|
|
#781 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
- ei mała, uważaj
na przejściu dla pieszych. - a co, grozisz mi? rozkochaj! "i pamiętaj, nigdy nie można oznaczyć z pewnością, gdzie się w kobiecie anioł kończy, a diabeł poczyna." |
|
|
|
#782 |
|
dream big
|
*Nie obchodzi mnie, czy bierzesz mnie na poważnie. Ja traktuję siebie poważnie i tylko to się liczy.
|
|
#783 |
|
Rozeznanie
|
`Twój dotyk to terapia skóry i zmysłów. `-chcę abyś teraz przestał mnie kochać! -czyli mam umrzeć? -co Ci się stało? -nic wielkiego. to tylko szczęście -kocham cię. -Co to, to nie. ani słowa! a sio! |
|
|
|
#784 |
|
Raczkowanie
|
Poznałam Cię jako kolegę , potem się to zmieniło , doszło przy twoim imieniu serduszko .
Czasem czuję , że jestem już na tyle blisko by coś osiągnąć , ale jednak daleko . Jesteś dla mnie wszystkim tylko szkoda , że czasem masz coś w sobie w formie skur*iela . Popatrzyłam w Twoje oczy , wystarczyło mi to co w nich zobaczyłam , wiedziałam ze mnie kochasz. Edytowane przez BoWiemZeTegoChcesz Czas edycji: 2010-07-06 o 20:52 |
|
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zostawiłeś mnie na pastwę łez,
pustego uśmiechu, zbłąkanego spojrzenia.
|
|
#786 |
|
Raczkowanie
|
Nasze oczy nie spotkały się jak dawniej, już ze sobą nie rozmawiały. żeby odległość , znów była bliskością . a żeby radość , nadal była radością . niczego nie chcę Ci narzucać. niczego nie chcę Ci powiedzieć . dziś. Pamiętasz, była jesień, 11 października. .
|
|
#787 |
|
Raczkowanie
|
jakoś nie widzę tego po tobie. jak zwykle, to moja wina. raz na zawsze muszę z tym skończyć. byłaby taka możliwość?
|
#788 |
|
Raczkowanie
|
BananowaDelma, Movement
rozmowy nocą, kiedy duszno
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
To jest elektryzujace, zamknij mnie i patrz jak odchodze Tell me, baby, why don't you love me? Powiedz mi, kochanie, dlaczego mnie nie kochasz?
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
Naughty_ - cieszy mnie to
![]() dresowa - uwielbiam czytać Twoje dzieła __ mam Cię na wyciągnięcie ręki. pokoloruj moją tęczę, przecież potrafisz, wiem. jaram się Twoim zapachem, wchłaniam go do klatki piersiowej. niech tak pozostanie na zawsze. |
|
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
PoprostuAsiss
RóżowaSkeyterka - 1000 lat poraz drugi * ![]() _____ mam nadzieję , że jesteś tak samo szczęśliwy , jak udajesz . nie wszystko jest takie jak na pierwszy rzut oka. Przysięgam, tyle miłości, co w jego oczach, nie widziałam jeszcze nigdzie. ...i ta cholerna słabość do Ciebie. idealny mężczyzna to taki, który może być wszędzie ale woli być przy mnie.
|
#792 |
|
Raczkowanie
|
3 0 0 ! A więc, drogie panie z okazji tego że jest to mój 300 post, wyłaniam liste tych, które przez ten czas absolutnie podbiły moje serduszko. Uwielbiam was < 3 Toogether93, Missi_16, nienaruszona, CukrowaPanna, Mrs Unfabulous, Daciaaaa RozowaSkeyterka (przy okazji, spełnienia marzeń poprostuAsiss, xxgroszek07xx, myCh, Drift, limitowanaa, agrr, papergirl, caroline060 nieliczylamwcalesie, Zuzka Z, dontgivemenames, Cirri, CaMa, z innej bajki, Movement, Marikab, One for all, agatka944, Borowiczanka, GuzikixD, jogobella_musli ps. i tak pewnie kogoś zapomniałam Love ______________ Spokój.. Ogarnia mnie spokój, ciągły, nieustający spokój. Docierają do mnie tylko nikłe dźwięki telewizora, który wyświetla opery mydlane i słodkie mruczenie kota, siedzącego mi na kolanie. Jednak jeden dźwięk wyjątkowo pieści moje ucho. Deszcz... Słyszę krople tańczące na szybie.. Ich muzyka dotknęła mojej duszy, czuje ją w całym ciele, wtapia się w moje myśli, jest częścią mnie. Podchodzę do okna, rozsuwam powoli rolety...Dziwne...Robię to tak cicho i bezszelestnie, jakbym nie chciała spłoszyć tym posunięciem łez, wydalanych przez niebo. Widzę jak malutkie kropelki rozpryskują się po szkle, wszystkie są takie same a jednak inne. Dokładnie jak ludzie… Swoim tańcem małe krople chcą pokazać się jakoś światu, zupełnie jakby chciały krzyknąć : „Hej wielki, potężny świecie! Tu jestem!” Wykonują niekontrolowany taniec, spływając z góry na dół, jedna za drugą. Znikają by za chwilę pojawić się znowu. Z ludźmi jest podobnie, za wszelką cenę starają się pokazać i bardzo często przez ten dryg gubią samych siebie. Nie ważne ile mamy lat, gdzie mieszkamy, co jemy, jak śpimy, liczy się to że jesteśmy wyjątkowi bez względu na wszystko. Przecież jesteśmy tylko ludźmi i tak jak te krople deszczu za oknem, czynimy ten świat idealnym. Niepowinniśmy się bać tego, że jesteśmy samotni. Bycie singlem wcale nie jest niczym przerażającym i wstydliwym a bycie z kimś tylko po to by mieć kogoś - bo tak trzeba - jest dla mnie czymś niezrozumiałym i przykrym. Można być szczęśliwym samemu, wciąż czekającym na prawdziwą miłość. Są różni: milczący, wygadani, flegmatyczni, sceptyczni, pełni życia, radośni, dziecinni, rozrywkowi... Dzielą ich: kilometry, poglądy, wiek, kolor oczu, wzrost, numer buta, płeć, muzyka. A wszystkich łączy jedna dama. Piękna i elokwentna dama o oczach koloru tęczy. Jej wiek jest dotąd nieznany, ale jak wiadomo kobiet o wiek się nie pyta. Czasem chodzi w tramkach i spija piankę z piwa, lubi patrzeć na sceny pocałunku i potajemne zrywanie kwiatów, w ogrodu sąsiadów Ma na imię miłość, miłość do tworzenia historii. Znasz ją? Każdy mówi : „pozbądź się złudzeń”. Ale złudzenia są częścią nas samych. Próba ich zlikwidowania kończy się utratą jakiejkolwiek nadziei na coś lepszego. Wiedzieć więcej niż dziś wiem. zerwałam z przeszłością. Utopia jest światem idealnie nieidealnym, poukładanym bałaganem który miesza wszystkie ludzkie słabości, nie ma świata idealnego, dla każdego pod tym słowem kryje się zupełnie inny obraz, nie mamy wpływu na to co wydarzy się w naszym życiu ale możemy polubić niedoskonały świat, Utopie zamkniętą w sercu każdego z nas, razem i osobno na przekór życiu.. + coś długie dzisiaj, mam
nadzieje że przeczytacie, nie mogłam się uchronić przed napadem weny
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#793 | ||
|
Zakorzenienie
|
<3
jak już coś to wieloryb To Ty jesteś boska! iii zauważyłam, żę TiS wróciła dopiero jak dodałam post. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wiesz co dobre Moja Endżi <3____ Dam Ci wszystkie nieba i stokroć więcej gwiazd, zakochane oczy i rozgrzane serce, a jedyne, czego Ci żałuję, to bólu płaczących oczu i ust niedomkniętych w ostatnim krzyku o przebaczenie To, co miało czyste być na zawsze zamieniłeś w piekło, w każdy grzech Odwołał wszystkie plany na ich wspólne przyszłe życie- milczeniem Poczułam, jakby nagle cierpienie wszystkich ludzi ktoś położył mi na kark Za każde nieprzetrwane jutro, przerażające wczoraj i beznamiętne dzisiaj- -zapłacisz. Kieszenie przemakają mu od mokrych dłoni, którymi ocierał jej łzy Może jej nie znasz, może nigdy jej nie poznasz... a może przeznaczenie się spełni i wpadniecie na siebie przypadkiem w supermarkecie czy na zatłoczonym dworcu klejowym... ... może wsiądziecie do identycznych pociągów, usiądziecie w identycznych wagonach i odkryjecie Wasze identyczne spojrzenia ... .. a może przeznaczenie się rozmyśli i tamtego dnia nie będzie już miejsca w tym samym wagonie ... -------- edit. Kochanie ja Ciebie też i cieszę się, że podbiłam Twoje serce <3
Oleńka. www.departs.pl "Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta." "kiedyś" to takie małe nigdy. Zrób co masz zrobić. TERAZ! Edytowane przez Toogether93 Czas edycji: 2010-07-06 o 21:20 |
||
|
|
|
#794 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja?? ![]() ![]() ![]() :sl ina:Kocham i okradam ;* ![]() ![]() _________________________ _______ Ukradłeś mi serce. Nie chcę Go spowrotem. ![]() czułam ze w czasie kiedy bylismy razem wywracałes oczami ze znudzenia tak jakby to bylo niczym dla Ciebie. ciesze sie ze mialam okazje Cie poznac ;*
|
|
|
#795 |
|
Rozeznanie
|
poprostuAsiss, niewieszjaktesknie, limitowanaa, TwojaKokaina- okradzione <3
Desire x3_ - że ja ? ja uważam inaczej Niunia ;*. _ZaagubiOna_ - ah dziękuje, a Ty chyba w lustro nie patrzysz ostatnio bo to Ty cuda tworzysz, a na marginesie... ten post po prostu uff.... zwala z nóg... Bo z nią to on się tylko piepsz&^ył, a z tamtą to on się kochał. Wyschnięty lakier na paznokciach, obolałe uszy od kolczyków, mieszanka perfum i tysięczny raz poprawienia włosów tak teraz może już iść zrobić z siebie idiotkę. Wiesz zachowujemy się jak dzieci. Ty się obrażasz, a ja Ci wybaczam. Stale deszcz tłucze się o szyby chcąc wkraść się do ciepła pokoju, poczuć ten spokój i tą namiętność duszoną dymem od papierosa. Farmazon z Ciebie. Brudzę ręce, które nadstawiam by otrzymać zakłamane obietnice, uszy już mi się zalepiają od lepkich i nieetycznych kłamstw, a usta nadal czyste i świeże jak poranna bryza. Morski wietrzyk rozwiał jej popalone od prostownicy włosy, ułożył je w filmowy nieład, a Ona uśmiechnęła się wciągając w swe płuca nadzwyczaj dużą ilość jodu obecnego w powietrzu, wtedy On przyszedł objął ją w talii i powiedział słodkie " dzień dobry ". To ją sparaliżowało i kto powiedział, ze paraliż nie może być dobry. Prostownica prostuje moje włosy i je układa, Ty prostujesz większość spraw i układasz je w miły ład. Prostownica jest zawsze pod ręką, Ty niestety nie ... Szczęka zębami, pociera dłońmi ramiona i odgarnia mokrą grzywkę, no przecież musi być niedaleko, obiecał ... Zastanów się o czym mówiłeś. Przemyśl swoje myśli. Nie mów o tym co czujesz, do innej osoby, bo to zawsze będzie nagadywanie na innych ludzi. Jednak mów im o swoich problemach i o tym co leży Ci na duszy, wszystko! Bo inaczej to oznacza, ze nie masz do nich zaufania (...) To tak jakby powiedzieć, że życie to paradoks, ale paradoks nie jest życiem ... Ten związek działał w jedną stronę.
|
#796 |
|
Raczkowanie
|
RozowaSkeyterka - Sto Lat Sto lat Niech Żyje Żyje Nam ! x3
kontrastowao - Tak wiem, Cudowna jesteś Kochana -------------------------------------------------------------------------- co się stało to się nie odstanie..
zbitej szyby poskładać przecież nie jesteś w stanie . . nikt i nic nigdy nie zmieni tego jak jest, wiesz? Nic, nikt nie przewinie czasu wstecz . .. może najpierw przyjrzałbyś się sobie, a nie wpier^dalał w to, co ja robię ! ![]() mam nadzieję, że to coś takiego jak księżyc w pelni - nie do uniknięcia. ' żadnych słów - niech to będzie chociaż minuta, potem znów powiem Ci, że możesz mi ufać.. i to nie jest tak, że już nie lubię Cię słuchać. ' oto właśnie dziś nasz wymarzony raj, nikt nie powie masz, każdy woła daj ..
|
#797 |
|
Raczkowanie
|
; * - zmieniłaś się .. - nie , po prostu zapomniałeś , jaka byłam . = , narysować kredką szczęście pouśmiechać się do lustra. , =
|
|
#798 |
|
Rozeznanie
|
Toogether93 jesteś bardziej niż boska.
wszystkie opisy zabieram ![]() ![]() ; ` i prostuję włosy tylko wtedy gdy mam okazję Cię zobaczyć. |
|
|
|
#799 |
|
Zadomowienie
|
limitowanaa-no ok ok
będę <3myCh-a kradnij sobie <3 niewieszjaktesknie-to ja dodałam ten opis a nie limitowanaa ![]() z innej bajki-miło mi że się 'napawasz' ![]() RozowaSkeyterka-1oo lat ! ![]() +Magari91, Drift, BananowaDelma, dresowa dzisiaj Was okradłam <3Zawsze chciałam mieć w domu takie małe, czarne, dźwiękoszczelne pomieszczenie gdzie można wejść, zamknąć się, krzyknąć na cały głos 'KUR**' i wyjść -Nie kocham Cię już. Ale możemy zostać przyjaciółmi .. -Myślisz, że będę się przyjaźnić z mordercą mojego serca ? 'Poznałam idealnego faceta. Co z tego, że jest postacią fikcyjną ? Przecież każdy ma jakieś wady' Nazywaj mnie słońcem, lataj za mną i miewaj napady zazdrości. Taką miłość sobie wymarzyłam 'To właśnie, on jest autorem każdego mojego uśmiechu, choć pewnie o tym nie wie' 'Wybaczysz mi jedno ? Mianowicie to, że w ogóle dopuściłam taką myśl, że mogło nam wyjść' 'Najbardziej nie lubię momentów, kiedy zaczynam doceniać człowieka, którego straciłam. Kiedy rozumiem ile dla mnie znaczył, a jedyne co mi pozostało to żyć ze świadomością, że nie mam szans na jego odzyskanie' 'Analizuje każdy fragment Twojego ciała' 'Motylki w brzuchu, karmimy nikotyną, bo miłości zabrakło'
|
#800 |
|
Raczkowanie
|
wbił nóż w serce z perfekcją sadysty .
|
#801 |
|
Raczkowanie
|
Panie Boże, prosze pomóż mi.
Potrzebuję faceta, ale nie takiego normlanego, mam pewne wytyczne: -metr osiemdziesiąt uroku, -75kg boskiego uśmiechu, -żeby barki miał takie, że jak mnie złapie to wiem, że jestem bezpieczna, -żeby jego oczy błyszczały gdy mnie tylko zobaczy...<marzyciel> Da się zrobić? -No nie wiem, dużo wymagasz. Nie może poprostu Cię kochać? -No ewentualnie.. Miłego wieczoru
|
#802 |
|
Rozeznanie
|
''Wiem jaka powinnam być, a mimo to, nadal żyję jakby wbrew tej wiedzy.
Jestem "niereformowalnie" nieambitna, i konsekwentnie niedbała w troskę o siebie! Prawdziwie szczęśliwi są Ci, którzy sami zdobyli własne szczęście Szczęście umiarkowane- najlepsze. Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym. Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Nie mamy wtedy żadnego wyboru. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, jak potrafimy być nimi jutro? Wykorzystaj ten dzień dzisiejszy. Obiema rękoma obejmij go. Przyjmij ochoczo, co niesie ze sobą: światło, powietrze i życie, jego uśmiech, płacz, i cały cud tego dnia. Wyjdź mu naprzeciw.
|
#803 |
|
Raczkowanie
|
jej , dziękuję ![]() ja Twoje również. <3 bajkowa - bierz,bierz <3 weź mnie w końcu pokochaj do jasnej cholery . jesteś powodem do oddychania . nie zostawiaj mnie nigdy więcej, nie chcę znów powoli umierać. chcę Cię kochać, chcę być przez Ciebie kochaną. chcę być, chcę mieć, chcę żyć, chcę chcieć. a gdy wszystko jest już dobrze, nagle domino się zawala.. niech nasze ręce się złączą. <3 trudno. poczekam na Ciebie , mam czas. będę cierpliwa.
Pozostało nam się wpatrywać w dym i zastanawiać się nad tym co spieprzyliśmy. ♥ atoomowka.fbl.pl zapraszam. Edytowane przez dresowa Czas edycji: 2010-07-06 o 22:01 |
|
|
|
#804 |
|
Zadomowienie
|
“ Czy naprawdę można się zakochać tak bez wstępów, całkiem nową miłością, a jednak dokładną niczym rekonstrukcja, która wyłania się w pełni ukształtowana z głębi duszy, jakby kryła się tam od zawsze, czekała tylko na niego?" “ Nie wystarczy pokochać.Trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręcę i przenieść ją przez całe życie." chciałam tylko pana poinformować, że się od pana, proszę pana uzależniłam... można już mówić o uzależnieniu zaawansowanym Nie potrafię z Tobą rozmawiać, bo gdy patrzę na Twoje usta mam ochotę scałować z nich wszystkie Twoje słowa. gra w zaufanie, chcesz znać wynik? przej.bał.ś
|
#805 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
= , Ekran mojego telefonu już dawno przestał wyświetlać twoje imię. Nie ma go w ostatnio odebranych wiadomościach ani połączeniach. , = = , znudziły mi się cukierkowe teksty i wzdychanie za czymś co być może nie istnieje. , =
Edytowane przez NieMowNic Czas edycji: 2010-07-06 o 22:20 |
|
|
|
|
#806 |
|
Raczkowanie
|
uuuu wieki mnie nie było ;*
tak...to właśnie łzy nauczyły mnie tańczyć
![]() Chciałam podzielić się z Tobą ciastkiem o słodkiej nazwie "miłość"..a Ty nie dość,że zjadłeś je sam to jeszcze bezczelnie po tym beknąłeś ;/ To już ROK bez Ciebie ;( ale nie martw się mam całe życie by sobie z tym poradzić ;(
|
#807 |
|
Raczkowanie
|
hihi ^^ 300!!! ;D kontrastowao, dontgivemenames , nieliczylamwcalesie , LoveYourEyes , Pistolecik, Paralogiczna, limitowanaa, agrr, CaMa, BananowaDelma, without_demur, Zuzka Z, Czeko_ladka, need you love, poprostuAsiss, caroloneo6o, dontgivemenames, Wreeednia, Naughty_, _ZaagubiOna_, Toogether93, myszka23101, TwojaKokaina, cornflower_, RozowaSkeyterka, Mrs Unfabulous, myCh, _changime, rozsypanegwiazdy,happyend , TiS, xsxs, cukrowaPanna, patrycjaxpp, z innej bajki, desiree001, absorbeed, cirii, BananowaBrazylijka, beautiful_lie, patrysiowa_, sharmila, TajemniczaPanna,Guziki xD, ruda wiewiora, dresowa.... - TE KTORE KOCHAM i dzięki którym tu jestem <3 dziękuję że jesteście ;* _________________ trzymam serce pod kluczem i zakopuje je do ziemi. chcesz je? znajdz klucz i wykop. <3 kiedy jestes blisko sprawiasz ze chce mi sie na Ciebie czekac.Wszystkie rany ktore mi zadales znikaja a moje serce czeka na kolejne. wiesz o tym ze codziennie rano i wieczorem modle sie abys pozostal na zawsze w moim zyciu? kiedy juz zniknie nadzieje.. Ty sie pojawiasz i sprawiasz ze zaczynam nadal wierzyc ze sie nam uda ![]() jestes dla mnie tym kim chcialabym byc dla ciebie - calym zyciem ;* w kazdej milosci pora na final ! twoja milosc jest idealna. zanim ja otrzymalam, moje serce bylo zimne. ale Ty je ogrzales ;* Tonę w moich osobistych wspomnieniach Nienawidzę Cie za to co mi zrobiłeś, ale kocham za to ze przeprosiles <3 `Bo nasze serca zespoliły się jak zderzenie gwiazdy neutronowej ![]() obiecales ze jesli umrzemy, umrzemy razem
|
|
#808 |
|
Raczkowanie
|
Oj jak dawno mnie tu nie było 2 wątki a nawet i 3, ale widzę że starotki klotki też pouciekały
![]() ![]() ![]() ~*~
A nas i naszą miłość szukam jedynie na sztucznych zdjęciach bo rzeczywistość uczuć została pogrzebana.. Nieustannie szukam szlaku który poprowadzi mnie do Twojej duszy. Porcja przyjemności zawarta w Twoich ustach. Gryzące myśli, uwierające uczucia. Już nie pojawię się w Twoim progu z ulubionymi lodami, nie będziemy jeść ich jedną łyżką ani dzielić jednoosobowego łóżka. Kawał s*******ysyna dwa słowa wyrażające Twoją osobę. Uczucia ulotniły się wraz z Twoim zapachem. Drzewa ociekające łzami zranionych serc. Gdzieś pomiędzy balonem z helem a balonem napełnionym Twoim oddechem Patologiczna miłość Pokaleczone dłonie od roztrzaskanych kawałków miłości Scenariusz wymaga przestać kochać a serce dyktuje przeciwnie. Czasami widzę Twoją twarz i czuje Twój zapach i mam nadzieje że wróciłeś ale to tylko wiatr przesiąknięty Tobą i ruszająca się firanka.
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
96LadyPoziomka96 - ciągle na Ciebie czekam <3
Naughty_ - dziękujęęę za wymienienie w tak zacnym gronie ![]() ![]() -- jestem człowiekiem bez tożsamości tylko On. dziękuję,że to właśnie Ty budzisz mnie co rano. Kochaj mnie. nie praw mi kazań. miłości kres. to Ty budzisz mnie co rano, to Ty calujesz moje nagie ciało. zdejmij maskę swą. - kochasz mnie? - tak - opowiedz o tym... - kocham czekolade z dużymi kawałkami orzechów laskowych, truskawki na początku lata, pierogi mojej mamy... ale Ciebie kocham ponad to wszystko, bo jesteś wszystkim co kocham i jeszcze trochę ![]() Przyjdz nie mów nic, całuj namiętnie moje usta |
|
|
|
#810 |
|
Raczkowanie
|
tylko my , jak ten jeden świat dookoła ,
i to co trwa , a trwają zachody słońca . pokaż mi jeszcze raz ten wiatr , który gnał z Twoim głosem , krzycząc wszystko co Cię boli i to co czułeś .. skupiając wzrok na asfalcie , kilka łez skapnie , no udowodnij , że serce masz od betonu mniej twarde . uczucie , która nie skłania się do słów : kocham cię powoduje coś nieziemskiego i tkwimy w tym czymś czego nie ma razem .
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

* 

:sl ina:

ja uważam inaczej Niunia ;*.