|
|
#2671 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XVI
Hej
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
zimno się zrobiło!
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
|
u mnie lało pół dnia. Kurtkę nadal mam mokrą. Może grzyby będą
![]() znaczy oberwanie chmury? Cytat:
Robię zakupy, będę robić nowe kolczyki
|
|
#2674 |
|
Nindżopesz
|
Co Wy opowiadacie, pogoda świetna
![]() Notariusz się ugiął i nie potrzebuje zaświadczeń |
|
|
|
#2675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Betty uważaj na siebie Cytat:
a ja z okazji brzydkiej pogody pół dnia spałam a drugie pół byłam na zakupach
|
||
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
Betty!!! Dobrze, ze nic Ci nie jest!!!
|
|
|
|
#2677 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i na grzyby też mam ochotę ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- hej
|
|
|
#2678 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
i o czym tu pisać
![]() cytowanie mi nie dziiała,dlatego nie skomentuję wszystkiego.Donoszę tylko uprzejmie,że dziękuję za troskę o małego jem musli na kolację,diety ciąg dalszy za to od piątku bedzie tragedia-same spotkania piwno-lodowo-alkoholowe mnie czekają i jak tu wytrwać
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
Już wiem, komu kibicuję
Spodobał mi się pan blondas Forlan z reprezentacji Urugwaju, który wyrównał wynik meczu
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
no wiesz
zmarzłąm w krótkim rękawku Cytat:
Powiedziałam wreszcie rodzicom, że na CP jadę po pół godz. (musieli przetrawić ) przychodzi mama:- Ale gdzie ten festiwal ma być? - W Bolkowie - Ale tam nie ma! - Jak nie ma? ![]() - No w Opolu i Sopocie są festiwale... Ja: ... Jest, jest na pewno...Mama myśli, myśli... - To ten, co ten owsiak organizuje? ![]() - Nie! Nie! ten jest mniejszy! I spokojny! ![]() (do momentu aż zacznę pić, śpiewać, machać herami i miensa molestować
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-06 o 21:16 |
|
|
|
|
#2681 |
|
Nindżopesz
|
Maja, trza było ściemniać, że do Mrągowa jedziesz :P
Achhh, popijam grzane wino i odkrywam ponownie uroki życia. Na dworzu chłodno, w wannie gorąco, żyć nie umierać. Kierowniczka idzie od pon na urlop, w pracy robotę odwaliłam i mogę się zająć bzdurami, umowy podpiszemy i będę mogła latać po sklepach w poszukiwaniu firanek pasujących do koloru klamek... Prawdopodobnie dostanę też kotkę od jednej z dziewczyn, czyż życie nie jest piękne?
|
|
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszłam Wam pomachać po tygodniowej nieobecności
Nawet nie próbuję nadrabiać zaległości,ale teraz wypoczęta i przepita po urlopie nad jeziorem, już nie opuszczę ani jednej strony Może ktoś mi zrecenzuje w skrócie,co tu się działo
|
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no, ja *******ę....
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2684 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
widzę ze urlop udany kogo ********sz?
|
|||
|
|
|
#2685 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mecz oglądasz ![]()
|
|
|
#2686 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
A mam paru kanydatów
![]() ![]() Nie noooooo....
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dolce vita |
|
|
|
|
#2690 |
|
Nindżopesz
|
A więc z ciekawszych rzeczy:
Madziczka notorycznie sypia, niestety chyba sama Eenax cierpi na bezsenność i ostatnio zmywa podłogi z samego rana Polly prawdopodobnie alkoholizuje się w Wiedniu Betty cudem uniknęła śmierci z rąk psychopaty, który sporo o niej wie Sabb została gwiazdą reklamy, niestety projekcja wstrzymana Winter ma chore dziecię Envy też Vesenka bywa na imprezach kończących się pływaniem nago w jeziorze Skarbiątko kłóci się o KRUS ze swym chłopem Cbr przeżywa rozterki miłosno-mieszkaniowe co nie przeszkadza jej planować stroju na CP Tymczasem Maja nie wie w co się ubrać żeby wyrwać tam metalmięso Justyna namalowała wreszcie kameleona Rachell ma męty i Mroczki w oczach (jak i połowa SB) A Truskawa bliznę ![]() Teść Florens zapoznał dwie piękne lesbijki Gryx szykuje się do roli Ojca Chrzestnego chociaż wygląda jak Kalisz Ewusia rozpoczyna odgruzowywanie mieszkania od uporządkowania próbek perfum (taaa, powodzenia!) Sałać jest jeszcze bardzie złaaa niż sądziliśmy Rozterka poszła na masaż eksperymentalny i do dziś nie wróciła ![]() Kamena zaskakuje nas "kwadratową muzyką" Miciel i Hecate... a nie wiem? Corii nie ma weny więc nic nie pisze Agnes ogląda mecze, nie ma czasu na Wizaż I Melk cuś ucichła ale zaprasza do Mrągowa Ja nie jestem w ciąży toteż od dwóch dni się alkoholizuję Poza tym połowa SB przeżywała stan przedzawałowy podczas wieczoru wyborczego, dzisiaj wszyscy zmarzli i chyba tyle. |
|
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
Co zrobić....
Większość poprzestaje na oglądaniu piżamki...Cytat:
![]() Może będzie lepiej, jak daruję sobie finał?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-07-06 o 22:52 |
|
|
|
|
#2692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to będzie twój stały punkt programu - dzięki Edyto i ja sie dowiedziałam czegoś ale juz nie o fakty chodzi a o sposób pisania Redzi ( ) będę sobie to czytać co rano |
|
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
Ja padłam na punkcie pt "Rozterka"
|
|
|
#2696 | ||
|
BAN stały
|
Przecież to pieczeń rzymska
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Albo na "Przystanek Jezus" ![]() Sabbath żywi się seksem i kąpie nago w osiedlowych stawach Maja snuje wizje molestacji mhrrrocznych młodzieńców i ma czerwoną koszule nocną, w której zamierza wyjść do ludzi Skarbiątko ma nową lodówę i odkryła przepaść światopoglądową między sobą a TŻtem (sprawa rozbija się o KRUS) Polly szaleje we Wiedniu Justyna pracuje nad kameleonem i jak zawsze używa swoich dryndusów, gdy tylko mąż wychodzi z domu Florens ma teścia, na którego lecą lesbijki, a poza tym jest na diecie piwnej Cbr ma fajne AGD w kuchni i męta w domu Red żyje z kalkulatorem w dłoni, prowadzi pertraktacje z bankami i na razie nie jest w ciąży (pije więc % i kąpie się w gorącej wodzie do woli) Kamena ma kota-alergika i przeprowadzkę miejsca pracy Sałata też ma kota alergika, a poza tym jest główną przedstawicielką ZUA na Polskę i cierpi na uzależnienie od orzechowej Princessy Truskawa czyni honory Głównego Lekarza w lecznicy i ma bliznę na rogówce po ciosie zadanym zdjęciem Betty wywinęła się z rąk psychopaty, a poza tym jeździ autostopem ze zboczeńcami, którzy koniecznie chcą pokazać jej kawałek lasu Winterka ma chore dziecko i ciągle jest na diecie, ale nadchodzi Kaloryczny Weekend, więc na marne te starania Envy też ma chore dziecko, a poza tym rodziców, którzy we wszystko wciskają nos oraz rodzinę na wielkopolskiej wsi Vesenka przemokła dzisiaj na amen, poza tym dieta & rękodzieło Madziczka odkryła w sobie fascynację futbolem i ma paru kandydatów do przelecenia Melk pracuje w recepcji, mało się udziela i kibicuje Pomarańczowym |
||
|
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze bym zaczęła siać zgorszenie, wyciągając piwo i molestując młodych niewinnych chlopców Gryksiu piękne podsumowanie! ![]() Cytat:
taka bluzka koszulowa, zapinana, tylko z krótkim rękawkiem![]() (reszta się zgadza
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-06 o 23:07 |
|
|
|
|
#2698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, no streszczenia są cudowne!
Red i Gryxiu ![]() Wojtek jutro wyjeżdza- Youth Dew Amber Nude naszykowany
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tu dziś umrę ze śmiechu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.

, nie może byc
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Betty uważaj na siebie

zmarzłąm w krótkim rękawku
po pół godz. (musieli przetrawić
... Jest, jest na pewno...
) 

taka bluzka koszulowa, zapinana, tylko z krótkim rękawkiem