|
|
#841 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
witam w nowej części, dużo weny kochane : *
+ Dziękuję za pochwały w poprzedniej częsci. ![]() emanowała namiętnoscią. wiem że pachniał jak Paryż chociaz nigdy tam nie bylam. pozwól że opowiem Ci o znajomosci, która trwa chociaż nie jest pewna swojej przyszłosci. We're all grieving, lost and bleeding/Wszyscy cierpimy, zagubieni, krwawiący z bólu. So afraid to open your eyes/Tak bardzo boisz się otworzyć oczy. But Everytime You come Around. I Feel more alive, than ever/ Ale za każdym razem gdy pojawiasz się w pobliżu, Czuję się żywsza niż kiedykolwiek. Would you go all the way/Zrobiłbyś wszystko? Be the one I'm looking for/Bądź tym jedynym, którego szukam.
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym teraz móc przytulać Cię jak kiedyś, muskać Twe delikatne usta i słuchać jak wyznajesz mi swą najprawdziwszą miłość… *** Kiedyś przyjaźń to było coś. Każdy ufał bezgranicznie i wiedział, że nie poniesie się to wszystko jak fama. Dziś opisać swoje wrażenia o przeżytych niepowodzeniach i radości możemy opowiedzieć tylko Bogu. U niego mamy 100 % gwarancji, że nas nie zawiedzie i w ciszy wysłucha. *** Chcę choć raz mieć powód do prawdziwego i szczerego uśmiechu. Mam już dość tych udawanych.
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." |
|
|
|
#843 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję. <3
dla Ciebie mogłabym nie spać, tylko dlatego by słuchać bicia twego serca bo mi brakuje ciepła Twoich rozchylonych warg.. `Usłyszałam w radiu znajome dźwięki poczułam jak po moim policzku płynie łza. Moment wystarczył, abym przypomniała sobie o tych wszystkich cudownych chwilach spędzonych razem. Nie, nie obwiniam Cię. W końcu sama szukałam szczęścia w objęciach innych, choć wiedziałam, że mogę go zaznać tylko u Twego boku. Tego co było nie da się zmienić, więc czy nie możemy po prostu iść dalej? Tak cholernie mi Ciebie brak...'
|
|
#844 |
|
Zadomowienie
|
`He was interested in another girl. Brown sugar, roasted heroin, which the blood had soaked through. ` `On interesował się inną dziewczyną. Brązowym cukrem, paloną heroiną, którą krew przesiąkniętą miał na wylot.` |
|
|
|
#845 |
|
Zadomowienie
|
`Beznadziejny stan ludzkich dusz opłakany .
`Pozornie wszystko staje się proste. `Jak wosk się topię, gdy słyszę twój głos. `Raczej, każdy ma prawo marzyć inaczej.
|
#846 |
|
Rozeznanie
|
_mandarynka - coraz bardziej mnie zachwycasz <3
i ja przyłączam się do apelu gdzie jest Little Ballerina ![]() 'shut up
i wear heels bigger than your dick' zamknij się noszę obcasy wyższe niż twój penis 'Which is worse: The heart breaker that won’t stop calling or the broken hearted that keeps picking up? ' Co jest gorsze: łamasz serc który nie przestaje dzwonić czy złamane serce które wciąż odbiera? ''Kto potrzebuje miłości?' przeczytał nauczyciel z książki na swoich kolanach. Zaczerpnął powietrza, chcąc dalej czytać, kiedy siedząca z tyłu dziewczyna o ciemnoniebieskich oczach i miękkich kasztanowych włosach podniosła powoli rękę i cicho odpowiedziała 'Ja potrzebuję'.' 'if the world ended today, would you be REALLY proud of yourself? me neither.' gdyby świat skończył się dzisiaj, byłbyś NAPRAWDĘ z siebie dumny? ja też nie.
nie zapamiętuj mojej twarzy, nie pamiętaj ile łyżeczek cukru wsypuję do herbaty, zapomnij jak się ruszam, jak się ubieram, jak pachnę. nie przywiązuj się do mnie - mam w zwyczaju uciekać. Edytowane przez always be yourself Czas edycji: 2010-07-07 o 12:37 |
|
|
|
#847 |
|
Raczkowanie
|
Cieszę się ,że się spodobało
i dziękuję za pochwały ...i poszli razem , trzymając się za ręce w stronę kolejnego wschodu słońca.. 'Spotkali się ostatni raz.. w świetle księżyca , w blasku gwiazd..' To nic , że tak mnie zraniłeś . To nic , że przez ciebie płaczę . To nic ,że przez ciebie nie śpię i nie jem . To nic ,że ciągle o Tobie myślę . Przecież jesteś tylko miłością mojego życia.. 'Nadeszło w porę lato.. powiedz mi co Ty na to ' ![]() 'Słysze jak mówisz że , tylko ze mną.. tylko mnie . <3 '
|
#848 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze raz spójrz w moje oczy i uwierz, że one dla Ciebie potrafią nawet zmieniać kolory..
|
|
#849 |
|
Raczkowanie
|
I tylko ten stukot, ten stukot w głowie.. Kto tam u Ciebie jest?
Weź mnie za rękę, zabierz tam gdzie najlepiej widać rozgwieżdżone niebo i miękkim głosem, prosto z serca, wytłumacz czym jest miłość. Naprawdę. Miał coś w oczach. I to nie były szkła kontaktowe. Pamiętam jak się spotkały moje oczy z twoim sercem.
|
|
#850 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jaa? nie wierze.Też kocham i dziękuje, że jesteś ![]() :sl ina:______________ Pozostawiając ich w niepewności, ona sama już nie wiedziała co woli. Wiedziała, że to w końcu nastąpi. Że będzie musiała wybrać, który z nich jest dla niej ważniejszy. Słuchaj serca, księżniczko. Ona znów staje przed trudnym wyborem, nie mając pojęcia za którym z nich ukryło się szczęście. To nie jej wina. Chciała tylko dobrze ulokować swoje uczucia. Wyszło jak zwykle. Do bani.
|
|
|
#851 |
|
Raczkowanie
|
|
#852 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Dawno, bardzo dawno mnie tu nie było i byłam pewna, że nikt mnie nie pamięta, jednak wracam do Was Zrobiło mi się bardzo miło, gdy zobaczyłam, że kilku z Was mnie brakuje ^^.Pijemy za nas, za Ciebie, za noce, których nigdy między nami nie było. "Gdybyś potrafił mówić o mnie jako swojej nie tylko wieczorem w parku kiedy zawstydzamy gwiazdy i gdybyś przytulał mnie tak teraz i bronił przed zawistnymi spojrzeniami gładziłbyś mnie po plecach krzyżu i pupie i gdybyś po prostu mnie chciał i potrzebował a picie ze mną jednego piwa przez dwie słomki nie nudziłoby Cię nigdy gdybyś chciał czasami umrzeć tak jak ja i wybrałbyś się ze mną na wino nie to drogie wyszukane takie tylko by czuć że się pije i gdyby Twoja ręka na mojej była zupełnym standardem i potrafiłbyś sprawić żebym nie tylko spędzała z Tobą piękny czas ale też tęskniła kiedy Cię nie widzę i chyba nawet trochę żałowała i brakowałoby mi Cię i gdybyś ściągał mi z szafki toster bo ja tak wysoko nie dosięgam i śmiał się z szarego toaletowego papieru który dziewczyny kupiły nie wiadomo po co i gdybyś każdego dnia chciał tak mnie odprowadzać i wybierać z trudem ławkę w parku i całować się tak różnie zachłannie i lekko i gdybyś pozwolił mi na tyle się Tobą zaopiekować że kolana nie drżałyby Ci na początku spotkania i mój mini-habit poprawiałbyś zazdrośnie jeszcze częściej to wiesz chyba mogłabym tak po prostu oddać Ci połowę swojego świata." (z mojego fbl) Przy Tobie czerpię przyjemność z zaciągania się powietrzem. Dwie słomki, jeden kufel, pół litra piwa, dwoje ust i dwa języki, cztery dłonie, milion wspólnych pragnień. Wchodzisz w to? sercowo-mózgowa sieczka i niby nic, a jednak lżej, niby nic, a wstydu mniej... zakochanie to ten moment, w którym jedno serce rozlewa krew po dwóch ciałach. kochaj się ze mną! tu, teraz, nim pęknie niebo!
Edytowane przez ciutblizej Czas edycji: 2010-07-07 o 13:12 |
|
|
|
#853 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zabieram Coś ode mnie: ‘Spotkanie z Tobą to jakby pociągnięcie za niewidzialną nić we mnie. Wszystko zaczyna się pruć. Odsłania się rewers, skrywana strona naszej miłości. Cień. Mrok. Wracają słowa, obrazy, fakty. Chciałabym zatrzymać ten proces. Wolałabym, żeby to był sen. Senne koszmary nie są groźne. Po prostu budzę się i żaden potwór już mnie nie goni.’
Każdy ma prawo zmarnować sobie życie tak, jak chce. Edytowane przez blacknovice Czas edycji: 2010-07-07 o 13:13 |
|
|
|
|
#854 |
|
Raczkowanie
|
marzenia przypalone lipcowym słońcem. nie odważę się, nigdy. zachwycasz mnie swoją .. niedoskonałością. nierealny, niedotykalny jak wiatr. porządek w szafie, bałagan w uczuciach. TiScatteroUnaFoto, always be yourself, paralogiczna, bajkowa
|
#855 |
|
Raczkowanie
|
Dlaczego się w tobie zakochałam? Głupie pytanie. Ale jeszcze głupsza odpowiedź. Dlatego, że nie mogłam Cie mieć.
Otworzyłam apteczkę. Nienawidzę tej durnej miłości- pomyślałam sięgając po igłę. Nie chcę się zabić. Po prostu ten ból mi pomoże. W czym? W niczym, ale tak jest lepiej, skupiam się na tym by mocniej igłę wbić a nie na tym by zapomnieć o tobie, przez co bardziej pamiętam. Tak mnie kochasz, że jak nie widzę to z innymi się prowadzasz? Wiesz co, pier.... taką miłość!!! ... coraz trudniej wystukać na klawiaturze te dwa słowa... próbuję spamiętać gdzie leżą poszczególne litery, tak po prostu, żeby nie zapomnieć o tym... ale tak jakoś nie mogę... dzisiaj tylko 38 razy klikałam dwukrotnie myszką na Twój kontakt na mojej liście gg. tylko tyle. ale za każdym razem nie mogłam się zebrać do naciśnięcia ENTER, by wysłać wiadomość... tak krótka, czteroliterową, brzmiącą ;WRÓĆ; Zawsze urządzałeś pokaz na parkiecie, a ja potrafiłam wtedy w kącie stać i delikatnie bić brawo.... Mój.? nigdy nie byłeś. Jej.? na zawsze będziesz. Miłość zabija, samotność daje w kość, przyjaźn podnosi na duchu, Więc przyjacielu podnieś mnie na duchu gdy samotność da mi w kość i bron mego życia nie pozwalając mi się zakochać... I taki dłuższy... Szłam ścieżką w parku, szurając nogami po żwirze. Co i rusz jakiś kamien odskakiwał na bok. Usiadłam na ławce, na jej brzegu, opierając ramię o ławkę. Patrzyłam na szybko płynącą rzekę. Jej nurt przyciągał mój wzrok, lecz nie tak intensywnie jakbym chciała. Nagle jedna wielka kropla deszczu spadła na mą dłon. Podniosłam rękę, by móc się przyjrzeć tej kropli. Ujrzałam w niej odbicie własnego nosa. I wtedy kolejna wielka kropla spadła na moje spodnie. Tym razem nie był to deszcz a łza. Moja łza. Przypomniałam sobie, jak ON zawsze podziwiał mój nos. twierdził że jest zadarty, bo to Pan Bóg dotykał mojego nosa, gdy byłam niegrzeczna. Mówił, że jest obsypany piegami, dlatego, że każdy pieg oznacza osobę, która kocham, a ten największy na czubku mojego nosa, to miłość właśnie do NIEGO. |
|
|
|
#856 |
|
Zadomowienie
|
patrysiowa_ - to takie dziwne uczucie, jednocześnie cieszę się, że okradasz i przykro mi, że Ci podpasowują moje opisy. ale caaaały czas czekam na Twój uśmiech, mała
niewieszjaktesknie - niewieszjakcieszysz ![]() ciutblizej - zdajesz sobie sprawę, że wraz z Twoim powrotem godzisz się, żeby moje szpony łapczywie Cię okradały? )*
pokochał poranną wersję mnie, jest dumny z mojej codzienności, oszalał na punkcie wieczorowego wydania. moja miłość powinna być dla Ciebie oczywista jak błękit nieba, czerwień róż czy gorącoognia. czasem wychodzisz do ludzi i nie masz o czym mówić, bo oni 'dziwnym trafem' wiedzą o Tobie więcej niż Ty sama. skoro ja spełniam Twoje wymogi jako partnerka, a jednak wybierasz ją, to wybacz, ale d&$*%ki Ci trzeba? uwielbiam Twój głos. mów do mnie nieprzerwanie. to takie wspaniałe uczucie, kiedy nie masz nawet pojęcia, że Cię całkowicie rozgryzłam, skarbie. ![]() choć mało we mnie wiary w siebie, przyznam, że ona pod żadnym względem nie jest lepsza. nie mógłbyś podważyć tezy, iż większą miłością niż ja nie potrafi Cię obdarzyć. jedno pytanie się więc nasuwa - dlaczego? nie będę o Ciebie walczyć, nie jestem cholerną wojowniczką. przedstawiałam Ci się kiedykolwiek jako Xena? on wybrał ją, nie mnie. jego pech jedynego pecha, jakiego mam, to 5 i pół w ustach
|
#857 |
|
Raczkowanie
|
kieliszki puste-serce zbyt pełne..
Świadomość- idź precz! Wolę jak głupiec- nic nie wiem, nic nie czuję, nie chcę, niczego nie rozumiem..
|
|
#858 |
|
Raczkowanie
|
krótko to trwało, ale chociaż było miło. ' ona kochać chce. ' ' jak mało kto, dodajesz barwy dniom. '
|
#859 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() . CHOCIAŻ nie ma CIĘ często jesteś TYLKO dla mnie !
|
|
#860 |
|
Wtajemniczenie
|
Znów na chwilkę mnie tu przywiało
![]() Dziękuję zwłaszcza Oli i Nieidealnej; głównie za to, że są ♥ I dziękuję każdemu, kto czyta i komu się to podoba ![]() Frizz .? Absurdalnie .? Kochanaaa .? Midnight .? ' Kochać znaczy żyć
i dziwić się co dnia, że to ja i ty, że razem ty i ja. Kochać znaczy żyć i patrzeć w słońce do łez. Kochać znaczy żyć i pobiec razem przez deszcz tam, gdzie chcesz, gdzie tylko chcesz. Kochać znaczy żyć, oglądać z tobą świat. Mieć tych kilka dni, gdy się nie liczy czas.' Zdzisława Sośnicka - Kochać znaczy żyć.
seguidors, Tots units fem força .' Messi ♥ Edytowane przez _Panna_Migotka_ Czas edycji: 2010-07-07 o 14:02 |
|
|
|
#861 |
|
Zadomowienie
|
"There were deep sighs, because I suppressed Sweet stolen glances in shyness. Not committed blush of shame for the blame. " "Były westchnienia głębsze, bo tłumione Słodka w kradzionych spojrzeniach nieśmiałość. Rumieńce wstydu za niepopełnione winy." always be your self - wiesz że cię kocham ?
Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-07-07 o 15:43 |
|
|
|
#862 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Śliczne. pasuje do mojej sytuacji ;** kradnę ------------------------------------------------------------------------- "Któregoś dnia plaża może zostać zmyta, ocean może wyschnąć, a słońce zgasnąć, ale tego dnia ja ciągle będę cię kochać. Zawsze i na zawsze"
' ... Co ty w sobie masz, że przyciągasz tak, nie potrafię oprzeć się, chcę łyżkami Ciebie jeść ' ' Nie ma większego nieszczęścia nad uleganie pożądaniom I większego przewinienia nad nienasycenie.' ' ... Tak...życie żartem jest co przez śmiech wyciska łzy nie oszczędza serc uczy nas jak silnym być ... ' .
|
|
#863 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_____________ bo Ty kochanie wiesz, że jestem Twoją największą fanką. <3 jesteś powodem mojego bólu serca. ![]() pod twoim pulsującym ciepłem. masz mnie tylko raz na zawsze. ` 3:45 - kiedyś opowiem Ci jak długie są bezsenne noce. ` zbyt dumna na przepraszam, zbyt słaba na wybaczam... ja - nikt nieważny. ______________ zostawiam was na kilka dni. zamiast super wakacji czeka mnie długa podróż do szpitala i operacja z osobna ;-* ! gdy wrócę nadrobię wszystkie zaległości, obiecuję. ;3
|
|
#864 |
|
Wtajemniczenie
|
__________________ i chyba próbowałam zbyt mocno uwierzyć w miłość.
if you could look inside my heart then you would know your love has played the greatest part gdybyś mógł spojrzeć w głąb mego serca dowiedziałbyś się, że twoja miłość zagrała największą rolę. bez pytań Ty będziesz moim uczuciem
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
xsxs, Frutellka xD, ciutblizej, poprostuAsiss, Borowiczanka - okradłam.
bajkowa - okrada mnie, taka talenciara? jak miło <3 Borowiczanka - dziękuję, ja również kocham ![]() patrysiowa_ - fajnie, że ktoś czyta i komuś się podoba ![]() _Panna_Migotka_ - uwielbiam Twój awatar, a jeszcze bardziej opisy <3 __
mogłabym być szczęśliwa, ale wcale mi na to nie pozwalasz. Tobie zawdzięczam to, że kolory mojej tęczy nie są szare. ' śmiej się, niech reszta świata zastanawia się - dlaczego. ' ' - wypijmy za błędy. - e to ty masz mocna głowę. ' zostań moim supermenem. |
|
|
|
#866 |
|
BAN stały
|
sanderson93, Nieodkrytaxd - bierzcie ile wlezie.
![]() ubrana w smak ciepłych fal, suknię z chmur.
dokoła nas coraz dziwniejszy świat. W twoich oczach wszystko jest takie, jakie być powinno. Wiem, że się skończy ta chwila co łączy nas, powiemy sobie: "pa" i znowu nie będę w nocy spać. |
|
|
|
#867 |
|
Rozeznanie
|
![]() _ 'bo widzisz, jeśli te słowa mają znaczenie -mamy nas pod skórą, w lustrze widzę nas, nie siebie' czuję się jak wygazowana cola, uleciał ze mnie cały entuzjazm nienawiść to nie cecha, to uczucie, które towarzyszy człowiekowi czy się tego chce czy nie. właściwie można by uznać, że nienawiść jest wypadkową kilku składowych tj. rozgoryczenie, żal, niechęć, pogarda, brak akceptacji, ból. nienawiść sama w sobie nie istnieje. to potężne uczucie dające niesamowitą siłę i determinację- o ile jest prawdziwe. dlatego nigdy nie powiem ci, że cię nienawidzę. |
|
|
|
#868 |
|
Przyczajenie
|
A ona szła zagubiona wśród ludzi szukając CIEBIE !!!
|
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
więcej nic nie powiem, bo jeszcze ktoś spróbuje ściągnąć mnie na ziemię. więcej nic nie
powiem, o lepiej zostać w siodmym niebie. tam, gdzie mamy tylko siebie - on i ja. jeszcze mam nadzieję, ze jak manna z nieba tu spadnie miłość. nagle będzie wielki cud, stanę się dla Ciebie kimś, kim zawsze chciałam być. i spojrzysz na mnie w końcu już nieobojętnie tak. jak najciszej do mnie mów, by nikt inny Twoich słów nie usłyszał poza mną. albo lepiej nie mów nic. niepotrzebne słowa, gdy słyszę serca Twego ton.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#870 |
|
Rozeznanie
|
_ZaagubiOna_ - dziękuję za wyróżnienie i kolejnej 300 życzę!
NieidealnaJa - bardzo mnie to cieszy! sanderson93 - kradnij, pozwalam! ![]() wiele razy mówiłam że już się poddałam ale w głębi serca wciąż walczyłam i dzwoniłam do ciebie wciąż. Nic nas już chyba nie łączy - mówi on. Kilka słów co u mnie. Kilka słów co u ciebie. pęka mi wszystko, a zwłaszcza serce. ale przywykłam.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

;*
nie wierze.
:sl ina: