Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17 - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-07, 15:49   #2011
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Zaraz zmykam do poradni, została nam tylko jedna pieczątka, mam nadzieję, że dzisiaj uda się ją załatwić
Trzymam kciuki.

Cytat:
Pomału rozglądam się za dekoracjami, musze odszukac odpowiednie wątki
Samochód już chyba mamy załawiony. Kolega K. zaproponował, ż enas zawiezie w ramach prezentu i zapłaci za dekorację.Mamy do wyboru 5 różnych mercedesów, w tym combi
No to super dostaliście prezent od kolegi ,mesie są fajne.

Cytat:
Masakra, nie wiem co sie ze mną dzieje, dzisiaj miałam kolejny Wcześniej tylko śmiałam sie z Waszych.
A co ci się śniło??

Cytat:
A czy my widziałyśmy tę kieckę?
Nie,bo nie mam jak wrzucić fotki na kompa.
Prosze uzbroić się w cierpliwość

Cytat:
To mój 500post
to za 500 post

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Hej laski ja już po przymiarce narazie to tylko zarys sukni ale i tak już wyglądam bajecznie a suknia na drugi dzień która szyję mi pani krawcówa jest prawie skończona i wiecie co suknia jest poprostu bajeczna...odlotowa wręcz kolor ma bajkowo fioletowy kojaży mi się z elfami ta suknia będę miała bajeczne suknie doradzcie mi co wczepic we włosy do fioletu
To jestem bardzo ciekawa twojej sukni Wklejałaś ją już gdzieś u nas na wątku???

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
A tak po za tym wracając do zaproszeń my prosimy 270 osób i już w sobotę i niedzielę większość zaprosiliśmy dziś idziemy jeszcze na wioskę hi rozdać jakieś 40 i po sprawie i jeszcze alkohol zostanie i ubrani gdzie wy jesteście pmki?
270 osoób to szybko i sprawnie Wam też idzie organizacja

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
dziewzyny,ale gonicie
Jak struś pędziwiatr Myk myk

Cytat:
my wczoraj odebraliśmy fotki od fotografa, są super, mamy ich bardzo dużo... ale cieszę, się.
poza tym spać mi się bardzo chce, a pracuję do wieczora
To super,że macie fotki,są super i jest ich sporo
Ja właśnie wstałam po drzemce popołudniowej

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
No ona się w sumie nie spodziewała, że ten stanik będzie taki zabudowany, ale panache evie tak ma. Mogłam jednak kupić porcelain, ale się bałam, że będzie gorzej podtrzymywać biust i będzie jakaś niespodzianka w postaci ciekawskiego cycucha (jak to nazwała ładniekubusewa) No ale w każdym razie bardzo stresujące to jest, a do tego czasochłonne, bo przez te ciągłae poprawki zamiast dwóch przymiarek będę miała chyba z pięć
Aha rozumiem No,ale potem efekt będzie pewnie piorunjący

Cytat:
Ooo... to chyba pierwsza rzecz, co do której mamy różne gusta, bo mi się nie podobają takie dekoracje gdzie jest dużo małych kwiatków, tak mi się trochę za bardzo nadziubdziane wydaje
Aha,a mi się podoba bo jest delikatna
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 16:39   #2012
agawoo
Zakorzenienie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
agawo śliczna ta dekoracja autka właśnie czegoś podobnego szukałam, bo takie mega przesadzone duże strojenia autek mi się nie podobają a takie jest akurat, moge wykorzystać też troszke pomysł?

Cieszę się, że się podoba
Mi też się nie podobają przesadzone dekoracje, więc szukałam czegoś mniejszego
Jasne, że możesz wykorzystać pomysł
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 16:46   #2013
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość

Oj,będzie dobrze Musi

dzieki za miejsmy nadzieje , ze bedzie dobrze.

Cytat:
Apropo dekoracji auta.My będzie mieć coś takiego Tylko zamiast gożdzików będą róże,bo mój bukiet będzie z róż
ladne

Cytat:

Nie martw się i starajcie się spokojnie o wszystkim rozmawiać. Teraz przed ślubem jest trochę nerwówy, ja tez sie już denerwuję, że coś nie wyjdzie. ale przeciez nie warto psuć to co jest między Wami fantastyczne tak krótko przed tym na co tyle się czeka
No troche jest nerwów, czujemy jakbysmy nic nie zalatwili ;/ mam nadzieje ze jakos sie wyrobimy bo zostalo tylko 17 dni

Ide dalej sprzatac, juz 3 okno myje uffff , denerwuje sie ze nie mam @ Chyba nie jestem w ciazy
Stary 2010-07-07, 17:48   #2014
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Wczoraj odebraliśmy obrączki-są poprostu sliczne Wczoraj jak je przymierzaliśmy to,aż nie chciało się je ściągać. A tż po pobudce dzisiaj rano,pierwsze co to wziął obrączki i je oglądał
Dzisiaj ruszamy z ostatnimi zaproszeniami i to będzie koniec A wczoraj też tż zaniósł świstek na zapowiedzi,po 3 niedzielach będzie do odbioru,a ja ide dzisiaj ze swoją karteczką na zapowiedzi do swojej Parafii.

acelinko,do USC każde do swojego idzie się wtedy jak chcecie wziać akt urodzenia.A po za świadczenie,objętne do którego USC.My bylismy u mnie i ja miałam tą przyjemność wypisywać

To prawda mamy pyszne menu
za obarączki My wczoraj z tż'tem przymierzaliśmy swoje
dziekuję za podpowiedź to super, bo tż był urodzony w Rybniku więc możemy wszystko załatwić w jednym USC

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
cześć

lecę na próbną fryzurkę, potem na 14 próbny makijaż a na 17 przymiarka sukni
bardzo prosze o foteczki później
Cytat:
Apropo dekoracji auta.My będzie mieć coś takiego Tylko zamiast gożdzików będą róże,bo mój bukiet będzie z róż
ładniusie też myślałam właśnie o czymś takim z moimi astromeriami zobacze jeszcze co mi pani asia w kwiaciarni powie

Cytat:
Napisane przez janiiis Pokaż wiadomość
Dziewczyny to już jutro....boję się strasznie, w zasadzie nie wiem czego, ale od rana czuję taki uogólniony niepokój, jak przed jakimś egzaminem albo np. obroną (temat na czasie :P)
wszystko wydaje się być dopięte na ostatni guzik, dziś jedziemy zawieźć wszystko do lokalu no i na spowiedź....
tak się snuję po domu i nie wiem co ze sobą zrobić, trochę muszę posprzątać bo sporo gości będzie u nas spało....
no nic idę, przynajmniej czymś się zajmę....
to zwykłe podekscytowanie ja tak zawsze mam jak coś sie ma wydarzyć fajnego, mam gdzies jechać albo iść 3mam kciuki z ajutro, oby wszystko się udało i było bajecznie

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
dzieki za miejsmy nadzieje , ze bedzie dobrze.

ladne

No troche jest nerwów, czujemy jakbysmy nic nie zalatwili ;/ mam nadzieje ze jakos sie wyrobimy bo zostalo tylko 17 dni

Ide dalej sprzatac, juz 3 okno myje uffff , denerwuje sie ze nie mam @ Chyba nie jestem w ciazy
To się Słonko nie denerwuj, bo od denerwowania się spóźnia wszystko będzie dobrze zobaczysz

Wpisałam w sobie w magiczny zeszycik wszystko co trzeba załatwić i stwierdziłam, że wszystko jest do ogarnięcia bez większego stresu i nacisku
W weekend prawie finiszujemy z zaproszeniami zostaną nam już potem tylko 2 bo akurat niema obecnie tych osób
Za 2 tygodnie planujemy zrobić spotkanie naszych mamusiek. Już widzę entuzjam mamy tż'ta jak jej to powiemy pewnie bedzie " a po co ja tam..."
Zapomniałam Wam wczoraj napisać, że w ramach dbania o zdrowie naszego przyszłego potomstwa, o które mamy zamiar zacząć się starać jakoś w okolicach ślubu zaczęłam zażywać kwas foliowy
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 21:40   #2015
certina4
Wtajemniczenie

no dobrze pokazuję zdjęcia fryzurki i makijażu oczu Jeśli chodzi o suknię to trochę jest za duża i muszą mi zwęzić ale jest cudowna będę miała dwa welony i już piękną kolię sobie wybralam, tylko czekam aż zamówią kolczyki, ale na wtorek ( kolejna przymiarka ) już powinny być w ogóle panie w salonie dzisiaj z wrażenia nie mogły oderwać ode mnie oczu i wypytywały gdzie była robiona fryzura, gdzie makijaż itp Sama się sobie dzisiaj wyjątkwo podobałam

We włosach mam sztucznego storczyka- tam jakiś kwiatuszek będzie, ale może sie uda zamówić moje kochane peonie

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 21:46   #2016
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
no dobrze pokazuję zdjęcia fryzurki i makijażu oczu Jeśli chodzi o suknię to trochę jest za duża i muszą mi zwęzić ale jest cudowna będę miała dwa welony i już piękną kolię sobie wybralam, tylko czekam aż zamówią kolczyki, ale na wtorek ( kolejna przymiarka ) już powinny być w ogóle panie w salonie dzisiaj z wrażenia nie mogły oderwać ode mnie oczu i wypytywały gdzie była robiona fryzura, gdzie makijaż itp Sama się sobie dzisiaj wyjątkwo podobałam

We włosach mam sztucznego storczyka- tam jakiś kwiatuszek będzie, ale może sie uda zamówić moje kochane peonie
ulalala
ślicznie, loczki superowe, bo tak ich w sam raz zwlaszcza te pasma mi sie podbaja
a makijazyk Certi piekny
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 22:04   #2017
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
ulalala
ślicznie, loczki superowe, bo tak ich w sam raz zwlaszcza te pasma mi sie podbaja
a makijazyk Certi piekny
dziękuję cieszę się że Ci się podoba

kurcze coś mi się oczy kleją, a tu tyle rzeczy do zrobienia... mama jutro przyjeżdza

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-07, 22:35   #2018
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:

ale slicznie wygladasz naprawde a ta fryzurka tez taka chce .Widze ze z boku mialas poprzeplatane, a mi tak nie wyszlo
Wogóle widziałam dzisiaj dziewczyne z taka sama fryzura i różowym kwiatkiem ( moze to Ty bylas? )
Cytat:

To się Słonko nie denerwuj, bo od denerwowania się spóźnia wszystko będzie dobrze zobaczysz
ale slodko do mnie piszesz hihihi. No tez tak mysle , ze od nerwów mi sie spoznia. ehhh a musze dostac przed slubem
Stary 2010-07-07, 22:51   #2019
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
ale slicznie wygladasz naprawde a ta fryzurka tez taka chce .Widze ze z boku mialas poprzeplatane, a mi tak nie wyszlo
Wogóle widziałam dzisiaj dziewczyne z taka sama fryzura i różowym kwiatkiem ( moze to Ty bylas? )

ale slodko do mnie piszesz hihihi. No tez tak mysle , ze od nerwów mi sie spoznia. ehhh a musze dostac przed slubem
dziękuję z boku miałam zawijaski takie jeśli mieszkasz w Lublinie to możliwe że mnie widziałaś jak szłam w mieście do makijażystki albo byłam w kościele u organisty, albo na Kraśnickich przy salonie sukni ślubnych poza tym wolalam się nie pokazywać z różowym stroczykiem we włosach

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2010-07-07, 23:02   #2020
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam kciuki.
No to super dostaliście prezent od kolegi ,mesie są fajne.
A co ci się śniło??
Nie,bo nie mam jak wrzucić fotki na kompa.
Prosze uzbroić się w cierpliwość
to za 500 post
Mad nie umiem tak ładnie dzilić postów jak Ty więc muszę odpisać ciągiem
Dziękuję za kciuki ale niestety nie udało się bo babeczka/facet? nie przyszła
Prezent super bo nie mieliśmy żadnego pomysłu na samochód a teraz nie musimy o tym myśleć (tylko dekorację wybiorę). Jeszcze by się przydał ktoś kto podaruje nam obrączki, ubranie dla K., biżuterię i parę innych rzeczy Bo boję się, że sami to się do sierpnia nie zmobilizujemy żeby to wybrać
Co do fotek - pamietam, że nam obiecałaś wziąć kabel od brata
Dziękuję za oklaski
A sen tym razem dotyczył problemów z bukietem, rano po przebudzeniu go dobrze pamiętałam ale teraz już nie - widać nie był aż tak masakryczny jak poprzedni

Cytat:
Wyrobicie się, nie macie wyjścia A tak serio to trzymamy kciuki, wszystko musi się udać

Cytat:
:
Zapomniałam Wam wczoraj napisać, że w ramach dbania o zdrowie naszego przyszłego potomstwa, o które mamy zamiar zacząć się starać jakoś w okolicach ślubu zaczęłam zażywać kwas foliowy
No to Ostatnio pani w poradni nam powiedziała, że odkryto, że faceci też powinni brać

Cytat:
no dobrze pokazuję zdjęcia fryzurki i makijażu oczu
Supcio

Jutro idziemy do USC. Musimy zabrać coś oprócz dowodów? Jak to jest z tymi aktami ur.?
Długo nam zajmie taka wizyta? K. ma nockę i mam nadzieję, że jak pójdziemy godzinę przed zamknięciem to się wyrobimy...

Dobranoc
Stary 2010-07-07, 23:59   #2021
madmuazelle
BAN stały

Miałam iść już spać,ale stwierdziłam że najpierw Was nadrobie,a potem sprzedam pare newsow

Cytat:
Mad nie umiem tak ładnie dzilić postów jak Ty więc muszę odpisać ciągiem
Dziękuję za kciuki ale niestety nie udało się bo babeczka/facet? nie przyszła
Spoko To robi się tak kopiujesz to
[QUOTE=mmmmmm;20540649] tu wklejasz wypowiedz i konczysz GUOTE z nawiasami Mam nadzieje,że dobrze/zrozumiale wytłumczyłam.
Prosze bardzo za kciuki Wrrr co za wredoty,że nie przyszli

Cytat:
Prezent super bo nie mieliśmy żadnego pomysłu na samochód a teraz nie musimy o tym myśleć (tylko dekorację wybiorę). Jeszcze by się przydał ktoś kto podaruje nam obrączki, ubranie dla K., biżuterię i parę innych rzeczy Bo boję się, że sami to się do sierpnia nie zmobilizujemy żeby to wybrać
Taa to wtedy było by super gdyby tak było-darmowe prezenty na ślub Dacie rade, to na rozpęd by pomogło

Cytat:
Co do fotek - pamietam, że nam obiecałaś wziąć kabel od brata
A no miałam,ale brak czasu

Cytat:
Dziękuję za oklaski
A sen tym razem dotyczył problemów z bukietem, rano po przebudzeniu go dobrze pamiętałam ale teraz już nie - widać nie był aż tak masakryczny jak poprzedni
Aha,to niezły sen,niezły

Cytat:
Jutro idziemy do USC. Musimy zabrać coś oprócz dowodów? Jak to jest z tymi aktami ur.?
Długo nam zajmie taka wizyta? K. ma nockę i mam nadzieję, że jak pójdziemy godzinę przed zamknięciem to się wyrobimy...
Jak wybieracie się po akty urodzenia do swoich USC ( tam gdzie się urodziliście ) to tylko potrzebne są Wam dowody osobiste
ale zanim musicie iść wpłacić opłate skarbową/znaczek skarbowy-22 i wtedy z dowodem wpłaty i dowodami idziecie do USC,oni wystawiają Wam od ręki akty urodzenia

Cytat:
Śliczna fryzurka i makijaż.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-08, 00:06   #2022
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
ladne
Dzięki

Cytat:
Za 17 dni Wyrobicie się napewno

Cytat:
Chyba a może jednak zosatniemy ciotkami

Cytat:
za obarączki My wczoraj z tż'tem przymierzaliśmy swoje
dziekuję za podpowiedź to super, bo tż był urodzony w Rybniku więc możemy wszystko załatwić w jednym USC
Dziękuje za gratko oklaski Fajne uczucie mierzyć obrączki.Też mi się gęba śmiała jak zobaczyłam na zaświadczeniu z USC,że kobieta przyjmuje nazwisko męża.To było tak:
mężczyzna: nazwisko tż ta-wiadomo
kobieta : nazwisko tż-ta
dzieci : nazwisko tż-ta

Cytat:
bardzo prosze o foteczki później
Postaram się

Cytat:
Wpisałam w sobie w magiczny zeszycik wszystko co trzeba załatwić i stwierdziłam, że wszystko jest do ogarnięcia bez większego stresu i nacisku
W weekend prawie finiszujemy z zaproszeniami zostaną nam już potem tylko 2 bo akurat niema obecnie tych osób
Za 2 tygodnie planujemy zrobić spotkanie naszych mamusiek. Już widzę entuzjam mamy tż'ta jak jej to powiemy pewnie bedzie " a po co ja tam..."
Jest,jest wszystko do ogarnięcia. Mnie/tzn nas przerażało że tyle jest do załatwiania,ale jakoś nam wszystko gładko/sprawnie i szybko poszło że poprostu teraz możemy odpoczywać
O prosze,to super że już dbasz o siebie i przyszłego potomka
Stary 2010-07-08, 00:38   #2023
madmuazelle
BAN stały

Newsy:

1. Apropo finiszu rozdawania zaproszeń.My dzisiaj tzn wczoraj zakończyliśmy,wszystkie są rozdane

2. Jutro ide do swojej Parafii zanieść karteczke na zapowiedzi,bo wczoraj Kancelaria była zamknięta.A tż zaniósł przedwczoraj i teraz przez 3 niedziele,będą wyglaszane zapowiedzi o Nas,że się hajtamy Szkoda,że nie usłyszymy bo już nas nie będzie. No,ale mama tż-ta usłyszy

3. Butów do kiecki poprawinowej nie kupiłam,stwierdziłam że się z kupnem wstrzymam

4. Tż stwierdził,że mógłby już mówić do moich rodziców mamo tato. Noi tak mówi od wczoraj Mój tato stwierdził,że czekał na to aż tż zacznie mówić do niego tato

To chyba tyle z newsów,chyba że mi się coś przypomni to napisze

Z przygotowań slubnych pozostało nam jeszcze:

- musze wysłac maila do zespołu i ustalić szczegóły.Tak się umówilismy,bo gościu jest na urlopie.
-wysłać maila do dekoratorki sali
- tż musi kupić bielizne
- przed ślubem musimy kupić owoce
- podziękowania dla rodziców
- kupić dekoracje na drzwi wejściowe ( tym zajmie się moja mama )
- kupić rzeczy do niezbędnika PM
- etykiety na wódke
- owoce,ale to przed ślubem
- troszke sę opalić,ale to tuż przed ślubem
- musimy ustalić z organistką co ma grać na wyjście wejście
- odebrać karteczki po zapowiedziach,zawieść je do Proboszcza który udziela nam ślubu.To przed ślubem zrobimy
-spowiedz mamy na 15 minut przed ślubem

I pewnie coś jeszcze,to dopisze. Także troszke jeszcze jest ale to prawie finisz
Zmykam spać

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-07-08 o 00:43
Stary 2010-07-08, 05:32   #2024
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:

Śliczna fryzurka - podobają mi się bardzo bardzo takie na bok a jak oni wepną Ci w to welon normalnie czy jakoś na bok? Bo zrezygnowałam z tego typu fryzurki, bo wydawało mi sie, że welon do tego to nie bardzo pasuje, ale może jednak sie skusze

Cytat:

Bo ja jestem fajna i miła i żarty się mnie trzymają z rana

Cytat:
dziękuję z boku miałam zawijaski takie jeśli mieszkasz w Lublinie to możliwe że mnie widziałaś jak szłam w mieście do makijażystki albo byłam w kościele u organisty, albo na Kraśnickich przy salonie sukni ślubnych poza tym wolalam się nie pokazywać z różowym stroczykiem we włosach
Ja chyba tylko zobacze u fryzjeri jak to wygląda z kwiatkiem a potem wyciągne, bo jakoś dziwacznie mi będzie biegać po centrum miasta z kwiatkiem we włosach :P

Cytat:

No to Ostatnio pani w poradni nam powiedziała, że odkryto, że faceci też powinni brać
Tak? No to od dzisiaj tż będzie miał dodatek do obiadku

Cytat:
Newsy:

1. Apropo finiszu rozdawania zaproszeń.My dzisiaj tzn wczoraj zakończyliśmy,wszystkie są rozdane

2. Jutro ide do swojej Parafii zanieść karteczke na zapowiedzi,bo wczoraj Kancelaria była zamknięta.A tż zaniósł przedwczoraj i teraz przez 3 niedziele,będą wyglaszane zapowiedzi o Nas,że się hajtamy Szkoda,że nie usłyszymy bo już nas nie będzie. No,ale mama tż-ta usłyszy

3. Butów do kiecki poprawinowej nie kupiłam,stwierdziłam że się z kupnem wstrzymam

4. Tż stwierdził,że mógłby już mówić do moich rodziców mamo tato. Noi tak mówi od wczoraj Mój tato stwierdził,że czekał na to aż tż zacznie mówić do niego tato

- musze wysłac maila do zespołu i ustalić szczegóły.Tak się umówilismy,bo gościu jest na urlopie.
- tż musi kupić bielizne
- etykiety na wódke
- odebrać karteczki po zapowiedziach,zawieść je do Proboszcza który udziela nam ślubu.To przed ślubem zrobimy

I pewnie coś jeszcze,to dopisze. Także troszke jeszcze jest ale to prawie finisz
Zmykam spać
za wszystko o której Ty chodzisz spać masakra
Ja dziwnie sie czuje z tym, że bede mówiła do mamy tż'ta mamo, on do mojej chyba też np. moja bratowa po ślubie dług do mojej mamy zwracało się tak jak kiedyś się mówiło starszym "za dwoje" tzn, zamiast przyjedź mamo, mówiła przyjedźcie, zamiast podaj mi mamo, podajcie ale potem jakoś tak zaczęła mówić mamo normalnie może się musiała oswoić
Ja też jeszcze niemam poprawinowych bucików i ciężko teraz coś znaleźć bo półbutki poprzebierane po wiośnie, teraz prawie same sandałki na sklepach, a pani w jednym mi powiedziała, że teraz w sierpniu to już jesienna kolekcja będzie, botki itd.

Zastanawiam sie co ubrac na ten wieczór panieński w stylu hawajskim biore kwiatka do włosów i dostaniemy od młodej te łańcuchy hawajskie z kwiatami i niewiem czy normalnie się do tego ubrać, czy jakoś "po hawajsku
niechce mi się dziś do pracy iść, wolałabym sobie jeszcze pospać

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-07-08 o 05:33
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 06:07   #2025
ultraradiola
Wtajemniczenie

Witam

ale dużo spraw załatwiacie

mi jeszcze tyle zabiegów upiększających zostało do zrobienia ze normalnie nie wiem czy się wyrobie
- farbowanie włosów,
- solarium,
- peelingi na twarz,
- kosmetyczka,
- henna brwi i rzęs,
- paznokcie
- podcięcie włosów

och jaka będę piękna

a tak w ogóle już nie mogę się doczekać tego magicznego dnia

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 07:15   #2026
Ellin_ak
Rozeznanie

dokładnie, ja też!!
a już 30 dni zostało
Idę zaraz zanieść dokumenty na nowy dowód osobisty później idę opiekować się dzieckiem na 4h. Zawsze jakaś kasa wpadnie. A później jadę załatwić paszport. Jutro jeszcze mi zostanie legitymacja studencka i indeks. A jak dostane dowód to po kolei będę załatwiać bank itd.
zaraz muszę wychodzić...nie chce mi się nigdzie iść...
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 08:06   #2027
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobrze, że w porę okazało się co to za firma i zdążyliście znaleźc nową
Ojj tak, nie wiem co by było, gdybyśmy mieli mniej czasu

Cytat:
Prześlicznie wyglądasz Super fryzurka, super makijaż, chciałabym być równie zadowolona jak Ty
A ja wróciłam niedawno od lekarza, mam ropne zapalenie migdała Dobrze, że poszłam, bo w domu sama bym sobie nie pomogła, a tak to szybciej mi przejdzie, oczywiście bez antybiotyku się nie obeszło...Wszyscy w domu się przeziębili, ale im szybko przeszło, a mnie jak zwykle rozwaliło totalnie I tak wczoraj wieczorem się zwlekłam i pojechaliśmy z zaproszeniami, 2 kolejne z głowy, już mało nam zostało, sąsiedzi teściowej TŻ powiedział, że ich zaprosi na samym końcu, i to nie wie czy wystarczy dla nich miejsca (W końcu usłyszałam wprost, że jemu Ci sąsiedzi się też nie podobają i wcale nie jest za tym, aby ich zapraszać, bo to wymysł mamuśki)
Stary 2010-07-08, 08:11   #2028
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:

Wyrobicie się, nie macie wyjścia A tak serio to trzymamy kciuki, wszystko musi się udać
ja tez masz rozne mary nocne Ostatnio mi sie snilo dziecko , ze caly czas trzymalam i bawilam sie z jakas dziewczynka (tak slodko bylo) (pewnie dlatego ze za duzo mysle , ze jestem w ciazy
)
dziekuje za kciuczki

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Cytat:
Dzięki

Za 17 dni Wyrobicie się napewno

Cytat:

Bo ja jestem fajna i miła i żarty się mnie trzymają z rana

ojj nie zaprzecze
Stary 2010-07-08, 08:11   #2029
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

certina, fryzurka i makijaż przepiękne! Będziesz wyglądać cudownie!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 08:27   #2030
metkaa
Zakorzenienie

czesc

certina4
tez mi sie bardzo podoba twoja fryzurka
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 08:51   #2031
Martoolka87
Zakorzenienie

Heloł

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
ja tez nie umiem już żyć bez soczewek! Okulary noszę tylko wieczorem albo rano jak zdejmę soczewki albo jak nie zdążę jeszcze założyć.
No a ja właśnie przez ostatni rok nosiłam non stop, bo okulary mi się zepsuły. Wczoraj je skleiłam super glue, żeby je założyć, ale już się i tak do niczego nie nadają

Cytat:
Nie martw się Co jest nie tak z tym dekoltem że nie da się go skroić? Podobno to dobra krawcowa. Chyba, że stanik jest dziwnie skorjony
Stanik jest mocno zabudowany - o tu jest na "żywej" dziewczynie:
http://balkonetka.pl/katalog/bra/panache-evie-2
i przy dekolcie w serduszko wyłazi ta środkowa część. Wiem, że Tośka miała podobny problem i jakoś miała przerobiony ten stanik, ale ostatnio się tu nie pokazuje, a szkoda, bo bym ją poprosiła o wklejenie fotek przerobionego stanika
Jak nie przerobię stanika, to serduszka prawdopodobnie nie da się zrobić i będzie musiała być fala

Cytat:
Aha rozumiem No,ale potem efekt będzie pewnie piorunjący
Oby

Cytat:
Śliczna fryzurka I makijaż też super
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 08:57   #2032
certina4
Wtajemniczenie

mmmmmm
madmuazelle

Cytat:
Newsy:

- tż musi kupić bielizne
- etykiety na wódke

Zmykam spać
Mad a ja się zastanawiam czy kiedykolwiek będę mogła zacząć mówić do teściowej - mamo, jakoś mi się to nie widzi

a co planujecie na podziękowania dla rodziców kupić?

wiesz ja jakbym miała spowiedz na 15 min przed ślubem to chyba bym ze stresu tam padła ja się w ogóle bardzo spowiedzią przejmuje

Cytat:
Śliczna fryzurka - podobają mi się bardzo bardzo takie na bok a jak oni wepną Ci w to welon normalnie czy jakoś na bok? Bo zrezygnowałam z tego typu fryzurki, bo wydawało mi sie, że welon do tego to nie bardzo pasuje, ale może jednak sie skusze
dziękuję

welon będzie na górze ( tzn nad fryzura) wprawdzie pani fryzjerka powiedziała i zzrobiła miejsce na welon w środku fryzury- koło kwiatka, ale wszyscy na wczorajszej przymiarce stwierdzili żę mi spadnie i trzeba go na górze, nawet wczoraj się sobie podobałam w welonie

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Witam

ale dużo spraw załatwiacie

mi jeszcze tyle zabiegów upiększających zostało do zrobienia ze normalnie nie wiem czy się wyrobie
- farbowanie włosów,
- solarium,
- peelingi na twarz,
- kosmetyczka,
- henna brwi i rzęs,
- paznokcie
- podcięcie włosów

och jaka będę piękna

a tak w ogóle już nie mogę się doczekać tego magicznego dnia

bedziesz będziesz ja tez się doczekac nie mogę ... jak już będzie po
Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Ojj tak, nie wiem co by było, gdybyśmy mieli mniej czasu

Prześlicznie wyglądasz Super fryzurka, super makijaż, chciałabym być równie zadowolona jak Ty
A ja wróciłam niedawno od lekarza, mam ropne zapalenie migdała Dobrze, że poszłam, bo w domu sama bym sobie nie pomogła, a tak to szybciej mi przejdzie, oczywiście bez antybiotyku się nie obeszło...Wszyscy w domu się przeziębili, ale im szybko przeszło, a mnie jak zwykle rozwaliło totalnie I tak wczoraj wieczorem się zwlekłam i pojechaliśmy z zaproszeniami, 2 kolejne z głowy, już mało nam zostało, sąsiedzi teściowej TŻ powiedział, że ich zaprosi na samym końcu, i to nie wie czy wystarczy dla nich miejsca (W końcu usłyszałam wprost, że jemu Ci sąsiedzi się też nie podobają i wcale nie jest za tym, aby ich zapraszać, bo to wymysł mamuśki)

dziękuje
Asiu a Ty znowu chorujesz, może powinnaś brać jakieś leki wzmacniające odporność? Mam nadzieję że antybiotyk szybko postawi Cię na nogi

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
certina, fryzurka i makijaż przepiękne! Będziesz wyglądać cudownie!

dziękuję
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc

certina4
tez mi sie bardzo podoba twoja fryzurka
cieszę się

dziewczynki uciekam bo mama dzisiaj przyjeżdza i muszę zrobić zakupy, posprzątać, dokończyć album przed jej przyjazdem i pojechać z flakonem do florystki

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2010-07-08, 08:58   #2033
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
za wszystkie załatwione sprawy.
Nie wiem czy Waqm pisałam, ale mój TŻ ostatnio o mojej mamie mówi "nowa mama" i nawet tak się do niej raz zwrócił więc pewnie nie będzie problemu z mówieniem "mamo/tato" do teściów od razu po ślubie

Cytat:
A ja wróciłam niedawno od lekarza, mam ropne zapalenie migdała Dobrze, że poszłam, bo w domu sama bym sobie nie pomogła, a tak to szybciej mi przejdzie, oczywiście bez antybiotyku się nie obeszło...
Oj Bidulko kuruj się

Cytat:
czesc
Cześć Jak samopoczucie?
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-08, 09:16   #2034
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Asiu a Ty znowu chorujesz, może powinnaś brać jakieś leki wzmacniające odporność? Mam nadzieję że antybiotyk szybko postawi Cię na nogi
No tak...znowu... 2 tygodnie temu miałam zapalenie pęcherza, ledwo mi przeszło to jakieś zapalenie gardła. Dzisiaj mówiłam lekarzowi, że coś kiepsko z moją odpornością, ale pozaglądał w kartotekę i powiedział, że nie, że teraz tak wszyscy mają bo pogoda taka itp. A ja mam gronkowca na gardle, może znowu się uaktywnił. Nie wiem czy przed ślubem, ale po już na pewno pójdę na wymaz z gardła (jeśli lekarz mi da skierowanie) i chciałabym zrobić badania na tarczycę, bo obawiam się że coś może być nie tak

Cytat:
Oj Bidulko kuruj się
Mam nadzieję, że antybiotyk szybko postawi mnie na nogi, tyle spraw jst do załatwienia, nie mogę teraz chorować, musimy jeszcze zaproszenia rozdać ostatnie, spotkać się z dekoratorami, w przyszłym tyg. jestem umówiona w salonie sukien na zdjęcie wymiarów, pewnie kupię u nich buty, bieliznę. No i mnóstwo innych spraw będzie, a tu jakieś choróbska, o nie, nie dam się Nawet się nie kładę do łóżka, tylko siedzę ciepło ubrana, jakbym się tak położyła to tylko słabsza bym była
Stary 2010-07-08, 09:17   #2035
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Jak samopoczucie?
niestety nie najlepiej, niby juz sie troche do tego przyzwyczaiłam ze stale jest mi niedobrze ale jest to jednak troche meczace
Stary 2010-07-08, 09:20   #2036
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
niestety nie najlepiej, niby juz sie troche do tego przyzwyczaiłam ze stale jest mi niedobrze ale jest to jednak troche meczace
Biedna Na pewno jest to męczące i nieprzyjemne. Niczym nie mozna choć zmniejszyć tych dolegliwości?
Stary 2010-07-08, 09:25   #2037
201701300931
Konto usunięte

A ja do moich teściów mówię po imieniu Teść mi to zaproponował pół roku przed ślubem, teściowa na weselu... I dobrze, bo ja do tej kobiety nigdy bym mamo nie powiedziała...

Zaraz jadę CV składać, a potem grzecznie trzeba angielski odrobić
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-08, 09:30   #2038
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Biedna Na pewno jest to męczące i nieprzyjemne. Niczym nie mozna choć zmniejszyć tych dolegliwości?
ciasteczka imbirowe upieklam raz, niestey mi nie pomagaja, picie coli tez nie bardzo, mam nadzieje ze mdłosci ustana po 3 miesiacu ciazy
Stary 2010-07-08, 09:39   #2039
caprica6
Wtajemniczenie

Dzien dobry wszystkim Nie mam sily nadrabiac ale mniej wiecej jestem na bieżąco Jestem teraz na etapie zakupow dla dzidzi, zostalo juz tylko kilka rzeczy do kupienia

Certina sliczna fryzurka i mejkap, cudooo
Metka Mi pomagal soczek pomidorowy. A ktory to juz tc?

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2010-07-08 o 09:41
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 09:45   #2040
ultraradiola
Wtajemniczenie

ale wam zazdroszczę dzidziusiów dziewczyny

tez bym już chciała

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości