|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 | |||
|
Podróżniczka
|
Dot.: JAK PRZY NISKIM wzroscie byc FIT / trening silowy + 10 pż / cz. II
Hej
![]() U mnie nic nowego...jest ok nie wiem czy to zle czy dobrze!Cytat:
Ja jestem za Hiszpanią...mam nadzieje, ze sie myli ośmiorniczka. Oby tylko sie w dzisiejszym nie pomyliła ![]() Cytat:
![]() Tanie apartmanety sa w Bulgarii i Turcji...tam są teraz boomy na rynku nieruchomości i taki wypaśny apartament 50-60 m mozna zakupic za 40 tyś euro. Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#32 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chciałabym z pierwszej reki dowiedzieć się co, ile itd. ![]() Cytat:
te macki Tak własnie kojarzę, ale nie jestem pewna ![]() Cytat:
Cytat:
![]() O! to zasadniczo tak, jak ja choć jeszcze mniej Niemców ![]() Vette miałam na razie jeden egz. w poniedz. drugi w srode trzeci, potem napisanie prac i w sierpniu mam duże egz. ale nie myslę na razie o nich
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Iwonko to ja pisałam o znajomym co kupuje dom w Hiszpanii. Ale nie znam szczegółów. Wiem tylko, że miał brać kredyt w jakimś europejskim banku. Będę się z nim widziała za ok dwa tyg. to podpytam coś więcej. Teraz on jest właśnie w Hiszpanii na urlopie. Dziewczyny proszę o baciki, bo nie mogę się zabrać za treningi
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja poprosze o to jaki to domek jak ten kredyt wygląda i gdzie dokładnie kupuje, bo mnie zawsze kusiła albo Malaga/Marbella albo Galicia I mam w marzeniach, planach zakup, być może za dekade, ale skoro ktos kupuje to chetnie się dowiem na jakie kwoty trzeba się nastawić i gdzie to sie w ogóle załatwia? w sensie w tej Hiszpanii. Będę bardzo wdzięczna za wszelkie info choc domyslam, się, że kolega może tez nie chciec zdradzić wszelkich szczegółów to będę wdzieczna chocby za wskazowki ![]() I proszę Czemu nie możesz się zabrać? pogoda sprzyja ćwiczeniom, upalów brak ale fakt strasznie muli, mnie przynajmniej i ciagle
|
|
|
#35 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aha i ceny do 50 000 euro to są ale nie nad brzegiem morza oczywiście ![]() A może razem kupimy sobie małe appartamento w słonecznej Hiszpanii ![]() W Italii - Calabria domy co prawda około 10 km od morza dostaniesz już za 20 tyś euro
|
|
|
#36 |
|
Podróżniczka
|
To we Wrocławiu mieszkania 50-60m za 70 tys euro do dostaniesz
|
|
|
|
|
#37 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie na razie sucho ![]() 10 PZ nie jest złą dietą, uwielbiam ją i dlatego też ciężko mi jest przestawić się na większe węgle. Inaczej cierpi bieganie, takie katowanie dla idei jest bezsensu ![]() Constans nie jest zły ![]() Dałabym, nie lubię ich robić Bieganie, meczyk, jak nie padnę - stópki, jak padnę będą jutro ![]() Cytat:
Jest mi bez różnicy, choć Holandia łatwiej wygra z Hiszpanią niż Niemcami, jak przypuszczam ![]() Wiem wiem, niech jeszcze dziś wygrają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wszystkie wcześniejsze mecze Niemców dobrze przepowiedziała, ma doświadczenie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Na przyszłość Cytat:
Ogólnorozwojówkę robię z wiatraczkiem oczywiście ![]() Od ostatniego drożdżowego w trakcie meczu Holandii ładnie się trzymam, już ekhmm 4 dzień Specjalnie nie liczę
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moi rodzice wymarzyli sobie tam domek, badrzo im pasuje klimatem Hiszpania i tym ogólno ludzkim tez ale nie wiem, czy bez hiszpańskiego tak da radę? w kazdym razie ja tez mysle o drugiej połowie mojego zycia żeby miec tam cos i sobie jeździć. Maddaleno pierwsza była Dominika ale generalnie ceny widzę nie sa zaporowe, spzredałabym dom na wsi i spokojnie moglabym tam kupic cos bez fajerwerkow, ale widzę, że tez nie jest jakos koszmarnie. Czy znajomi mówia językiem miejscowym? kurcze hiszpański ja slabo a znowu Hiszpanie dosc slabo angielski no nic mam jeszcze troszke czasu ![]() Mnie pasuje chyba najbardziej ta galicia, bo to rzut beretem do Portugalii a rodzicom Malaga/Marbella ![]() Maddaleno tez myslosz o Hiszpanii? moze zeby sie nie dublowac pomysl o Wloszech? ![]() Czepiaku - musze myśleć o egzaminach, bo jeden ma duzo do przerobienia i tak z m-c wczesniej musze ![]() Przykro mi, ale chce by wygrala Hiszpania
" – Pani Iwonko! Pani wytrze tę szminkę, bo klient znów się będzie pieklił ... "NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie! NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie! Edytowane przez Iwonalodz Czas edycji: 2010-07-07 o 13:15 |
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Iwona myślę o jakimś ciepłym kraju na starość Nie wiem jeszcze co i gdzie ale na pewno słonecznie Znajomi mówią perfect po portugalsku bo 15 lat mieszkali w Brazylii. Ale ostatnio poznałam parę Anglików ,wiek około 65 lat mają dom na Cote d'Azur już od 10 lat i spędzają po pół roku w każdym kraju.Mówią bardzo dobrze po francusku z uroczym brytyjskim akcentem Co do Italii nie wiem ,może nie byłby to zły pomysł , wkońcu uczę się teraz włoskiego i wcale niezle mi idzie.We wrześniu chcę pojechać trenować mój włoski do Turynu na weekendzik
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ja może niekoniecznie na starośc, a rzekłabym na dojrzałość ja tez planuje pół roku tu pół gdzieś gdzie milej i cieplej ![]() Eee to może nauczę sie hiszpańskiego szybko sie go uczy, a jak nie to angielski i migi Z osobistym nauczycielem u boku nauka szybciej idzie i duzo sprawniej i efektywniej
|
|
|
#41 | |
|
wizażowy robalek
|
Hej Wam
![]() Nie odzywałam się, bo wczoraj miałam nieco pracy a dzisiaj nie miałam światła do 14.00 a przecież umiem muszę jeszcze nabrać pewności w prowadzeniu samochodu - nadal nie lubię rond, duże skrzyżowania nieco mnie przerażają A mam już 15 godzin wyjeżdżone...Może dramatyzuję ![]() Do dobra dobra Teraz się zapisałam na sandałki ![]() Troszkę ciuszków ostatnio kupiłam: sukienka z Allegro na 13,90 Tu jest link do posta z nimi (nie dostałam tylko tej na ramiączka, a te męskie to dla brata ): http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=130 i jeszcze kupiłam czarne spodenki i legginsy w H&M (tego akurat wam nie pokażę, bo spodenki się suszą, a legginsy to chyba wie każda z Was jak wyglądają )Cytat:
![]() Mierzyłam się dzisiaj - wszędzie bez zmian (szkoda ) Ale jest mniej o 2cm w talii i biodrach :jupii:Lecę zjeść obiad Edytowane przez mrofka Czas edycji: 2010-07-07 o 15:21 |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Podróżniczka
|
Iwonka, a ja chce do Turcji
tam tez milutko i cieplutko chociaż Hiszpanią to bym nie pogardziła Czepiaczku....dużo taniej, sama byłam w szoku jak widzialam ogloszenia i oferty agecji. Moj kolega za to kupila apartament w Bułgarii sobie Madzia, a nie masz tam jakiegos fajnego francuza do podrzucenia? Moze bym francuski potrenowala Kiedys uczylam hiszpanskiego ... tylko ja matol jezykowy jestem.Angielski mi jakoś latwiej idzie , bo wszedzie mozna sie osluchac i w ogole...a z hiszpanem mimo ze latwy mialam problem i bylam najwiekszym glabem na kursie mimo, ze poswiecalam temu sporo czasu ![]() Mrofcia....do gina marsz aa i przyjemnych jazd. Fajna ta sukienka i to za takie psie pieniadze |
|
|
|
|
#43 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dramatyzujesz
I za bardzo sie skupiasz pomysl sobie "Nie takie głąby jeżdżą po ulicach, to, co ja gorsza jestem? w czym niby? " Tak zawsze mówi mi mój tatus i podtrzymuje mnie to w cięższych chwilach na duchu ![]() Każdy na poczatku boi sie rond, tramwajów, duzych skrzyżowań, wykonuj czynności, jak zawsze i patrz na znaki, a wszystko będzie ok ![]() Miłych jazd! ![]() Cytat:
Cytat:
Kupuj w Turcji będziemy sie odwiedzać Cytat:
Kocham Warnę Cytat:
|
|
|
#44 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
oj rzeczywiście do gina koniecznie i też nie miałam prądu jakoś do 16 ![]() a ja pokaże sukienkę na wesele z tym że tym że moje amatorskie skrócenie nie wyszło i idzie do krawcowej i myślałam o dokupieniu paska satynowego, widziałam takie na all
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super! ślicznie w niej wygladasz! pokaz calosc, jak wroci od krawcowej
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
i ja bym chciała się przyywitać w II części i od razu uciekam na ćwiczonka![]() słodyczów kupować nie będę co najmniej do września-mam nadzieję,że i okazje do jedzenia ich będą rzadsze...nie wiem jak ja wytrzymyam bez lodów które mogłabym jadać litrami... dietowo u mnie tak,że jest nie dietowo-z kasą krucho więc nie ma co szaleć z przejadaniem pieniążków ciężko zarobionych...więc jadam różnie-pewnie dużo węglowodanów a mało warzyw. ziś był na śniadanie serek wiejski z pomidoerm,później banan+trochę jogurtu naturalnego+musli,potem mrożona zapiekanka(blee) i przed chwilą na sucho trochę crunchy,po powrocie nie wiem co będzie-może domowa tortilla z piersią kuraka,kapustą pekinką i pomidorem-tzn zjem jeśli będę głodna,a jeśli nie to skończy się na bananie i jogurcie wymieszanym z kakao. możecie komentować-menu nie da rady dziś już zmienić.jajek jeść nie mogę bo mnie wysypuje na twarzy po nich,więc kolacja wyjdzie taka lub żadna;/ mięcha bym zjadła,anie mam;/ pooozdrawam
|
|
#47 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Jestem zadowolona, taką chciałam pasek, kwiatek we włosy, biżuterii nie lubięto nie będzie.![]() dygotka banan, jogurt i kakao, ciekawy mix nie próbowałam.i bacik dla Anuli a ja zgrzeszyłam dzisiaj
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lubię ten kolor i taki fason sukienek, więc bardzo mi sie całośc spodobała Choć urzekająca jest też sukienka Vette (pomijam boskie nogi i figurke , z Sylwestra chyba? mam ja zapisaną na kompie i Twoją też sobie zapisze ![]() Same ślicznotki w tym wątku ![]() A fe! osiołka tak jeść
|
|
|
#49 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a sukienki vette nie miałam okazji zobaczyć ![]() lecę na twister, do później
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
meg-Twój grzeszek to taki ciutenienienieńki ![]() też nie widziałam sukienki vette...ale za to Ty prezentujesz się cudnie ![]() i mam pytanko zupełnie nie na temat-co byście mi poleciły do sukni ślubnej-welon czy właśnie kwiat we włosy(pod kolor butów i bukietu-ciągle szukam jakichś z odkrytym palcem w ładnym,ciekawym kolorze może fuksji bo nie wiem jakie do tej mojej sukni będą pasowały,ale tych takich typowych slubnych nie nie nie chcę)
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy? ![]() Może pokaż sukienke albo siebie w niej, bo ja tak bez sukienki nie umiem stwierdzić, co pasuje Ale fajnie! przepraszam ![]() A sukienka Vette o ile mnie pamięc nie myli była kupiona albo w jakims tanim sklepiku albo w sh, jest czarna, śliczna i Vette w niej wygląda bomba! jakby kupiła ją w sieciówce to bym poprosiła o zakup dla mnie, a tak nie mogłam
" – Pani Iwonko! Pani wytrze tę szminkę, bo klient znów się będzie pieklił ... "NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie! NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie! Edytowane przez Iwonalodz Czas edycji: 2010-07-07 o 20:02 |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
już godzinę się zastanawiam co zjeść
Iwonalodz-ja chyba nic nie pisalam tutaj o moim ślubie do niego coraz bliżej więc muszę wreszcie kupić wszystkie niezbędne rzeczy
|
|
#53 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
właśnie oglądałam fryzury ślubne, aż się rozmarzyłam Cytat:
Cytat:
![]() ja wpałaszowałam chudy serek z sałatką i pomidorkiem
|
|
|
#54 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nauczyciel zawsze się znajdzie ,jak przyjechałam do Francji i nie znałam języka ilu wtedy chciało mnie nauczyć ( nie wnikałam w metody )Nauczyłam się z pomocą kilku nauczycieli ,było jeszcze bardziej efektywnie ![]() Cytat:
) Bierzesz ??????????Cytat:
Meg Cytat:
Na pewno dramatyzujesz,będziesz dobrym kierowcą Cytat:
![]() Pokaż sie potem z kwiatkiem Kiedy ślub ?
|
|
|
#55 |
|
Podróżniczka
|
HISZPANIA
Należało im się, fajnie grali! ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Madzia a masz fotke ? zartuje...a zna angielski? zeby chociaz na początku mieć wspolny jezyk |
|
|
|
|
#56 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
eheehzdrówko zdrowie Hiszpaniidziękuję pokaże się na pewno
|
|
|
#57 |
|
Podróżniczka
|
Meg śliczna sukienusia...uwielbiam takie kroje i prawie wszystkie mam takie...chlopaki mowią na takie sukienki - sukienki moniczki
bo ciagle poprawiam na piersiach
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no to mamy takie same gusta! Twoja weselna też bardzo mi się podobałano tak hop siup chwila nie uwagi i cycorki na wierzchu moje nie pokaźne to nawet goście weselni nie mieli by co oglądać
|
|
|
#59 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nawet ja antytalent nauczycielski z miłą chęcią bym Cię podszkoliła językowo, bo byłoby przynajmniej wesoło może nastepny chcesz niemiecki? albo rosyjski? ![]() Cytat:
![]() No i moje serce się nie myliło!!! O jaaaaa! ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Muszę zaprotestować nie każdy lubi wielkie piersi tak, jak nie każdy lubi wielkie kobiety
|
|
|
#60 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Fajnego smsa dostałam: "Hejka widziałem zdjęcia bikiniaro Szału nie ma;P Nie no nie powiem aquafitness robi robotę, aż miło popatrzeć"![]() Miło jak inni widzą lecące kg
Aparatka ![]() góra 2011.10.17 dół 2012.04.04 ![]() Tamilee Webb "Iwant those ABS" Jillian Michaels "30 day shred Mel B. Edytowane przez <meg> Czas edycji: 2010-07-07 o 23:23 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

Sama wcześniej obstawiałam powtórkę finału z 74 r.
Teraz z całych sił sercem i duszą za Hiszpanią, choc mam lęki 

Walczę z przyzwyczajeniem 2 miesiąc, aż w końcu dokonałam tego epokowego odkrycia, co pierwsze ma iść na talerz 
choc domyslam, się, że kolega może tez nie chciec zdradzić wszelkich szczegółów to będę wdzieczna chocby za wskazowki

Ogólnorozwojówkę robię z wiatraczkiem oczywiście 

a przecież umiem
Teraz się zapisałam na sandałki
) Ale jest mniej o 2cm w talii i biodrach :jupii: