|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Agravka - wysłałam Ci zdjęcia albumu
![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- mam nadzieję, że z maleństwem MUMINKAbędzie wszystko OK ...
|
|
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
basienka ja nie mogę z tego Twojego "dla mnie a za mnie"
(nie żebym chciała Cię obrazić )
|
|
|
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
ANUSZKA nie obrażam się, no co ty
Co do porodu... to do 12 lipca będę grzeczna, a potem zacznę kombinować co by tu zrobić by urodzić wcześniej
|
|
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
muminek praktycznie jutro będzie miała pełny 36 tc więc powinno być ok
Kciuki za nią i za maluszka
|
|
|
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
o matko sypiemy się!!!!
Siala rodź szybko!!! Karolcia Ty tez! muminku powodzenia! A potem to już pójdzie. |
|
|
|
#4326 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Karolcia niezle, juz zaraz rozwiazanie! |
|
|
|
|
#4327 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba czas już na nas aby się coś działo
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie, tak się bałyście o wiele wczesniejszych porodów... a tutaj coraz to więcej osób zbliża się do terminu i cisza na morzu
Mam nadzieję, że rozkręci się coś... no chyba, że tak jak pisałam... trza napłodzić tutaj dużo, otworzyć kolejny wątek - dziewiąty i tam się posypiemy
|
|
|
|
#4330 |
|
Wtajemniczenie
|
Ehhh... ja wiem, że tutaj się dzieją historyczne wydarzenia... czopy i te sprawy... ale czuję się niewidzialna...
|
#4331 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4332 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, przecież jeszcze dziś była na wizażu, pisałam z nią,mówiła że mało spała i że obolała jest , że gotuje na siedząco - oj bidula!!!Mam nadzieję że u niej i maleństwa wszystko będzie dobrze.Trzymam kciuki za CC
|
|
|
|
|
#4333 |
|
Zakorzenienie
|
Lazurowa to nie jest tak, że jesteś niewidoczna... nie przeginajmy.
Widziałam Twój post, ale jak jest dużo do czytania i odpowiadania, po prostu nie daję rady... nie jestem aż tak na bieżąco z wątkiem. Mam nadzieję, że niedługo będziesz miała zdjęcia z sesji i coś wrzucisz, jestem bardzo ciekawa... a co do M - zrobiłaś tak jak uważałaś za słuszne
|
|
|
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
![]() i sie boje wstać ze mi jeszcze coś więcej wypadnie xD
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
#4335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siala - ty wariatko ale jedz na zdrowie
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#4336 | |||
|
Zakorzenienie
|
jej trzymam kciuki!
Cytat:
poza tym dla niej zadnym probleme jest wystawienie zwolnienia z wsteczna data bynajmniej tak mi kiedys moja ginka powiedziala co do wagi malenstwa no to calkiem przyzwoita moj maly w 38tc mial 3380g ale nie ma co sie nakrecac bo z ta waga roznie bywa Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4337 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teściowa nie może mieć radochy ![]() lazurka no to jak dostaniesz zdj to chwal się od razu papeteria na pewno kciuki będą no jeśli ten masaz ma coś przyśpieszyć to moze lepiej niech robi gorzej jeśli nic nie da ![]() idealnecialo waga z usg nigdy nie jest dokładna dlatego ja w nią nie wierze bo moze się wahać pół kg albo nawet więcej. wystarczy, że lekarz milimetr zmierzy inaczej czy dziecko się inaczej ułoży i już inne wychodzą wymiary dlatego na to trzeba patrzeć tak przykładowo a nie, że akurat tyle będzie ważyć dziecko ![]() Cytat:
![]() Misiulka szkoda gadać z tą kasą u mnie w szpitalu też właśnie tak jest ( tzn ordnator oczekuje, że dostanie kase za każdy poród) dlatego tak się boje rodzić jak mój gin będzie na urlopie, że wtedy nikt się mną nie zajmie odpowiednio :/ ale trzeba byc dobrej myśli... |
||
|
|
|
#4338 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4339 |
|
Zakorzenienie
|
SIALA co do obżerania się... to ja też sobie myślę o co poniektórych rzeczach, które zjeść trzeba... właśnie wcięłam prince polo, bo po porodzie po pierwsze dzieciątko i ograniczenia, a po drugie też chciałabym trochę zrzucić i w miarę w miarę terminowo... a nie rok po porodzie... hehehe
Obżarłam się dzisiaj winogronami zielonymi - uwielbiam! A dwa dni temu nektarynkami
|
|
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze tak patrze ze muminek ma tp dopiero na 4.08 to jeszcze za wczesnie mam nadzieje ze te skurcze jej minal...
|
#4341 | |
|
Zakorzenienie
|
Muminek
będzie dobrze!Lazurka - bardzo ładnie się zachowałaś, przecież to urodziny i wypada złożyć życzenia a i z jego strony miło, że mimo że nie jesteście razem to się zainteresował Waszym samopoczuciem.---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
![]() Oooo mandaryny mam jeszcze.. pęknę ale je wsunę i tak do porodu będę się opychać wszystkim co mi szkoda
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
anoxa - a jak u ciebie??
|
|
|
#4343 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
papeteria Trzymam kciuki za efektywny masażyk
Edytowane przez jusdan77 Czas edycji: 2010-07-06 o 21:15 |
|
|
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
Anoxa nie tak znowu wcześnie... owszem nie jest to 38 tydzień, ale druga ciąża już... możliwość wcześniejszego porodu ponoć większa... i niecały miesiąc przed terminem. 9 miesiąc rozpoczęty
![]() JUSDAN Siala wiesz chce z wagą podgonić hahaha nie no śmieje się...
|
|
|
|
#4345 |
|
Wtajemniczenie
|
bylam w galerii, a tu takie wiesci!!!
muminku trzymaj nozki razem!!! siala a Ty masz skurczybyczki czy e tam? lazurku- mysle ze dobrze zrobilas, ze zadzwonilas!!! czekamy na zdjecia z sesji!!! dzis stwierdzilam ze w ciazy bede jeszcze chyba ze 2 lata, a rodzic bede 3 miesiace |
|
|
|
#4346 | ||
|
Wtajemniczenie
|
A bo w ogóle mam jakiś kiepski dzień...
![]() Cytat:
Cytat:
Fajnie było go usłyszeć... ![]() Pochwalę się, na pewno.
|
|
#4347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
im więcej tym lepiej ![]() I tak ważę już stówkę więc kij z tym. Mam fazę na owoce ostatnio, więc może bym tak bardzo nie utyła.. choć lody, snikers.. jakiś krokiecik mi się marzy.. risotto.. sałatka lodowa..brzoskwinie z puszki.. serniczek..buła z dżemem.. goferek.. jakaś bita śmietana.. Ciekawe ile można maksymalnie przytyć w 2 tygodnie
|
|
|
|
#4348 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale będziesz mieć srake padake po takim miksie a ja musze się nastawić psychicznie, że się dzisiaj nie wyśpie bo odkąd tż ma rękę w szynie ( czyli 3 tygodnie jakoś) śpi w salonie a ja sama w sypialni. i może jestem wredna ale mi taaaakkkk doooobrze a dzisiaj głupek zdją sobie szyne i mówi, że będzie spać bez ( a na zdjęcie miał dopiero w poniedziałek iść ) ale mu nie przetłumaczy, że może sobie zaszkodzić. więc pewnie się nie wyśpie bo będe się musiała dzielić miejscem na łóżku a mamy nie to 160 tylko to mniejsze ( 145 chyba ? ) i jak kupowaliśmy wydawało mi się, że wystarczy bo wcześniej spalismy na kanapie to jeszcze węższa była ale teraz wiem, że jak będe kiedyś nowe kupować to 2 metry
|
|
|
|
|
#4349 |
|
Wtajemniczenie
|
mam ostatnio tak, ze dziecko jak sie rusza, to wyglada tak jakby byla pod cienka warstwa materialu,a nie pod skora i w macicy
|
|
|
|
#4350 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wiolek mi też w przyszłości marzy się ogromne łóżko, teraz mamy 148 x 203 i ciągle mi mało
Edytowane przez jusdan77 Czas edycji: 2010-07-06 o 21:23 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.

mam nadzieję, że z maleństwem MUMINKAbędzie wszystko OK ...

)

:P

, przecież jeszcze dziś była na wizażu, pisałam z nią,mówiła że mało spała i że obolała jest , że gotuje na siedząco - oj bidula!!!

poza tym dla niej zadnym probleme jest wystawienie zwolnienia z wsteczna data bynajmniej tak mi kiedys moja ginka powiedziala
teściowa nie może mieć radochy