|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Dzień dobry mamusie!
Dzis postanowiłam zmienić pościel, wybrać pokrowiec na materac i iść na targ. Idziemy na naleśniki i racuchy do koleżanki to obiad z głowy. Śliczne słoneczko i fajna temperatura za oknem. Trzeba to wykorzystać. Według suwaczka został mi dokładnie TYDZIEŃ do porodu!! |
|
|
|
#4803 | ||
|
Zadomowienie
|
ola_k11 jateż miałam na krzepliwość i mnie wyszło 35 sek. daj zanć jaki ty bedziesz miała wynik (norma do 40sek.)
o a co to wróżka, jeszcze jakby sie dało wskazać kto??? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Itakasia też sie ciesze, ze Hiszpania wygrała A wogóle to Dzień dobry dzisiaj ładny dzionek. Po wczorajszych twardnieniach dzisiaj narazie spokój, jeszcze mnie wczoraj M zbałamucił na sex - trochę się bałam co by nie wywołać bo ja w nocy nie chcę no ale jak widać nie poskutkowało przynjamniej wczoraj , no ale nie mogłam mu odmówić bo sam pierwszy przyszedł a rzadko sie to zdarza oczywiście on twierdzi inaczej. Poza tym sniała mi sie dzisiaj karolcia i aniaa, karolacia przyszła do mnie do domu w nocy i mówiła mi, ze mam skurcze i powinnam jechać do szpitala bo to już, i mówiła, że aniaa ma tak samo i że razem pojedziemy i jak sie obudziłam to nie wiedziałam czy rzeczywiście te skurcze były i wtedy miałam ten sen czy tylko mi sie śniło
|
|
#4804 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zjadłam prawie cały pojemniczek malin.. pyyyyychaCytat:
|
||
|
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
LINKA twoje dziecko jest raz w brzuszku,raz poza... chce już wyjść. Imprezę robi. Trzymamy kciuki
|
|
|
|
#4806 |
|
Rozeznanie
|
basiu---szalejesz kulinarnie jak zwykle................... . MNIAM!!!!!!!
marta---jak mąż na L4 ciągle???? |
|
|
|
#4807 |
|
Zakorzenienie
|
Madziorek
sto lat dla synusia i nie przemeczaj sie!Misiulka ale sen ![]() Xawmeli ja mam na 16 ktg a po nim wizyta
|
#4808 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Od 2 lat pracuję w przedszkolu jako pomoc nauczyciela więc co to taka mała garstka w porównaniu do zgrai rozwrzeszczanych maluszków no i wszystkich znam z przedszkola.A tak wogóle to w poniedziałek byłam zanieść chorobowe do pracy i siedziałam troszkę z maluszkami moimi i powiem wam że potem przez resztę dnia głowa mnie bolała, normalnie odwykłam już od tego chałasu
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
MISIULKA ale się uśmiałam z Twojego snu... a co do bałamucenia przez TŻ to ja też chce, a mój ostatnio ledwo żywy...
OLAK no a ja znowu dzisiaj na odwrót, jedynie dokuczał mi lekki ból głowy, gdy wstawałam do wc, ale jak wracałam i się kładłam to od razu usypiałam... fajnie mieć jedną normalną nockę pośród tych do bani! MADZIOREK w sumie nie wiedziałam czym się zajmujesz... wiesz po takim czasie bez dzieciaków, bez pracy... wiesz mogą dać w kość. Różnie to bywa ale by była checa ;p LOL
Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2010-07-08 o 09:20 |
|
|
|
#4810 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Misiulka1;20543008]ola_k11 jateż miałam na krzepliwość i mnie wyszło 35 sek. daj zanć jaki ty bedziesz miała wynik (norma do 40sek.)
o a co to wróżka, jeszcze jakby sie dało wskazać kto??? ![]() też właśnie się zastanawiałam co się z nimi dzieje ![]() ![]() Itakasia też sie ciesze, ze Hiszpania wygrała A wogóle to Dzień dobry .................. Hiszpania!!!!!!!!!!!!!!! u jeaaa................ ojoj wróżka wie, ale nie powie przelew na pincet zł i wszystko powie
|
|
|
|
#4811 |
|
Zakorzenienie
|
to wyczaruj zeby akcja zaczela sie w nocy lub poznym wieczorem to zdaze do mojego szpitala ![]() Załącznik 3241031 Załącznik 3241031 Załącznik 3241031 Załącznik 3241031 Załącznik 3241031 wystarczy?????
|
#4812 |
|
Raczkowanie
|
Basiu ty mi tu nie prorokuj bo ja jeszcze muszę okna w domu zdążyć umyć i musimy z TŻ łóżeczko poskręcać i wogóle mam jeszcze trochę do zrobienia przed, ale torbę w razie w to mam spakowaną
|
#4813 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jestem z siebie dumna![]() Cytat:
![]() Cytat:
)))dzien dobry kochane! wstalam i boli mnie glowka troszke, ale mysle ze zaraz przejdzie!!! zycze milego dnia!!! |
||||
|
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
Madziorku torbę to ja w pierwszej ciąży pakowałam z ręcznikiem między nogami kiedy to wody ze mnie chlustały - więc to nie problem
Nawet na wizażu zdążyłam napisać, że jadę rodzić ![]() Co do mycia okien to może pomyć mąż, albo możesz pomyć jak wrócisz ze szpitala... co do poskręcania łóżeczka to TŻ z synusiem sobie sam poradzi... mamuśka nic się nie martw! Abrakadabra to będzie dziś ![]() AGRAVKA też jestem z Ciebie dumna...w dobrym momencie się przebudziłam po prostu, albo miałam lekki sen. A co do bólu głowy, to nie wiem co jest, bo mnie w nocy już męczył, teraz też mam głowę taką dziwną, ale bez tragedii, w razie czego mam apap... |
|
|
|
#4815 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- agravko---witaj jak tam skurcze sa jakies...........??
|
|
|
|
|
#4816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dalej, bo dostał na tydzień. Fajnie, bo siedzi ze mna i porobił zaległe sprawy
|
|
|
|
|
#4817 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie cisza
|
|
|
|
|
#4818 |
|
Raczkowanie
|
OKI ja uciekam bo mam dużo do roboty.
Trzymajcie się mamuśki!!!!!! No i rozpakowywać się proszę
|
#4819 |
|
Zadomowienie
|
nocka była kiepska ale humor mi dziś dopisuje mimo wszystkożyczę wam miłego dzionka bez żadnych smutasków
|
|
|
|
#4820 | |
|
Zadomowienie
|
Linka24
no to obyś już rozpakowana wyszła i oczywiście czekamy na wiadomości od ciebie więc nie przetrzymuj nas zbyt długo ![]() Cytat:
uczestniczą w wątku i nawet się nie pochwalą a my tu takie spragnione wieści z porodów Xawmeli to może poczaruj troszke na 16 lipca dla mnie w sumie nie musi być dokładnie 16 byle by do 18 bo potem już nie
|
|
|
|
|
#4821 | |
|
Zadomowienie
|
o widzę, ze stawki takie jak u mnie też zawsze wołam pincet
![]() Cytat:
![]() bassienkaw co tam dzisiaj w planach obiadowych??? agravka ja wczoraj obudziałm sie z bólem głowy eeeee to tak sie nie stanie, co najwyżej odejdą ci w sklepie
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby mi w 31 tyg nie stawial sie brzuch itp to nie wiedzialabym co to jest. Czuje sie jakbym miala nigdy nie urodzic
zero oznak czegokolwiek. Nie oszczedzam sie w ogole spacery bardzo dlugie robie itp. a tu nic.Mloda jest jakas niesubordynowana ciekawe w kogo przeciez nie moze byc jej tam tak wygodnie. Wczoraj moj tz pokazywal jej jakie ma fajne zabawki i co i nic sie nie skusila na nie
|
|
|
|
#4823 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny.
Widzę, że tu sobie "wróżycie" na kogo dziś wypadnie A ja jestem zdania, że żadne wywoływania i inne rzeczy nie pomogą, na każdą przyjdzie czas, a najlepiej o tym nie myśleć. Chyba dzisiaj wskoczymy w nowy wątek, bo już niewiele postów zostało do napisania. Więc zawczasu pytanie: Czy zostajemy przy tym tytule, czy coś zmieniamy?
|
#4824 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4825 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje, że nie w łóżku, bo zmieniam pościel i piorę pokrowiec. A jak go zaleje to znowu będe musiała wyprać a kiedy to zrobię?
|
|
|
|
#4826 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zamieniamy sie w slonie, moja droga:PCytat:
u mnie nic nie dziala co do tytulu to jak dla mnie moze zostac-przyzwyczailam sie ![]() a jak TY sie dzis czujesz?jak samopoczucie?mam nadzieje,ze troche lepiej! a kiedy beda zdjecia z sesyjki? |
||
|
|
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem przy zostaniu przy tym tytule... mówiłam, że będą baby produkować by się w 9 części rozpakować... więc produkcja szalonych dzikich kobiet w ciąży wzmożona hahaha
![]() Misiulka co do obiadku to pisałam chyba wyżej gdzieś, ziemniaczki z koperkiem, do tego kapuchę będę robić białą na ciepło i mielone inaczej... zaraz wybywam w świat. Muszę na pocztę, do bankomatu, kartkę przyjaciółce kupić na urodziny, prezencik już spakowałam - do Niemiec poleci, bo tam z mężem obecnie mieszkają... do ciuchacza chce wskoczyć, zobaczę jak się będę czuła... Lazurku a ty jak się czujesz? Masz już zdjęcia z sesji? |
|
|
|
#4828 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja się czuję jako tako. Popłakałam sobie wieczorem do poduszki- trochę pomogło. Dzisiaj staram się myśleć o tym, że jest nowy dzień. A zdjęcia już mam od wczorajszego wieczora, ale jeszcze takie nieobrobione w żadnym programie. Mam sobie wybrać, które mi się najbardziej podobają i te mi fajnie obrobi i będą eleganckie. Chcecie zobaczyć takie w wersji roboczej?
|
|
#4829 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry mamuśki
widze że żadna jeszcze sie nie rozpakowała a szkoda myślałam że w nocy kogoś już coś wzieło a tu cisza ![]() to niech wróżka też mi powróży co ??? |
|
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
Lazurku jeszcze pytasz? jasne, że chcemy zobaczyć... wrzucaj te które tobie podobają się najbardziej
Ja wybywam w świat, będę pewnie gdzieś za godzinę jak nie później... bo trochę do załatwienia mam, nie spamować za wiele ok? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.

oby coś ruszyło 

uczestniczą w wątku i nawet się nie pochwalą a my tu takie spragnione wieści z porodów
zero oznak czegokolwiek. Nie oszczedzam sie w ogole spacery bardzo dlugie robie itp. a tu nic.