|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: problemy dnia codziennego- zapraszam!:)
Cytat:
no własnie moja kuzynka jest fryzjerka. i to bardzo dobra;d ludzie do niej się umawiają i strasznie chwala i ona mi poradziła szamponetke bo powiedziala, ze najpierw sprawdzimy czy mi pasuje to może jej sie oddam w rece??
|
|
|
|
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
u ja ci nie doradzę, bo zupełnie nie znam sie na tych sprawach
a włosy krótkie sa modne, ja od 3 lat mam boba i jakoś żyję ale kto co lubi....a miałaś kiedyś krótkie włosy? w których ci lepiej/ładniej?
|
#3273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy nie miałam ścietej na boba a chciałąbym jakoś zaszokowac mojego TŻ... bo on o niczym nie wie... ide własnie do jego znajomych na wesele i chciałabym go jakos zaskoczyć... wiec zmieniam kolorek... zobaczymy co moja kuzynka mi doradzi czy ścinać czy zostawiac
|
|
|
|
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz jak ja sie bałam przed pierwszym obcięciem?? zawsze miałam dlugie włosy i w kucyku..
skoro masz kuzynkę fryzjerkę to oddałabym się w jej ręce coś wymyślicie a tż padnie z wrażenia
|
#3275 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie wiem sama, bo z jednej str bym nie ucinala dla tych fajnych chwil i wspomnień a z drugiej strony bardziej się wciągnę i potem będe gorzej płakać
|
|||
|
|
|
#3276 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w ogóle ta noc była taka 'niespokojna' nie mogłam spać myślalam...Cytat:
![]() ja na obiad moge Wam zaproponować filet z kurczaka, zimniaczki i buraczki a i pomidorówkę jeszcze mam
|
|||
|
|
|
#3277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chce, żeby był ze mnie dumny i zadowolony.
|
|
|
|
|
#3278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaaa zawsze sie tak mowi ze nie starcimy kontaktu bla bla bla.... ja tez poznaję samych głupków, albo zajętych- to jeszcze gorzej..:/
|
|
#3279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój TZ mieszka ponad 50 km ode mnie... i niby to blisko ale ciezko jest sie wyrwac i spotkac... |
|
|
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
Kropelko ja chce sam filet z kurczaczka
![]() A wiec chcecie poznac historie Kasi i Pawelka?
|
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
ja myślę że to jest retoryczne pytanie:P
Kaś to ty opisuj wszystko, ja już zmykam. proszę mi tu za dużo nie pisać, co bym jutro nie musiała nie wiadomo ile nadrabiać! paaaaaa
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-07-06 o 15:06 |
|
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
A więc. Dawno dawno temu bo w 2006 roku poszlam do liceum. moja wychowawczyni miala dwie klasy i tamci mieli nam pomagac w poznaniu szkoly-byli 3 klasą. Ja mialam kontakt tylko z tymi ktorych znalam z gimnazjum. w czerwcu 2007 roku na weekend pojechalismy cala klasa z wychowawczynia i jeszcze 3 za***iaszczych nauczycieli na integracje
Wieczorem przyjechalo 3 trzecioklasistow-Pawel, Łukasz i Michal. Pawel i lukasz byuli z tej siostrzanej klasy![]() Poznalismyh sie, pozniej Lukasz zawiozl michala po tzw zaopatrzenie dla naszych chlopakow do monopolowego a pawel zostal i urzadzilismy koncert przy ognisku. On gral a my spiewalysmy Bylo bosko. Pozniej nocny wypad do kapliczki po lesie- jedna latarka na cala grupe. Pozniej nocne podchody po lesie bez latarek. skonczylismy sie bawic ok 2 i wszyscy poszli spac ale ja, moja kolezanka i kolega, trzecioklasisci i nauczyciel zostali. Siedzielismy i gadalismy super. Pozniej nauczyciel i kolega poszedl spac a my poszlismy w 5 na hustawki Bylo jeszcze lepiej niz jak spiewalismy. Moglam sobie poobserwowac... Michala![]() Jak wyjechali gdzies ok 6 najpier odprowdzajac nas pod same dzrzwi domku dla bezpieczenstwa szkoda mi bylo ze nie zostali. W sumie pawel i michal mogli zostac ale lukasz musial na 7 samochod odstawic. Nawet zaproponowalam im wolny pokoj u nas w domku ale nie chcieli zeby pozniej nauczyciele sie rzucali. Wrocilam do domu i jakos tak szkoda mi bylo tych znajomosci. Po wpisaniu danych do katalogu gg znalazlam ich wszystkich Zaczelam pisac i wzdychac do michala i pisac z Pawełkiem. Stal sie moim przyjacielem, osoba ktora wiedziala o mnie wszystko i o wszstkim ze soba gadalismy. Jak mu kiedys powiedzialam o fascynacji michalem to stwierdzil cos w stylu ze wszytskie panny wzdychaja do Michalka![]() Gdzies tak w lutym 2008 nagle zaczal znikac az mi wkoncu powiedzial ze znika i musi wszytsko przemyslec i ze kiedys mi powie o co chodzi. cierpialam, bylo mi przykro ze mnie tak zostawil bez slowa. Ale jakos to minelo. Teraz gdzies ktoregos pieknego dnia znalazlam go na nk, zaprosilam i napsialam co u niego. krotkie maile i koniec. Pozniej na facebooku go znalazlam, krotkie maile i znow cisza. A mnie korcilo, chcialam tego kontaktu. No i napsialam na facebookowym czacie do niego, pozniej przeszlismy na gg. Okazalo sie ze on mial moje gg od tamtegp czasu(a ja jego wtedy z nk zabralam ). I tak zaczelismy pisac. Nocami, calymi dniami jak jest w pracy, Wszystko wrocilo. Oboje duzo przez ten czas przezylismy a mi wrocila fscynacja nim, tym jakim jest wspanialym czlowiekiem i ile znaczy w moim zyciu. troche chaotycznie ale mama krzyczy ze mam jej sos do kapusty zrobic. Wiec ja zaraz wroce i odpowiem na wszelkie pytania jesli takowe beda
|
|
|
|
#3285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli jdnym słowem jak to baby nie doceniałaś faceta który był na wyciągniecie ręki bo wzdychałas do Michała tak?? ![]() a jak zniknął to się opamiętałas, że ci go brakuje??
|
|
|
|
|
#3286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn on zawsze, od poczatku byl wazny ale jako przyjaciel. Zmienil mnie
|
|
|
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wierzycie w przyjaźń damsko męską?? ja niee... zawsze któreś sie zakoch.\a |
|
|
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wierze. mam przyjaciela, poznanego przyadkiem ale to tez smieszna historia
jestesmy dla siebie aseksualni i jest suuper![]() Z drugim "przyjacielem" wyszlo jak wyszlo, oficjalnie sie znamy ale traktujemy sie jak powietrze. |
|
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
wyjątek potwierdza regułę.:P:P
|
|
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no Adriana poznalam przypadkiem, zgadalismy sie i jakos tak wyszlo
) Jest dla mnie jak młodszy braciszek którego momentami prowadze jak starsza siostra za rączke I ten wyjatek swiadczy o tym ze moze istniec.tylko po prostu trzeba rozsadnie uzywac tego slowa
|
|
|
|
#3291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam wierze od momentu jak w LO poznałam chłopaka który najpierw maksymalnie działał mi na nerwy a dziś <minęło prawie 6 lat> znamy się na wylot i nigdy nic między nami nie było ![]() aseksualni to dobre określenie ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
chociaż może.. powiem wam, że mam przyjaciółkę która ma chłopaka i zawsze w 4 wychodzimy. zaawsze. Dla niej to nie jest problem, że pon mi da buziaka albo ja jemu czy na odwrót.
|
|
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie tak
|
|
|
|
#3294 | |
|
Zakorzenienie
|
nie bede narzekac jak mi to an stol zaserwujecie ![]() Cytat:
![]() uwielbiam czerwone sukienki!!!!! wrzucam jaka ostatnio sobie kupilam na wesele a moja siostra ma taka sama tylko fioletowa,a ze jestesmy do siebie podobne to bedzie to fajnie wygladac![]() pozniej Wam wrzuce bo musze uciekac.....i musialam troche popracowac a wy sie tak rozpisalyscie...łeeeeeee duzo bede czytac. no i opowiesc K&P!!!!!!!! padam z ciekawosci!!!!! |
|
|
|
|
#3295 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nie było mnie kochana już
przepraszam![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Agnieszka, ale wolę Aguś Nie AGA!![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
ma to po mamusi![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Zupę ogórkową to ja uwielbiam! Mniamm ![]() a warzywa? bleee![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
cenzura, bo potem to ojjj działoby się![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#3296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do tego wyżej![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
heej lala
ales wygodna |
|
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
Po prostu umiem sobie wszystko sama zorganizować
przy wykorzystaniu umiejętności innych
|
|
|
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam moge ci gotowac. lubie jak ktos je ze smakiem to co zrobie
|
|
|
|
#3300 |
|
Zakorzenienie
|
Mniam
![]() ale teraz idę się położyć, bo padam po tych 8 godzinach w pracy:P Buziole dla reszty zołz przekaż Kaś![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.

I nie zaluje
i ona mi poradziła szamponetke bo powiedziala, ze najpierw sprawdzimy czy mi pasuje
<3

bo nie mam pomysłu co zrobic..