|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1921 |
Copyraptor
|
Dot.: ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha.
Oj nie
![]() I co, wszystkie nam z wątku wybyły? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1922 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1923 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się dzisiaj dwa razy śnił mój własny ślub.. właśnie sprawdzam co to znaczy i przejściowe kłopoty.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1925 | |
Zakorzenienie
|
dopiero po X czesci?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1926 |
Copyraptor
|
No cóż, ostatnio bardziej plotkujemy o wszystkim i o niczym, niż o zazdrości, więc chyba uznali, że wylatujemy z intymnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdjęcia są makabryczne, fretka robi z domu niezłe pobojowisko.
![]() |
#1928 |
Zakorzenienie
|
przeniesli nas na społecznosciowy łeeeeeeee (wiedzialam ze to tylko kwestoa czasu
![]()
#1929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1930 |
Zakorzenienie
|
kurcze czemu nas przeniesli?
u mnie tez sie pogoda psuje, chyba bedzie padal deszcz ![]()
#1931 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1932 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Widzę, że Szatan też ma bana... Ciężka artyleria. ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() Twój też widzę się postarał, to dobrze. ![]() Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-07-06 o 12:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj widziałam przecudownego psiaka, nie wiem tylko jaka rasa, albo Maltańczyk, albo Shi - Tzu, chyba jednak ten drugi, bo wyglądał prawie identycznie: http://th.interia.pl/40,bc20a21e33457297/shih_tzu.jpg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1934 | |
Zakorzenienie
|
Dziekuje, ze mnie zauwazylas
![]() ![]() ![]() Bo juz zamierzalam strzelic focha a'la gwiazda pt. nikt mnie nie zauwaza i oswiadczam publicznie, ze nie bede tu wchodzic ![]() Cytat:
![]() Dalej nie wiem o co chodzi z konfiturami ![]() ![]() ![]() Ktora mnie oswieci? I wkurza mnie juz to cale zglaszanie postow do moderatorow!!!!!!!!!!!!! Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2010-07-06 o 13:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1935 |
Zakorzenienie
|
Nafi, żebym ka wiedziała, to bym Ci wyjaśniła, a że nie wiem, to lipa
![]() Być Gwiazdą, Gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrość, ja chcę być Gwiazdą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1936 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1938 |
Zakorzenienie
|
no a sztan to za co ma tego bana?
ja juz nic z tego nie rozumiem
#1939 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1940 |
Zakorzenienie
|
Oj tam zaraz foch
![]() Jak tupne nogą to dopiero będzie foch, jak na razie to mały foszek ![]() Ech, muszę iść robić obiad, gosposię sobie znaleźli ![]() A nie odpisałaś mi o tej koniczynie? ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- O Ty bambusie przebrzydły! ![]() ![]() Rozkładam, ale tylko dla jednej osoby ![]() I nie dla Ciebie! Dla Ciebie to ja jedynie ręce mogę rozłozyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1941 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dla mnie to usta rozchylasz i inne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1942 |
Wtajemniczenie
|
pamietacie mnie?
![]() Witam w nowej czesci ![]() nie wierze ze az tyle piszecie PRZEZ WAKACJE ![]() u mnie jest super ![]() ![]() zaraz po mnie przyjedzie ![]() mam nadzieje ze u was wszystko dobrze ![]() i przepraszam ze nie siedze na wizazu tak czesto ![]() nie mam kiedy... po wakacjach wszystko nadrobie ![]() TRZYMAJCIE SIE ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1943 |
Zadomowienie
|
Hej dziewuszki ;-)
Pisze do Was po porade ![]() A wiec w skrocie: Pracuje razem z TZ-em, jestesmy razem od ponad trzech lat. Nigdy nie mialam problemu z ufaniem mu- on nie z tych, co zdradza (tak, tak, wiem, co niejedna z Was pomysli ;-)) On pracuje w innym zespole niz ja, aczkolwiek wraz z nim jest dziewczyna, ktora od prawie roku podejrzewam o to, ze z nim jawnie flirtuje i (niebezpodstawnie) zdaje mi sie, ze wodzi za nim tesknym wzrokiem. TZ zaprzecza jakoby ona mu sie w jakikolwiek sposob narzucala, ale ma z nia dobry kontakt, wiecie, razem na papieroska (ja nie pale), jak rzucil ja chlopak w zeszlym roku, to jemu sie zalila, nawet potrafi mu sie zwierzac na temat nienadchodzacego okresu czy rozwolnienia :O W kazdym razie do sedna: TZ wie, ze ona dziala mi na nerwy, ale nie sadzilam, ze kiedys by cos pzrede mna ukryl- zazwyczaj mowi mi o wszytkim, nawet wiedzac, ze moge tego nie zaaprobowac albo nie przywitac owej wiadomosci z radoscia na twarzy ;-) Zaznaczam, ze raczej sie nie czepiam, jesli ida na drinka ze swoim teamem, czy razem na papierocha itp, ale jej niektore zachowania dzialaja mi na nerwy in on on tym WIE. Ok- dzis sie dowiedzialam, ze w piatek poszedl sobie z nia na drinka po pracy- nie od niego, ale od znajomej z zespolu ![]() On mi o niczym nie powiedzial, mieszkamy razem, ale nasze godziny pracy sie rozni- on konczy poltora godziny po mnie, a jako, ze on niejako nadzoruje swoj zespol, czesto zostaje troszke dluzej. Zatem nie zdziwilo mnie to, ze piatek wrocil godzinke pozniej. A wiec: nie chodzi o to, ze jestem wsciekla z zazdrosci, bo tak nie jest- najzwyczajniej za to zabolalo mnie, ze ten fakt przede mna zatail i... chcialabym sie ZEMSCIC ![]() Nie mam zamiaru ujawniac swojej wiedzy do momentu jego powrotu do domu, ale chcialabym ay go to poruszylo ![]() Moja prosba do Was zatem, dziewczny- jak mam zaczac, aby dotarlo do niego, ze jego 'sekret' mnie zabolal? Bardzo Was prosze o rady, z gory dziekuje i podrawiam ![]()
#1944 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny! Ależ się u mnie rozpadało... A miałam po południu iść z kumpelą na piwko w plener :/ Niech mnie któraś porządnie kopnie w tyłek, bo o ile wczoraj było z moją zazdrością o TŻ ok, tak dzisiaj już jestem kłębkiem nerwów. Jak pomyślę, że siedzi na jakimś obozie z jakimiś laskami, co noc mają ogniska i imprezy... Już od wczoraj kilo schudłam, wg mojej wagi...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1945 |
Copyraptor
|
Anyolek, baaardzo nie fair się zachował
![]() Ja bym się nie bawiła w żadne zemsty, aluzje i sugestie, tylko otwarcie mu powiedziała, że wiem. I zażądała wyjaśnień. |
![]() ![]() |
![]() |
#1946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koniczyny nie moglismy znalezc, ale za to wpadla nam w oko sliczna lesna polana, a w szczegolnosci drewniany stol, ktory na niej stal ![]() Obylo sie bez wpadek ![]() Ale za to najwiekszym hardkorem byly nocne "przytulanki" przy spiacym obok bracie TZ... Glupio mi rano bylo, ale wieeeeesz, jak czlowiek zaspany, to nie mysli co robi... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1947 |
Zakorzenienie
|
Szatan dostala bana za "ignorowanie poleceń moderatora i dalsze szukanie zaczepki" ![]()
#1948 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tez tak sadze- tzn, ze zachowal sie nie fair!! U nas w pracy czeste sa wypady na drinka po, ale raczej w gronie znajomych. Wiem,z e ona sie miala spotkac ze swoimi, powiedzmy, ''osobistymi'' znajomymi, a go poprosila, zeby sie z nia wybral w miedzyczasie na jednego. Byl u mnie przed chwila i staralam sie robic dobra mine do zlej gry, ale on oczywiscie poznal, ze cos jest nie tak, pomimo mojego usmiechu na twarzy i spytal, co sie stalo. Teraz poszedl na spotkanie, ale wiem, ze pewnie rozmysla, co sie moglo stac. Narazie mam zamiar potrzymac go w tej niepewnosci, a jesli sam nie wyzna swojego piatkowego 'sekretu', wtedy mu wygarne.
![]() |
#1949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj okropnie sie on zachowal, co to ma byc za jakies chodzenie na drinki po pracy ![]() jescze mi powiedz, ze byli na tym drinku sam na sam to chyba padne... tego bym mu nie wybaczyla... ![]() ja bym od razu mu powiedziala, ze wiem o tym ,zazadałabym wyjasnien, i pokazalabym mu jak bardzo mnie to zranilo, ze nadszarpnal moje zaufanie do niego i ze tak latwo mu tego nie daruje... co to ma byc noo...
Edytowane przez Caroline1920 Czas edycji: 2010-07-06 o 14:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1950 |
Zakorzenienie
|
weszłam na intymnie, szukam, szukam, a tu przeniesione
![]() szkoda trochę, ale może faktycznie lepiej tu pasujemy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.