|
|
#2641 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
![]() bry, mam męty, mam mroczki, znaczy w normie
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-07-06 o 08:32 |
|
|
|
|
#2642 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Toć zmywałaś je przedwczoraj ![]() O matko, jak dla mnie jest potwornie gorąco. |
|
|
|
|
#2643 |
|
Zakorzenienie
|
No i zgłaszam się jako kolejna z mentami.
Mroczki to ja wolę jednak nie oglądać i dlatego TVP2 nie włączam. Podłogi myłam ostatnio w piatek lub nawet czwartek, no albo mam sklerozę. No ale ja mam jakaś schize by salonowa podłoga była nieskazitelnie czysta wiec czasami myje codziennie. Dla mnie taka pogoda jak dziś to jest za ciepło i za dużo słońca. A i jeszcze nie pisałam rano ale ktoś bimber u mnie w okolicy pędzi albo coś podobnego bo rano strasznie zacierem śmierdziało mi jak otworzyłam okna.
|
#2644 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Jako wcielenie zła - przedstawicielstwo na Polskę, mam wpływ na sytuację metereologiczną kraju
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
(a w dzieciństwie byłam pewna, że te męty to bakterie, które wlatują mi do oka i ja je widzę... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kurna chata, jak się cieszę! Cytat:
Ło rany!
|
|||||||
|
|
|
#2645 | |||||
|
BAN stały
|
U mnie na razie tylko trochę pokropiło, więc do
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
--- Dzień dobry |
|||||
|
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się jedna kieca podoba. I tunika. I apaszka. I... jeszcze parę rzeczy
Dam znać, bo chyba jednak sie skuszę na jakieś zakupy w tym miesiącu Grysiaku Cytat:
Coś pustawo dzisiaj w barze
|
|
|
|
|
#2647 | ||
|
Zakorzenienie
|
e, no co Ty.. dziś w stolicy lediwe ze 25 stopni miało być, to tak ciepło (ale nie gorąco
Cytat:
Cytat:
![]() o własnie? ![]()
|
|
#2648 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem tutaj ,tylko jeszcze mam szczękę na podłodze po wczorajszej dyskusji z TŻciną....alemśmy się poprztykali ..... kurdę....dotąd zdawało mi sie ,że ogólnie w tematach powiedzmy sobie społeczno-politycznych zgadzamy a On mi wczoraj wyjechał z takimi tekściorami że mi oczy wylazły na wierzch ,dziś żeby sobie strzelić mejkapa musiałam wepchnąc gałki oczne na miejsce.
cóż to jednak w końcu właściwie bądź co bądź syn swojej matki
|
|
#2650 |
|
BAN stały
|
Skarbuś, a czym Cię ten Łajdak zbulwersował?
|
|
|
|
#2651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem czy o polityce tak bezpiecznie gadać...ale ok.....podam jeden przykład....likwidacja KRUS On jest za,mnei KRUS nie przeszkadza (mam dziadków na wsi,moja mama jest ze tak powiem dziedziczką
i też z racji tego ubezpieczona w KRUS...że KRUS to złodziej naszych piniędzy....itd....i że te pieniądze można spozytkować na coś innego a nie ładować i dokładać tam....może i się bym zgodziła jakby pieniądze nie były ładowane bez sensu w inne bzdurne tematy typu renty dla biednych chorych alkoholików.Uważam że ZUS jest nie mniejszym złodziejem i też by sie należało wziąc za tą sektę... Powiedział że w latach osiemdziesiątych rolnicy mieli najwięcej kasy..na co ja "dlaczego tak go boli przecież teraz za to nie mają " na co On że " małe gospodarstwa nie istnieją" na co ja" że owszem istnieją a nie wszyscy mają kasę aby je rozbudować " na co ja że gdyby nie to że jego dziadkowie mieli tą kasę w latach osiemdziesiątych to być może cienko by śpiewał ( moja mama w tamtych czasach niezłe torbiszcza zwoziła ze wsi do miasta-jego matka zresztą też.... Jestem na tym punkcie mocno drażliwa ,mimo że urodziłam i wychowałam się w mieście...ale pamiętam ile dziadkowie musieli się natyrać żeby cokolwiek mieć...mój dziadziuś pracował na etacie a poza tym na roli...babcia to samo i etat i pole..a ten mi tu jedzie po rolnikach... ![]() na koniec powiedział że ludzie powinni zapierd***** bo teraz nie ma miejsca na leni i próżniaków... a ja nie lubię takiego uogólniania i wrzucania wszystkich do jednego wora.... nie wiem czy to co napisałam ma sens...ale może przestanę mieć taki gooopi wyraz twarzy żebyś wiedział...łajdak normalnie....no tak sie wkurzyłam że gdybym była zamężna to bym wniosła pozew o rozwód a jak myślicie teraz by wystarczyło
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-07-06 o 13:38 |
||
|
|
|
#2652 |
|
Zakorzenienie
|
W sprawie zacieru:
Przez pół roku wynajmowałam mieszkanie i miałam sąsiadów pędzących bimber (balkon w balkon). To ze pędzili bimber (i cuchnęło) moim zdaniem było ich najmniejszym "przewinieniem". Ide gotowac obiadek Dziś w menu: "Słoniowy fi..t".
|
#2653 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Z tym KRUSem to masz całkowitą rację, ZUS nie lepszy Poza tym zgadzam się z całą resztą Twojej wypowiedzi (moja babcia, która od dwunastego roku życia zapier****ła w polu, często w nocy, bo prababcia, która była wdową, musiała pokazać, że "da radę", teraz odbiera jakieś 700 zł ochłapów) Były SBek cztery razy tyle...
|
|
|
|
|
#2654 | ||
|
Zakorzenienie
|
właśnie..nie rozumiem czemu niektórym w mieście wydaje się że Ci na wsi mają taki raj......kurcze człowiek w mieście wraca z pracy i do następnego dnia ma spokój a na wsi....na okrągło robota....
poza tym jest sporo więcej instytucji,ustaw które niepotrzebnie narażają państwo na koszty i za to się wziąć .....
|
|
#2655 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jak zlikwidują KRUS i każą rolnikom płacić horrendalne opłaty na ZUS, to większość nie będzie płacić, bo nie będa mieli z czego - mieszkam na wsi i wiem, jakie są zarobki ![]() to powiedz mu, że średnia wielkość gospodarstwa w Polsce to 5,7 ha ![]() Średnia ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2656 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odespałam wreszcie. Rachell, bardzo mi przykro. Trzymajcie się. Cytat:
Chyba się nie zakumplujemy... Oszukał mnie. Miał mi pomóc dostać się do mojego domu, a podstępnie wywiózł mnie do siebie, na zalane opuszczone zadupie, skąd wracałam o 3 am w butach na obcasie z 7 km do głównej drogi. Klnąc przy tym w myślach i ciesząc się zarazem, że jeszcze żyję. Zdjęcie okoliczności przyrody w załączniku, jak w końcu doszłam do utwardzonej nawierzchni... ![]() Na głównej w miarę szybko złapam stopa i facet odwiózł mnie pod sam dom. Kochanka też mam na wylocie, wypił coś i nie chciało mu się przyjechać. "To nie zadawaj sie z draniami większymi ode mnie" Cytat:
Też się tak bawiliśmy kiedyś. I jeszcze moje urodzinowe ognisko... nie było nawet kałuży, ale też pozrzucaliśmy większość ciuchów i ganialiśmy się po ogrodzie pomiędzy jabłoniami A w tym czasie wegetarianie przyrządzali nam kurczaka na patelni nad ogniskiem. Kumpela ufo podobno nawet widziała... nie wiem co oni brali... ![]() Cytat:
Będzie przyspieszony kurs praktyczny. Po stażu będziesz miała doświadczenie kilka lat do przodu. ![]() Ja też myślałam, że to cząsteczki, albo przekaz od obcych cywilizacji
|
|
#2657 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
otóż właśnie...no i dlatego taka gadka mnie wkurza...kurdę....
|
|
#2658 |
|
Rozeznanie
|
Hejka..... ja z tych co rolnika bedą bronić bo.... całą moja rodzina pochodzi ze wsi....wielkopolska gdzie wodę i kanalizę założono we wsi w póżnych latach osiemdziesiątych.....mała wioseczka studnia.....pompa noszenie wosy w nosidłach dla zwierząt dziadek miał krowy byka konie klacze źrebiąta.owce , trzode chlewną.....i to wszystko trzeba było obrobić świątek piątek niedziela zima wiosna lato. drób róznoraki też.piękne miejsce dla dziecka z miasta co przyjeżdża do wujka na wieś(czyli ja..) mieli też budynek z czerwonej cegły stary poniemiecki gdzie była szkoła dla tych dzieci z kilku domów a dzieci jesienią w ziemniaki musiały iśc i w buraki a nie do szkoły....dla tych co myslą że rolnikowi samo rośnie..to się mylą..moja mama uciekałą ze wsi bo gospodarstwo było jedno a rodzeństwa miałą 5......miasteczko niedalekoa tam kościół i karczma..jedyna niedzielna rozrywka....wiem jak ta wieś wygląda dziś....bo kuzynka z mężem tam została....szkoły nie ma same staruszki kobiety...polską wieś wykańcza wódka..ale to tylko moje zdanie..a w latach kryzysu to dzięki nim mieliśmy co jeść .my im karki na papierosy.oni nam na mięso.....a ile w maluchu woziło się do domu...z wakacji....
|
#2659 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2660 | ||
|
Zakorzenienie
|
toż to psychol jakiś ![]() Dobrze, ze nic Ci się nie stało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
takie, że niektóre rzeczy są prodyukowane poniżej kosztów - i z czego tu sie utrzymywać ![]() Patrzcie, jakie wypasione buty znalazłam http://www.rockmetalshop.pl/product-...M-8332-S1.html W sam raz na CP normlanie
|
|
#2661 |
|
Rozeznanie
|
Majka najwięcej zarabia nie rolnik.kttóry się najbardziej napracuje.tylko cała masa tych co po dordze.zanim produkt trafi do człowieka.zgadzam się całkowicie że ceny tylko wykończą rolnika,ale jesli ma on sam coś kupic.to ceny urządzen i maszyn są masakryczne...
drugi wujek byl i rolnikiem i rzexnikiem na wsi...takich kiełbas jak robił ..hm nie znajdzie się......betty dzilna kobieta z Ciebie .ja ze starchu na zawał bym padała po drodze...
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
Betty: O kur...! Ja bym takiemu sprzedała takiego kopa w tyłek ze szukał by glana w du..ie dobre kilka dni.
![]() Współczuje spaceru i fizycznie bo na pewno nogi bolały i psychicznie bo strach i napięcie musiało byc ogromne. Maju: Buty mnie powaliły ceną. Spier...a mi się pogoda. Nawet nie mam jak śmieci wynieść.
|
#2663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Włos mi z głowy nie spadł.
![]() Chociaż parę razy próbował coś ode mnie wziąć. ![]() Cytat:
oni chyba jak widzą taką reakcję, to zaczynają się zastanawiać czy nie trafili na większego psychola od siebie) ![]() Ale wiem, że mogę trafić na takiego co nie będzie podatny na manipulacje... Cytat:
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Betty ! |
|
|
|
|
#2665 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Mój dziadek też kiedyś bimber pędził, ale to lata 50/60 były, więc nie pamiętam ![]() Cytat:
Betty, no nie do wiary po prostu... ![]() I obiecaj mi, że nie będziesz już jeździć autostopem ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
Betty,
cieszę się, że Ci się nic nie stało, mróz przeleciał mi po kościach. To pewnie nie za wiele dla Ciebie znaczy, ale bardzo, brdzo Cię proszę, nie ufaj swojej reakcji na stres- bo miałaś wielkie szczęście, że nie trafiłaś na prawdziwego psychola, wtedy by się z Tobą nie patyczkował. Niestety, wiem coś o tym. A przecież jeszcze do tego nie jesteś sama na świecie. Zobacz, skoro aż 7 km szłaś do szosy, to kiedy się zorientowałaś, że Cię wiezie nie do domu? Ja powiem tak- Bóg nad Tobą czuwał.
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
"Słoniowy f..ut" to klops z mięsa mielonego nadziewany jajkiem.
U mnie juz nie ma oberwania chmury ale nadal pada. Śmieci wyniosłam ale zmokłam przy okazji.
|
#2668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o mamo , cieszę się żeś cała i zdrowa, to się mogło bardzo źle skończyc![]() , nie może bycidę po piwo, ktoś chętny
|
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Pogoda się popsuła, ale byłam na pysznej kawie i soczystych plotkach z przyjaciółką
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się nie pałętam.
Plany szlajania się zepsuł mi deszcz wiec się relaksuje w domu z winem w łapie i babskimi gazetami.
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.

, ciekawa jestem, czy one też są tak zadowolone z tej nowej znajomości

A przynajmniej jednego, który się uaktywnia raz na parę miesięcy, takie małe kółko, obwarzanek
(a w dzieciństwie byłam pewna, że te męty to bakterie, które wlatują mi do oka i ja je widzę...
(który w dodatku po sobie nie sprząta)