|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Facet poznany na necie cz.II
Nawet gdyby tż musiał wyjechać do pracy?
Żale o to, że go nie ma, że nie jest z Tobą?
|
#4682 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Natomiast wiem, że gdy się dłużej nie widzimy, zawsze zaczynamy się sprzeczać np. na gadu. Tam dużo łatwiej coś opacznie zrozumieć, źle zinterpretować. Po prostu dużo lepiej dogadujemy się na żywo. Więc nie wyobrażam sobie takiego związku opartego głównie na kontakcie wirtualnym. |
|
|
|
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no ja Cię rozumiem, tylko.. nie rozumiem jak można np. pokłocić się o nieobecność. Jak mus to mus, a jak kocha się kogoś i jest to (wg mnie!) dojrzały związek, to odległość nie ma nic do rzeczy. Może to i dlatego, że ja żyłam z małżem na odległość przez dłuższy czas. Fakt, że gdyby nam teraz przyszło się rozstać, to bym cierpiała i byłoby mi smutno, ale umiem sobie radzić bez niego
![]() Czasami jest tak, że to rozstanie na jakiś czas pokazuje, czy związek jest oparty na prawdziwych uczuciach, przyzwyczajeniu czy jeszcze na czymś innym. Dobra próba..
|
#4684 |
|
Konto usunięte
|
Jeśli chodzi o sprawę odległości... między mną a TŻ od miasta w którym studiuję, jest jakieś 40 km odległości. Godzina autobusem. W linii prostej od mojego miasta zamieszkania do niego, jest 27 km, natomiast komunikacją miejską - jakieś 2,5 h
Ale to że mam dość niedaleko od siebie, nie znaczy że nie tęsknimy. TŻ jest bardzo towarzyskim facetem, ma szerokie grono znajomych i non stop kogoś w grafiku, komu obiecał piwko, wyjście na miasto czy pooglądanie meczu Nie mówiąc o tym że ma pasje sportowe, jak piłka, hokej i łyżwy, bieganie czy skimboarding (pływanie na desce na płytkiej wodzie, tak jak na deskorolce ) . Dlatego muszę się godzić z tym że wpada na 2-3 h a potem "muszę mykać skarbie". No i redakcja. Teraz siedzi tam ciągle na dyżurach... Ale jakoś trzeba wytrzymać, przynajmniej za każdym razem jak się widzimy, to nie w głowie nam kłótnie, nie umiemy się odkleić od siebie ![]() Dziewczyny boziu, ale miałam noc i poranek Najdziwniejszy jaki się dało. No więc wieczorem wczoraj TŻ miał oglądać mecz z kumplem. Mi się nudziło, więc zabrałam swojego kumpla i poszliśmy do pubu. Dawno się nie widzieliśmy, więc paplaliśmy do 00.30 Wróciłam do domu i bardzo mądrze stwierdziłam że dokończę sobie oglądać "Seks w wielkim mieście". Oglądałam do 3.30 Wstałam więc 3.45 i zaczęłam... sprzątać pokój Normalnie co za masakra, musiałam prosić te panie żeby mi dały woreczek jakiś... Na dodatek dowiedziałam się że moja lekarka będzie dopiero 1.09. A zanim zrobiłam badanie, to zdążyła mi się jeszcze kobitka wepchnąć, bo "jej się spieszy i czy ona może...?". Normalnie czekam co dalej mi się zdarzy w tym pomylonym dniu
Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2010-07-07 o 11:49 |
|
|
|
#4685 |
|
Zakorzenienie
|
Współczuję moczu w torebce. Gdzie mieszka P.? Bo skoro od nas jest bliżej niż z Katowic, chociaż Jaworzno to 'zapupie'
|
#4686 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Teraz też żyjemy na odległość, ale jest ona niewielka i widujemy się co kilka dni. Jakoś sobie radzimy. Ale rozstanie na kilka tygodni czy miesięcy byłoby dla mnie trudne. Na szczęście nie planujemy
|
|
|
|
|
#4687 |
|
Konto usunięte
|
Karo - w mieście z browarem
![]()
|
|
|
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa Tychy. No fakt, komunikacja paskudna ^^
Paulinka, zdradź mi tylko tyle w jakich wy redakcjach pracujecie/praktykujecie ^^
|
#4689 |
|
Konto usunięte
|
ja mam dejta jutro lub w piatek
z P.
|
|
|
|
#4690 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
Kachaaa, a widzieliście się już?
Mów co tam u ciebie, no mów
|
#4692 |
|
Konto usunięte
|
rzadko jestem bo z mala siedze na kompie nie bede siedziec a z blackberry nie moge pisac tylko podczytuje bo mi sie kasuje co napisze
i tfu tfu niedziekuje odpukac---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- nieeee ale na facebooku stale piszemy teraz i komentuje mnie i itd wiem tylko ze zarobil na going out i ze mnie tejkuje out na italian dinner i some drinks lol
|
|
|
|
#4693 |
|
Wtajemniczenie
|
Kachaaa no to udanej randki
![]() ja mam dziś wieczór z Tż i mam pytanie do Was... która z was musiała rozstać się z facetem na więcej niż miesiąc z ograniczonym kontaktem... lub która z was żyje w związku na odległość i jak sobie z tym radzicie?? prosze o radyyyyyy ![]()
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
Ja żyłam w związku na odległość przez 5 lat, w tym rok po slubie, i nie raz nie dwa nasz kontakt był ograniczony do jednej (tak jednej!) rozmowy telefonicznej raz na 3 miesiące. Jak nie dłużej.
|
#4695 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak tż miał służbę to ja z nudów się uczyłam![]() no ale jak wrócił to dopiero była radość teraz żyjemy sobie z dnia na dzień bez stresu, ja nie mam konkretnej rady na życie na odległośc każdemu na początku jest ciężko ale potem jakoś leci ale na dłuższą metę tak jak np karoo bym nie wytrzymała dziewczyny humor mam lepszy wczoraj pogadaliśmy sobie z tż poważnie doszliśmy do porozumienia ale i tak będzie musiał odbudowywać moje zaufanie do niego... mam nadzieje że nic już przede mną nie ukryje zrozumiał błąd, a potem spędziliśmy bardzo miły wieczór starsznie mi go brakowało, wczoraj non stop się do siebie tuliliśmy, ogólnie dziewczyny myślę że będzie dobrze
11.10.2005-RAZEM 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2010-07-07 o 15:39 |
|
|
|
|
#4697 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
O matko ranny ptaszek z Ciebie [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;20516875] Ja konto usunęłam po paru spotkaniach z moim obecnym TŻ. Praktycznie od razu wiedzieliśmy, że to jest to, więc nie było sensu trzymać tam konta. A miałam opłacone jeszcze na 3 miesiące naprzód [/QUOTE]Miałaś wielkie szczęście, że tak szybko wiedzieliście, że to jest "to" JA potrzebuję czasu, żeby się do kogoś przekonać, zaufać mu... I też chyba nie jestem osobą, która daje sie szybko poznać... Musi minąć trochę czasu nim się otworzę... Super!!! A u mnie nudy... Siedzę w mieście i nie mam nic ciekawego do roboty... I nikt nie pisze
|
|
#4698 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4699 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4700 |
|
Konto usunięte
|
Hmm no własnie jak poznajecie swoje miłości przez internet - Oni piszą czy wy ? Wchodzicie na pewne strony z zamiarem poznania ukochanego czy przepadkiem ?
|
|
|
|
#4701 |
|
Konto usunięte
|
[1=0ded61e046991206639e8e1 572f46db6f3368a3a_62799cf 2a5728;20533537]Hmm no własnie jak poznajecie swoje miłości przez internet - Oni piszą czy wy ? Wchodzicie na pewne strony z zamiarem poznania ukochanego czy przepadkiem ?[/QUOTE]
W moim przypadku oboje mieliśmy konta na portalu randkowym. Nie pisałam do mężczyzn, oni pisali do mnie. |
|
|
|
#4702 |
|
Konto usunięte
|
no jutro 12.40 londynskiego czasu pod piccadilly circus lol mam schize wygladam jak kupa
|
|
|
|
#4703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w ogole to witam Was. Srednio mi sie tu podoba. Starsznie daleko od centrum jestem nie wiem wiec czy tam kiedykolwiek zawitam. Bilety kosmicznie drogie, z praca srednio - w wiekszosci sklepow i pubow maja juz komplet pracownikow. Zakladalam ze jak nie znajde pracy to posiedze tu miesiac i wroce, ale w tej sytuacji to niemozliwe - w poblizu nie ma nic ciekawego, nawet fajnych sklepow w ktorych moglabym wydac kase ktora wzielam, czy chocby poogladac. Bilety autobusowe drogie, nie mowiac o metrze. Przy domu nie ma ogrodka wiec nawet na zewnatrz nie mozna posiedziec Moj ExExEx mieszkal w malej miescince i mial o wiele fajniej - duzo sklepow, na bilety nie trzeba bylo wydawac, ogrodek, super warunki mieszkaniowe (te tutaj to masakra...). To dopiero 2 dzien a ja juz utwierdzilam sie w przekonaniu, ze nie potrafie spedzac z kims 24 godz na dobe i dzielic z ta osoba pokoju. Meczy mnie ta stala obecnosc kolezanki.
|
|
#4704 |
|
Konto usunięte
|
ja mieszkam 1 strefa wiec spoko
![]() ale do metra mam pol godz autobusem najlepiej dniowke za 7£ kupic hosenka i smigac cay dzien busy metro w tym jest ide jutro na oxfors street do primarka ii ta randka potem:d a drugi mnie zaprasza tez ale zobacze jak z tym P sie rozwinie:d jescze innych dwoch na kawe zaprasza ale nie chce isc i krece im nosem hahah |
|
|
|
#4705 |
|
Wtajemniczenie
|
---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Kacha ciekawie widzę u Ciebie.... ![]() Karolka.... to może ty do kogoś zagadaj ![]() a co do mnie... to na to 6 tyg to ja wyjeżdżam do pracy i boję się, że skupiać się tylko na tęsknocie będę.... ale jakoś damy radę... chyba... ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#4706 |
|
Konto usunięte
|
jenny dacie
![]() oj ciekawie ciekawie mam nadz ze tak juz zostanie
|
|
|
|
#4707 |
|
Wtajemniczenie
|
zawsze mi się marzył mąż z zagranicy
taki niemiec np. z racji, że po niemiecku sprecham hehehe ale mam mojego Polaka i nie chcę nikogo innego a Ty Kasiu flirtuj z tymi anglikami... a nóż coś będzie
|
|
|
|
#4708 |
|
Konto usunięte
|
po ang sie fajnie flirtuje wogole inaczej niz po polsku a moze mi sie wydaje ale fajnie hahaha tylko czasem sow brak
|
|
|
|
#4709 |
|
Wtajemniczenie
|
no domyslam sie że fajnie
![]() kiedyś pisałam z takim niemcem... i też fajny flirt... heheh w ogóle podobają mi się mieszane pary
|
|
|
|
#4710 |
|
Konto usunięte
|
lece ale schiza bedzie hahaha lece sie szykowac
haha
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.

おはよう! 

Najdziwniejszy jaki się dało. No więc wieczorem wczoraj TŻ miał oglądać mecz z kumplem. Mi się nudziło, więc zabrałam swojego kumpla i poszliśmy do pubu. Dawno się nie widzieliśmy, więc paplaliśmy do 00.30
Wstałam więc 3.45 i zaczęłam... sprzątać pokój
Normalnie co za masakra, musiałam prosić te panie żeby mi dały woreczek jakiś... Na dodatek dowiedziałam się że moja lekarka będzie dopiero 1.09.

odpukac