|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
oddam odlewki 1ml, przy wyjątkach wpisałam pojemność:
Estee Lauder, Youth Dew Amber Nude, 4 ml odlewka z atomizerem Lancome, Cuir de Lancome 4 ml odlewka bez atomizera Victoria's Secret, Very Sexy, 7 ml (oryginalna miniaturka w atomizerku) Agent Provocateur, Maitresse, 5 ml Agent Provocateur, Eau Emotionelle, 3,5 ml La Perla, La Perla, 7 z 8 ml (fabryczna miniaturka) Narcisco Rodriguez For Her EDP Worth Paris Je Reviens Cerutti Image Weil Antilope Gucci Rush (0.7 ml) Givenchy Ysatis (0.5 ml) Karl Lagerfeld Liquid Carl A. Warhol Marilyn Rouge Jesus del Pozo, In black, Yves Saint Laurent , Paris ( próbki fabryczne w ciemnych opakowaniach, trudno powiedzieć jaka pozostała dokładnie pojemność, na test wystarczy) Micalelef, Ete Guerlain, Mitsouko (0,8 ml) Dior, Miss Dior L’Artisan Fleur de Liane (oryginalna fabryczna próbka) Piver, Un Parfum d’Aventure Coty , Extreme Orient E. Arden, Red Door E. Arden, True Love Fendi, Fendi, edt Vanilla & Blues, Pour Femme Pierre Cardin, Pour Femme 10 Corso Como (ok 0,6 ml, fabryczna próbka) Guerlain, Jicky Comme des Garcons, Kyoto penhligon's ElixirAnnick Goutal La Violetta (odrobina na 1 test) Comme des Garcons Avignon, Bijan, Bijan Balenciaga, Cristobal Balenciaga, Le Dix Micaleff Black Aoud (2 ml) Lauren, Safari, 2 ml Etro, Messe de Minuit Satellite, Padparadscha Poszukuję: Magie Noire (edp albo perfumy, nie edt!) Durbano, Black Tourmaline (każda ilość!!!), Turkus i Ametyst Halston, Halston Norma Kamali Incense Tauer, Incense Extreme Demeter, Holy Smoke M. Williamson, Incense Amouage Gold L’artisan Passage d’Enfer Kenzo Flower Oriental Cdg Zagorsk Jaisalmer Ouarzazate Etat Libre d'Orange, Encens et Bubblegum, Rien Lorenso Villoresi Incensi A. Goutal, Ambre Fetishe Botrytis Cote d’amour JEAN COUTURIER CORIANDRE Costes Laura Biagotti Roma Fumidus Lalique Perles Mayfair Pagan E. Pucci Vivara L’ artisan Timbuktu Aigner, Explosive for women Ineke, Evening Edged in Gold Balmain, Ambre Gris Donna Karan, Chaos Ted Lapidus Creation Theo Fennell Scent proszę o info wiadomością na priv, nie poprzez odpowiedź tutaj. |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mozemy ustalic szczegoly/ilosci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Zakorzenienie
|
Namiętnie poszukuję odlewek (min. 1o ml) wszystkich wersji Armani z serii Onde (Extase, Vertige itp.) oraz Si Lolity, jak również nowej OI.
Na wymianę oferuję naprawdę masę odlewek ze swoich flakonów, wiele gustów (za wyjątkiem niszowych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
To nie powinno stanowić problemu - a czego poszukujesz w zamian?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
To uzgodnione - w takim razie proszę Cię o adres na PW i sama też wyślę.
Ja w tej sytuacji wyślę pierwsza, wraz z atomizerkiem na moje perfumy. Środa to realny termin wysyłki z mojej strony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Zadomowienie
|
Nikt nie chce odlewki Narciso Rodriguez edp 9,75/10 ml? Najchętniej za She wood velvet forest, kadzidła CdG, Chanel Chance eau Tendre, Dzongkha, Armani Code, Armani Idole, Sephorowa Paczulowanilia, itd itp
![]() Poza tym mam do oddania próbki: - Armani - Diamonds odlewka w atomizerze, zostały 2 z 5 ml - T. Mugler - Alien ok. 0,3-0,4 ml - Narciso Rodriguez edp 1 ml - Escada - Desire Me 0,5 ml - L'Artisan - Bois Farine 0,8 ml - Serge Lutens - Ambre Sultan Fraiche ok. 0,3 - 0,4 ml - Celine - Fever 0,2 ml (końcówka na spróbowanie) - Stella McCartney - Stella edp 1,2 ml - Stella McCartney - Stella Sheer 2008 1 ml - Juliette has a gun - Lady Vengeance 0,5 ml - L'Artisan - Dzing! 0,7 ml (chętnie na innego L'Artisana lub kadzidło CdG) - L. Lempicka - Fleur defendue 1,2 ml - Escada - Moon Sparkle 1 ml - Demeter - Banana Flambee 1ml - Demeter - Snow ok. 0,7 ml - Demeter - New Zeland 0,8 ml - Demeter - Orange Cream Pop 2 ml - Demeter - Chai Tea 0,5 ml - Guerlain - AA Winter Delice ok. 0,2 ml, kropla na spróbowanie - Guerlain - AA Mentafolia 0,4 ml - Guerlain - AA Herba Fresca 0,6 ml - Guerlain - AA Tutti Kiwi 0,5 ml - Cacharel - Noa Perle 0,5 ml - Salvator Dali - Purplelips 0,4 ml - Naomi Campbell - Cat deluxe f - Yves Rocher - Ode a l'amour 2 ml - Oriflame - Yo! Chic Choc 2 ml, r - Avon - Ch. Lacroix - Absynthe, f - Avon - Bond Girl 007, f - Mexx - XX Wild 1,2 ml, f - Yves Rocher - Pomme (jabłko) 1 ml - Avon - TTA In love 1,5 ml - Oriflame - S8 (męskie) 3 szt. --> 1 ml, 0,7 ml, 0,5 ml - mogę zrobić próbki / małe odlewki: Cacharel - Amor Amor Delight 1 ml Van Cleef & Arpels - Hiver 2 ml Tesori d'Oriente - Mak tybetański (do 10 ml) Sephora - Czekolada i Toffe 1 ml Sephora - Żurawina i Lichee 1 ml Sephora - Zielona herbata i cytryna 1 ml Thierry Mugler - Innocent Rock (1 ml) JP Gaultier - Ma Dame (do 2 ml) Naomi Campbell - Cat deluxe (do 2 ml) Avon - Ice Sheers Delicious 5 ml Avon - Far away (do 10 ml) Yves Rocher - Pur desir de lilas (Bez) do 3 ml Yves Rocher - Mandarine de noel (10 ml) i Demeter - Orange Cream Pop w splashu 6/15 ml ![]()
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
Nie dam rady zużyć wszystkich swoich perfum
![]() 1. Mogę zrobić odlewkę do 10ml: Halloween J. del Pozo Intimately Night Beckham Nu EDT YSL Jeans Couture Versace Pink Sugar Aquolina Paczulowanilia Aquolina Mysterious? Patchouli Vanilla Sephora Untamed? Carmel Vanilla Sephora Ogródek Pomonsunowy Hermes Kasztanek Yves Rocher 2. Mogę zrobić odlewkę do 5ml: Esencia de Duende J. del Pozo Earl Grey Demeter Angel Food Demeter Kokos Yves Rocher Bez Yves Rocher Ode au reve Yves Rocher Enchanting Celine Dion Extraordinary Avon Tumulte Ch. Lacroix 5th Avenue E. Arden 5th Avenue after five E. Arden Eternity Orchid Purple C. Klein Orange Tonic Azzaro Eau Legere Lolita Lempicka (z drobinkami macicy perłowej) EDT Lolita Lempicka Ogródek Nilowy Hermes MyQueen McQueen 3. Mogę zrobić próbkę 1ml - 2ml: Miracle forever Lancome Miracle Lancome Chance EDT Chanel Morgan De Toi Morgan Ivy Demeter Poison Ivy Demeter Vanilla Ice Cream Demeter Strawberry Ice Cream Demeter kiwi Yves Rocher Today Avon Envy me Gucci Pure Life Mexx Amour EDP Kenzo Midnight Lolita Lempicka Gucci EDP II Pasodoble Czarna Mamba Tango Czarna Mamba Freestyle Czarna Mamba 4. Mogę zrobić próbkę 1ml: Rush Gucci Rush 2 Gucci Casmir Chopard Flora Gucci Elixir des Merveilles Hermes Les Belles de Ricci Delice D`Epices?!... Nina Ricci Black Cashmer Donna Karan Feu de Bois Diptyque Galliano Diptyque Burning Leaves CB IHP Maroussia Slava Zaitsev Halloween Kiss Jesus del Pozo Hypnose Lancome Vanilla Fields Coty Chyba to wszystko... jakby co będę uzupełniać. Zaznaczam, że są to odlewki, nie próbki (próbki kolekcjonuję ![]() Edytowane przez poissonivy Czas edycji: 2010-12-21 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
![]() Najbardziej interesuje mnie: Guerlain - AA Winter Delice ok. 0,2 ml, kropla na spróbowanie Guerlain - AA Tutti Kiwi 0,5 ml L'Artisan - Bois Farine 0,8 ml (za T4T) Sephora - Czekolada i Toffe 1 ml Tylko za tą paczulowanilię nie mogę nic dla siebie znaleźć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 | |
Zona najukochanszego Meza
|
Cytat:
Chetnie za Winter Delice - zawsze chcialam to powachac i cokolwiek innego niz mam ![]() Paczuli mam cala setke wiec oddam bez bolu ile chcesz
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
poszukuję odlewki (najchętniej dużej ) lub używki Amor Amor Tentation
![]() w zamian różności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Guerlain Lover
|
Zostało tylko Kingdom. Jesteś chętna?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1220 |
Zakorzenienie
|
Wymienię 10 ml (- psik testowy) odlewkę Midnight Poison na odlewkę Poison lub, chętniej, na Gucci by Gucci edp
![]()
#1221 |
Zadomowienie
|
Poszukuję odleweczkę ,lub używaną Cristalle eau Verte Chanel,za nią oddałabym coś z Guerlain,ewnetualnie La perla Jaime la nuit,7,5 ml /15 Lalique le parfum.
#1222 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Wtajemniczenie
|
wymienię
odlewki: sephora brown 4,5ml tempore donna 4,5ml |
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
Wymienie kilka odlewek na inne, szczegoly w podpisie
![]()
#1225 | |
Guerlain Lover
|
Cytat:
HP Elixir Ogródek śródziemnomorski Paris YSL Infusion d'Iris Prada Brownie Demeter |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Zadomowienie
|
Oddam:
Organza Indecence ok. 33/50ml, wersja sukienkowa Ode a l'amour Yves Rocher 50ml Theorema 10ml Costes1 10ml Dzing! 10ml CdG2 Man 10ml Euphoria, wersja deo 5ml Kenzo Jungle 10ml Szukam: Fille en Aiguilles, Belle de Minuit, BC, L'eau Trois, Ambre Narguille. Ew. niewielkie odlewki Garage Cdg, Molecule 01, Biehl perfumkunstwerke mb03, Russian Caravan Tea, Coze, Aomassai, Black Afgano, Tumulte PH. Proszę o PW ![]()
#1228 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Kingdom 3- 4ml Celine Oriental Summer - jaka pojemność? Tendre Kiss Lalique - jaka pojemność? Gardenia Passion A.Goutal - jaka pojemność? w zamian za HP Elixir 0.8ml Ogródek śródziemnomorski 1.2 ml Paris YSL 1ml Infusion d'Iris Prada 1ml Brownie Demeter - ile byś chciała ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Guerlain Lover
|
Zrobimy tak:
Kindom 3-4 ml (zrobię zdjęcie jak wrócę do domu) COS 2 ml Tendre Kiss mam w próbce, ale nie pamietam, jaka pojemność Gardenia Passion też mam w próbce (ale zrobię Ci wszytskiego zdjęcia) za to, co pisałaś, a Brownie 2 ml. Co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Pasuje mi taka wymiana i nie musisz robić zdjęcia. Przechodzę na priv. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.