|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha.
Cytat:
![]() Wyprałam sobie koszulę, wywiesiłam na wieszaku na linkę, by ładnie przeschła, wracam z miasta a tata mi mówi, że muszę ja wyprać, bo była poniewierana po ziemi
|
|
|
|
|
#2222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie ładna pogoda, jest lekki wiatr.
|
|
#2223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słusznie zakończyłaś ten związek i trzymaj się swojej decyzji. Co do szacunku mogłaś odpisać, że już dawno temu go stracił, więc nic nowego. ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mniej piszesz o sobie, za to wiecej doradzasz innym dziewczynom. Masz w koncu do tego prawo.
|
|
|
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
Widze ze nie bylo nic ciekawego, tylko o banach (sweet, Szatan- wracajcie szybko!!!) i jakies tam bla bla.
Ja chyba wiem, gdzie jest sedno sprawy. Ktos to juz zauwazył. Moim zdaniem(powtarzam - moim zdaniem) chodzi o styl hmm...moze sposob pisania Madame i jej podejscie do zwiazku. Nie ukrywam, ze Madame baaaaardzo rózni sie charakterem ode mnie (byc moze tez od innych zazdrosnic np. podejscie do seksu, Madame jak sama pisala lubi byc noszona na rękach, lubi czuc sie jak księżniczka itd). Co moze (powtarzam-może, ale nie musi!) wkurzac? ano to, że Madame uważa ze jak ktos sie nie zachowuje tak jak jej tż w zwiazku, to taka zazdrosnica powinna tż zostawic, porzucic, opuscic. Ja mam wrazenie, że madame uważa że jej postawy w zwiazku i jej tż są takie wzorowe i jak ktos ma inaczej to jest złe. Przypominam słynne już "współczuje innym jesli ich tż...." bla bla bla. (i to ciągle powtarzanie Madame, że facet powinien byc przy kobiecie, ze ona nie wyobraza sobie zeby jej tż co tydzien wychodzil z kolegami na piwo (ja i Rebel jakos to sobie wyobrazamy i zwiazki mamy udane), że facet to powinien to to to i to). A jak jakas zazdrosnica napisze ze w zwiazku ma inaczej, inne uklady, inne zasady - to dostaje radę od Madame, ze on sie nie stara, ze ona za duzo z siebie daje, ze jej facet nie szanuje (ja dostalam radę od Madame, ze moj tż nigdy nie dorosnie skoro w tym wieku jeszcze wychodzi z kolegami i nie zaręczylismy sie - fajna rada Madame, tyle ze ty mojego tz nic a nic nie znasz ).Czy mi cos przeszkadza? Nie. Czy mam cos do Madame? Nie. Ja jestem za starą kozą zeby przyjmowac takie cos do siebie. Mam taki zwiazek w jakim jest mi dobrze. Skad cały spor? Ano podejrzewam, ze dziewczyny zaczely sie nasmiewac z Madame, ktora jak wiadomo roznie w zwiazku miala. Były wzloty i upadki, rozstania i powroty, klotnie i bla bla (jak u kazdej - w roznych natęzeniach). Dzis Madame uważa ze ma super zwiazek i sie odbluszczyli (gratulacje!) jednak dziewczyny chyba w to do konca nie uwierzyly, albo po prostu znalazły sobie obiekt do nabijania sie i tyle. (wiadomo Sweet i Szatan nie mają partnerów, nie maja też problemow z zazdroscia wiec sa na wątku, bo były i dziewczyny je lubią, ale tematycznie to sie one nie udzielają). Ot takie moje zdanie. Piwo temu kto to przeczyta D
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam troszkę remontu w domu, więc teraz ogarynam, bo Pur jedzie, przecież musze ładnie przyjąć mą królowa mych skromnych progach
|
|
|
|
#2227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nafi dzięki za twoją wypowiedź. Nie wiem tylko co miałabym takiego pisać ... jak się nie kłócę z Tż, to co mam pisać, że sielanka?Piszę. Wątek jest głównie o związkach, a skoro nie mam problemów to tak jakby się nie nadaję tutaj. Piszę jak gdzieś wyjeżdżam, jak mam gdzieś wyjść. Byc może, moje życie dla niektórych jest strrrasznie nudne- bo nic się nie dzieje.
|
|
#2228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie jednak bardziej wkurza to, że wszystkie 3 dziewuchy robią to tutaj na wątku, mają do siebie jakieś halo to niech to wyjaśnią między sobą.
|
|
|
|
|
#2229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja rozumiem, że Ty nie chcesz kłótni na wątku, ale zrozum, że kłótnie ktos prowokuje. Kamila napisała prawdę, zgadzam się z kazdym jej słowem.
|
|
#2230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mysle ze gdyby Madame stała sie bardziej obiektywna i nie porownywala wszystkiego do swojego zwiazku, to byłoby ok. Bo prawda jest taka że zwiazki mogą być bardzo rózne a wszystkie bardzo udane. Madame ma prawo wypowiedziec swoją opinie, swoje zdanie. Ale jesli daje sie rady to trzeba je dopasowac do konkretnego zwiazku, a nie podkładac pod siebie. Psychologie ktos studiuje? tam jest taka zasada. "Nigdy nie dawaj rad - mow co byś zrobil/ła na miejscu danej osoby w jej sytuacji". Kolejny przyklad: pamietacie jak gadałysmy o zareczynach. Mialam inne zdanie niż Wy. Niż ty Paprif, Nafi, Madame. Ale tylko Madame zarzuciła mi "ze skoro zareczyny sa takie złe to zebym calkowicie je odpuscila i od razu brała slub". Paprif/Nafi ktoras z Was (myslicie mi sie czesto :P) napisala na spokojnie ze ma inne zdanie, ale ja mam prawo do swojego i ok. Madame, zareagowala dosc agresywnie- tak to odebrałam.
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-07-07 o 10:03 |
|
|
|
|
#2231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Być może sęk tkwi w tym, że ja od Madame takiej rady nie dostałam. Nie napisała mi, że mój TŻ jest do niczego, że coś tam coś tam. ![]() Może inaczej bym reagowała, gdybym taka sytuacja nastąpiła. Racja, nie chcę kłótni, zgrzytów, bo naprawdę dobrze się tu czuję. Jednak jeśli taka kwaśna aura będzie tutaj trwała, to chyba coraz rzadziej będę tu zaglądać. Coś złego się dzieje, powracając do sytuacji Szatana, szantażu, po kłótnie, zgrzyty, dogryzanie. No nie podoba mi się to i tyle, nie chce w tym uczestniczyć. Logiczne jest to, że nigdy nie może być za słodko, każda z nas ma swoje zdanie i ma prawo go bronić. Masz rację, w momencie, gdy ktoś uznaje się na wzór postępowania, może to irytować... |
|
|
|
|
#2232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko co było inne od związku Madame bylo gorsze... to naprawdę raziło po oczach i myślę, że nie było miłe dla dziewczyn.
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie, ktoś wie jak się wyjaśniła sprawa szantażu?
|
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj zadałam takie pytanie Szatanowi, nie odpisała.... no a potem był ban.
|
#2235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak pisałam, ja od Madame nic złego nie usłyszałam, nie przeczytałam. Mam nadzieję, że sytuacja się jakoś uspokoi i wszystkie dziewczyny dadzą sobie święty spokój... |
|
|
|
|
#2236 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kamila ma bardzo dużo racji. Ja jednak już się wycofuję z tego tematu, ja nie rozumiem, jak mi się czyjś post nie podoba, to go omijam i tak powinni robić wszyscy. Dziewczyny to jest tylko forum, wirtualna rzeczywistość, nie wczuwajmy się tak bardzo ![]() Ja obstaje przy swoim - cała trójca powinna się ignorować i w ogóle na swoje posty nie odpowiadać, i żadne zazdrośnice między sobą na inne zazdrośnice też nie powinny nagadywać i tyle U mnie ładna pogoda, ale upału nie ma Zaraz się ubieram jadę na miasto, potem mam szkolenie przed wyjazdem na kolonie, muszę kupić sobie dres, później fitness i spotkanie z Tżtem (umówiliśmy się już wczoraj, postępy )
|
|
#2237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam nadzieje, ze Szatan i Sweet odpuszczą. Jak chca sie nabijac z Madame moga to robic na gg, na mailu, smsami tak zeby na wątku bylo same sedno.
|
|
#2238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też najpierw wielki szał, szantaż, pisanie do administratora, policja , wprowadzenie wzajemnych podejrzeń i oskarżeń, atmosfera nieufności ,, bo szantażysta jest wśród nas!" a zaraz potem cisza i koniec tematu
|
|
|
#2239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgadzam sie ze wszystkim, co piszesz |
|
|
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, tak wiem... no ale już kiedyś o tym pisałyśmy, mam nadzieje, że sprawa się rozwiązała/rozwiąże.
|
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
A dlaczego Wy szukacie watku? Ja mam w subskrybowanych
|
|
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też. Właśnie się też zastanawiałam
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
Tez za kazdym razem sie nad tym zastanawiam jak dziewczyny o tym pisza
![]() Ja lece zaplacic za rekrutacje na tym nowym kierunku (obym sie nie wycofala, bo nie jestem do konca przekonana....), a potem do TZ
|
|
|
|
#2245 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie wiem co to znaczy
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
Koszka, na gorze po lewej stronie masz "ustawienia" i jak to klikniesz to pojawiaja sie watki, które zasubrybowalas - czyli te, w ktorych cos piszesz albo ktore obserwujesz.
|
|
|
|
#2247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja myślę, że jeżeli już dowiedziałyśmy się o całej sprawie, to powinnyśmy już dawno być informowane o całym przebiegu, bo dziewczyny bardzo się przejęły. Tyle czasu już minęło , a tu cisza w tej sprawie.
|
|
|
#2248 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki Ja uciekam laski, miłego dnia
|
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a u mnie zimno
|
|
|
|
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szatan chyba nie była na policji... a ta osoba może przestała wysyłać wiad. i tyle.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:07.