|
|
#931 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
Cytat:
Cytat:
Postaram się nadrobić Cytat:
~*~
Mieć wszystko to nie znaczy posiadać duży dom, drogi samochód, dobrze płatną prace mieć wszystko to mieć Ciebie. Nieograniczone poczucie wolności Chwila zwątpienia, chwila niepewności, chwila słabości to wszystkie chwile które ostatnio zamieniają się w długą wieczność. Żyje pomimo braku Ciebie. Ogarnij się wreszcie, otrzyj łzy i ten rozmazany makijaż, nabierz świeżego powietrza i idź dalej, on nie wróci więc nie masz na co tu czekać. Chyba gdzieś mam prześwity w mózgu albo to po prostu działanie miłości. Chciałabym żebyś przyszedł i rozbawił mnie tak jak dawniej. Bo miłości nie da się skopiować i odtworzyć po raz kolejny. Ugaszone pragnienia, rozerwane myśli. Znikające marzenia.. -Złodzieju Ty -Ale co ja ukradłem - Moją miłość
|
|
|
#932 |
|
Raczkowanie
|
OoYourDestiny - dziękuję bardzo <33
_______________ myślałam, że jesteś moją przyjaciółką Ty głupia s*k* ! i co jej pozostało? czytanie archiwum. Mamo! a On znowu bawi się w miłość!
|
#933 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
------------------------------------------------------------------- Ja przeczytałam w sam raz dla mnie ;P Rzygamuczuciami _ Siema ! Ja też nowa ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- jeżeli Ci na kimś zależy - to akceptujesz go w pełni, ze wszystkimi wadami i zaletami bo to jest tak, że facet powinien jeść Ci z ręki. jeśli tego nie robi - przestań go karmić. Nie nawidzę tego, jak bardzo Cię kocham. Nie nawidzę tego, jak bardzo Cię potrzebuję. Jestem złą dziewczynką. Jestem uzależniona, ale tym razem, nie od Ciebie. Z tego to już dawno się wyleczyłam. W końcu trzeba było znaleźć nowy nałóg. Dać szansę czemuś realnemu. Przyjaźń łączy nas z tymi, z którymi znajdujemy wspólny język, ale prawdziwa przyjaźń to akceptacja tego, co nas różni. Istnieją kłamstwa, w które zaczynasz wierzyć - jeśli zbyt często je powtarzasz. Są też prawdy, które zawsze wyjdą na jaw. Miłość jest jedną z nich. czasem jest po prostu źle. i tyle bym Ci chciała wtedy powiedzieć, tak mocno przytulić, ukoić w Tobie mój strach którego przecież we mnie za dużo jak na przeciętnego człowieka. nie pytaj mnie o jutro. Nie wiem, co czuję dzisiaj.. 'Unikała go ,bo tak bardzo go kochała .. ![]() ![]()
|
|
#934 |
|
Zadomowienie
|
nie czekaj, bo może być za późno. nie chciej twarzy, która łamie serca. nie, nikt nie powinien czuć tego bólu. a miłość? jeszcze jeden nałóg młodości, ryzykowne gry, oszałamiające stany nieważkości. to wszystko. zatem patrzymy na siebie z oddali i kochamy się wzajemnie. Ja daję mu ciepło i życie, a on daje mi rację bytu. hoduję myśli i zamykam je w plastikowym pudełku. Wybieram te najlepsze i w chwilach niestabilności psychicznej otwieram aby delektować się ogromem szczęścia, które straciło już datę ważności.
|
#935 |
|
Rozeznanie
|
Potrzebowała kogoś kto by ją w takiej chwili przytulił .. Siedziałby z nią godzinami i pocieszał , odłożył swoje wszystkie sprawy dla niej. Właśnie kogoś takiego teraz tak cholernie potrzebowała.
A ona po roku czasu i tak chodziła w te miejsca w ,których przebywał .. Chodziła tam z nadzieją ,że go zobaczy. Nie wiadomo dlaczego akurat to przynosiło jej ulgę. I dobrze widziałam że nie dorósł do miłości. Kogo ja próbowałam oszukać? Związek bez perspektyw. |
|
|
|
#936 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję, dziękuję.
![]() Hej chłopcze ! Mamusia pozwoliła Ci się tak bawić uczuciami ?!
Kolejny dzień milczysz. Znowu odezwiesz się, kiedy ułożę sobie życie. i nawet jeśli znajdzie się ta " idealna " , pamiętaj, że to mnie nazywałeś tą " najidealniejszą " ... dzwoniłeś , bo chciałeś usłyszeć mój głos . fajnie że się starałeś szkoda że tylko wtedy kiedy miałeś czas! bez Ciebie serce pęka mi na nowo każdego dnia.. i zapomnieć nie umiem i żyć na nowo ciężko.. co zrobić, by tak nie bolało już..?
|
#937 |
|
Rozeznanie
|
♥
dzięki laski ♥ caroline060 who are you kidding? z kogo sobie żartujesz? well well well, aren't you insignificant? dobrze dobrze dobrze, a nie jesteś może nieistotny?
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
pochopnie działajmy zbyt, by potem nam nie było wstyd.
siedzę zanurzona w oceanie wanny. zmywam z siebie Ciebie, dotyk Twój poranny. zmywam pocałunki resztą silnej woli .. powoli.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję kochane
____ Nie bałam się bólu ani zimnych nocy przecież to nie pierwszy raz, nie ostatni zarazem Nie wiem, za czym tęsknię, kiedy Cię nie ma On znał kłamstwa na każdą okazję. Nigdy nie pociły mi się oczy ani niebo nie spadało mi na głowę Umiałam zbierać gwiazdy nocą i odtwarzać w pamięci Twój śmiech - -czar znikł, Ty wraz z nim. Uciekasz, biegniesz, przyspieszasz- - szczęściarz, co nigdy nie upada. Otworzyłam okno na świat, który mnie zniszczył. Nie bój się żyć, gdy dzień jeszcze trwa, żyj, bo więcej nie będzie już tego dnia. Nie nas potrzebował ten świat. Nie idę donikąd, bo gdziekolwiek będę zmierzać, znajdę się tam, gdzie jest choć cząstka Ciebie.
|
#940 |
|
Raczkowanie
|
zaniedbałam Was znów. myCh , poprostuAsiss , niewtajemniczona , Nensie , Paralogiczna , xxxLOLKAxxx - okradłam. nieliczylamwcalesie - miło. Mrs Unfabulous - po prostu mi Ciebie brakowało. dobrze, że już jesteś.cornflower_ - CaMa - biorę, biorę. po raz kolejny. ![]() _ZaagubiOna_ - nie spodziewałam się. cieszę się bardzo, bardzo. też Cię uwielbiam. __Fallen Angel__ - jesteś. Borowiczanka - też dziękuję, że jesteś. limitowanaa - aaa. ![]() ekheem. mam jakieś takie dziwne myśli... moja wina, że nie potrafię powiedzieć, czy czuję coś do tego pierwszego. przecież jest jeszcze ten drugi.. och, jakie to ciężkie. serce! help. bo na rozum już nie mogę. nie zagoi się. nie będzie wesela. tylko Ty robisz z życia niebo. Nie można człowieka zmienić w tydzień. Nie można też tego zrobić w rok. Jednak wystarczy ułamek sekundy, aby obudzić w nim serce.
|
#941 |
|
Raczkowanie
|
CaMa , niewtajemniczona , OoYourDestiny - < 333
Patrzysz mi w oczy, powiedz co widzisz. Podajesz mi swoją dłoń, uczuć się swych nie wstydzisz.. Odkryłeś we mnie coś więcej niż ten poprzedni odkrył... Ja udowodnię Ci to,że się nie pomyliłeś... Szukamy daleko tego, co mamy pod nosem. Czasem jedno słowo to za dużo ..
|
#942 |
|
Rozeznanie
|
pewnie.
![]() _____________ Usiadła przy nim. Oparła głowę na jego piersi. I słuchała jak szybko bije serce na jej widok. "dziewczyna: co robisz, kiedy nie ma mnie w pobliżu? chłopak: marzę byś była" "nie chcę być dziewczyną, o której on przy swoich przyjaciołach mówi 'to ona'. nie. chce być w jego ramionach, kiedy jego przyjaciele podchodzą i pytają 'to ta dziewczyna, o której nie potrafisz przestać mówić?' "- a co byś zrobił, gdybym powiedziała Ci ze jestem jeszcze dziewica? - zgłosiłbym cie do listy UNESCO chyba" ![]() |
|
|
|
#943 | |
|
Zakorzenienie
|
dobry, aczkolwiek nie twój bo w '' , ale podoba mi się
Cytat:
dzięki szkraby, jestem tu dla Was! <3 . . .
dlaczego? mam taki kaprys! i zrobię co będę chciała ! wolałabym nie mieć nogi, nerki, ręki, palców, migdałków, niż mieć złamane przez Ciebie serce. ' proszę Cię, ku.rde błagam, nie rób mi tego! ' sory, to już nie mój problem, że ktoś cię nie uprzedził, że ze mną się nie zadziera. pierw godzinę siedziała zapłakana w parku. później w domu, przez godzinę jadła nutelle. pół godziny robiła z łez wodę pod prysznicem. zasnąć też nie mogła. męczyła się do 4 by spać 2h. Złamał jej serce, taka jest miłość. Przegrała. ' W ten weekend cztery imprezy i dobrze, że ktoś robił zdjęcia Bo gdybyś ich nie obejrzał, nie miałbyś o nich pojęcia ' [ wdowa - pali sie dach ] 'środkowy palec ziomuś zawsze w gotowości! ' spaliłam dwa papierosy na raz. kochasz ją, nie mnie. odszedłeś. to do niej teraz piszesz, słodkie słowa...
|
|
|
#944 |
|
Raczkowanie
|
choć chcesz to nie wyprzesz się tego.
Nawet gdyby moje miejsce było ciągle na zewnątrz... remember my.
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje za pamięć i pochwałki maleńkie. * ;
zmykam na trochę, dzień, może więcej. pokazałeś mi jak mocno można tęsknić, za czymś, czego w sumie nie było.
daj mi czas. muszę ułożyć życiową rozj^ebundę. ej, czekaj. pomóż mi teraz ułożyć te rozsypane puzzle życia, które sam rozsypałeś. Edytowane przez absorbeed Czas edycji: 2010-07-08 o 01:08 |
|
|
|
#946 |
|
Rozeznanie
|
limitowanaa - Ja Ciebie też, cząstką mojego także jesteś Ty <3.
BananowaDelma- o kurka wodna! Po prostu teraz będę mieć cukierkowe sny <3 dziękuje ;- *** Frutellka xD - być okradaną to sama przyjemność ![]() without_demur- oho niedługo za to będzie dożywocie CaMa, otojest - zaczerpnęłam Waszych opisów Bezszelestne wibracje Twojego ciała, stukanie Twojego nagiego serca. Trawa o zapachu wakacyjnego szaleństwa, słońce rozgrzane miłością do czerwoności, pocztówki wypełnione cichymi szeptami i pocałunkami. Szczęście dzieli się na dwa. Nieszczęście jest niepodzielne. Tak bardzo byleś podniecony tą całą sytuacją, sycił Cię fakt, że ja za moment się rozpłacze i zjem pudło lodów czekoladowych, ale nie, ja z tego wyrosłam. Jesteś życiowym przegranym, napawasz się faktem, ze wygrałeś, a tak na prawdę przegrałeś życie w świadomości iż jesteś beznadziejną większością, która ulega koleżkom. Przeciętny facet z Ciebie . Lubi dobrze zjeść, długo pospać i skłamać, że kocha. Błędy w głowie, jak pomarańcze w siatce kiedyś w końcu ją rozerwą, dorzucane co chwile, gnijące lecz nie tracące na wadze. Otrzyj łzy, spójrz wychodzi słonko. Księżniczką byłam tylko w jego ramionach teraz mogę być Żabką, Misiem, Kochaniem, Kotkiem, ale nie Księżniczką, korona została mi odebrana ... Inne były łatwiejsze, prostsze, emanowało w nich pole piękności, taka mała iluzja kosmetyków i Twojego braku inteligencji. Doszukujesz się aluzji? Napisz swoje imię, a potem pytaj kto to spartaczył.
|
#947 |
|
Zadomowienie
|
' życzenie bólu, który udałby, że moje serce nie tęskni za tym dniem. dlaczego nie przerobiliśmy naszej historii?' ` Twój uśmiech, Twój dotyk był w przeszłości pogodzony z teraźniejszością, że nigdy nie powrócisz. - jeśli to naprawdę przeznaczenie nie staraj się go dłużej doganiać. uciekające nie należy do ciebie. poczekaj na następne. ` jeśli jedno z moich słów sprawiało, że się uśmiechałeś, do końca dnia nieumiejętnie wplatałam je w każde wypowiadane zdanie. mogłabym mówić już zawsze, jeśli byłbyś zawsze uśmiechnięty.. ![]()
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
Edytowane przez wobbly Czas edycji: 2010-07-08 o 03:33 |
|
|
|
#948 |
|
Raczkowanie
|
`Jak ci mam powiedzieć, czym jest śmierć, jeśli jeszcze nie wiem, czym jest życie?`
"Szczęście nie zawsze ma uśmiech na twarzy.Szczęście to także łzy,to głos,który chce się słyszeć chociaż na moment. Nieważne, czy to szczęście trwa godzinę, minutę czy moment. Najważniejsze,że potrafię nadać mu imię.......
Twoje imię." |
|
|
|
#949 |
|
Raczkowanie
|
'Ile grzechów kusi nas by świat spełnił marzenie?
Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie?' O.S.T.R
|
|
#950 |
|
Raczkowanie
|
tak niewiele nam potrzeba...
mała cząstka ciebie.
|
#951 | ||
|
Zadomowienie
|
* Jakiego koloru są Twoje źrenice, gdy tęsknisz? Wydaję mi się, że mam jakieś milion powodów, by mieć Ciebie gdzieś i mi się to udaję. Co z tego, że dawałeś mi tyle obietnic, jeśli nie spełniłeś ani jednaj? Nawet mnie nie kochałeś. * Cytat:
miło mi to słyszeć. dziękuję bardzo i już zostanę! ![]() na zdrowie ![]() Cytat:
Jo wieloryb to ja mogę być. Od Ciebie ja wszystko zabieram!
|
||
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
otojest, ♥
Toogether93, Mrs Unfabulous, ruda wiewiora, nieliczylamwcalesie - ♥ __ popatrz jak powietrze bawi się naszymi łzami, jak wzburzone morze dotyka nas falami. mam metr i nieco ponad pół. mam serca trochę mniej niż pół. w kradzionych słowach w ciemnym oceanie źrenic nieśmiałość utopiona, oblana po brzegi miodem tęczówek złocistych. rumieńcem się pokryły dywan i ściany, gdy nas ujrzały; a ujrzały miłość i bezszelestnie dom nam stworzyły i pozwoliły odkrywać się dalej w amoku zdarzeń, w amoku...
|
#953 |
|
Zadomowienie
|
Mrs Unfabulous - no na to liczę
3Martyna3, Grise, snowball, uwielbiaj - ![]() limitowanaa - miło mi że ktoś docenia ![]() ______________ '' Gdy zawodzi ktoś, kto zawieść nie może. ''
|
|
#954 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ♥
ach i och! : **; ) _______***________
1.I kiedy w końcu przestanę wpatrywać się w zieloną ramkę z twoim zdjęciem stojącą na półce wraz z kartką z serduszkiem na okładce i z największym kłamstwem w środku, może wtedy spróbuję zapomnieć, ale nawet tego nie mogę ci obiecać. 2. Jak można aż tak się mylić? 3.Teraz to ja udaję, że cię nie widzę, nie uśmiecham się kiedy przechodzisz obok, nie pożeram cię wzrokiem, tak jak ty mnie. Nie robisz na mnie żadnego wrażenia. Boli? Wiem. |
|
|
|
#955 |
|
Rozeznanie
|
Nie ma łatwego szczęścia.
`Zobaczysz wszystko inaczej i o wiele lepiej oczami, które wylały łzy. |
|
|
|
#956 |
|
Raczkowanie
|
„trochę z braku zajęcia, ale bardziej dlatego, że nie przyszpiliła jeszcze do tej pory w swym zielniku równie gigantycznego osobnika, pozwoliła mu uwierzyć że ją uwiódł”
„To nie było szczęcie, tylko jego pozory. Szczęście per procura, szczęście przez osmozę.” "Jej oczy ustawicznie były skierowane na jego usta. Przywłaszczyła sobie w ten sposób z góry władzę nad tym, co dopiero miał powiedzieć." "Obawiam się, że jest Pan mężczyzną mojego życia" "We łbie czarna, obolała skrzynka domysłów"
|
|
#957 |
|
Raczkowanie
|
Bądź moją przyprawą do tego mdłego życia.
masz w sobie coś takiego.. coś , czego brakowało każdemu poprzedniemu . To smutne ukrywać się przed czymś, czego pragniesz. i śpiewać Ci rockowe piosenki, udając gitarowe riff`y i widzieć tą radość, kiedy słyszysz mój głos.
|
|
#958 |
|
Raczkowanie
|
LoveYourEyes - zakochałam sie
![]() kochanie, razem możemy więcej. byłam 'tą jedyną' już wiele razy. nie pomaga już nawet najlepsza czekolada z bąbelkami.
|
#959 |
|
Zadomowienie
|
Jej rumieńce pięknie kontrastowały z jego wielkimi zielonymi oczami. She blushes beautifully contrasted with his big green eyes. Twoje serce wylicza mi czas. Spotkajmy się po 23769 uderzeniach. Czy to długo ? Your heart, my time is calculated. Let's meet after 23769 shots. Is it long? Lubię gdy zerkasz na mnie ukradkiem. Wtedy nasze oczy się spotykają. I like when I look at me furtively. Then our eyes meet. |
|
|
|
#960 |
|
Raczkowanie
|
" Jak mógłbyś jej nienawidzić. Nie jesteś nawet zdolny jej kochać."
"Mogę się na Ciebie obrażać sześćset trzynaście razy dziennie, ale i tak nie wpuszczę nikogo na Twoje miejsce." "Jego spojrzenie było brązowe, figlarne, czułe, pełne pragnienia.. Te jego przejrzyste oczy, szeroko otwarte. Pełne czegoś, czego pewnie nigdy nie zrozumiem." "Potrzeba tylko czterech mężczyzn do wytapetowania domu, ale trzeba pociąć ich bardzo cieniutko.'
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

w sam raz dla mnie ;P 

o kurka wodna! Po prostu teraz będę mieć cukierkowe sny <3 dziękuje ;- *** 
To Ty jesteś boska! iii zauważyłam, żę TiS wróciła dopiero jak dodałam post.