|
|
#2071 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część V
Cytat:
Mimi, 24 F mam EDT. A jakich zapachów jeszce używałaś? Trihomonas- nabyj Trouble, warto. Kusi mnie jeszcze w ciemnoTrouble Eau Legg- po przeczytaniu, że cytrusowe, lżejsze, ale ciągle w Troublowym klimacie kusi... Cytat:
Myszko, Reno 63- dziękuję. Cytat:
Chodzi Ci o Carona w niebieskim walcowatym flakonie? To Infini. Na dole jest następny Caron- Aimez Moi, no i P. Sacre. Cytat:
Ma jednakże urok, kupiłam go od pierwszego powąchania- rzecz u mnie dziwna. Podczas, gdy najczęściej długo, długo się namyślam i przeczekuję pierwotne zauroczenie- tego zoczyłam na półce Douglasa, wąchnęłam i kupiłam natychmiast .
Kot najgorszego sortu Edytowane przez Kota Czas edycji: 2010-06-30 o 19:43 |
||||
|
|
|
#2072 |
|
Zakorzenienie
|
Małgosia791
gratulacje pięknieeeee
|
|
|
|
#2073 |
|
perfumove love
|
Kota, wiele dobrego u Ciebie
Choć nie moja bajka, podziwiam ![]() Z Małgosią natomiast łączy mnie wieeeele Począwszy od Allure, przez Addict2, Chance, MDCh eau de P., po mojego ukochanego Korsa (achhh, tuberoza
|
|
|
|
#2074 | |
|
spin doctor
|
Dziękuję
Cytat:
![]() A tak w ogóle cieszę się, że ktoś oprócz mnie docenia ten wyjatkowy zapach
|
|
#2075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo dużo nas łączy- praktycznie na każdym zdjęciu wynajduje kilka pozycji. I masz ukochany Chance |
|
|
|
|
#2076 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ho
Jako że mam tylko 5 dni wakacji w tym roku - wzięłam się za porządki w szafkach i obfociłam caaaałą kolekcję razem - wszystko jest w domu rodzinnym ![]() Zdjęcia: 1 - Fille en Aiguilles, Idole de Lubin, Wenge. 2 - Gaiac, L'Or de Torrente, Nature Millenaire, OI sukienkowa, nowa OI, Rosewood i miniaturki: Feminite du Bois, Theośka, Amber Elixir. 3 - Silk Touch, Clinique Simply, Ange ou Demon le secret, Black XS, Kashmina, Voluspa Santiago Huckleberry i Tobacco Vanille, Euphoria edp. 4 - Ulubione odlewki - Bois Farine, Hiver, dwie L'Occitane Ambre, Red Amber, My Insolence, Gucci ph, Chaos, TF Tobacco Vanille, Padpa, Botryris. 5 - reszta odlewek przeróżniastych ![]() 6 - próbeczki 7 - fociłam wszystko co się dało, tu tak na doczepkę zamieszczam 3/4 moich lakierów ![]() 8 - dla wszystkich bez wyjątku kochanych Wizażanek, które pozwoliły poznać mi wiele zapachów, wymieniały próbeczkami, rozbierały przepiękne zapachy, współzakupowały i zaufały mi jako rozbierającejj(wiekszość flakonów pochodzi z zakupowego) - zamieszczam słodkie co nie co - szkoda, że tylko wirtualnie |
|
|
|
#2077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podeślij mi troszKIE ![]() cudne porządki, a ile fajnych próbeczek
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2078 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a najlepsiejsza Pavlova (bo to jest Pavlova )
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu pyszna kolekcja
![]() A ciachem poczęstuję się wirtualnie
|
|
|
|
#2080 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() Chętnie poznałabym Pannę w Szpilkach, mimo naczytania się o niej wielu opinii... Muszę gdzieś dorwać próbeczkę Gratulacje
|
|
|
|
|
#2081 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję
Edytowane przez CatchyKathy Czas edycji: 2010-07-03 o 20:42 |
|||
|
|
|
#2082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piękny zbiór .Na czerwono zaznaczyłam to czego zazdroszczę, czerwone pogrubione i podkreślone to to czego bardzo zazdroszczę a tylko pogrubione to co nas łączy/ło. Czyli jak widzisz straszna za mnie zazdrośnica .
|
|
|
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu ja zacznę od końca.
Skąd masz takie ciacho ![]() ![]() Łączy nas Kashminka, Theosia, niestety tylko miłość do Gaiaca oraz Euphoria Z odlewek Padpa, Gucio ph i Botrytis Gratuluję
|
#2084 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki Asiuuuuula Wiesz ile flaszek ja bym Ci podebrała z Twojej wypasionej kolekcji? ![]() Cytat:
Ciacho upiekłam Pychota i bardzo proste, wpisz na Smacznym pavlova, wyskoczy przepis Vesenki Ja akurat robiłam nieco inaczej z przepisu mojej babci
|
||
|
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam cały mój zbiór zapachowy,a na koniec koszyczek, w którym na co dzień mieszkają
![]() Zdj.1 Jennifer Lopez Glow after dark CK eternity Oriflame Volare CK In2U Elizabeth Arden Sunflowers Dior Miss Dior Cherie Givenchy Organza Avon Surrender Zdj.2 YR Pur desir de Lilas Escada sentiment Bruno Banani Pure women Kylie Minogue Showtime Avon Treselle Katie Price Stunning YR ode al'amour passionnement Bruno Banani Not for everybody YR pivoine Bourjois Clin d'oeil sweet kiss zdj.3 Cacharel Eden Valentino V ete YSL Nu pacco rabanne Ultraviolet Avon Blue rush Avon Crystal Aura zdj.4 odlewka Dior Hypnotic Poison Christian Lacroix Rouge YR rose absolue puma I'm going lexy Oriflame Elvie Sephora wanilia i mango Sephora wanilia i karmel Lancome Miracle Jesus del Pozo in Black Oriflame grace Nina Ricci Nina YR Voile d'ambre Zdj.5 Oriflame Embrace for her Avon Always na dole: Ori Miss O Fasion Princess Nina Ricci Nina Kate Moss kate i in. probki
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-07-06 o 21:53 |
|
|
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka piękny zbiorek
![]() Bardzo smakowita kolekcja -gratuluję
|
|
|
|
#2087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2088 | |
|
DOMator
|
Cytat:
Są również takie, które ma moja mama lub siostra.
|
|
#2089 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Czas nadrobić zaległości
![]() Cytat:
Z flaszek natomiast zazdroszczę: FdB, Rousse, żółtej i niebieskiej kupy i pierniczka od PG. Łączy nas theosia, ale ją wykańczam Ładnie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale mi mega post wyszedł Wszystkim gratuluję kolekcji ![]() |
||||||
|
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
Po długiej przerwie prezentuję moją już ustabilizowaną kolekcję. Zauważyłam, że z każdym zdjęciem, które tutaj zamieszczam mam mniej perfum
Na pierwszej fotce misz-masz, na drugiej Chanel i Dior
|
|
|
|
#2091 | ||
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
Najbardziej zazdroszczę Eternity Cytat:
Gratulacje |
||
|
|
|
#2092 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2093 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wspaniałej kolekcji.Łączy nas tylko Euphoria... Cytat:
pięknych zdobyczy.Łączy nas odlewka Dior Hypnotic Poison.
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
Mialam troche zaleglosci
![]() Dzis odrabiam ![]() Malgosiu, Twoja kolekcja - choc daleka od moich upodoban, jest wyjatkowo piekna i spojna. Gratuluje ![]() Nawet znalazlam 2 zapachy, ktore nas lacza: Slon i Naturelle ![]() Zazdrosnym okiem spogladam na Trouble EL, Stella Nude i Eau Demoiselle CatchyKathy, Twoj zbiorek lezy juz zdecydowanie blizej moich klimatow ![]() Mamy wspolne: OI (obie wersje), Idole, Rosewood, Theo, Kashmina, Voluspa TV a zazdroszcze straszliwie Wenge, Fille, Gaiac, Ange ou Demon LS Gratuluje goraco! ![]() Luskap, tak mi delikatnie i dziewczeco u Ciebie, brawo ![]() Laczy nas cos z innego konca olfaktorycznej teczy: Nu EdT i Voile d'Ambre Lynn, zazdroszcze przede wszystkim umiejetnosci "eliminacji" A kolekcja podoba mi sie bardzo Gratuluje ![]() Z zapachow lacza nas: Kenzo EdP i zlote oraz L-ka. Reszta choc piekna, jednak nie moja
|
|
|
|
#2095 | |||
|
Zakorzenienie
|
Uff, dawno mnie tu nie było, a tu takie śliczności
Cytat:
![]() łączy nas Idole, Black XS, Gustaw i Kashmina ![]() zazdroszczę Fille i OI ![]() Cytat:
A Eden i Nu... może nawet bym skubnęła ![]() Cytat:
![]() Mniej nie znaczy gorzej - liczy się jakość
|
|
#2096 |
|
Konto usunięte
|
Aktualizacja :
flachon: Oriflame Savannah odlewki: Tar Costes Cardinal Helley Chloe Intense Burning Leaves |
|
|
|
#2097 |
|
spin doctor
|
Lynn, szczególnie podoba mi się drugie zdjęcie, wiele nas łączy
|
#2098 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2099 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ja też je bardzo lubię!
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
Pora się zaktualizować, bo rozrosła się ta moja nieszczęsna kolekcja
![]() Miniatury: Yves Rocher Tendre Jasmin Yves Rocher Rose Absolue Yves Rocher Iris Noir Yves Rocher Ode a l'amour Jesus del Pozo Halloween x2 Jesus del Pozo In White Kenzo Jungle Kenzo Parfum d'ete Kenzo L'eau Par Kenzo Amour Kenzo Flower Yves Saint Laurent Parisienne Salvador Dali Daliflor Lanvin Arpege Nina Ricci Ricci Ricci Odlewki: Yves Rocher Vie Privee Laura Biagiotti Roma Betty Barclay Beautifull Dior Miss Dior Cherrie Clarins par Amour Banana Republic Rosewood Lolita Lempicka L de Lolita Lolita Lempicka Max Mara Kashmina Touch Givenchy Ange Ou Demon Escada Incredible Me Dior Dune Stella McCartney Stella Próbki: Pussy Deluxe Velvet Kitten x2 Lolita Lempicka Si Chanel N5 Eau Premiere Marc Jacobs Daisy Chanel Coco Mademoiselle Estee Lauder Pleasures Exotic Micallef Automne Victor & Rolf Flowerbomb Flakony Naomi Campbell Cat Deluxe Naomi Campbell Cat Deluxe At Night Naomi Campbell Cat Deluxe With Kisses Jesus del Pozo In Black Jesus del Pozo In White Jesus del Pozo Halloween Bruno Banani Not For Everybody Magic Woman Bruno Banani Not For Everybody Woman Avon Christian Lacroix Absynthe Avon Eternal Magic Avon Bali Bliss Avon Ice Sheers Delicious Yves Rocher So Elixir Yves Rocher Come Une Evidence Yves Rocher Iris Noir Yves Rocher Voile d'Ambre Yves Rocher Vie Privee Yves Rocher Naturelle Givenchy Organza Lalique Amethyst Cacharel Anais Anais Kenzo Le Monde Est Beau Lolita Lempicka Amarena Whim Andy Warhol Marylin Monroe Red Gosh Feeling Attractive Escada Magnetism Laura Biagiotti Roma Celine Dion Notes |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.

klaski :. Łączy nas kilka flakoników(Lolita, eau de lalique, 24 fauboug, cristobal, cristalle, must......)
.

podeślij mi troszKIE
(bo to jest Pavlova
)

Na pierwszej fotce misz-masz, na drugiej Chanel i Dior