwe, bo to dopiero jak dostaniemy kredyt- jak na razie dla mnie nic do konca pewnego wiecie same jak z tymi bankami bywa
Nie dziękuje za kciuki trzymajcie dalej

Buzi i lece do ciasta
Miłego słonecznego weekendoska myszki

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2010-07-03, 20:23   #3557
paulinaizabela
Zakorzenienie

Siemanko
Ja dziś prawie cały dzień spędziłam na upiększaniu się najpierw robiłam włoski a potem pazurki po ponad półrocznej przerwie wróciłam do tipsiorków a przy okazji stópki też zrobione Jutro jeszcze mały shopping i mogę lecieć na wakacje
Muszę się zacząć wkońcu pakować, bo jutro prawie cały dzień nas nie będzie a w poniedziałek koło 7 rano ruszamy jak zwykle mam dylemat co wziąść... a że tam są teraz straszne upały to same leciutkie zabiorę.
Potrzebuję jakiejś wakacyjnej torby - takiej z którą można pomykać na plażę itp. mam nadzieję, że coś znajdę w penisku

Sofciu ale masz rozrywkowych rodziców

Czekotubeczko mam nadzieję, że teraz już same dobre rzeczy Cię będą spotykać
całuję Żabkę w łapkę

Agunia oby do urlopiku Ci szybko czas zleciał jakieś plany wakacyjne??

Kasico to udanej zabawy

Ja sączę drineczka - Wasze zdrówko dziewczyny
I do napisania za tydzień chyba, że jutro znajdę chwilkę.
Buziaki
bbębędą spotykać
Stary 2010-07-03, 22:20   #3558
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dobry wieczór słonka

Jutro odwiedza mnie koleżaneczka więc będzie super zabawa Może podskoczymy na basen? Się zobaczy na co będziemy miały ochotę

Mój mąż dziś niespodziewanie w pracy-ale na szczęście krótko Musze się nim nacieszyć bo chyba pojadę na kilka dni nad morze przypilnowac interesu teściów- jakby co Malutka co robisz we wtorek ok godziny 14.30??

A ja siedze na buzi z maseczką-wykwitły mi jakies małe pryszczyki-swędzą. Grr piję od pewnego czasu pokrzywe, może cera się "oczyszcza"??

Kasieńko kredyt to poważna sprawa ale nie martw się-na pewno się uda Nie mogę się doczekac jak zamiast zakupów ciuchowych będziesz robiła te mieszkaniowe
Stary 2010-07-03, 22:34   #3559
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka
Nie było mnie kilka dni, bo prawie cały tydzień miałam na popołudniówki, więc przed pracą musiałam nacieszyć się synkiem, do tego pogoda fajna, więc same rozumiecie

Agatko
Wszystkiego najlepszego

Izuś
biznesik się kręci, bo rewelacyjna w tym jesteś i tyle

Anusia
za draże i miłego korzystania z wolnej chaty

Paulinko
fajne zakupki i udanego wypoczynku życzę

Daget
trzymam

Ava
pewnie, że Ciebie pamiętam. Normalnie należą Ci się wielkie za dzielność i optymizm

Czeko
fajne sukienki, na lipcowe wesele chyba lepsza będzie ta sukieneczka w fioletowe kwiatki, a na październikowe ta czerwona. Udanego weekendu

Czekotubko
ale zakręcona z Ciebie kobietka a co do imprez to masz rację niestety, zawsze jakieś takie akcje są, wychodzi z ludzi wtedy wszystko z Twoich tekstów jak zwykle uśmiałam się do łez i jakoś pech Cię prześladuje

Dzasta
fajne ciuszki

Kotecku
Ty się tak nie smutaj, bo dzidzia wszystko czuje. Na poprawę humoru i przychylam się do prośby Paulinki o fotkę brzusia

Kasia
trzymam za mieszkanko, a Ty jak zapatrujesz się do pomysłu Łukiego? i prosimy o więcej szczegółów o mieszkanku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-04, 20:20   #3560
soffera
Zadomowienie

No tak chyba macie udane weekendy skoro taka cisza od wczoraj

Czekopysznamakreleczko padne ze smiechu juz sobie Ciebie wyobrazilam jak poruszasz sie w takiej wielkiej przezroczystej kuli zeby jakos ominac tego pecha :d

Agunia i co obijanko wekendowe bylo?!

Kasica jak tam panienski?! Byl jakis striptizik?

Paulinko pewnie juz lecisz do wczasy wiec do napisania po powrocie

Izuska podejrzewam ze Kasia bedzie robic zakupy te i te A w moje strony nie jedziesz przypadkiem? Czy czekasz na mnie az zawitam w Twoje?

Malutka a no rozumiemy Pogoda piekna wiec ja tez trzeba wykorzystac na spacery

I mamy nowego prezydenta!
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 20:42   #3561
dzasta110
Wtajemniczenie

Hej

wiecie co, wiecie co dzisiaj poczułam ruchy mojego szkraba jestem pewna na 100%, że to właśnie to aż się łza w oku zakręciła

Cieszę się dziewczyny, że podobają Wam się moje lumpkowe "zdobycze"

weekend spędzony w domu, imprezowo, mój mąż ma w tym tygodniu urodziny, więc w sobote byli znajomi, a dziś rodzice moja siostra kupiła mu książkę "Ciąża i poród" ciekawe czy się będzie dokształcał

Czekotubko - M@krelaWczapie wymiękłam jak noga?? lepiej już?? faktycznie masz niezłego pecha

Koteczku - odpędzam złe fluidy a kysz

Kasienko - za wszystko, aby poszło po Waszej myśli

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 20:42   #3562
czekoladka79
Zadomowienie

Przesiadziałam w domu caaaały weekend bo licho nie śpi tylko ostatnio ciągle zapier.....ala za mną

Wczoraj tylko oparzyłam rękę o piekarnik i prawie ucięłam sobie kciuk u naady ale dzisiaj o dziwo ..... niiiiiiiccccc coprawda muszę się jeszcze iść wykąpać ..... aż się boję

kasica co do banków to proponuję złożyć wnioskek kredytowy i wszystkie wymagane dokumenty do kilku banków jednocześnie - czasam jest tak, że np powiedzą Ci, że nie dostaniesz u nich kredytu bo nie podoba im się developer ..... ot po prostu analityk miał zły dzień bo mu żona w nocy nie dała albo analityczce zaczęła się @ ..... takie tam bankowców fochy i foszyska

izazusia co za maseczkę nakładasz, bo mnie ostatnio toże wysyfia po tych tabletach linea detox - one też mają wyciag z pokrzywy.

agunia małżon na całonocne ognicho bez Ciebie ????? ..... no nie do pomyślenia ..... chociaż ja swojego sama wystawiam za drzwi zeby polazł na tzw męski poniedziałek z kumplami (w poniedziałki piwo jest najtańsze ) po cichu liczę, że znajdzie sobie jakąś dupę i nareszcie da mi spokój

Dobra z drżącym sercem na nogach z waty idem pod prysznic

edit.
dzasta jak fajniuso musi być tak poczuć ruchy małego robalka w brzuchu.
Oj jak ja bym chciała już tak poczuć takie ruchy ale nie dla psa kiełbasa nie dla debila dziecko (z księgi mądrości Czekotubulca)
chociaż te bociany coraz częściej latają po moim biurze i cholera coraz częściej trafiają (trzy ciężarówki na 11 osób) ...... na wszelki wypadek obstawiłam się szafami coby bocianisko zarył w segregatory a nie we mnie ...... nooo nowa metoda antykoncepcyjna Czekotubulca - szafa z segregatorami

Czas edycji: 2010-07-04 o 20:48
Stary 2010-07-04, 20:45   #3563
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej lachonki trochę mnie nie było ale całe szczęście za dużo nie naskrobałyście.
Jutro moja druga rocznica ślubu. Pojedziemy sobie na obiad do naszej ulubionej obiadowej knajpki a wieczorkiem pewnie jakieś winko...i to tyle, ponieważ rocznicę spędza z nami również@

Jeśli chodzi o psy to nie wiem czy wójt coś z tą sprawą zrobił, trochę się boję tam jeździć, więc znalazłam sobie inną trasę.

Anusiu wcale się nie dziwię, że Twój szef zgodził się na indywidualny czas pracy Szpilki, mini i dekold chyba na każdego faceta zadziałają nawet nie wiecie jak załuję, że mam babkę za kierownika
Twoja siostra w Hiszpanii a moja dzisiaj na Majorke poleciała.
Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
wszystko poszło super, w czwartek podpisujemy umowe przedwstepną na mieszkanie
o kredyt musimy sie zaczac starac dopiero za 3 m-ce jak przepracuje te 3 pełne miechy jestem dobrej myśli
bardzo się cieszę, wiem ile zanczy dla małżeństwa własny kąt. Jeszcze dużo przed Wami - caaałłłyy remont, ale później już będzie super

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Hejka laski
Wpadam z dobrymi wieściami Maszyna działa i ruch jest
A poza tym w poniedziałek lecimy do Hiszpanii do Barcelony a zatrzymujemy się w Salou... już się nie mogę doczekać...
Super, szczerze zazdraszczam. Hiszpania jest suuuppppeeerrrr!!! a Barcelona marzy mi się, no, powiedzmy, że bardzo. Opowiesz jak Ci się podobała i czy warto zobaczyć?

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Witajcie dziolszki

Troche mnie nie bylo Kochane, ale duzo by opowiadac. Nowy Zarzad, szkoda gadac nie zaczeli kolorowo swoich rzadow. A raczej po chamsku... Chyba zaczne szukac nowej pracy, bo jesli dalej tak pojdzie to zasypia nas obowiazkami a wynagrodzenia nie podniosa co bedzie skutkowalo ze same sie pozwalniamy.
Trzymam kciuki, żeby nie było tak źle jak przewidujesz a już najlepiej to za nową pracę

Cytat:
Napisane przez ava80 Pokaż wiadomość
Różowo bym tego nie nazwała
Od 3 kwietnia miesiąc w szpitalu - najpierw intensywna, później ortopedia, traumatologia, chirurgia twarzowo szczękowa, później jeszcze 3 miesiące na leżąco w domu bez możliwości jakiegokolwiek poruszania się (obie nogi kompletnie połamane w wielu miejscach), poruszałam się tylko karetkami; sierpień pomału przenoszona na wózek (PM 2009 prowadziłam na wózku i stojąc nieruchomo po kilka sekund do zdjęć a mąż mnie przenosił na rekach na wózek i na plener , koniec września balkonik, w październiku uczyłam się chodzić, w listopadzie kule (ale twarz lepiej), obecnie o 1 kuli.
Za mną 7 operacji, 2 transfuzje, brak czucia w wielu miejscach i ponad 20 szwów od ust po pięty od 1 cm do 12.
Ale najważniejsze, że młoda trochę lepiej na tym wyszła i że ona doszła do siebie prawie
Witaj! Chyba tak do końca Cię nie kojarzę, chociaż Twój nick jakoś tak mi świta gdzieś tam w łepetynie. To co przeszłaś...brak mi słów, żeby jakoś to nazwać. Podziwiam tylko Twoją siłę i optymizm, który aż bije od tych napisanych wyżej zdań. Co tu dużo mówić, chciałabym mieć tyle siły co Ty. Hmmm...chyba zostaniesz moim wzorem, takim od siły

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
znowu sie zapuscilam w pogaduchach z wami
jutro jedziemy do Zakopanego i wracamy w niedziele

a to moje kiecki i nie wiem w ktorej mam isc w lipcu na wesele a ktore zostawic na pazdziernik?
I jak było? Jak się Werci podobało?

Z sukienek - czarna i czerwona. Są super. Środkowa w ogóle mi się nie podoba. Czarna i czerwona są sexy a w tej środkowej wyglądasz trochę jak starsza pani

Cytat:
Heyka Łobuzice .

Właśnie wróciłam z 2-dniowego szkolenia z Mazur było bardzo fajnie .... niektórzy trochę przesadzili wczoraj z % i zbyt bliskim poznawamiem współpracowników ale tak to zazwyczaj na szkoleniach bywa, kiedy człek się wyrwie od męża i dzieci ......
taka trochę wróciłam zniesmaczona zachowaniem jednego kolesia, który w domu zostawił żonę w ciąży a sam na szkoleniu ostro "dokazywał" z inną "spuszczoną ze smyczy" mamuśką ..... żenuła
Wiesz co po imprezach integracyjnych również bywam zniesmaczona. Normalnie niektórzy ludzie zachowują się jak gdyby na serio każdego dnia ktoś ich na smyczy w kagańcu trzymał. ŻENADA!!! Nie wyobrażam sobie obściskiwania się z którymkolwiek z kolegów z pracy, zresztą gdyby to tylko o obściskiwanie się chodziło...jeszcze raz ŻENADA.
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
zrobiła w końcu zdjęcia no i poniżej moje zakupy (pewnie się nie zdziwicie, że część lumpeksowych )
no i znowu powiem, że zazdroszczę umiejętności robienia zakupków w lumpkach.

Cytat:
M@krelaWczapieja nie wiem co ja brałam jak wymyslałam to hasło ale musiało dobrze trzepać

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Czesc

znowu Was troche zaniedbalam ale mam humor z du.py i nie zanosi sie na poprawe, nie mam juz zadnego pomyslu na przyszlosc, jestem dobita i zalamana a jak w wiadomosciach uslyszycie ze jakas niezrownowazona baba z wielkim brzuchem popelnila morderstwo to bede ja aa no i zaznacze ze o dziwo osoba ktora mam zamiar zabic nie bedzie moj szanowny malzonek

i teraz tak na szybko bo wracam do sprzatania (nawiasem mowiac ze ostatnio odkrylam ze swietnie mi idzie sprzatanie w nerwach no i poplakac se spokojnie mozna bo zawsze moge zwalic moje zaczerwienione oczy i nochal na alergie)
ojej kocinku co się stało? Nie denerwuj się, Tobie nie wolno a osobę która Cię tak wkurzyła dawaj na wizaż już my jej pokażemy co grozi za denerwowanie wizażanki w ciąży ... a tak na serio to postaraj się uspokoić, będzie dobrze
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-07-04, 21:11   #3564
agunia82
Zakorzenienie

Hej laseczki, skrobię na szybkiego i zmykam do spania zaraz.
Paulinko raczej niestety na wakacje się nigdzie nie wybierzemy Brak kasiory cały czas, strasznie dużo wydatków nas czeka, i nawet moje dwie podwyżki nie dają rady, żeby jeszcze na wakacje zostało. A u małża narazie się na podwyżkę nie zanosi, chociaż bardzo na to liczyliśmy. Wyobrażacie sobie - 3 lata pracy i ani grosza podwyżki.... A do tego dowalili mu teraz nowych obowiązków i myślą, że ot tak będzie więcej robił "gratis". Normalnie duża, znana, bogata firma a takie jaja robią...

Sofcia no powiedzmy, małż wrócił dopiero koło 13 oficjalnie "czymś struty" (że niby tylko on i jego brat mieli sensacje żołądkowe). No powiedzmy, że wierzę. Poszedł spać, a mi się tak nudziło, do tego zła byłam i musiałam się wyżyć, że wzięłam się za porządki w szafie, zrobiłam furę prania i coś tam się jeszcze pokrzątałam Plus dwa długie spacery z psem. Po południu dziewczyna szwagra przywiozła nam dwie łubianki truskawek i jak małż doszedł do siebie to je obszypułkowaliśmy i zamroziliśmy trochę całych i trochę zmiksowanych. Potem mnie małż jeszcze próbował w odkurzanie wrobić, to mu głowę zmyłam, że zapierdzielałam cały dzień jak mały samochodzik, a on spał a teraz jeszcze mi łeb zawraca. Się trochę oburzył, że "niemiła" jestem. A kurna kto mu ziółka zrobił na chory żołądek i wylazł z psem żeby się wyspał? Chłopy to naprawdę czasami gorzej jak dzieci.

Dzastuś super wieści

Czeko no bo to było "ognisko bez dziewczyn". Ta ekipa to głównie studenci, poznani przez hobby mojego małża, więc to całkiem inna bajka. Oni jeszcze wolni, bez zobowiązań to się bawią. No i mojego wciągają. Tyle, że on się trochę przy nich zapomina niestety, jak ostatnio, jak miał być koło 1, wrócił o 6, a "nic mi nie pisał i nie dzwonił bo mnie nie chciał budzić" . Za każdym razem coś musi wywinąć. Nie wiem czy małż się odmłodzić chce czy jak?
Trzymam za to, żeby pech już nie wracał

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2010-07-04 o 21:13
Stary 2010-07-05, 07:16   #3565
katarzinka
Wtajemniczenie

cześć

co to pierwsza jestem??

wpadłam się przywitać i zobaczyć co u Was, bo troszkę mnie to nie było, ale widzę, że na wątku też panują wakacje

u mnie wszystko w porządku tylko dużo zajęć różnych więc na wizaż rzadziej zaglądam

buziaki dla wszystkich
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-05, 20:57   #3566
czekoladka79
Zadomowienie

No to żeście dowaliły do pieca
Jak ja biedna to wszystko przeczytam ..... nocy mi zabraknie

Mam MALIBU I SEX ON THE BEACH .........
Stary 2010-07-06, 06:13   #3567
dzasta110
Wtajemniczenie

cześć

wczorajsze dwa posty mnie zszokowały

Cytat:
Przesiadziałam w domu caaaały weekend bo licho nie śpi tylko ostatnio ciągle zapier.....ala za mną

Wczoraj tylko oparzyłam rękę o piekarnik i prawie ucięłam sobie kciuk u naady ale dzisiaj o dziwo ..... niiiiiiiccccc coprawda muszę się jeszcze iść wykąpać ..... aż się boję

edit.
dzasta jak fajniuso musi być tak poczuć ruchy małego robalka w brzuchu.
Oj jak ja bym chciała już tak poczuć takie ruchy ale nie dla psa kiełbasa nie dla debila dziecko (z księgi mądrości Czekotubulca)
chociaż te bociany coraz częściej latają po moim biurze i cholera coraz częściej trafiają (trzy ciężarówki na 11 osób) ...... na wszelki wypadek obstawiłam się szafami coby bocianisko zarył w segregatory a nie we mnie ...... nooo nowa metoda antykoncepcyjna Czekotubulca - szafa z segregatorami
ad1. i jak minęła kąpiel?? w spokoju??
ad2. oj fajniutko
ad3. no nie wiem czy aby szafy pomogą

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Dzastuś super wieści
oj tak

normalnie jesteśmy z mężem tak źli i wściekli, że aż wszystko buzuje wczoraj w nocy ktoś z samochodu ciężarowego mojego męża ukradł paliwo i to spod domu chyba nie muszę mówić, że taki zbiornik mieści paliwa na kilkaset złotych

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-07-06, 07:03   #3568
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dzień dobry

Ja właśnie zakończyłam pakowanko wyjazdowe
Zaraz bilet w rękę i hop daleko na północ
Nie wzięłam za dużo bo sama nie wiem na ile jadę a w pewnym wieku trzeba szanowac swój kręgosłup
Zawartość kosmetyczki zminimalizowałam maksymalnie Swoja drogą: czy maksymalna minimalizacja to nie akiś chochlik językowy? Albo po prostu bład??? Tak mnie to zastanowiło

A z nowinek: u nas wczoraj co rusz nie było prądu. Jak Kamil wrócił z pracy, zjadł obiad, prad wysiadł na dobre
Umililalismy sobie czas grą w karty. Wygranych było prawie po równo-ale w decydującej rozgrywce o serek Danio wygrał Kam

Dzasta- kurcze ale ludzie są nienormalni Bardzo mi przykro , ze opróżnili Wam ten bak. Zwłaszcza że na te pieniązki na pewno było inne zastosowanie . Ale nie martw się-ciocia Iza ich wytropi i dorwie a wtedy biada złoczyńcom!!!

Ps. Fragment rozmowy dwóch sąsiadek komentujących brak pradu W Obornikach.
"Widzi pani, mówiłam że jak Komorowski będzie prezydentem,nic dobrego z tego nie wyniknie"
Stary 2010-07-06, 08:23   #3569
agunia82
Zakorzenienie

hejka

Dzastus współczuje Nam też kiedyś ukradli paliwo, przecięli przewody, ale to z osobówki, więc koszty mniejsze, a i tak pamiętam ile nas to nerwów kosztowało. Na takich normalnie to tylko

Izuś u nas w klatce obok, piętro niżej mieszkają fanatyczni wyznawcy PIS-u i Kaczyńskiego. Za Komorowskim co prawda nie przepadam, ale czasem jak słucham co ta baba wygaduje jak siedzi na balkonie, jak od niej zionie nienawiścią i jak wyklina to aż mi się nóż w kieszeni otwiera... A to już starsi ludzie.

Dobra, zmykam do pracki, miłego dzionka

Stary 2010-07-06, 10:01   #3570
kasienka1985
Zakorzenienie

oj jaka tu bida
wracac

-panienski bez przebojów, znielubiałam picie więc bez przygód
-roczek jak roczek, objadłam się, pogadałam i do domu
-ślubny mnie wczoraj wkurzył standard
-wczoraj byłam u tesciowej na pierogach ruskich mniam
-za tydzien wesele co tu ubrac

tyle u mnie

Czeko- dzieki za rady o kredyt bedziemy sie starac przez posredniczke, bo nie mamy czasu na hasanie po bankach, podejrzewam ze sama nam to zaproponuje ale dobrze wiedziec
Dżasti- co za dziady utłukłabym takich złodziejaszków cholernych
Zuśka- uważaj na siebie
Gosieńko- spóznione, ale szczere i najlepsze życzenia z okazji rocznicy mam nadzieje , ze fajnie ją spędziliscie

Czy Wy też śpicie przez 24 h/dobe od 2 dni?
Ja od niedzieli się jeszcze dobrze nie obudziłam ta pogoda...

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości