![]() |
#1681 |
Moderator
|
Dot.: MMowe plotki:)
Emalio ależ ja mam mały biust - ledwie b
![]() Może na zdjęciach jakoś to dziwnie wygląda - na niektórych wyglądam jak pulpet a ważę do cholerki 52 kg ![]() A maxmodels się nie przejmuj i durnymi komentami. Ja na max nawet nie dostałam nic niemiłego ale na YT dostałam ten głupi komentarz o zmienianiu się w innego człowieka za pomocą mejkapu to mi miło nie było - jakbym bez umalowanego oka jak jakiś jożin z bażin wyglądała ![]()
![]() |
#1682 |
Zakorzenienie
|
Kasia
![]() Dobranoc Wam Kochane ![]()
![]() |
#1683 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do szkoły to muszę się poważnie zastanowić... I za kciuki mam nadzieję, że będę mogła podziękować po wszystkim!! Ehh, no jakoś tak wyszło. Nie wiem czy dam radę przez 2 lata dojeżdżać do Krakowa... O przeprowadzce nie ma mowy, jak się uda to kupuję tu mieszkanie, tu mam firmę no i najważniejsze - mojego Misia!! A w Krakowie jak na złość nie mam rodziny ani znajomych... Za to kierunek dla mnie idealny i super ciekawy - chyba nigdzie indziej takiego nie ma ![]()
![]() |
#1684 |
Zakorzenienie
|
loo Dee jaki kierunek fajny
![]() wstalam...spalam z jednaq przerwa na kizianie..boooze te koty mnie wykoncza..Karmel sie zrobil taki pieszczot -ze koniec..lazi po czlowieku i sie ociera az sie nie obudzi i ggo nie bedzie glaskal a on wtedy juz w euforie pieszczoszenia sie wpada hehe ![]() ![]() dzisiaj obylo sie bez dziwnych snow..wlasciwie to nie pamietam co mi sie snilo ;p ale tak jak mowilam..wstalam i wygladam jak miotla:Pide sie doprowadzic do jako takiego porzadku;P
#1685 | ||
Moderatoreska
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1686 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry,
Emailia ja Ci powiem tak: nie przejmuj sie ![]() ![]() Miłego dnia kobitki ! |
![]() ![]() |
![]() |
#1687 | |||||||
Zakorzenienie
|
Ale naskrobałyscie laseczki
![]() Ja wczoraj miałam obowiazkowy mecz u znajomych + gril. Przegrali Niemcy.... przynajmniej cicho było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Hehe dokładnie pewnie to jedna z forum- ale spróbuj im napisac ze nie maja racji to jest atak grupowy i tyle w temacie wolnosci slowa pod opiniami publicznymi... Cytat:
Zamowiłam Nail Teka II zobaczyny co z tego bedzie... A lakierow to jak mam duuuuuzo- tam sa tylko te z Inglota pokazane ![]() Emalio ja TZta nie pomietole- @, trzeba czekac.... A wiesz co- odnosnie matek i makijazu- kobieta zadbana to nie jest kobieta wymalowana moim zdaniem- znam taka jedna laske, przed slubem była taka... no zadbana, moze nawet nie robiła makijazu wielkiego- tusz i błyszczyk ale była zadbana ogolnie. Potem wpadła ze swoim chłopakiem, wzieli slub... szok. Siedzimy kiedys na działce i mowi ze sie troche poopala ale nie ma stroju wiec tak w majtkach bedzie siedziec- moim zdaniem zaden problem.... Musiałabys te majtki widziec- i od razu zanaczam ze ja np na codzien nosze zwykłe bawełniane majtaski, lubie te o kroju spodenek, nie sa one jakies seksi czy cos w tym stylu ALE sa na mnie dobre- Jej były ponaciagane w kazda strone, zszarzałe... Podnosi reke a tam busz... Miałam wrazenie ze odechciało sie Jej dbac o siebie bo juz ma meza, juz nie trzeba. A tak swoja droga ostatnio na kabaretach słyszałam dobry tekst: - Czemu kobieta wychodzi za maz? - bo mysli ze On sie zmieni, a On sie nigdy nie zmienia.. ![]() - Czemu mezczyzna sie zeni? - bo mysli ze Ona sie nie zmieni, a Ona sie zawsze zmienia... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1688 |
Zakorzenienie
|
Emi kochana ta kobieta nie miała racji, prawdopodobnie Ci zazdrości albo miała zły dzień i musiała komuś dowalić. Ja uważam, że dobrze robisz i wykonujesz swoją "pracę" zarówno modelki jak i wizażystki doskonale!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1689 |
Zakorzenienie
|
Canduś
![]() ![]() Młoda, ja na pazurki polecam balsam do paznokci z Herba Studio, jak masz dostęp, to kosztuje grosze, a robi dobrze ![]() Nail tek też jest fajny, ale ponoć najlepsze rezultaty razem z odżywką na wierzch, używałam przez jakiś czas...ale denerwowało mnie ![]()
![]() |
#1690 |
Zakorzenienie
|
witaski robaczki kochane
ja niankuje wlasnie koncze tez łazanki i zaraz lece na spacer jakis dzieci niech chodz z godz pobrykaja dziekuje wszystkim za szczere slowa i pocieszenie,no tak jak piszesz Natala ja naleze tez do osob,ktore sie pozniej zastanawiaja tez wiem,ze samouk ze mnie i tak na prawde szalenstwo swoje makijazowe zaczelam od kiedy jestem na MM,wczesniej malowalam sie ni jako Wasze cenne wskazowki sprawily,ze dostrzegam wiele bledow jakie popelnilam i popelniam no nic olac ta zaj..sta MUA niech sie ma za Bog wie kogo Młoda cisza wczoraj a ja bardzo sie ciesze,ze Niemcy od Hiszpanow dostali baty ![]() nie sam makijaz swiadczy o zadbaniu ja sobie nawet nie wyobrazam sie nie ogolic,nie pachniec,czy zadbac o siebie tak bym dobrze sie czula dla samej siebie,przeciez to robi sie dla siebie a jesli sie o takie szczegoly nie dba w ogole to jest sie brudasem i niechlujem a okres sie skonczy i bedzie odwet ![]() co do odzywek to mnie sie sprawdzila złota z HollyHansen ,rewelacja,paznokcie szybko rosna i sa zdrowe Monia dziekuje,ze tak uwazasz,czasami wiecej wierzycie we mnie niz ja sama ![]() Dee swietny kierunek,obys sobie tak poukladala bys go skonczyla,nie ma jak realizowac swoje marzenia ![]() Kasiu a wiesz,ze wygladaja na wieksze ![]() co do tego babsztyla to kazda wyglada inaczej bez makijazu i z nim zwlaszcza jesli zmiana jest dosc mocna dobrze,ze zabek sie nie odzywa niech spi ![]() bede zmykac milego dnia kochane
#1691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Emi ja też wbrew temu co może o mnie myślisz bardzo biorę do siebie słowa innych, nie raz myślałam, że może tak naprawdę w niczym nie jestem dobra, że w makijażach też średnia ale Wasze słowa, które są bardzo miłe utwierdzają mnie w przekonaniu, że mam szansę osiągnąć to czego pragnę. Słowa krytyki też wiele dla mnie znaczą bo dzięki nim mogę się doskonalić, wiem nad czym popracować ![]() ![]() Edytowane przez Monikonsa89 Czas edycji: 2010-07-08 o 11:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1692 |
Zakorzenienie
|
Emi, a nie Sally Hansen? Chyba, że to coś nowego o czym nie wiem
![]() GR8D, nie mów, że w Poznaniu nie ma nic ciekawego dla Ciebie ![]() Tyle dojeżdżać to masakra jakaś ![]() A jeśli o pazurki chodzi to robię sobie właśnie porządek, czyszczę lakiery zmywaczem, żeby nie były zalepione, ale już się czuję pijana od zapachu zmywacza ![]() Dużo tego wszystkiego mam...ale jak przyjdzie co do czego to nie ma czym pazurków umalować ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Moniś, trzeba się wspierać, ale nie zawsze głaskać po główce, przecież musimy się rozwijać ![]()
![]() |
#1693 | |||
Wtajemniczenie
|
No fajny fajny, dla mnie wręcz stworzony
![]() Cytat:
A co do tych matek i makijażu... Też widzę to często, że kobietom się nie chce zadbać o siebie. I wiem, że dziecko to kompletny brak czasu, zmęczone itd itd, ale kurcze coś trzeba czasem ze sobą zrobić, a one oczekują, że mąż/partner nie widzi tego pogorszenia? Żeby nie było, że jestem jakaś dziwna - nie oczekuję, że żona i matka będzie szła do łóżka w pełnym makijażu i wstawała wcześniej niż on, żeby zrobić sobie nowy makijaż (a znam jedną taką parę!!). Ja jestem z moim facetem już prawie 10 lat, więc trochę to już jest. I też zdarza mi się zdecydowanie częściej paradować przed nim bez makijażu, nieuczesana itd. Ale nie o to przecież chodzi. Wiadomo, że czasem mam lenia i nie chce mi się ogolić nóg. Ale po 2 dniach jednak się mobilizuję i nie doprowadzam do zapuszczenia buszu. To tylko przykład. W końcu jest różnica między brakiem makijażu, czy nieułożonymi włosami w wolną sobotę a kompletną fleją, która nie dba o siebie wcale i to od długiego czasu. Makijaż nie ma tu chyba nic do rzeczy, ja sama latem chętnie z niego rezygnuję :P ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- dziewczyny a jak często porządkujecie kosmetyki, myjecie pędzle? Ja czasem wyciągam wszystko, a nie ma tego dużo w sumie i wszystko wycieram ściereczką ![]() ![]() Hehe, na niektórych lakierach są ślady zębów, chyba miałam kłopoty z otwarciem ![]()
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2010-07-08 o 12:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1695 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja porządkuję kosmetyki nie za często. Natomiast pędzle myję nawet codziennie. Poprzez używanie kolorowych cieni jestem zmuszona. Raz w tygodniu dezynfekuje je plynem z Inglota, i to tyle. greatdee wlasnie, z całym szacunkiem do kobiet matek i kobiet także pracujących bo wcale nie jest powiedziane ze tylko kury domowe się nie malują... ale znam kobiety na wyzszych stanowiskach, które wyglądaja na bardzo zaniedbane. Nie wiem z czego to wynika. Czy z barku chęci, czasu, czy z czego? Ja owszem chodze po chałupie w weekendy niewymalowana i wyglądam jak potwór, ale nie wyobrazam sobie wyjsc dokądkolwiek np spacer czy zakupy z tłustymi włosami, z sińcami pod oczami (nie od bicia ![]() ![]() Edytowane przez natala79 Czas edycji: 2010-07-08 o 13:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1696 |
Zakorzenienie
|
no wszystko ładnie pięknie, też tak sądzę...tylko, że wiem, że to nie zawsze proste, jak miałam depresję potrafiłam przez tydzień się nie wykąpać i przez miesiąc nie wyjść z domu...o makijażu czy goleniu to już w ogóle nie wspominając.
i co Wy na to?
![]() |
#1697 |
Rozeznanie
|
ojej, ale coś poważnego się stało? Ja nie jestem z tych kobiet, co przesadzają. Bo nie chodzę na solarkę, do manikiurzystki co trzy dni itp. Ale jak lezalam w szpitalu prawie całą ciążę, tez mialam jazdy ale musialam wyglądać jako tako bo bylam wsród ludzi, lekarzy i innych. Ale nie mialam jakiejś depresji, więc w jakiś sposób Cie rozumiem, że mogło Ci się nie chcieć... moja mama miała wiec widzialam, co z nią było...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1698 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale to jest przecież sytuacja wyjątkowa, stan przejściowy, jak ktoś ma grypę czy dni świeżej żałoby to przecież jest usprawiedliwiony, wiadomo, że można wtedy w ogóle nie myśleć o wyglądzie. Mówimy tu raczej o stanie ciągłego zaniedbania.
![]() |
#1699 |
Moderator
|
Kochana ale nie można porównywać choroby do zwykłego lenistwa i niechcenia (bo mnie to nie przeszkadza, bo mnie się to podoba, nie chcesz to nie patrz itp)
![]() |
#1700 |
Zadomowienie
|
Nie udało się
![]() ![]() ![]() I przepraszam, że nie odniosę się do Waszych postów - totalnie rozbita dzisiaj jestem, a muszę się poskładać i zabrać za naukę do mgra... ![]()
![]() |
#1701 | |
Zakorzenienie
|
Teraz to wszystko wydaje mi się tak nierealne, że wstyd mi, że tak mnie choroba przytłoczyła...ale chyba nie osądzam już tak cierpko ludzi...
Ale sama bez makijażu się nie pokazuję ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1702 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak jak pisze Maliniak - na pewno czeka na Ciebie coś lepszego ![]()
![]() |
#1703 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Nail Teki zamowiłam wlasnie oba- baze + nawierzchniowy. Przyjdzie, zobaczymy ![]() Cytat:
A mysle tak samo jak Wy dziewczyny- zadbana kobieta to nawet plewiac grzadki na działce w dresie wyglada dobrze ![]() Cytat:
![]() Ucz sie grzecznie i niczym sie nie martw ![]()
![]() |
#1704 |
Zakorzenienie
|
Malinka tak SallyHansen hehe,pokićkałam nazwe
![]() Marakujko nie lam sie,bedzie lepsza,taka osoba jak Ty zasluguje na takie stanowisko i predzej czy pozniej dostaniesz ekstra posadke a ta akurat nie byla dla Ciebie,ktos ma inny plan ![]() i wez sie w garsc,do ksiazek i kuj,wywalczysz sobie droge do przyszlosci nie takiej ![]() Moniczko ,ale ja mysle o Tobie w superlatywach ![]() ![]() ach Malina depresja to kawal k...y choroby i jesli sie jej nie doleczy i nie ma odpowiedniej pomocy to prowadzi to bardzo przykrych skutkow wiec odganiaj zle mysli,mysl pozytywnie i glowa do gory raz lepiej raz gorzej, jak wszedzie a Ty z usmiechnietym dziubaskiem jestes jak Aniolek wiec prosze tylko sie usmiechaj ! ![]() jak Wam mija popoludnie??
#1705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Emi ucieszyły mnie Twoje słowa, dziękuje Ci, że we mnie wierzysz to wiele dla mnie znaczy ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczęta tak w ogóle to właśnie wstałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Zakorzenienie
|
Hej.
NA stazu lepiej..jakos sie powoli zaczynamy dogadywac. Juz nie slysze tych slawnych slow:nic nie umiesz. Jak tamten problem minal to oczywiscie musi byc kolejny ![]() ![]() Mam wrazenie ze ciagle oklamuje mnie Tz-mialam jechac do niego na weekend i nie wiem czy chce..dzis dowiode jego klamstwa(a bardzo prosto bylo to sprawdzic) (z kinem i pewnym seansem) (kiedys mnie oklamal i teraz mu juz co krok to nie ufam)
![]() |
#1707 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marakujko skarbie nie martw się, nie docenili, że Ty byłabyś lepsza na to stanowisko, ale pewnie czeka na Ciebie lepsza praca, wszystko się ułoży i to lepiej niż Ci się wydaje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
Ilonko kochana witaj!! ![]() ![]() ![]() Co to Tż-a no to nieciekawa sprawa, a co Ci kiedyś zrobił?? Ja na swoim się jeszcze nigdy nie zawiodłam, na szczęście. Dziś mamy miesięcznice - to już 4 lata i 7 miesięcy razem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybaczylam bo kobiety sa naiwne i glupie i teraz sprawdzam co chwile.. I dzis jest podejrzany i zapytam czemu klamie znow.
![]() ![]() |
![]() |
#1709 |
Zakorzenienie
|
Marakujko
![]() ![]() Malinko..a na co Ci ta depresja?? oleeej ja ![]() a ja wrocilam z pracy i leniuchuje..mialam wstawic pranie z bielizna ale chyba mam lenia i mi sie nie chce hehe ;P
#1710 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojej to niefajny taki facet, weź go poślij w cholerę!! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
Cukiereczku Ty to masz lajtowe podejście do wszystkiego ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.