ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha. - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-08, 08:49   #2461
paprif
Zakorzenienie

Dot.: ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha.

Cytat:
Napisane przez Red Lipstick Pokaż wiadomość
Kto jak kto, ale Mandy zbanowana? Bez komentarzy i to jeszcze z takiego powodu. Szkoda, w końcu wszystkie jesteśmy ciekawe jak sobie radzi. Mandy, wracaj do nas szybciutko!
Mnie też nie wydaje się, żeby to była sprawka Madame.
Jeśli już miałabym cokolwiek napisać, to Mandy dostała bana bo przesłała wiadomość, ktoś kto np. zgłosił to mógł wcale nie chcieć bana dla Mandy, ale wkurzają go docinki/(prawda same wiemy, że Szatan sobie niczego nie wymyśla), które skopiowała Mandy.

Edytowane przez paprif
Czas edycji: 2010-07-08 o 08:53
paprif jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 08:49   #2462
Caroline1920
Zakorzenienie

Marcia doszlo dziekuje

mowiac szczerze to ja tak myslalam, ze Mandy dostanie bana za to, ze przekazuje wiadomosci od zbanowanych... nie wiem jak tam jest w regulaminie, ale od razu sobie pomyslalam, ze pewnie tak nie wolno...
Mandy wracaj

Edytowane przez Caroline1920
Czas edycji: 2010-07-08 o 08:51
Caroline1920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 08:56   #2463
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
a ja mam wrazenie, ze post Mandy nie byl zgłaszany jesli dobrze spojrzalam to ban byl o 2 w nocy dany. mysle ze lexie przeglada nasz wątek teraz regularnie, jak wroca zbanowane dziewczyny dalej tak bedzie. Bedzie musiala sprawdzic czy dalej nie ma tu rozruby.

Nie wiem dlaczego ale wierze w dobre intencje Madame, ona na serio chce zeby tu bylo milo i fajnie.
Ja tam wcale nie mysle o Madame.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 08:59   #2464
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Ja tam wcale nie mysle o Madame.
Wychodząc z założenia, że ktoś to zgłosił to o kim myślisz ? ;>
Stary 2010-07-08, 08:59   #2465
kamila2006
Zakorzenienie

a ja wam powiem tak, nie chce wiedziec kto zglasza posty, nie chce wiedziec zadnych tajemnic z PW, nie chce wiedziec kto o co do kogo zal/pretensje ma i jakimi sensacjami moze nas zaskoczyc. mam to gdzies.

odpuscmy, niech watek dalej idzie swoim zyciem bez wypominania w kolko sobie tego samego.

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

Edytowane przez kamila2006
Czas edycji: 2010-07-08 o 09:00
kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 09:05   #2466
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
Wychodząc z założenia, że ktoś to zgłosił to o kim myślisz ? ;>
Daj spokoj

Stary 2010-07-08, 09:05   #2467
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Pap, być może. Ale to już zaczyna być lekkie przegięcie. Ciągle lecą bany. Przeglądając inne wątki widzę nie raz o wiele gorsze rzeczy, a jakoś tak często bany się nie sypią jak u nas.
Tak czy inaczej...dziewczyny...pi lnujemy się!

Jakie plany na dziś? Ja sobie zamulam w domku, i nie-tżtuję. tż idzie dziś na piłkę, a ja chyba udam się na solarkę. Kurczę, nie lubię jak taka piękna pogoda, a tż trenuje a koleżanki wyjechały/są ze swoimi tżtami.
W dodatku pod koniec tygodnia mieliśmy jechać nad wodę i nie wiem czy to wypali, bo dostałam wieczorem pracę. Co prawda tylko 3 godzinki, ale już trochę rozwala plany. No, ale na wakacje chce się wyjechać, to trzeba łapać okazje.
Tak więc dziś w większości wizażuję.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-08, 09:09   #2468
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
a ja wam powiem tak, nie chce wiedziec kto zglasza posty, nie chce wiedziec zadnych tajemnic z PW, nie chce wiedziec kto o co do kogo zal/pretensje ma i jakimi sensacjami moze nas zaskoczyc. mam to gdzies.

odpuscmy, niech watek dalej idzie swoim zyciem bez wypominania w kolko sobie tego samego.
Ja w sumie też nie wiem czy chciałabym wiedzieć to co Sweet ma nam niby do przekazania.
W ogóle śmieszne jest to, że dziewczyny z różnych stron Polski nagle znają jakieś tajemnice itd

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
Pap, być może. Ale to już zaczyna być lekkie przegięcie. Ciągle lecą bany. Przeglądając inne wątki widzę nie raz o wiele gorsze rzeczy, a jakoś tak często bany się nie sypią jak u nas.
Tak czy inaczej...dziewczyny...pi lnujemy się!

Jakie plany na dziś? Ja sobie zamulam w domku, i nie-tżtuję. tż idzie dziś na piłkę, a ja chyba udam się na solarkę. Kurczę, nie lubię jak taka piękna pogoda, a tż trenuje a koleżanki wyjechały/są ze swoimi tżtami.
W dodatku pod koniec tygodnia mieliśmy jechać nad wodę i nie wiem czy to wypali, bo dostałam wieczorem pracę. Co prawda tylko 3 godzinki, ale już trochę rozwala plany. No, ale na wakacje chce się wyjechać, to trzeba łapać okazje.
Tak więc dziś w większości wizażuję.
Ja też nie Tżtuję... wczoraj Tżtowałam, dzisiaj posiedzę w domu... spakuję się(jutro wyjeżdżam), może coś posprzątam.

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
Daj spokoj
Tak z ciekawości zapytałam tylko...
Nie chce mi się wierzyć, że jakieś dziewczyny z naszego wątku specjalnie informują moderatora o tym co się dzieje.
Wcześniej były różne spięcia i nic.
Dziwi mnie to.
Stary 2010-07-08, 09:09   #2469
kamila2006
Zakorzenienie

Red moj też dzis na pilke idzie. wiec nie ma tżtowania wczoraj tżtowalam i nie wyszlo mi to na dobre bo jak pisalam wczesniej powkurzalam caly swiat

dzis hmm.. teraz skocze na 2 h gdzies sie poopalac, wieczorem zaplanowalam zakupy z kolezanką

Paprif a gdzie ty wyjezdzasz i na ile?

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 09:12   #2470
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Ja to też cieszę się, że z nikim nie wchodzę w jakieś bliższe komitywy . Potem z tego tylko są jakieś problemy, sekrety, plotki. Starczy mi tego w realu. Tu wchodzę, żeby się odstresować, a nie przysparzać sobie dodatkowych zmartwień.
I z tymi tajemnicami to racja, jakie tu mamy mieć tajemnice? Co nas łączy prócz zazdrością? Przecież żadna z nas (prócz Pur i Gwiazdy) nie zna innej w realu.
Serio, to tylko baby mają takie problemy. Jakby jakiś facet przeczytał nasze wątkowe dylematy, szantaże itp. to chyba padłby ze śmiechu, że w ogóle chce sie nam kłócić przez klawiaturę, siać intrygi itp.

Kamilo, ja mam identycznie przed okresem. A teraz, gdy odstawiłam pigułki definitywnie aż boję się pomyśleć do będzie.
Ja ostatnio byłam na zakupach i wydałam więcej niż przeznaczyłam. To jest właśnie magia przecen. Niby tanio, ale i tak wydaje się więcej niż gdy tych przecen nie ma . Brak umiaru, tyle wspaniałych okazji, obok których nie sposób przejść obok :P.

Edytowane przez Red Lipstick
Czas edycji: 2010-07-08 o 09:22
Red Lipstick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 09:22   #2471
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Red moj też dzis na pilke idzie. wiec nie ma tżtowania wczoraj tżtowalam i nie wyszlo mi to na dobre bo jak pisalam wczesniej powkurzalam caly swiat

dzis hmm.. teraz skocze na 2 h gdzies sie poopalac, wieczorem zaplanowalam zakupy z kolezanką

Paprif a gdzie ty wyjezdzasz i na ile?
Jadę na weekend do Wisły(z rodziną )

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
Ja to też cieszę się, że z nikim nie wchodzę w jakieś bliższe komitywy . Potem z tego tylko są jakieś problemy, sekrety, plotki. Starczy mi tego w realu. Tu wchodzę, żeby się odstresować, a nie przysparzać sobie dodatkowych zmartwień.
I z tymi tajemnicami to racja, jakie tu mamy mieć tajemnice? Co nas łączy prócz zazdrością? Przecież żadna z nas (prócz Pur i Gwiazdy) nie zna innej w realu.
Serio, to tylko baby mają takie problemy. Jakby jakiś facet przeczytał nasze wątkowe dylematy, szantaże itp. to chyba padłby ze śmiechu, że w ogóle chce sie nam kłócić przez klawiaturę, siać intrygi itp.
Dokładnie
Nie wiem dlaczego niektóre osoby celowo wkręcają nam jakies takie chore akcje.
Stary 2010-07-08, 09:37   #2472
mmalinowa
Zadomowienie

Wiecie co... ja może nie powinnam się wtrącać, bo to nie moja sprawa i nie wiem o co chodzi, ale wchodząc tu nie spodziewałam się takiej atmosfery... Dziwnie się teraz tu czuję, myślę z resztą, że tak samo jak większość.

I dare you to let me be your, your one and only,
Promise I'm worth it,
To hold in your arms,
So come on and give me a chance.
mmalinowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 09:45   #2473
evelineau
Zakorzenienie

mmalinowa ja tak samo
pozdrowienia dla zbanowanych dziewczyn

a ja mam @, czyli moge jechac za tydzien w ta dzicz(nad soline w bieszczadach), zyc w lesie i zywic sie swiezo zlowionymi rybami

kamila wspolczuje bo ja tez sie czuje strasznie przed @ albo jestem wsciekla albo bede plakac cala noc o byle co(np o to spoznienie z ryb ostatnio)
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 09:48   #2474
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmalinowa Pokaż wiadomość
Wiecie co... ja może nie powinnam się wtrącać, bo to nie moja sprawa i nie wiem o co chodzi, ale wchodząc tu nie spodziewałam się takiej atmosfery... Dziwnie się teraz tu czuję, myślę z resztą, że tak samo jak większość.
Ehh... ;/ no niestety.

Co tam słychać u Ciebie ? Jak z Tż ?

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
mmalinowa ja tak samo

a ja mam @, czyli moge jechac za tydzien w ta dzicz(nad soline w bieszczadach), zyc w lesie i zywic sie swiezo zlowionymi rybami

kamila wspolczuje bo ja tez sie czuje strasznie przed @ albo jestem wsciekla albo bede plakac cala noc o byle co(np o to spoznienie z ryb ostatnio)
Mam to samo ale chyba to normalne (?) ... mój Tż od razu wie co się święci i jest baaaaaardzo wyrozumiały
Stary 2010-07-08, 09:52   #2475
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Ehh... ;/ no niestety.

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Mam to samo ale chyba to normalne (?) ... mój Tż od razu wie co się święci i jest baaaaaardzo wyrozumiały
moj tak samo ale ja potrafie byc straszna jak sie czegos uczepie to masakra i tak do rana bede na przemian beczec lub sie drzec a bron boze jak zasnie
ale na moich tabl ktore biore na uregulowanie pisze ze sa tez na zespol napiecie przedmiesiaczkowego i w wymienionych: "zaburzenia rownowagi emocjonalnej" czyli maz ma nadzieje, ze po nich nie bede nerwowa
Stary 2010-07-08, 09:52   #2476
Cocaine essence
Zakorzenienie

Mnie to już w ogóle wszystko drażni.
Teraz będziemy czekać na ,,objawienie" Sweet, jej odkrywanie faktów, które zna tylko ona itd.
Jaki to ma sens?
Przyjść , powiedzieć , że wiadomości są, ale to w swoim czasie, o ludzie.... jak tu budowac normalną, zdrową atmosferę jak ciągle i ciągle ktoś kogoś o coś oskarża.
To jest virtual, dziwię się, że dorosłym osobom chce się bawić w takie udowadnianie kto, co, jak i dlaczego.
Start->wyłącz komputer i już po problemie, są gorsze niż to , że na wizażu nam coś nie pasuje.

Pilnujmy się, co do bana Mandy, to nikt nie podwalił , po prostu dostała bana przez Szatanice, która koniecznie chciała wtrącić swoje kilka groszy w sprawie Madame i już.

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 09:52   #2477
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Tam gdzie tyle bab się spotka, tam nie może być spokojnie .
Stary 2010-07-08, 09:53   #2478
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Ojej ida bany na prawo i lewo i teraz nie dowiemy sieco tam u mandy...

u mnie dalej nauka...do uslyszenia dziewczyny!

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 09:58   #2479
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
Teraz będziemy czekać na ,,objawienie" Sweet, jej odkrywanie faktów, które zna tylko ona itd.
Jaki to ma sens?
Przyjść , powiedzieć , że wiadomości są, ale to w swoim czasie, o ludzie.... jak tu budowac normalną, zdrową atmosferę jak ciągle i ciągle ktoś kogoś o coś oskarża.
To jest virtual, dziwię się, że dorosłym osobom chce się bawić w takie udowadnianie kto, co, jak i dlaczego.
Start->wyłącz komputer i już po problemie, są gorsze niż to , że na wizażu nam coś nie pasuje.

Pilnujmy się, co do bana Mandy, to nikt nie podwalił , po prostu dostała bana przez Szatanice, która koniecznie chciała wtrącić swoje kilka groszy w sprawie Madame i już.
Właśnie nie zapominajmy, że są tutaj dziewczyny w różnym wieku i starsze i młodsze.
Nie powiem, byłam zdziwiona postem Sweet.

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:
Tam gdzie tyle bab się spotka, tam nie może być spokojnie .
Swego czasu było...

MANDY, pozdrawiam ;*
Stary 2010-07-08, 09:58   #2480
mmalinowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
mmalinowa ja tak samo

to dobrze, że @ się posłuchała ja też płaczę czasem z niczego i jestem nerwowa straaasznie a @ wypada mi w urodziny TŻ, w środę

Cytat:
Ehh... ;/ no niestety.

a dobrze z TŻ, ostatnio tylko pracuje za dużo ale... wybaczę mu wczoraj przegrał zakład o to kto wygra mecz i ma zaplanować i zorganizować jakiś fajny dzień dla nas

a mój niestety nigdy nie wie co się święci, kłócimy się dopóki mu nie uświadomię że mam pms a kiedyś zrobiłam niezłą akcję, rozpłakałam się jak jego tato opowiedział dowcip... na rodzinnej kolacji

aaa i nie pochwaliłam się Wam: TŻ się wciągnął w mecze! powiedział wczoraj "to przecież takie emocje"

I dare you to let me be your, your one and only,
Promise I'm worth it,
To hold in your arms,
So come on and give me a chance.

Edytowane przez mmalinowa
Czas edycji: 2010-07-08 o 10:00
mmalinowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 09:59   #2481
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Cytat:
Jaki to ma sens?

Rodem z "Mody na Sukces"

Co do podkreślonego -> popieram całkowicie.

Dziewczyny, ja podczas brania pigułek miałam straszny PMS. W tym miesiącu pierwszy raz od ponad 3 lat jestem bez pigsów i nie wiem co to będzie. Jak nie pozabijam połowy Polski to będzie dobrze.
Stary 2010-07-08, 10:01   #2482
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Rodem z "Mody na Sukces"

Co do podkreślonego -> popieram całkowicie.

Dziewczyny, ja podczas brania pigułek miałam straszny PMS. W tym miesiącu pierwszy raz od ponad 3 lat jestem bez pigsów i nie wiem co to będzie. Jak nie pozabijam połowy Polski to będzie dobrze.
będę musiała uważać...
Stary 2010-07-08, 10:01   #2483
nafiyqa
Zakorzenienie

Ja tam nie czekam na jakies objawienie, ktora ma plynac rzekomo do Sweet.
Bylam po prostu ciekawa kiedy sie jej ban konczy.

Stary 2010-07-08, 10:01   #2484
Cocaine essence
Zakorzenienie

Dla ciekawskich, u Mandy się nie wyjdzie z A, bo sie spie****** chociaż on się zaangażował, nie pytajcie, bo nie chce mówić nic więcej na ten temat

Pozdrawia też Was wszystkie

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 10:03   #2485
nafiyqa
Zakorzenienie

A ja nie bardzo wierze w PMS

Stary 2010-07-08, 10:03   #2486
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Dla ciekawskich, u Mandy się nie wyjdzie z A, bo sie spie****** chociaż on się zaangażował, nie pytajcie, bo nie chce mówić nic więcej na ten temat

Pozdrawia też Was wszystkie
o kurde... przecież wstępnie byli na pt. umówieni
No ale dobra nie pytamy Mam nadzieję tylko, że z ex niczego nie odwali.
Koka pilnuj jej tam

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
A ja nie bardzo wierze w PMS
Nie ma czegoś takiego
Stary 2010-07-08, 10:08   #2487
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Cytat:
będę musiała uważać...

Co do istnienia lub nie PMS...trzeba mieć jakieś usprawiedliwienie dla swoich jazd.

Co do Mandy, to z tego co doczytałam, od razu nie była do niego zbytnio przekonana. Chyba lepiej, żeby się nie angażowała tak od razu w nowy związek. Baw się Kochana!
Pozdrawiam
Stary 2010-07-08, 10:09   #2488
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmalinowa Pokaż wiadomość
to dobrze, że @ się posłuchała ja też płaczę czasem z niczego i jestem nerwowa straaasznie a @ wypada mi w urodziny TŻ, w środę

a dobrze z TŻ, ostatnio tylko pracuje za dużo ale... wybaczę mu wczoraj przegrał zakład o to kto wygra mecz i ma zaplanować i zorganizować jakiś fajny dzień dla nas

a mój niestety nigdy nie wie co się święci, kłócimy się dopóki mu nie uświadomię że mam pms a kiedyś zrobiłam niezłą akcję, rozpłakałam się jak jego tato opowiedział dowcip... na rodzinnej kolacji

aaa i nie pochwaliłam się Wam: TŻ się wciągnął w mecze! powiedział wczoraj "to przecież takie emocje"
wiesz moje @ jest zawsze wtedy kiedy maz nie chce, w weekend, kiedy ma urlop raz na rok, kiedy planujemy wyjazd, wiec dziwie sie, ze teraz bylo grzeczne współczuje , znam to bo jak pisalam mi zawsze wypada w takich chwilach. A za to moj maz zawsze jak cos mi nie pasuje to mowi, ze mam pms
a ja sie prawie rozplakalam przy szefie meza, ale widac bylo, ze kipiala we mnie zlosc, ale bylo to dawno
Stary 2010-07-08, 10:11   #2489
paprif
Zakorzenienie

Cytat:

Co do istnienia lub nie PMS...trzeba mieć jakieś usprawiedliwienie dla swoich jazd.

Co do Mandy, to z tego co doczytałam, od razu nie była do niego zbytnio przekonana. Chyba lepiej, żeby się nie angażowała tak od razu w nowy związek. Baw się Kochana!
Pozdrawiam
Dokładnie, PMS nie istnieje, na socjologii medycznej miałam różne artykuły w których robiono badania na kobietach w róznych fazach cyklu.
Kobieta dokładnie wie(obliczenia w kalendarzu) kiedy powinna dostać @ dlatego samoistnie koduje sobie, że ma prawo do tego i owego.
Stary 2010-07-08, 10:19   #2490
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:

Pozdrawiam
e tam usprawiedliwienie ja jak czuje, ze buzuja mi hormony to najpierw robi mi sie goraco(takie fale goraca) podnosi mi sie cisnienie i tylko czekac co sie stanie

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Dokładnie, PMS nie istnieje, na socjologii medycznej miałam różne artykuły w których robiono badania na kobietach w róznych fazach cyklu.
Kobieta dokładnie wie(obliczenia w kalendarzu) kiedy powinna dostać @ dlatego samoistnie koduje sobie, że ma prawo do tego i owego.
nie przekonuje mnie to, bo mimo iz teraz mialam roznie @ dzien przed bylam strasznie placzliwa, wczoraj caly czas bylam , bo przeczytalam cos smutnego
ogolnie jestem bardzo nerwowa ale wtedy jest inaczej moge sie nawet smiac i plakac jednoczesnie, sa to inne nerwy, pomieszane z falami goraca, spadkiem i wzrostem cisnienia.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości