|
|
#1891 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1892 |
|
Rozeznanie
|
ej jak myslicie
czy facieci wola jak dziewczyna pachnie perfumami jakimis czy no nie wiem jak truskawka czy czekoladka jak sa te balsamy?
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
moj Tż jak mnie caluje po szyi to sie zawsze krzywi ze mu gorzko jest od perfum
![]() dlatego psikam na ubranie co do zapachow do uzywam roznych:P Slodkich i tych normalnych tez![]() w ogole wiecie co tata do mnie ze da nam samochod na ten dwudniowy wypad !! Yeah
|
#1895 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wgl to ryczeć mi sie chce... ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- http://www.maxmodels.pl/mmmacko.html#zdjecia_dol ten jest spoczi... ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#1896 |
|
Rozeznanie
|
dupa.
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
Z czym dupa linka?
![]() ten http://www.maxmodels.pl/karlos264.html#zdjecia_do l jest fajny
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-07-06 o 20:59 |
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
Dupa Dupa
Jestem mega zdenerwowana... Ja sie cały czas tylko denerwuje... Btw. Linka- super Avek, ale byłam do tamtego przywiązana... ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- http://www.maxmodels.pl/freedremboy.html#zdjecia_dol jaaaaaa anorektyk! |
|
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
Linka załóz majtki
|
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1901 |
|
Rozeznanie
|
bo co?!
![]() lilly, no ja też byłam przywiązana do tamtego, ale chciałam coś nowego. nie mogę naszego podpisu u siebie walnąć, to chociaz avek zmieniłam ![]() DUPA to tak ogólnie. moja rodzina się strasznie kłóci. wujkowie z ciotkami, z moimi rodzicami, z moją babcią a to wszystko o ziemię ojcowiznę...
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
Nie cytujcie:
Wiecie, co mój tż znowu zrobił? Napisał mi na gg, żebym zadzwoniła, bo chce pogadac, jest przybity itp. No to z wywieszonym jęzorem lece,biore telefon, dzwonie... No i on coś tam gadał, że ma zakłocenia, no to zadzwoniłam za chwile ponownie... No i coś tam zaczal sie pytac jak bylo u lekarza, powiedzialam mu, ze normalnie, a on sie dopytywał, co babka mówiła, a ja, że to moja sprawa. Mógł iść. To by słuchał... I coś tam pojękiwał, że już za mna teskni, chociaż jade dopiero w niedziele, bla bla bla... No i ja jednym uchem sluchalam, jedna reką pisałam tu do Was... No i mówie mu w końcu, że zamiast teraz jęczeć, żeby kase na tabletki szykował, bo niestety, ja dzisiaj wydałam prawie 90 zł u lekarza, a on nawet nie raczył się zjawić, bo wszystko inne było ważniejsze, a tak sie rwał, żeby iść... A on wydarł na mnie gębe, że wydaje kase na pierdoły- na lody i pizze, a teraz nie mam. Zwaliło mnie to z nóg, wkurzyłam sie i powiedziałam, że za lekarza 100 zł pacic sama musialam, jak dolozy sie raz na pół roku do tabletek to go te 20 zł nie zbawia... Zagroziłam mu, że je odstawie, bo to jest niby dla nas razem, a on nawet 5 zł sie nie dołoży, musze go prosić, wręcz błagać, no ****a ja pieniędzmi nie stram. Babcia mi daje, no ale to co mi dała w ciagu ostatnich 2-3 tyg. poszło na gine. I po 5 min. marudzenia uznał, że dołoży tyle ile bedzie mógł... Phi. I jeszcze powiedział, że jakby miał to by mi co miesiac dawał, ale nie ma, to mi nie daje... Niech sie w dupe pocałuje, jak taki jest, skąpiradło jedno! I jeszcze mi bedzie wypominal, że na lody wydałam Spotkałam z kumpela jego starą, zapytala, gdzie byłyśmy, mówie, że u lekarza i w barze na kanapce, a ona z niesmakiem, że kanapki to sie w domu je... Yyy... Suuuper! A ja, że w domu kanapek z łososiem nie jadam. I powiedzziałam jej, że we czwartek ide na basen i milo byloby jakby K. poszedł z nami, a ona, że jak bedzie musiał, to zostanie z dzieckiem i nie pójdzie. Ech, żal żal żal żal Normalnie z krwii, na krzepnięcie i próby, teraz am powtorzyć Mi mama kiedyś robiła, bo w lab. pracuje, wiec wiem, że tarczyce miałam ledwo w normie i cholesterol też, ale mi się chyba poprawiło już... Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-07-06 o 21:20 |
|
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
nie
![]() http://www.youtube.com/watch?v=PWlrQDUjL9Q - jarajcie sie tym ![]() linka- no to rzeczywiscie, on ma gorsze humorki niż baba :/ aaa jade jutro na ta sesje, ale beda wyuzdane zdjecia
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
ja krwi też nie robiłam, ani hormonów... ani w ogóle żadnego badania przed doborem, no tylko usg i badanie mechaniczne
i później cytologię po jakimś czasie.lily ale cham :| |
|
|
|
#1905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
No ja przed doborem też nie robiłam tylko jej mówiłam co wiem, że mam wydłużone krzepnięcie itp. I miałam tak jak ty: usg, badanie na fotelu, rok temu cytologie... No i obiłam badania w maju u.r. i teraz musze powtórzyć... Bo minął ponad rok, miałam wcześniej zrobić i nie zrobiłam...
---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Daj spokój! Jestem zniesmaczona... |
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
nie miałam, nawet usg mi nie robiła. mialam tylko mechaniczne i cytologię.
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
ja teraz bd zmieniać gina, ale mi się nie chce iść;/
|
|
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
Chcę żeby mi szybko włosy rosły i zjadłam kawałek drożdzy, chyba będę je jeść codzień
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dobra, wybiłaś mi to z głowy
|
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
tych wągrów to chyba się nie da pozbyć, ale zauważyłam że nawet czasem małe dzieci już wągry mają ;o ostatnio widziałam jakieś plastry do przyklejania ale nie takie co się odrywa i na tym są wągry tylko takie co po prostu się trzyma na nosie i niby leczą ;d
|
|
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
nie no co ty, drożdze to sposób stary jak świat. Kiedyś brałam dromin który pomagał na cerę włosy i paznokcie i był właśnie na bazie drożdzy, w necie pisze o ich właściwościach , mama tez mówi że sa okey a ona pracuje w służbie zdrowia
---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- no, one powracają niestety ale myślę, że idzie jakoś je zmniejszyć
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
NANU- nie idz do kosmetyczki, szkoda kasy, boli, nic nie daje...
|
|
|
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
no nie pójdę, bo nie chce mieć japy gorszej niż teraz ...
idę na usta usta, tydzień temu przegapiłam trzeci odcinek a miałam oglądać od początku ...
|
|
#1916 |
|
Zadomowienie
|
lily dla mnie to się nie mieści w głowie że wypomina Ci na co Ty wydawałaś pieniądze przeież płaciłas sama za siebie a nie on -.-gdyby nie tabletki i wizyta mogłabyś na spoko wydać te pieniądze na coś innego i zaoszczędzić ,a on nie dosć że ma przyjemność z seksu to jeszcze nie raczy się w żaden sposób dołożyć do zabezpieczenia a Ty musisz o tym myśleć ,seks uprawiacie razem czyli wszystko idzie pół na pół jasne.jasne,a takie zachowanie wolałabym przemilczeć.'Szkol' chłopaka i się nie daj !
|
#1917 | |
|
Zakorzenienie
|
no mi się właśnie zmniejszyły, kiedyś miałam takie widoczne a teraz jak mam make up to raczej nie widać
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- jaaa zaś mam całe czerwone 2 dni po depilacji bikini iii boli :/ bez sensu |
|
|
|
|
#1918 |
|
Rozeznanie
|
osz w pytkę, to ja zacznę jeśc te drożdże;p
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
Zwariowana- no włacha, ja tu właśnie lince mówie, jak to po 1. wizycie u gina kilka dni pozniej dostalam potajemnie 100 zł do tylnej kieszonki i liścik, że to za gine i na nasze 1. "wspolne" tabletki
A teraz wała dostaje, o 5 zł sie prosze, bo mi czasem braknie, a kupuje je po najniższej cenie, już taniej sie u mnie w mieście nie da! I właśnie niosąc parówki doszłam do wniosku, że przecież tyle kasy wydaje na tabsy, bo to jest dla mnie najważniejsze i nie oszczędzam. A nie mówie już o tym, że co wizyta to musze dokupywac jakies leki, np. ostatnio pol roku temu 60 zł poszło na antybiotyk, czopki do pupy, bo mialam dosyc ostre zapalenie jajnika, teraz mam kupic profilaktyczne globulki, jak jade w ciepłe kraje, bo pani powiedziala, ze nietrudno o grzybka, wiec mam sobie do Bułgarii je zabrać... Nie wiem co sie z tym człowiekiem dzieje, kiedyś tak przecież nie było... Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-07-06 o 22:05 |
|
|
|
#1920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() boskie jest
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.

może spodobają Ci się te 

Spotkałam z kumpela jego starą, zapytala, gdzie byłyśmy, mówie, że u lekarza i w barze na kanapce, a ona z niesmakiem, że kanapki to sie w domu je... Yyy...
Suuuper! A ja, że w domu kanapek z łososiem nie jadam. I powiedzziałam jej, że we czwartek ide na basen i milo byloby jakby K. poszedł z nami, a ona, że jak bedzie musiał, to zostanie z dzieckiem i nie pójdzie. Ech, żal żal żal żal