|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: problemy dnia codziennego- zapraszam!:)
ogolnie. Nie nadaje sie do niczego. Nawet wlasnego zycia sobie nie umiem ulozyc
|
|
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
przeciez to nie prawda! kazdy potrafi..
---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- Miśku mój! ja ide spac, padam..![]() slodkich snow..
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
nie potrafie.
Słodkich snów ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Wiecie co mi ten kretyn powiedzial?(w domysle Romeo?) Ze ma problemy z relacjami z ludzmi, ze juz sie poklocil ze wszystkim z kim mogl i kwestia czasu jest klotnia ze mna. Cholera jak tak ma podchodzic do mojej osoby to ja mam to gdzieś! |
|
|
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że niby co??? prosze to dowołać.
|
|
|
|
|
#3545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj Kas.. ale Ty chyba miałas wczoraj zły dzien bo takie głupotki wypisywałas![]() hej Justys ![]() hej Marys
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
Hejjj
|
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
Co tam jak sie spalo?
|
|
|
|
#3549 | ||
|
Rozeznanie
|
Hej
Cytat:
![]() Też oglądałam meczyk i się cieszę, że Hiszpania wygrała A książkę, to muszę sprawdzić co to. Cytat:
![]() A ja jestem zła. Niekompetencja niektórych urzędników jest powalająca. Zamówiłam sobie na aukcji kanwę, wczoraj przyszedł listonosz ale mnie nie było, więc zostawił awizo. Ja dziś z samego rana jadę sobie ładnie na pocztę, której adres widniał na stemplu na awizo. A tam jakże sympatyczna pani mówi mi, że listonoszowi zapomniało się zaznaczyć, że tą paczkę zostawił w ajencji pocztowej na moim osiedlu, więc w zasadzie niepotrzebnie straciłam czas i pieniądze na bilet... No nic, jadę do tej ajencji, a tam mi mówią, że mam jechać na pocztę, bo tak jest na stemplu. Wyjaśniam sytuację, oni szukają, szukają. Paczki nie ma, rozpłynęła się w powietrzu... |
||
|
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
Mysza fajna historia z TZ a poczta..... Zabilabym
|
|
|
|
#3551 |
|
Rozeznanie
|
Jak tylko zobaczę tego listonosza to
ja jestem mała i niepozorna, ale jak się zdenerwuję to potrafię pokrzyczeć Tylko, że teraz nie mam z czego zrobić breloka dla przyjaciółki na urodziny, a to już w niedziele
|
|
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
Dasz radę przez weekend. Bo wkoncu paczka się znajdzie.
|
|
|
|
#3553 |
|
Rozeznanie
|
No raczej nie, pan w ajencji kazał mi czekać na powtórne awizo.
|
|
|
|
#3554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja za chwilę jade do miata z przyjaciolka szukac prezentu dla tż. |
|
|
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie przebieram z pizamy i wyruszam na poszukiwanie silikonowych ramiaczek(ew stanika ktory dam rade nosic bez ramiaczek
) i jade do babci
|
|
|
|
#3556 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
puk puk :P jejku jakieeeeeee tu dzis nudyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!:p :
|
#3558 | |
|
Zakorzenienie
|
czeeesccc
jestescie jeszcze?zabiłabym za coś takiego, jestem strasznie cięta na pocztę polską bo jest monopolistą i ma w d**** ludzi. nie popuściłabym tego. Mysia a to co wysłałaś, ten wzór wczoraj jest przepiękny! trochę mi przypomina rysunki z titanica napewno sobie z czymś takim poradzisz i ja bym chciala cos takiego!!!! tak jak na Twoim blogu czy też stronie widziałam taki obrys pary, pikne!!!![]() kupiłam taką duuuużą antyrame żeby wkładać do niej zdjęcia i różne pamiątki-np bliety z wakacji, slodkie karteczki od tż itd. i tam bym włożyła Twoje dzieło ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
co u Ciebie? jak dzionek mija i jakie masz plany
|
|
|
|
|
#3559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie hmm...nieciekawie..ale daje rade:P nie mam zadnych planów na dzisiaj, ale za to wczoraj spedziłam bardzo fajne popołudnie z moja kumpela.. przypomniały mi sie stare dobre czasy i duzo starych znajomych spotkałysmy:P a u Ciebie co tam?
|
|
#3560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czemu nieciekawie, co sie stalo? no chyba ze nie chcesz mowic.... ciesze sie ze sie wyrwalas, powspominalas i fajnie spędziłaś czas, bo domyslam sie ze bylo Ci to potrzebne. a jak z wyjsciem z Tż? dacie rade zorganizowac opiekę dla kochanego urwiska? u mnie straaaszszzna nuda, teskni mi sie za zielona trwa, wodą. tutaj tylko beton i beton, dom i praca wczoraj miałam kolejna rozmowe z tż z serii tych poważnych i znowu nic. zadne decyzje nie podjęte, żadne problemy nie rozwiązane, nadal tkwimy w cholernym zawieszeniu.... |
|
|
|
|
#3561 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chętnie coś dla Ciebie wyszyję. Ten obrys pary to grafika autorstwa Ty'a Wilson'a, zakochałam się w jego pracach. Jeśli interesowało by Cię coś z tego, to wystarczy wpisać jego imię i nazwisko chociażby w wyszukiwarkę grafiki Google. Do większości grafik mam wzór, a nawet jeśli nie, to mam program, dzięki któremu wzór mogę stworzyć sama ![]() A z tą pocztą to na pewno nie popuszczę
|
|
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie tez chodzi o Tz..ale nie chce sie w to zagłebiac..i tez tak jak Ty tkwie w tak zwanym zawieszeniu..boje sie kolejnych dni..bo nie wiem jak to wszytko bedzie..ale usmiecham sie bo mam Filipka.. ![]() ![]() Chodz do mnie u mnie jest strasznie duzo lasów, łak..poprostu jest pieknie i razem polezymy na trawce pod jakims pieknym rozłozystym drzewem..z drinkami.. zamkniemy oczy i bedziemy sie gapic w niebo..
|
|
#3564 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dzięki za miłe słowa. Haft nie jest taki trudny, ale faktycznie trzeba mieć trochę cierpliwości. Z podkreślonym się zgadzam. Zresztą sama się z siebie śmieję, że się starzeję, bo kiedyś podobały mi się tak surowo/nowocześnie/minimalistycznie wystrojone wnętrza, a teraz to swój dom bym widziała w haftach, kwiatach, przedmiotach ręcznie wykonanych, taki ciepły i przytulny.Dziewczyny, będę znikać, coś mnie dziś głowa pobolewa. Trzymajcie się, oby do przodu |
|
|
|
|
#3565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tule Cię mocno i nie ciągnę za język ![]() ja już widze oczami wyobraźni jak musi byc tam pięknie!!!!! jak ja Ci zazdroszcze, jak tego potrzebuje i chyba zaraz padne leżeć na łące wysokiej soczyscie zielonej trawy, plotkowac z kumpela i patrzec jak chmury leniwie przesuwaja sie po niebie- tak banalne a takie piekne! Cytat:
szukałam tych haftów, ale jak narazie najpiękniejszy jest ten który wczoraj przesłałać. ale pisałaś o tym programie komputerowym i już mi się lampa zaświeciła ale pogadamy o tym jak wrócisz
|
||
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
Natala kochana to dla Ciebie
pitu pitu pitulanka do tego kawka dla ciebie i dla mnie i kolorowe ciasteczko żeby było troszkę lepiejhttp://www.youtube.com/watch?v=gDdaHckMIbU |
|
|
|
#3567 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szukałam tego samego dodatkowo poszłam do kosmetyczki, żeby mi ładnie wyregulowała brwi ale jak zobaczyła mojego guza to aż sykła ale nic nie powiedziała;p pewnie mysli, że mnie ktoś uderzył;p---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
moja kochana... jak nie chcesz nie mów, ale wiesz , że my tu zawsze z toba prawda?? ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3568 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no własnie takie banalne..a tyle radosci moze sprawic człowiekowi.. kawka piekna i to ciasteczko... to moze jak bedziesz miec weekend wolny to sie gdzies wybierzesz.. czasami takie obcowanie z natura pomaga..:P moze nawet namówisz Tz..?
|
|
#3570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moje zakupy dziś przeszły sama siebie![]() hahaha : pasta do zebów, ramiączka do stanika, szampon i wkładki<lol> wiem wiem, że jestem głupia :---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
a moja babcia dopiero w jakim |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

ja ide spac, padam..
prosze to dowołać.
ale Ty chyba miałas wczoraj zły dzien bo takie głupotki wypisywałas