Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII. - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-06, 10:30   #4051
bassienkaw
Zakorzenienie

Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII

Idę się położyć na chwilę, bo do duszy jestem...

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 10:32   #4052
itakasia
Zakorzenienie

Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII

z tego co kojarze to jeszce vette ma dzis wizyte wiec kciukasy sa
ja uciekam na przeglad samochodu i kawe z kuzynka
pa
Stary 2010-07-06, 10:36   #4053
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość

wczoraj polozna wywozila dziewczyne szybko na wozku za 3 min ktos sie wychylil z porodowki i krzyczy ze juz urodzila a chwile przed tym poprostu szla okrakiem do poloznej a jak ja wywozila okazalo sie ze ma pelne rozwarcie

a ja mam dzisiaj dzien do bani... dosyc mam tego szpitala
No to chyba bardziej ekspresowego porodu sobie wymarzyć nie można
Nie dziwię Ci się że nastrój masz do niczego, siedzisz już w tym szpitalu tak strasznie długo, nic Ci nie robią poza badaniami , naoglądasz się tych wszystkich rodzących, co chwilę ktoś odchodzi a ty bidulko dalej musisz czekac na swoją kolej.Nie martw się już niedługo i ty weźmiesz małego na rączki i wrócicie do domku
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 10:47   #4054
hd2005
Zakorzenienie

Dzień dobry

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 10:47   #4055
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

U mnie dzisiaj od 3:00 w nocy padał deszcz, lało i to porządnie a teraz od rana pochmurno jest i wreszcie przyjemnie bo juz nie szło wytrzymac tych upałów.
Mam dzis dzień leniuchowania, nigdzie nie musze iść,nic nie muszę załatwić, tylko obiadek ugotuję i tyle

Linka Ty się musisz bardziej sprężyć!!!Kiedy masz tą wizytę i kolejny masażyk ? Może powinnaś wyręczyć męża i sama zabrać się za remont mieszkania, może wtedy coś się ruszy?
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 10:51   #4056
Zuziunia
BAN stały

ania kryzys minie i będzie dobrze, buziaki i duzo sił

za wizyty...

bolą mnie plecy, nic mi się nie chce...
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 10:52   #4057
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Dzień dobry
U mnie deszczyk troszkę popadał i od razu chłodniej.
ania współczuję, ale z pewnością za kilka dni wszystko się ułoży.
niezawsze dostaniesz po pupie za to czytanie głupot. Z nas takie cukrzyczki jak z koziej d...py trąba. Takie skutki to mogą być jak ktoś ma poważnie wysoki cukier, a przecież masz w normie jak mierzysz i hemoglobinę glikowaną też masz super, dodatkowo przestrzegasz diety więc się nie martw.
Kurcze ja ostatnio źle sypiam tak mnie biodra strasznie bolą już nie potrafię sobie znaleźć pozycji do spania. Na plecach najlepiej, ale znowu młody mnie w łóżko wgniata i długo też się nie da. Dzisiaj kończymy 34 tydzień
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 10:52   #4058
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Trzymam mocno kciuki za vette, anuszke i karolcie! Oby wizyty były pomyślne.

Co by tu na obiad zrobić? Mam piersi z kurczaka. Zna ktoś jakis fajny przepis?
Stary 2010-07-06, 10:56   #4059
Bajka9
Raczkowanie

Hejka!

karolcia, anuszka, vette za wizyte

U mnie dziś pochmurno i pada deszcz ale to dobrze, bo te upały były wykańczające...

Lece do banku zgłosić zmianę danych po ślubie po dopiero dziś odbrałam nowy dowód... no to się zaczną formalności...:/

Miłego dzionka wszytskim życzę

[ori_bas]402798[/ori_bas]
Bajka9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 10:57   #4060
wiolek1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
karolcia, anuszka, któras jeszcze ? za wizyte

ja ja ja ide sobie
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 11:00   #4061
vette
Zadomowienie

My dzis o 15 mamy kontrole, zamelduje sie po wszystkim.

A ja dalej w nadmorskich klimatach, dumam i dumam, a z tego wszystkiego i tak dup** bedzie jak mi gin dzis powie zebym siedziala spokojnie w tym moim bocianim gniezdzie na 4 pietrze

xawmeli odezwij sie na pw
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 11:13   #4062
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Czy jechac do onnego szpitala i probowac sie dostac na patologie czy poczekac jeszcze. ....
kochana wogóle nie czytaj głupot na necie, bo to tylko Cię stresuje!!! ja bym spróbowała do innego szpitala - w bródnowskim już byłaś, może nie jest rewelacyjny ale to nie jest najważniejsze a jak Cię przyjmą to przynajmniej dzidzia będzie pod kontrolą!! i głowa do góry

Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość
Widzialam ,ze pisalyscie o odejsciu wod.. moja polozna mowila ,ze kobietom ktore rodza pierwszy raz rzadko odchodza wody bo u nich najczesciej dziecko wstawia sie glowka do kanalu rodnego i zatyka ujscie. U mnie jeszcze maly sie nie wstawil do kanalu rodnego ,takze wszystko mozliwe. Zadnych oznak zblizajacego sie porodu nie mam albo wezmnie mnie z zaskoczenia albo przenosze.
to chyba nie do końca prawda, bo dwie moje znajome pierworódki właśnie przez odejście wód rodziły (jedna w ost. piątek)

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
To urocze... ja sie takich slow nie doczekam chyba nigdy...
Ja jakis moze tydz temu cos mowilam mojemu ze chcialabym urodzic, ze jeszcze przed wyjazdem by malego zobaczyl, a tak bede musiala mu mmsa wyslac, a on mi na to ze zobaczy malego jak przyjedzie.. :/
oj kochana faceci tacy są! poza tym nic w sumie złego nie powiedział wie, że musi jechać i nie ma wyjścia zobaczy jak wróci głowa do góry
ps. na pewno mówi Ci inne miłe rzeczy!

Cytat:
pewnie, moj tz tez mowi, ze robie najlepsze kanapki na swiecie, nie chce mu sie samemu robic i juz.
ja też mojemu TŻ kanapki robię tylko wieczorem zawsze a robię bo wiem, że jak ja mu nie naszykuję to on sobie nei zrobi tylko albo będzie chodził głodny albo kupi sobie batonika

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

A ja powiem Wam, że dziś w nocy stresa miałam. Do 3 nie spałam, bo twardniał mi brzuch a przy tym tak drętwiał jakby i na dole jakby na okres bolało. Tak co 20 min. na początku, potem częściej trochę, po nospie nie przeszło, zmiany pozycji też nie pomagały.
Dopiero wzięłam 3 tabl. magnezu i jakoś złagodniało i usnęłam.
Dziś też twardnieje ale nie boli.
No i najgorsze, że ja nie wiem czy to sa takie skurcze?
jak Wy to odczuwacie? bo ja to nigdy nie zwracałam uwagi na to czy twardnieje czy nie, czy coś boli itp. Zresztą nawet mój gin mi powiedział, że jestem jedną z najmniej narzekających pacjentek
powiem szczerze, że wiedziałam, że to nie poród, bo wtedy chyba boli duzo bardziej ale zaczęłam się bać czy z dzidzią ok - pocieszałam się, że miałam wieczorem wizytę u gina.
cholerne skurcze nie wiem jak je rozpoznać
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 11:14   #4063
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
U mnie dzisiaj od 3:00 w nocy padał deszcz, lało i to porządnie a teraz od rana pochmurno jest i wreszcie przyjemnie bo juz nie szło wytrzymac tych upałów.
Mam dzis dzień leniuchowania, nigdzie nie musze iść,nic nie muszę załatwić, tylko obiadek ugotuję i tyle

Linka Ty się musisz bardziej sprężyć!!!Kiedy masz tą wizytę i kolejny masażyk ? Może powinnaś wyręczyć męża i sama zabrać się za remont mieszkania, może wtedy coś się ruszy?
Fantastyczny był ten deszczyk! a jaki ciepły, wiem bo leciałam po mężowe spodnie co by nie zmokły
NO w czwartek ide do niej!! i psychicznie juz się nastawilam ze bedzie mnie molestowac
Ale sluchaj tego!!! Mamy płytkarza!! i zrobi nam całą łazienkę! wczoraj zrobił podłoge a dziś kladzie ściany także blizej jak dalej zaczyna sie robić! Jak ja mam sie spreżac jak ty chcesz do 18 czekać?!
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 11:17   #4064
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
kochana wogóle nie czytaj głupot na necie, bo to tylko Cię stresuje!!! ja bym spróbowała do innego szpitala - w bródnowskim już byłaś, może nie jest rewelacyjny ale to nie jest najważniejsze a jak Cię przyjmą to przynajmniej dzidzia będzie pod kontrolą!! i głowa do góry

to chyba nie do końca prawda, bo dwie moje znajome pierworódki właśnie przez odejście wód rodziły (jedna w ost. piątek)

oj kochana faceci tacy są! poza tym nic w sumie złego nie powiedział wie, że musi jechać i nie ma wyjścia zobaczy jak wróci głowa do góry
ps. na pewno mówi Ci inne miłe rzeczy!

ja też mojemu TŻ kanapki robię tylko wieczorem zawsze a robię bo wiem, że jak ja mu nie naszykuję to on sobie nei zrobi tylko albo będzie chodził głodny albo kupi sobie batonika

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

A ja powiem Wam, że dziś w nocy stresa miałam. Do 3 nie spałam, bo twardniał mi brzuch a przy tym tak drętwiał jakby i na dole jakby na okres bolało. Tak co 20 min. na początku, potem częściej trochę, po nospie nie przeszło, zmiany pozycji też nie pomagały.
Dopiero wzięłam 3 tabl. magnezu i jakoś złagodniało i usnęłam.
Dziś też twardnieje ale nie boli.
No i najgorsze, że ja nie wiem czy to sa takie skurcze?
jak Wy to odczuwacie? bo ja to nigdy nie zwracałam uwagi na to czy twardnieje czy nie, czy coś boli itp. Zresztą nawet mój gin mi powiedział, że jestem jedną z najmniej narzekających pacjentek
powiem szczerze, że wiedziałam, że to nie poród, bo wtedy chyba boli duzo bardziej ale zaczęłam się bać czy z dzidzią ok - pocieszałam się, że miałam wieczorem wizytę u gina.
cholerne skurcze nie wiem jak je rozpoznać
Co do twardnienia to ci nie pomogę bo mi ciężko to zauważyć, niby jest twardy, ale na dole nie za bardzo....a jeśli chodzi o skurcze, to odczuwasz takie jak np. łydnki tylko w środku i nadole, jakby ktoś gąbke łapał i puszczał
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 11:19   #4065
bassienkaw
Zakorzenienie

Co do piersi z kurczaka, to może placuszki z piersi chyba na blogu kiedyś wrzucałam przepis, można z wieloma rzeczami...
Ja uciekam z Łucją na zakupy i na pocztę

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 11:24   #4066
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

wiolek1, vette za wizytę

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 11:26   #4067
madziorek026
Raczkowanie

GG do madziorek026

Witam Mamusie!!!!!!!
U nas dzisiaj pochmurnie ale za to jest czym oddychać.
Ania niemartw sie tak to czasem bywa po porodzie,ale za to masz super męża i powiem ci że nie jedna kobieta napewno ci zazdrości.
Niezawsze nie czytać głupot w necie!!!!!!!!!!! Niepotrzebnie się stresujesz.
Pisałyście o odejściu wód. Moja kuzynka już trzy razy rodziła i dopiero przy porodzie jej przebijali pęcherz.Ja też w pierwszej ciąży miałam dopiero przy porodzie przebijany pęcherz ,a koleżanka znowu też 3 razy rodziła i trzy razy się z niej polało, a potem to ekspresem.Więc to wszystko zależy od kobiety ( u każdej inaczej to wygląda nie ma reguły)
Ja jutro kończę 36 tydzień i już bym chciała urodzić. Lekarz pozwolił a ze względu na kolosa w moim brzuchu to JA JUŻ CHCĘ NA PORODÓWKĘ!!!!!!!!

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87df9httm66ig4.png

http://s2.pierwszezabki.pl/038/038052990.png?4563
madziorek026 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 11:28   #4068
papeteria
Zakorzenienie

no to jeszcze wiolek, vette za wizyty
ola mój gin powiedział żeby zwrócic uwage dopiero na skurcze które beda co 10 min i czesciej i jezeli nie przejda po nospie i zmianie pozycji to prawdopodobnie to...a co do BH to mam nie raz po kilka razy na dzien brzuch cały sie robi jak skała w dodatku kwadratowy jakby i wciaga mi pepek i za jakis czas puszcza
ja w zasadzie nie biore teraz nospy bo nie mam potrzeby ...kilka dni temu miałam takie kłucie na dole co równe 10 min prawie godzinke i samo przeszło....

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 11:28   #4069
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Co do piersi z kurczaka, to może placuszki z piersi chyba na blogu kiedyś wrzucałam przepis, można z wieloma rzeczami...
Ja uciekam z Łucją na zakupy i na pocztę
To sobie poszukam u Ciebie
Stary 2010-07-06, 11:28   #4070
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Wszystkie chcemy i dotrzemy każda w odpowiednim czasie

Właśnie koleżanka z pracy dzwoniła czy urodziłam hehe...mówię, że napiszę jak urodzę tzn. jak mnie potną

A ja dziś obiad chyba sobie zamówię

papeteria - ja wczoraj tak miałam przez jakąś godzinkę
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png

Edytowane przez karolcia228
Czas edycji: 2010-07-06 o 11:30
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 11:30   #4071
Linka24
Wtajemniczenie

Jak sie nazywało to cos na opuchlizne z rosmana co kupowałyscie laski??
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 11:32   #4072
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

basiu nie ma tam przepisu na paluszki
Stary 2010-07-06, 11:33   #4073
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
To sobie poszukam u Ciebie
bardzo dobre są ...nie wiem jakie przepis jest u basienki ale ja robie z majonezem ,maka jajkiem ,czosnkiem no i ta piers i wszystko razem mieszam i klade na patelni po jednej, dwie łyzki, szybciutko siec robi ale tez szybko z talerza znikaja

anoxa to poród babka miała ekspres

Stary 2010-07-06, 11:33   #4074
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
no to jeszcze wiolek, vette za wizyty
ola mój gin powiedział żeby zwrócic uwage dopiero na skurcze które beda co 10 min i czesciej i jezeli nie przejda po nospie i zmianie pozycji to prawdopodobnie to...a co do BH to mam nie raz po kilka razy na dzien brzuch cały sie robi jak skała w dodatku kwadratowy jakby i wciaga mi pepek i za jakis czas puszcza
ja w zasadzie nie biore teraz nospy bo nie mam potrzeby ...kilka dni temu miałam takie kłucie na dole co równe 10 min prawie godzinke i samo przeszło....
o ja mam to samo-kwadratowy brzuch, wypchniety brzuch, czuc jak twardnieje i do tego wczoraj mialam bole w krzyzu, ale nieregularne.ja no-spy nie biore, zeby nic sie spowolnic
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 11:34   #4075
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
napisze co mi przyjdzie teraz do glowy najwyzej potem jeszcze dopisze jak sobie cos przypomne
Dziękuję.
Nie martw się. To na pewno szpital tak na Was wpływa.
Ale już za chwilkę będziecie w domku i sama ustalisz rytm Waszego życia. Będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość

dzidzia ja uwielbiam groszek zielony gotowany w strąkach Marek nie znał tego sposobu, ale jak spróbował to polubił
No tak, my z tych samych okolic, to znamy ten specjał, a jak ktoś trochę dalej mieszka to już nie. Mniiiam .

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Mnie się wydaje, że takie kanapki są niedobre
Ja też nie lubię. Nie dość, że w lodówce przechodzą zapachami, to jeszcze chleb robi się taki czerstwy :/. Ja wstaję z Ł. robię mu bułeczki lub kanapeczki i idę spać z powrotem (te godziny co przesypiam, to śpi mi się lepiej niż w nocy )
Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
ale dobre zoneczki z Was) ja nawet obiad mam z glowy, bo TZ je w pracy, szef mu sie doklada do obiadu iles tam procent, to szkoda nie skorzystac
Mój Ł. też ma 50% refundowane. Płaci za 2-daniowy obiad z restauracji- bo mają umowy- 5,50. Choć zup nie jada...Ale przynosi dla mnie .

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
niezawsze
moje dzieci urodzone w bydgosczy a u nas odwieczny konflikt i niby "wstyd" ze bydgoszcz, kazdy kto slyszy to sie krzywi, ale ja mam to w nosie
Ja im tu zaraz dam "wstyd" . Ja tam lubię Toruń, zawsze mi się to miasto podobało i marzyłam, żeby kiedyś tam zamieszkać...

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
a ja mam dzisiaj dzien do bani... dosyc mam tego szpitala
Śniło mi się, że Hubcio już gotowy, a Ty mu nie pomagasz się zjawić .

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
ja ja ja ide sobie
Wiolek- śliczne zdjęcia na facebooku . Ale Ty jesteś Laleczka
Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość

A ja dalej w nadmorskich klimatach, dumam i dumam, a z tego wszystkiego i tak dup** bedzie jak mi gin dzis powie zebym siedziala spokojnie w tym moim bocianim gniezdzie na 4 pietrze
Ja nie pogrubiłam, to pewnie nie przeczytałaś- polecam Chłapowo.

U nas dziś całą noc lało, teraz się przejaśnia, ale na pewno nie będzie takiej sauny, jak była . Lecę za chwilę na zakupy, bo w lodówce znowu światło.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 11:38   #4076
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
basiu nie ma tam przepisu na paluszki
placuszki

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Jak sie nazywało to cos na opuchlizne z rosmana co kupowałyscie laski??
ja tego nie kupowałam ale zdaje sie to TEN

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-07-06 o 11:43
Stary 2010-07-06, 11:41   #4077
Xawmeli
Rozeznanie

za wizyty kciuki mamusie!!!!!!
Xawmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 11:43   #4078
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
bardzo dobre są ...nie wiem jakie przepis jest u basienki ale ja robie z majonezem ,maka jajkiem ,czosnkiem no i ta piers i wszystko razem mieszam i klade na patelni po jednej, dwie łyzki, szybciutko siec robi ale tez szybko z talerza znikaja
Haha placuszki Czyli wszystkie produkty mieszasz i dajesz pokrojona pierś?
Stary 2010-07-06, 11:47   #4079
żabka19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
No więc ja należę do tych wyjątków... bo mi odeszły najpierw wody... więc i takie sytuacje się zdarzają
Tak bassienka ,wiem ,ze odeszly Ci wody juz duzo razy o tym pisalas. Nie chodzilo mi o to ,ze sa to jakies wyjatki tylko RZADZIEJ odchodza wody pierworodka. Byla to moja odpowiedz na to jak dziewczyny zauwazyly ,ze zadnej z naszym mamusiek rozpakowanych nie rozpoczal sie porod przez odejscie wod ,no jedynie elenoremio,ale to jej drugi porod. W moim przypadku dziecko ma glowke nisko ,ale nie wstawilo sie do kanalu rodnego czyli mi rowniez moga odejsc mi wody.

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
Ja się modliłam zeby przez noc cos sie zaczelo, i nici
Ja juz prawie nie chodze, kustykam ledwo ledwo, niech mnie ktos dobije! Kolejnego dnia nie wytrzymam!
Czy ty widzisz jakiekolwiek pozytywy ciazy?

Cytat:
Wlasnie tez juz podjelam taka decyzje, jutro jade do innego nie chcialam tam rodzic, ale nigdzie nie ma tych miejsc a nie chce poza wawa rodzic, wczoraj co chwile jakas laska byla co chciala sie dostac gdziekolwiek z przenoszona ciaza i co i lekarz mowil, ze moze obdzwonic szpiale i jej miejsce znajdzie, ale to moze byc Plock np
Matko kochana ,straszna historia z tymi szpitalami. A ja tak chcialam rodzic w Polsce! Dobrze ,ze jeszcze podjedziesz gdzies sprawdzic czy Cie przyjma. Mam nadzieje ,ze sie uda!

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
Moim znajomym ,ktore rodzily pierwszy raz tez odeszly wody ,a to przez to ,ze ich dzidzie nie wstawily sie w kanal rodny. To nie zaden nadzwyczajny przypadek ,tylko normalna rzecz ,ale nastepujaca rzadziej u pierworodek. Tak mi powiedziala norweska polozna.

Pije mase wody ,zakwaszam organizm ,biore antybiotyki 3 razy dziennie ,a i tak liczba leukocytow w moczu mi nie spada Nie wiem juz jak sie ich pozbyc. Obdzwonilam wszystkich prywatnych ginekologow (jest ich az dwoch ) i jeden wraca z wakacji w pn. drugi w sierpniu A najlepsze ,ze moja lekarka i polozna tez wziely sobie urlop Kocham ten ich norweski luzz. Jak najwiecej dzieci sie rodzi w lipcu w No tak oni sobie biora urlopy.

żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 11:47   #4080
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
A ja dziś obiad chyba sobie zamówię
powiedz kalkuluje ci się to ?pytam bo zauważyłam, ze dość często coś zamawiasz ..u nas nie za bardzo się opłaci zamawiać ...raz na jakiś czas na pizze mozna sobie pozwolić , ale tak to drogo wychodzi.

agravka no własnie ja tez nie biore nospy , bo po co...teraz juz maly moze legalnie wychodzic

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
Haha placuszki Czyli wszystkie produkty mieszasz i dajesz pokrojona pierś?
si

a jak twój maz ???

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości