|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2071 | |
Copyraptor
|
Dot.: ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha.
Cytat:
![]() I rozumiem, że uważasz, że z powodu utarczek w przeszłości co? Można pozwolić na takie traktowanie kogoś? Jest to uzasadnione? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2072 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie rozejdziemy się..Mam Ci to powtórzyć głośno i wyraźnie ?? Proszę bardzo.. NIE ROZEJDZIEMY SIĘ, A NASZA PRZYJAŹŃ NIE PRZEMINIE
![]() WILKU AHOJ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2073 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Według mnie nie ma aż tak dużego znaczenia kierunek studiów, ale pomysł na życie... A robić na siłę coś, czego się nie lubi, nie ma sensu.
![]() |
#2074 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cholerko o ile dobrze pamietam(...Ty? bo Sweet na pewno ![]() Ona oczywiście twierdziła, że go nie opuściła, itp, itd. Książkę mogłabym napisać o tym, co i kto tutaj napisał. Jak dla mnie niektóre osoby same sobie pracują na traktowanie, czy też olewanie/dogryzanie. Skoro ktoś wraca i zachowuje się tak jak wcześniej to coś tutaj jest nie tak. ![]() Tak jak napisałam, ja daję sobie na wstrzymanie, po prostu nie zwracam uwagi na niektóre zachowania. Szkoda tylko, że dzięki jednej osobie na wątku dzieją się takie rzeczy...
![]() |
#2075 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym bardziej się dołuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2076 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2077 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki ![]() ![]() ![]() gwiazdeczko ja Ci powiem, że nigdy nie wiadomo po czym będzie praca więc studiuj to co najbardziej chcesz robić ![]() ![]() ![]() E.J. wiem że Ci ciężko, ja jestem taki sam narwaniec jak Ty, ale kłótnia przez telefon do niczego nie prowadzi w ogóle to Koszka gratuluję obrony ![]() ![]()
![]() |
#2078 | |
Copyraptor
|
Cytat:
Ja to mogę potwierdzić ![]() ![]() Teraz studiuję psychologię, ze specjalizacją psychologia reklamy. Też nie wiem, czy po tym będzie praca. Ale to kocham, i czuję się szczęśliwa. A jak będzie - zobaczymy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ludzie po średniej czasem stoją lepiej niż po studiach (np. moja kuzynka ![]() Mam mieszane uczucia i dlatego jestem w kropce... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2080 | |
Copyraptor
|
Cytat:
Ja się wypowiadałam na pewno w kwestii jej "odchodzenia" z wątku, bo podobnie jak większość dziewczyn zrozumiałam, że tak właśnie robi. Natomiast Madame mówi, że wcale tak nie mówiła. ![]() Nie chciało mi się w postach grzebać, więc jak było naprawdę - nie wiem ![]() Ale o co wcześniejsze kłótnie i odchodzenie-nieodchodzenie z wątku były, to nie wiem za bardzo. I olewanie jest ok, dogryzanie - nie. A to właśnie robiły Sweetish i Szatanica. Zamiast się zachować jak dorosłe osoby.
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2010-07-06 o 20:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2081 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to straszne. Ludzie nawet nie po średnim stoją lepiej, trzeba być jeszcze cwanym.
![]() |
#2082 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tak po prostu mam. Nie jestem z tych odważnych, fajnych, wyróżniających się i dlatego się boję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2083 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2084 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2085 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A może jakiś drugi kierunek, albo certyfikaty językowe? Po CAE można już uczyć, zawsze byłaby alternatywa w razie niepowodzeń z pedagogiką. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2086 |
Zakorzenienie
|
witajcie, ja wlasnie wrocilam z ryb
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę popracować nad sobą ![]() Co do tej całej sytuacji. Jeśli chodzi o zachowanie Madame na poprzednich częściach, to ja sie nie udzielałam, na mnie nie najeżdżała, nie brałam udziału w tej całej kłótni. Jak większość jestem zdania, że Madame opuściła nasz watek i jasno to określiła, ona trwa przy swoim, nie przemówisz jej, ok, kłócić się nie zamierzam. Wróciła, pisze z nami dalej, jest ok ![]() ![]() Jeśli chodzi o zachowanie Sweet i Szatanicy, uważam, że troszkę przesadzały, czasem ich słowa mogły naprawdę urazić. Uważam jednak, że dziewczyny mogły załatwić to inaczej, po co robić bagno na watku... Po to jest opcja ignorowania. Dziewczyny jak wszystkie zauwazyły są specyficzne, też nic do nich nie mam ![]() Sądzę, żeby laski wyjasniły sobie wszystko na PWa nie tutaj, bo niedługo rzeczywiście ja tez nie będę miała ochoty tutaj wchodzić... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2088 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2090 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
Mi bardzo ciężko uwierzyć w siebie ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2091 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widze, ze mamy podobne dylematy. Tyle ze Ty znalazlas cos, co kochasz. Idz wiec w tym kierunku!! Mysle, ze Twoj TZ ma racje - czesto niewazne jest jaki skonczylas kierunek, liczy sie po prostu to, ze masz wyzsze wyksztalcenie. A jakie kierunki bierzesz jeszcze pod uwage?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2093 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tratuj! Ja przebaczę wszystko ci jak bratu. Męcz mnie! Dręcz mnie Ręcznie! Smagaj, poniewieraj, steraj, truj! Ech, butem, Knutem, Znęcaj się nad ciałem mem zepsutem! Za cię, Dla cię W szmacie Ja pójdę na kraj świata, Kacie mój! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2094 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koszka z tymi wszystkimi swoimi zakreconymi akcjami to przypominasz mi moja siostre, ona tez czesto takie chore jazdy ma ![]() ![]()
![]() |
#2096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żadne ekonomie i wszystko w tym rodzaju mnie nie interesują, wręcz przytłacza mnie myśl, że miałabym wkuwać matematykę, której nienawidzę... Nigdy się nie zastanawiałam tak bardziej nad tym co by mnie interesowało, w sumie od dawna chciałam coś związane z dziećmi... Wiem, że TŻ ma rację, być może znajdę pracę nie w moim zawodzie ale dobrze płatną i będę się w tym spełniać i w ogóle. Nie wiem, nie wiem, nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziekuje ![]() moj maz przeczytal kawalek i pyta sie kto kogo bije ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2098 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale koleżanka, która ze mną była, też mnie nie sprowadziła na ziemię, tylko wkręciła się w akcję ![]()
![]() |
#2099 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2100 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Gwiazda. PENIC i wsio jasne ![]() Mucha mi włazła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.