|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: problemy dnia codziennego- zapraszam!:)
Cytat:
![]() dzięki jak ta woda działa yyy a planowałam sobie krótki flirt taaaa widac, że się nie nadaje to czegoś takiego buuu
|
|
|
|
|
#3242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiciusia moja słodka... rozumiem cię doskonale.. tez tak miałam... z jednym sie skonczylo tak, że mni pocałował ale zaraz po tym olał a z drugim jestem już 10 miesięcy;* co do koloru włosków to kupiłam szamponetki bo mi kuzynka zrobi za jakis czas jej farbami z salonu a nie ze sklepu ale teraz zapomniala wziąć. wymieszam korzenny brąz z kasztanowym i zobaczymy co to będzie
|
|
|
|
|
#3243 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3244 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie ucinaj
Będziesz miala fajne wspomnienia."Pawełek co robilem w nocy? rozmawialem z kims, o zyciu ![]()  Kasiek ![]() oo czuje sie zdradzana nocnymi rozmowami ![]()  Pawełek ![]()  Kasiek ![]() ;(  Pawełek tak wyszlo, ze tym razem rozmawialem z kims innym ![]()  Kasiek ![]() ![]()  Pawełek przestan ![]()  Kasiek ![]() ne ![]() bo mnie zdradzasz nocami z dlugonoga brunetka o wymiarach modelki  Pawełek ciekawa wizja ![]() musze to sprawdzic ![]()  Kasiek ![]() ?  Pawełek no bo nie bylo zadnej dlugonogiej brunetki, ale ciekawie to wymyslilas ![]()  Kasiek ![]() taa zawsze sie tak mowi;  Pawełek ja sie nie bede tlumaczyl, winni sie tlumacza ![]()  Kasiek ![]() ![]() to co powiesz zamiast? ![]()  Pawełek powiem, Ci, ze jestem, ze z Toba rozmawiam ![]()  Kasiek ![]() ![]() Pawełek a bardzo czesto mnie nie bedzie, bo cos sie stanie, bo cos glupiego strzeli mi do glowy i znikne ![]()  Kasiek ![]() czemu tak? a co jak ja tak nie chce?  Pawełek ale ja nic z tym nie moge zrobic  Kasiek ![]() i znow znikniesz na dwa lata?  Pawełek na dwa lata juz nie znikne "A mnie rozczula ten facet i nasze rozmowy w stylu tej wczorajszej albo jak mi powiedzial ze mi odda swoje serduszko(zeby nie bylo, Wośpowe niebieskie bo ja nie mam )---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojjj jak słodko. |
|
|
|
|
#3246 |
|
Zakorzenienie
|
I smutno. I tęskno. A w sierpniu on znów przyjedzie i nie bedzie mial czasu zeby sie spotkac z mała Kasią.
|
|
|
|
#3247 |
|
Zakorzenienie
|
tez tak chce z kims porozmawiac!! a tu ani widu ani słychu o jakimś samcu:/ a pamiętacie tego "mojego" ktorego zdj wgralam na gmail?? śnił mi sie dziś
![]() ja obstawiam że znajdzie czas
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-07-06 o 14:04 |
|
|
|
#3248 |
|
Zakorzenienie
|
Agat ale jesli to mialaby byc tylko sucha rozmowa na gg i nic wiecej w sensie znajomosc czysto in ternetowa to lepiej nie. za duzo łez.
Ooo i jak sie snil? ja pamietalam jak wstalam co mi sie snilo a teraz zapomnialam
|
|
|
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha ja niektóre sny pamiętam
tzn te które chce pamiętać... jak się śnił?? nie za bardzo pamiętam o co w tym śnie chodziło. była wojna i ukrywalismy się w jakimś sklepie juz juz mielismy się pocałować...i koniec snu
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
Nie cierpie tego. zawsze jak sie en rozkreca to ktos mnie budzi albo sama wstaje. Noz do jasnej ciasnej dlaczego tak jest
Zadnych happy endów
|
|
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
właaaśnie:/ pamiętam te jego oczy, jak na mnie patrzył.... Boziu ale żaaal tak podniecać się snami:/
|
#3252 |
|
Zakorzenienie
|
kto chjce obiad?? ma ziemniaczki z obsmazanym kalafiokiem i jajkiem sadzonym
|
|
|
|
#3253 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie skuszę
u mnie mama pichci kurczaka z ryżem..ja mam jeszcze do zaoferowania egzotyczną sałatkę, sama robiłam
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-07-06 o 14:15 |
|
|
|
#3254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest taki kurczaczek co sie jakby gotuje w ryzu?? |
|
|
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
to ja zaproponuje mlode ziemniaczki z nozkami kurczakowymi i salatka colesław
|
|
|
|
#3256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mniamciu
|
|
|
|
|
#3257 | |
|
Zakorzenienie
|
nieeee chyba tak oddzielnie
Cytat:
ale z Wami wszystko
|
|
#3258 |
|
Zakorzenienie
|
Marta teraz to juz chyba za pozno na reflekcje i konczenie tego ,nie sadzisz? zrobilas krok i trudno teraz wracac do przyjazni. moze najlepiej by bylo zebyscie porozmawaili ze soba jak to widzicie?
a gdzie ten "nasz" Romeo bryka??? |
|
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
Tzn bryka w sensie?
|
|
|
|
#3260 |
|
Zakorzenienie
|
Marta.. byłam w podobnej sytuacji i ja ucięłam tą znajomość z tym kolegom.. nic dobrego z takich "przyjaźni" nie wychodzi jak się jest w związku...;| i tez się tak szybko przywiązuję... więc doskonale Cię rozumiem
|
|
|
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
ja straciłam dobrego kolegę w podobny sposób... byliśmy "parą" jakies 3 tyg a wszystko zaczęło się tak nagle... okazało sie że nie pasujemy do siebie, i teraz nie mam kolegi:/ nawet mi cześć nie odpowiada...na początku było mi ciężko, bo jest ode mnie z roku i mieliśmy niektóre zajęcia razem, jeszcze na dodatek mieszka ulicę dalej ode mnie. teraz bym się dwa razy zastanowiła czy chcę się pakować w taki związek
Dziewczyny a co proponujecie na deser?
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-07-06 o 14:32 |
|
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie jesteśmy wrażliwe
i wszystkie szybko się przywiązujemy a ja nie żaluje , ze mi sie tak potoczyło z moim TŻ ciekawe jak mu się spodobam w nowej fryzurce. dziewczynki znajdzie mi jak mam podciąć włosy...b o nie mam pojecia...
|
|
|
|
#3263 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no powariowałyście z tymi różnościami!!!! a ja jestem taaaakkkkaaa głodna!!!! i tak d**** wołowa w kuchni.....ale jajko sadzone to jeszcze moge zrobic,ale mi sie nie chce
|
|||
|
|
|
#3264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my kochane dziewuszki jesteśmy
|
|
|
|
|
#3265 |
|
Zakorzenienie
|
ja na deser polecalabym owocki w czekoladzie albo sama czekolade. Mam milke Happy Cows
![]() No jestesmy wrazliwe, uczuciowe, deikatne i wogole. I dlatego wlasnie musze sie zmienic bo skoro takiej nikt mnie nie hcce to moze jak sie zmienie to znajdzie sie jakis amator |
|
|
|
#3266 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ci nic nie doraze bo sie nie znam i wogole to ja zawsze sie oddaje w rece fryzjerki
I nie zaluje Tylko trzeba miec zaufana.
|
|
|
|
#3269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mam włosy jak na zdjęciach po łopatki i taki kolor;/ mam jasny brąz i na dodatek od połiowy włosów pasemka z odrostami. dlatego kupiłam sobie szamponetki z kasztaowym brązem i korzennym brazem bo moja kuzynka mi to wymiesza. na wesele chce ubrac czerwoną sukienkę po kolana i taki czarny albo szary makijaż delikatny. tylko co do fryzurki-nie będzie mi miał kto jej zrobić bo do TZ musze jechac w piatek wiec nie mam czasu... i pomyslałam, że może bym jakos obcieła?? tylko czy krótkie włosy są modne?? czy poprostu wyprostowac?? |
|
|
|
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
No to mi o ta druga czesc chodzilo
![]() Ale i tak dalej nie wiem o co chodzi.Blondynka ze mnie bo syt wyglada tak,ze on siedzi w tej glupiej wawie a jak wroci do zamoscia to bedzie mial milion spraw do zalatwienia i nie znajdzie dla mnie chwili tak jak ostatnio jak byl w weekend wyborczy w czasie 1 tury
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.

jak ta woda działa

gratuluje
<3

ja tam nie wiem jak on bryka