|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
Raz Dwa Trzy wybielam Białą Perłą, tzn narazie mam przerwę małą..:P
|
|
#2162 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() nie moge sie do spania wybrac ![]() ide teraz na serioooo
|
||
|
|
|
#2163 |
|
Raczkowanie
|
Coś więcej, hmm...
? Nie przeczytałam dużo stron więc nie wiem o czym tu gawędziłyście sobie a nie chce wypalić czegoś nie na tematJestem z łódzkiego. Uczę się w liceum ogólnokształcącym, więc matura tuż, tuż... Obecnie zdrowo się odżywiam i ćwiczę, bo źle się ze sobą czuję ale na razie nie powiem-dobrze mi idzie.
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
Natalia a jaka klasa? co potem chcesz robić? masz tża?
|
|
#2165 | |||||
|
Zakorzenienie
|
free - a koles ma studio zaje*ista bo jego rodzinka to fotografowie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
odebrał mnie z dworca, odwiózł, zaczekał na opóźniony pociąg... ![]() kłamczucha Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() noo bez kitu :P zaraz dostane 2 - z balonikiem dla tż. reszta na dniach. wrzuce Wam jak je dostane tylko ! ![]() Cytat:
![]() zaraz Wam opisze jaki dzisiaj mój dzien dzięki TŻ'towi był cudowny...
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądałam ten "Seks..." ale mi limit wyskoczył... Normalnie się popłakałam, jak się okazało, że Big nie przyjedzie na własny ślub...
|
|
|
|
#2167 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale chyba jestem jedną z niewielu niezadowolonych osób, bo opinie są raczej dobre może jeszcze do niej wrócę
|
|
|
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
no więc a więc, muszę to Wam napisać bo jestem taka szczęśliwa... jak NIGDY
leżymy sobie z tż, oglądamy mecz, co jakiś czas się przytulając, wtulając w siebie, całując (nie tylko w usta- w czoło, nosek, dłonie, szyję )... i wiecie o czym pomyślałam? że czas mógłby sie w tej chwili zatrzymać, nic nie musiałoby istnieć, że tylko ON mi jest potrzebny, że tylko przy nim czuję się taka szczęśliwa, wyjątkowa, bezpieczna. Że tylko dla niego chcę się uśmiechać, jego całować... zasypiać w Jego ramionach. I widziałam TO w Jego oczach. TEGO sie nie da opisać. Boże, aż mi sie płakać chcę, jak sobie przypominam. ' a on 'zobacz co ze mną zrobiłaś... ' a ja 'nie, Ty taki już byłeś ' a on 'nieprawda, to przez Ciebie ' i mnie tak przytulił tak mocno mocno... jeju on jest wspaniały. Nigdy się tak nie czułam. NIGDY. Nie chcę już niczego ani nikogo... wystarczy mi On...(jedno zdj.w galerii! a drugie chyba dopiero jutro :P)
|
#2170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2171 |
|
Rozeznanie
|
oglądaliśmy z tż 'lustra', ale nie dotrwaliśmy do końca, bo tak w 4/5 filmu włączył się limit a i tak juz zaczęliśmy zajmować się powoli sobą i zlewać na ten film.
ja *******ę, godzina 23.01 dzowni matka do mnie i z tekste 'no i co?!' powiedziałam jej je.bitnie do słuchawki 'już idzie' więc tż sam się domyślił, że musi iść. ja tylko mam nadzieje, że nie pomyśli sobie, że jest jakimś nieproszonym gościem w moim domu czy coś. wgl tż wpadł na fajny pomysł, chce mnie zabrać w sobotę nad jeziorko na cały dzień (tzn od rana, do popołudnia, bo wie że stara pipa pozowli mi być tylko do tej je.banej 20.30), jego cioteczny 2 lata młodszy brat jest tam ratownikiem. ale bez fajerwerków0 przystojny to on nie jest (jego brat;p) co do mamony. to u mnie jest tak, że... jak ojciec jest za granicą, to matka mi żydzi trochę kasy, da raz na dwa dni 2zł, czasem 5zł, a potem jak ja poproszę to z tekstem, że ona sama nie ma, że skąd ma nabrać, i z wielką łaską mi da czasem jakiegoś grosza. jak ojciec wyśle pieniądze, to robimy zakupowe szlaeństwo, czyli rajd po lidlu, biedro, po szmatach (ciuszki używane) i ogólnie obkupujemy się całkiem całkiem. jednak jak ojciec jest w domu to jest życie jak w madrycie. nie żydzi mi w sklepie na nic, na zupeeeeeeeełnie nic, nie odmówi mi jak o coś poproszę, kupi mi co tylko chce (patrzy na droższe rzeczy bo on 'na córkach nie bedzie oszczedzac' a mama np patrzy na cene i żydzi---> ona nigdy by mi nie kupiła tych pum balerinek za 3 stówy, a on normalnie). albo jak gdzieś wychodzę to sam zaproponuje że da mi kase, i daje jakąś dychę, dwie. nigdy mi nie żydzi na wycieczkę czy coś, nigdy przenigdy. największa suma jaką dostałam naraz od ojca to było 500zł, bo dostał premię od szefa w kopercie i mi ją dał. a mi się glupio zrobilo bo nie wiedzialam ze to tyle kasy, i chcialam sie podzielic z siostrami, on to zobaczyl i ucieszyl sie ze ja o tmy pomyslalam i powiedzial zebym sie z nimi nie dzielila, bo on im da tez kase. tak to jest u mnie z finansami. dlatego jak ojciec przyjezdza do nas, to niby niefajnie bo rozpier.dala chałupe jak sie napije, poniża mame i sie wyzywa i ogolnie patologia, ale jest za to zawsze mamona. a co do Ciebie poprostuewelinka, to fakt niefajnie zrobiłaś, ale mogę sobie wyobrazić co czułas, i tak jakby staram się Cię zrozumiec. może pogadaj z rodzicami i im to powiedz, to co nam powiedziałaś ![]() wgl to cześć nowe, iii... tez jestem Natalka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
Yes nienawidzę Cię za to, pastwisz się nade mną..
Nie noo graty graty;D Życzę Ci z całego mojego wielkiego, wspanialego, cudownego, otwartego na innych serca, żebyś miała więcej takich chwil w życiu i zawsze się tak czuła..;pCo ja piszę..
|
|
#2173 |
|
Rozeznanie
|
yes, pipo!
gartyyyyyyyyyyyyyy czarodziejko nasza! to sie zdarza tlyko w filmach, u Ciebie i u mnie:P hahahAHAHAHAHAHAH:d
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2175 |
|
Rozeznanie
|
yes, Ty dzixie!
Ty masz takie białe kły, czy on Ci je wybielił? a focia za***ibi! mogę ją wrzucić na swojego fbl i sie pochwalić jaka cudna jest moja yes?
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
orkopna tam jestem!!!!!!!!! ;d mam osiem podbrodków i wgl a zeby mi mowia wszyscy ze sa biale, ale na tym zdjeciu je wybielił jeszcze ... bo sa idealnie białeeeeee
|
|
#2177 |
|
Rozeznanie
|
odnośnie 8 podrbódków, przypomniał mi si,ę żarcik o grubej kobiecie.
-kochanie wymień 3 rzeczy które we mnie kochasz najbardziej!-mówi gruba baba -...hm... -...no więc...? -Twój podbródek. mwahahahahahahah ]:-> yes, durna pipo, czyli nie mogę?!
|
|
#2178 |
|
Wtajemniczenie
|
Yez zajeee zdjecie!!!!!!
Nie moge spacccccc ![]() ![]() ![]() ide dalej probowac;p |
|
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
Linka - mam nadzieje, że robisz nasz program "Letnia Piękność"? Ja zrobiłam właśnie maseczke (!) I MOJA SKÓRA JEST STRASZNIE ŚCIĄGNIĘTA!!! I maluje sobie teraz paznokietki
Tylko wody ogólnie mało wypiłam...
|
|
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
Noo;d ale masz figurkę, Boooze.. a zęby jak gwiazdy Hollywood;d
|
|
#2181 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:58 ---------- yeska mi się najbardziej na tym zdjęciu podoba twoja dupcia, chociaż mało ją widać
Edytowane przez ouu Czas edycji: 2010-07-08 o 00:00 |
|
|
|
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
Yeska - wyglądasz powalająco i tak... niewinnie (?)
|
|
|
|
#2183 |
|
Wtajemniczenie
|
00.00 ktoś o mnie myśli!
|
|
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
nie ja
![]() linka- no mozesz masz mnie przeciez w zaprzyjaźnionych
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, wiecie, że wrastają mi już włosy po tej depilacji...
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-07-08 o 00:06 |
|
|
|
#2186 |
|
Rozeznanie
|
haha, bez kitu
![]() jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej ![]() mój tż jest taki kochany, ja pierdziu ![]() jak ja nie mogę się doczekać, aż wyjadę do stancji i będe mogła z nim spędzać tyyyle czasu ile będe chciała ![]() ciekawe czy mi mama pozwoli z nim jecha na to jeziorko, hmmm -.- ej, zastanawiałyście się (Kredzia, lilly), czy chciałbyście na studiach z tż zamieszkać? na stancji?ja o tym tak sobie myśle, no ale: 1. co prawda znamy się od zerówki, ale parą jesteśmy od 3 miesięcy, i w sumie dojdzie rok do tego zanim pojdziemy na studia no ale to krotko troche mimo wsio 2. nie wiem czy jak bede z nim mieszkac to mi sie nie 'przeje' ![]() 3. poznam jego wszystkie wady, typu skarpetki na parapecie i obsikiwanie deski co rano? ;D ![]() yes, no wyraź swą aprobatę co do mego pomysłu wstawienia Cię na mego fbl i rozsławienai Twych białych ząbków i miłego uśmiechu. btw. wiesz ze masz miły uśmeich? taki ciepły ![]() noir ma uśmiech jak avril lavigne, a Ty taki ciepł, jak pani przedskzolanka
|
|
#2187 |
|
Wtajemniczenie
|
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#2188 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co?! mi po plastrach (2 dni temu robilam)nic a nic nie wyrosło, a jak robie maszynką to na drugi dzień już mam ostre igiełki z ktorymi nic nie da sie zorbic- za dlugie by bylo gladko znaczy sie za ostre, a za krotkie by je zgolic maszynką... dzieki yes ![]() chcesz potem linczka do notki? ![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- tylkobede musiala Ci nogi uje.bac bo nie chce teog napisu wizaż i tp
|
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
Linka, tak, już mówiłam o tym. Wybieramy się razem do Krk lub Wrocka. I planujemy razem zamieszkać. Chce sie przkonac jaki bedzie w domu, czy bedzie o mnie dbał, pomagał mi, sprzatał, gotował, bałaganił... Wole wiedzieć na czym stoje niż później po slubie żeby wyszły jakieś przykre rzeczy. Z reszta my już o tym nie raz gadaliśmy i do tematu na bank jeszcze nie raz wrócimy i oboje jesteśmy tego samego zdania. W dodatku się kochamy no i ogólnie chcemy tego.
Moja mamuśka coś kiedyś mówiła, że jak pójde na studia, zamieszkam z K., to zacznie się seks i te sprawy... A ja: "Mamo, daj sobie siana...". Ach, te mamy... Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-07-08 o 00:19 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.

ale na razie nie powiem-dobrze mi idzie.

ale chyba jestem jedną z niewielu niezadowolonych osób, bo opinie są raczej dobre
może jeszcze do niej wrócę