Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12 - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-07, 20:16   #1861
Konczita
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Konczita uwielbiam Twój nick
Sonia26 biedaku, ja tez bym się załamała, może da się naprawić...
mi tez się podoba ...
właśnie zjadłam kolacyjke przed 20 skończyłam nie za późno ?????
a dzisiaj objadałam się serkiem z szynką i szczypiorekiem
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 20:16   #1862
kataluna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sonia26 Pokaż wiadomość
Więc dołączam się do dyskusji o facetach. Ja równiez trafiłam na drania swego czasu, 2 lata mu poświęciłam i bardzo go kocham.....do czasu.....kiedy zadzwoniła jakas laska i prosiła go do telefonu. Okazało się, że delegacje były udane dziewczyna zadzwoniła kolejny raz i wypytałam ja o wszystko. Opowiadał jej jaki jest nieszczęsliwy biedaczek i takie tam bajery nie był agresywny ale potrafił był zaborczy, zazdrosny i groźny. Zerwałam z nim i nawet cześć mu nie mówiłam. Po jakimś czasie związał sie z inna dziewczyną i ona opowiadała, że jest okropnie w związku. Po dwóch miesiącach w kłótni zaczął ją dusić i .... udusił. Teraz siedzi w psychiatryku a ja dziękuję Bogu, ze w porę go zostawiłam. Tak wiec dziewczyny nie ma co trwac przy draniu, który nie ma dla Was szacunku bo to niekoniecznie musi się skończyć jak w moim przypadku ale od takich trzeba sie trzymac z daleka. Teraz mam ukochanego, super męża za którego życie bym oddała a on za mnie. Od czterech lat jesteśmy razem i nie żałuję ani jednego dnia z nim przeżytego. Oby tak było wiecznie tym miłym akcentem powiem, że od czacunku sie wszystko zaczyna...jak nie ma szacunku dla Was i Waszego czasu, Waszych zainteresowań to uciekajcie jak najdalej!
Przerazilas mnie.
kataluna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 20:18   #1863
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
Daje się, daje Przy minimum samozaparcia nie ma problemu. (w tym czasie dukająca mama gościła w domu 6letniego wnuka i jak się dowiedziałam, na co ona sobie pozwalała lody i inne zakazane rzeczy przez 3 dni po prostu )

Koncerty jak koncerty (oprócz wymienionych to np. Skunk Anansie dali świeeeetny koncert, Skin dwoiła się i troiła, rzucała na publikę itd), ale w końcu miałam trochę wakacji z TŻem , który dziś znów poleciał do Włoch i wróci pewnie dopiero we wrześniu Od marca był kilka razy, ostatnio nawet co 2 tygodnie, więc teraz to nie wiem, jak przeżyję tyle czasu . Pozostaje nam wirtualna miłość i dawanie buziaków na gg, jak nastolatki .

Gratuluję dobrego wyboru w odpowiednim momencie. Strach pomyśleć, co by było...
Skąd ja to znam

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 20:27   #1864
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
Uffff.
Od 1 do 4 (5 powrót) byłam na Open'erze, więc mój dukanek dostał ciut w kość. Ale starałam się nie pozwalać sobie za mocno.

Czyli:
piwo bo przecież te min. 1,5 litra płynów dziennie musiało być
pokarmy, jak to festiwalowe, starałam się tak dobierać, żeby było jak najbardziej zgodnie. Czyli np. chińskie - gotowany kurczak z warzywami + ryż (z czego ryżu zjadłam kapkę, resztę dla TŻa ), na polu mieli też pyszne piersi z kurczaka (te z pieczonym ziemniakiem - ziemniak dla TŻa), i tak dalej.
Nie skusiłam się na żadne gofry i inne pyszności, w końcu jestem na diecie . Na śniadanie zazwyczaj miałam wieśniaka, potem jakieś maślanki, kefiry itd. Ogólnie jestem z siebie dumna, bo po przyjeździe ważyłam tyle samo, co przed (a tu jeszcze stan przedokresowy itd ).

A teraz - dni białkowe, za karę

Pozdrawiam dukaneczki!!
z tym piwem to mnie powalilas

Cytat:
Napisane przez kataluna Pokaż wiadomość
Tak masz racje ze nie wszyscy faceci sa idealni... Sa buce i sa ci "w miare normalni", ci ktorzy sa szczerzy i ci ktorzy swietnie sie kryja a po jakims czsie wychodzi szydlo z worka, ci ktorzy sa uczciwi i ci ktorzy notorycznie klamia, ci dla ktorych warto poswiecic zycie i ci niewarci funta klakow. Moze mam staroswieckie poglady ale jak sie deklaruje milosc, zaklada rodzine to trzeba sie tego trzymac i pielegnowac zeby bylo dobrze a nie przy pierwszej lepszej okazji udowadniac niezgodnosc charakterow (oczywiscie przewaznie z powodu nudy albo konfrontacji z zyciem-tym codziennym). Smiechu warte bo jakos wczesniej tej niezgodnosi nie bylo... A co do lasek - tu naiwnosc niestety bierze gore (a moze to jest glupota). Wiara w kazdy bajer, obietnice... i uganianie sie za kims kto ma cie gleboko w ... Ne bede rozwijac tematu bo nie chce by ktos z was poczul sie urazony.

Sparta - zgadzam sie z toba. Rana zostaje.

A ja ostatnio zaczelam pasowac do S

Twinsplus1 -fajna koszulka. Gdzie zakupilas?
ano na ebay'u SINFUL jest swietny to moja 4 koszulka od nich

Cytat:
Więc dołączam się do dyskusji o facetach. Ja równiez trafiłam na drania swego czasu, 2 lata mu poświęciłam i bardzo go kocham.....do czasu.....kiedy zadzwoniła jakas laska i prosiła go do telefonu. Okazało się, że delegacje były udane dziewczyna zadzwoniła kolejny raz i wypytałam ja o wszystko. Opowiadał jej jaki jest nieszczęsliwy biedaczek i takie tam bajery nie był agresywny ale potrafił był zaborczy, zazdrosny i groźny. Zerwałam z nim i nawet cześć mu nie mówiłam. Po jakimś czasie związał sie z inna dziewczyną i ona opowiadała, że jest okropnie w związku. Po dwóch miesiącach w kłótni zaczął ją dusić i .... udusił. Teraz siedzi w psychiatryku a ja dziękuję Bogu, ze w porę go zostawiłam. Tak wiec dziewczyny nie ma co trwac przy draniu, który nie ma dla Was szacunku bo to niekoniecznie musi się skończyć jak w moim przypadku ale od takich trzeba sie trzymac z daleka. Teraz mam ukochanego, super męża za którego życie bym oddała a on za mnie. Od czterech lat jesteśmy razem i nie żałuję ani jednego dnia z nim przeżytego. Oby tak było wiecznie tym miłym akcentem powiem, że od czacunku sie wszystko zaczyna...jak nie ma szacunku dla Was i Waszego czasu, Waszych zainteresowań to uciekajcie jak najdalej!
swiete slowa ja moge sie podpisac recami i nogami, a moj staz malzenski to 10 lat

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 20:37   #1865
violka_87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Obecnemu ufam, wiem że nie zrobi mi tego co tamten buc

Acha, i jak szybko zawinę to nie rozpadnie się. Bo dziś wziełam kekaba na obiad, w pracy padli z zazdrości. Dzięki kochana za przepis
I nie zapomnij od spodu folie sobie tak zawinąć żeby podczas wszamania sosik ci nie ciekl po paluszkach tak jak u mnie dzisiaj hihi

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

a muj kofany mezuś powiedział że przyjdzie za 10 minut zanim synal zasnie bo juz trzeba małemu obniżyć łóżeczko zeby nie wyskoczył, synus śpi a jego dalej nie ma nakopie mu jak przyjdzie

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

SORY ZA BŁEDY ORTOGRAFICZNE
violka_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 20:38   #1866
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

wszystkim watpiacym, zasmuconym.. wszystkim ktorym brakuje wiary i nadziei ...

posluchajcie tego (ten tekst zawsze mi pomaga na dola )

http://www.youtube.com/watch?v=VTUMZ...eature=related

Porter & Lipnicka - Nobody else

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 20:58   #1867
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka_87 Pokaż wiadomość
I nie zapomnij od spodu folie sobie tak zawinąć żeby podczas wszamania sosik ci nie ciekl po paluszkach tak jak u mnie dzisiaj hihi

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

a muj kofany mezuś powiedział że przyjdzie za 10 minut zanim synal zasnie bo juz trzeba małemu obniżyć łóżeczko zeby nie wyskoczył, synus śpi a jego dalej nie ma nakopie mu jak przyjdzie

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

SORY ZA BŁEDY ORTOGRAFICZNE

chyba się sama skusze ale to dopiero za pare dni ..
oj to sie dzisiaj będzie działo ... M nawet nie wie co go czeka hehehe
Stary 2010-07-07, 21:47   #1868
nillka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzyna21 Pokaż wiadomość
raz zrobiłam z homo...a raz z 3 razy przemielonego twarogu... nie chce sie dopiec i w środku jest prawie surowy... a z wierzchu mi sie robi taka gumowa skorupka...
Mimo że okazało się że mam odpowiedni słodzik... to sernik jest dziwny...jak sie go je to jest obrzydliwie słodki po czym równie obrzydliwie gorzki...

Juz nie wiem co ja robie źle...tak sie staram...
ee to jest niemożliwe, nie wiem jakim cudem Ci się tak dzieje, ja antytalencie kucharskie zrobiłam ten sernik za pierwszym razem i wyszedł perfekcyjny, zarówno ze zwykłego twarogu jak i serka homo, nie wiem jak może być najpierw za słodki a później gorzki
ile dajesz słodzika?? może za krótko go pieczesz, dajesz go na noc do lodówki??

Cytat:
Moje fotki przed i po 60 dniach. Jak widac tyłek i uda zostały, spłaszczył sie tylko brzuch Cycki bez komentarza
no no no gratuluję!!!!!kla ski: ale za to jak się spłaszczył, jest pięknie mi samej cycki zleciały, ale coś za coś, ile Ci zleciały w cm obwody??

Dziewczynki jestem z siebie dumna samej sobie bije brawa
dziś miałam okazję się zważyć się na czczo i bez ubrania i to co zobaczyłam na wadze wprawiło mnie w dziką euforie okazało się, że ważę o 0,5 kg mniej niż docelowa wybrnana przeze mnie waga czyli o 2 kg mniej niż wyliczył MI Doktorek ehh i to na dodatek na dniach PW i bez porcelanki od 3 dni i ze spóźniającym się @ więc od poniedziałku albo już niedzieli przechodzę a III fazę !!!!!!!!!!!
Stary 2010-07-07, 21:51   #1869
sonia26
Raczkowanie

GG do sonia26

Cytat:
Napisane przez nillka88 Pokaż wiadomość
ee to jest niemożliwe, nie wiem jakim cudem Ci się tak dzieje, ja antytalencie kucharskie zrobiłam ten sernik za pierwszym razem i wyszedł perfekcyjny, zarówno ze zwykłego twarogu jak i serka homo, nie wiem jak może być najpierw za słodki a później gorzki
ile dajesz słodzika?? może za krótko go pieczesz, dajesz go na noc do lodówki??

no no no gratuluję!!!!!kla ski: ale za to jak się spłaszczył, jest pięknie mi samej cycki zleciały, ale coś za coś, ile Ci zleciały w cm obwody??

dziś miałam okazję się zważyć się na czczo i bez ubrania i to co zobaczyłam na wadze wprawiło mnie w dziką euforie okazało się, że ważę o 0,5 kg mniej niż docelowa wybrnana przeze mnie waga czyli o 2 kg mniej niż wyliczył MI Doktorek ehh i to na dodatek na dniach PW i bez porcelanki od 3 dni i ze spóźniającym się @ więc od poniedziałku albo już niedzieli przechodzę a III fazę !!!!!!!!!!!
w pasie 16 cm, w biuście 8 cm, pod biustem 7 cm a w udzie 4 cm.
11.08.2010 55 kg 100 dni -12 kg
23.01.2011 III Faza 62 [B]

pas 92/72 -20 cm, biust 93/83 -10 cm, pod biustem 80/73 -7 cm, udo 60/54 -6 cm
sonia26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 22:08   #1870
Megi428
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katarzyna21 Pokaż wiadomość
raz zrobiłam z homo...a raz z 3 razy przemielonego twarogu... nie chce sie dopiec i w środku jest prawie surowy... a z wierzchu mi sie robi taka gumowa skorupka...
Mimo że okazało się że mam odpowiedni słodzik... to sernik jest dziwny...jak sie go je to jest obrzydliwie słodki po czym równie obrzydliwie gorzki...

Juz nie wiem co ja robie źle...tak sie staram...
Gumowa skorupka z wierzchu robi się jak do sernika jest dodana skrobia - może robisz ten ze skrobią.
Myślę, że to że w środku masz niedopieczony to wsadzasz go do niezbyt nagrzanego piekarnika i dlatego się spieka a w środku surowy. A żeby i tak pod koniec pieczenia się nie spiekł - często piekarniki właśnie spiekają górę to w połowie pieczenia połóż na sernik papier do pieczenia, a po wyłączeniu uchyl drzwiczki i zostaw do ostygnięcia w piekarniku.
Stary 2010-07-07, 22:15   #1871
kochak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moose1979 Pokaż wiadomość
No to witam serdecznie. Jako, że jestem facetem, chce tez zabrać głos z tym wątku pobocznym. Jeździcie po tych facetach, jakby całe zło świata zależało tylko od nich. Dziewczyna miała randkę i jak sama napisała "i on mnie też nie oczarował". I oczywiście to jest również wina faceta, że nie oczarował, jakże cudownej Istoty, jaką jest kobieta. No czasami jest tak, że się nie oczarowujemy. Życie jest różne i różne są losy ludzi. Nasza biedna, pokrzywdzona koleżanka pisała coś wcześniej, że jakiś jej facet poprzedni leżał obok niej, a oglądał zdjęcia młodszych dziewcząt w internecie. Zastanawiam się w takim razie, po co z nim leżała?? To tak, jak facet leje kobietę, a ona z nim jest, bo go kocha... Nigdy tego nie rozumiałem i nigdy tego nie zrozumiem. Trzymacie się drogie Kobietki czasem zwykłych prostaków, a potem macie pretensje. Ile razy widziałem, jak dziewczyny kręciły z cudownymi mięśniakami, którzy je lali. Ale one z nimi były. Może zmianę należy zacząć od siebie, a przez to i dojrzeć do zmiany partnera?? Poza tym randka z facetem, który "mnie nie oczarował" zaczyna się około 23-ej?? Hmmm... no ja jestem otwarty na różne sprawy, ale żeby pierwszą randkę zaczynać w sumie w nocy?? Chyba, że pod pojęciem "oczarować kogoś" mamy dwa różne znaczenia To chyba wszystko, co miałem do powiedzenia. Nie mówię, że wszyscy faceci są idealni, ale czy wszystkie kobiety są też takie uczciwe??
Pozdrowionka

to nie była pierwsza randka drogi kolego

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Achika Pokaż wiadomość
kochak a co za projekty robisz ze takie smutne? zajmujesz sie grafika?
tia... sem se grafik
kochak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 22:18   #1872
Bella71
Przyczajenie

Thumbs down Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12

dziś miałam okazję się zważyć się na czczo i bez ubrania i to co zobaczyłam na wadze wprawiło mnie w dziką euforie okazało się, że ważę o 0,5 kg mniej niż docelowa wybrnana przeze mnie waga czyli o 2 kg mniej niż wyliczył MI Doktorek ehh i to na dodatek na dniach PW i bez porcelanki od 3 dni i ze spóźniającym się @ więc od poniedziałku albo już niedzieli przechodzę a III fazę !!!!!!!!!!! __________________

Nillka wielkie gratki klask i:
Ale Ci zazdroszcze tak poprostu i po babsku
Może ja też kiedyś będę tak skakać z radości
II- 10.07-25.09 ma być -9,9kg
III-26.09-14.01 ma być -60,5 kg
ja bym chciała 58 kg
Bella71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 22:22   #1873
kochak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
wszystkim watpiacym, zasmuconym.. wszystkim ktorym brakuje wiary i nadziei ...

posluchajcie tego (ten tekst zawsze mi pomaga na dola )

http://www.youtube.com/watch?v=VTUMZ...eature=related

Porter & Lipnicka - Nobody else

hmm.. miłe.... ja właśnie wstałam,, przysnelo mi sie po pracy:/ ide na zakupy bo w lodówce pusto ale sie dobrze spało....

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Bella71 Pokaż wiadomość
dziś miałam okazję się zważyć się na czczo i bez ubrania i to co zobaczyłam na wadze wprawiło mnie w dziką euforie okazało się, że ważę o 0,5 kg mniej niż docelowa wybrnana przeze mnie waga czyli o 2 kg mniej niż wyliczył MI Doktorek ehh i to na dodatek na dniach PW i bez porcelanki od 3 dni i ze spóźniającym się @ więc od poniedziałku albo już niedzieli przechodzę a III fazę !!!!!!!!!!! __________________

Ale Ci zazdroszcze tak poprostu i po babsku
Może ja też kiedyś będę tak skakać z radości

super ja wage mam w sobote dopiero... ehhhh spiaca jestem ciagle
Stary 2010-07-07, 22:23   #1874
Achika
Zadomowienie

pochal sie w takim razie czyms nie wiem plakatem czy czyms tam :P lubie takie rzeczy sama tez projektuje ale ogrody ;]
- 4 kg
12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY

52!!!! I cel
I cel osiagniety

II cel 50 kg

Moj kulinarny blog:
http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com
Achika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 22:23   #1875
kochak
Rozeznanie

http://www.youtube.com/watch?v=JVuUw...os=J2jKNWr_yfk

a ja to polecam
Stary 2010-07-07, 22:24   #1876
Bella71
Przyczajenie

dziś miałam okazję się zważyć się na czczo i bez ubrania i to co zobaczyłam na wadze wprawiło mnie w dziką euforie okazało się, że ważę o 0,5 kg mniej niż docelowa wybrnana przeze mnie waga czyli o 2 kg mniej niż wyliczył MI Doktorek ehh i to na dodatek na dniach PW i bez porcelanki od 3 dni i ze spóźniającym się @ więc od poniedziałku albo już niedzieli przechodzę a III fazę !!!!!!!!!!![/QUOTE]

Jak ja Ci zazdroszczę tak poprostu po babsku!
Może ja też kiedyś tak poskaczę z radości
II- 10.07-25.09 ma być -9,9kg
III-26.09-14.01 ma być -60,5 kg
ja bym chciała 58 kg
Bella71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 22:25   #1877
violka_87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
chyba się sama skusze ale to dopiero za pare dni ..
oj to sie dzisiaj będzie działo ... M nawet nie wie co go czeka hehehe
obyło się bez hehe... jest oki ale troche zlości było
Stary 2010-07-07, 22:31   #1878
kochak
Rozeznanie

Cytat:
pochal sie w takim razie czyms nie wiem plakatem czy czyms tam :P lubie takie rzeczy sama tez projektuje ale ogrody ;]
hehe nie lubie pokazywać swoich prac, ogrody świetna sprawa

kwiatki z illustratora dla Ciebie bo reklam wolalabym nie pokazywać hihihi jeszcze bana dostane
http://obrazki.elektroda.net/40_1278534633.jpg
Stary 2010-07-07, 22:34   #1879
blackhardcore
Raczkowanie

wreszcie spadek, od poprzedniego wazenia -2,2 kg w sumie jeaaahhhh jestem boska, jak mi to humor poprawilo
Stary 2010-07-07, 22:38   #1880
kochak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blackhardcore Pokaż wiadomość
wreszcie spadek, od poprzedniego wazenia -2,2 kg w sumie jeaaahhhh jestem boska, jak mi to humor poprawilo

gratulacje, ide po jajka coby nie wypaść z tematu
Stary 2010-07-07, 22:38   #1881
Achika
Zadomowienie

bardzo ladne ja tam tez babram sie troche przy grafice...bo musze jakby nie patrzec tworzyc plansze reklamujace moj projekt ehehheeh ale chce isc jeszcze na jakis kurs pro dla grafikow bo na kolejne studia to chyba czasu juz nie znajde ....bo marzy mi sie ejszcze architektura wnetrz
- 4 kg

52!!!! I cel
I cel osiagniety

II cel 50 kg

Moj kulinarny blog:
Stary 2010-07-07, 22:40   #1882
kochak
Rozeznanie

Cytat:
bardzo ladne ja tam tez babram sie troche przy grafice...bo musze jakby nie patrzec tworzyc plansze reklamujace moj projekt ehehheeh ale chce isc jeszcze na jakis kurs pro dla grafikow bo na kolejne studia to chyba czasu juz nie znajde ....bo marzy mi sie ejszcze architektura wnetrz
poszukaj darmowych kursow z unii, czasem bywja z grafiki itp. a marzenia trzeba spełniać...
Stary 2010-07-07, 22:44   #1883
violka_87
Raczkowanie

Cytat:
: oklaski:
Stary 2010-07-07, 22:44   #1884
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nillka88 Pokaż wiadomość
to się nazywa mobilizacja ... gratuluję

Cytat:
Napisane przez violka_87 Pokaż wiadomość
obyło się bez hehe... jest oki ale troche zlości było
czyli wszyscy żywi i dobrze

Cytat:

proszę kolejny spadek .. rewelacja ... gratuluję ...

muszę przyznać że jak się tak czyta o tych spadkach to samemu się chce spadać hyhy ....oby tylko zobaczyć mniej
Stary 2010-07-07, 22:44   #1885
moose1979
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kochak Pokaż wiadomość
to nie była pierwsza randka drogi kolego
A która to była randka z kolei?? Bo jeśli nie pierwsza, to na wcześniejszych tez Cię nie oczarował?? Powstaje więc pytanie, po co się z nim spotykasz, skoro nie spełnia jakiś warunków, które stawiasz swojemu ewentualnemu samcowi?
moose1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 23:01   #1886
Achika
Zadomowienie

Kochak na kurs jeszcze sie nie zalapie bo nadal sie ucze ) ale pozyjemy zobaczymy...ale mam odlozone pieniadze ...uwazam ze taki kurs to bedzie dobra inwestycja
- 4 kg

52!!!! I cel
I cel osiagniety

II cel 50 kg

Moj kulinarny blog:
Stary 2010-07-07, 23:06   #1887
countryhouse
Raczkowanie

już nie wiem co mam zrobić od kilku dni nie gadam z porcelanką już prawie 2kg rabarbaru wsunęłam i nic macie jeszcze jakieś pomysły?

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

a tak wogóle to dukam już prawie miesiąc i spadki tylko w 1fazie były a teraz stoi a w sumie chyba jedynym grzechem była mąka kukurydziana do tej pory bo raz że ciężko zrobić tortille bez tego a dwa że nawet nie do końca świadoma błędu byłam a tak było w przepisie. Nie wiem co robie źle ale denerwuje mnie to
Stary 2010-07-07, 23:08   #1888
Konczita
Zakorzenienie

lecę do łóżeczka więc życzę spokojnej nocy
i melduje iż 3 dzień za mną bez grzechu
Stary 2010-07-07, 23:13   #1889
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Cytat:
Napisane przez countryhouse Pokaż wiadomość
już nie wiem co mam zrobić od kilku dni nie gadam z porcelanką już prawie 2kg rabarbaru wsunęłam i nic macie jeszcze jakieś pomysły?

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

a tak wogóle to dukam już prawie miesiąc i spadki tylko w 1fazie były a teraz stoi a w sumie chyba jedynym grzechem była mąka kukurydziana do tej pory bo raz że ciężko zrobić tortille bez tego a dwa że nawet nie do końca świadoma błędu byłam a tak było w przepisie. Nie wiem co robie źle ale denerwuje mnie to
Chyba przesadziłaś z tym rabarbarem bo jego można "niewielką" ilość w dniach PW. Pomysłów na zaparcia podawałyśmy tu wiele, skorzystaj z funkcji "przeszukaj wątek" pod tymże hasłem, a znajdziesz wiele rozwiązań.

W pierwszym poście przeczytaj artykuły o etapach chudnięcia, wtedy Ci się może dopasuje sytuacja do opisywanych tam faz utraty wagi.

Idę spać wściekła bo *** bombki strzelił w sprawie przygarnięcia kota
Dobranoc...jutro pewnie na dokładkę kolejny wzrost
Stary 2010-07-07, 23:13   #1890
Rozeznanie

[QUOTE=countryhouse;205393 05]już nie wiem co mam zrobić od kilku dni nie gadam z porcelanką już prawie 2kg rabarbaru wsunęłam i nic macie jeszcze jakieś pomysły?[COLOR="Silver"]

ja mam dokładnie ten sam problem, nic nie działa. Może mam jakiś lipny rabarbar.
Dzisiaj zanotowałam kolejny spadek wagi, ale jelita nadal leniwe.
Jutro PW więc lecę po rabarbar

21.03 Dukan drugie podejście

Wspominamy tylko to, co nigdy się nie wydarzyło
avataris jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości